Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 24. dubna 2011 ve 22:02® b.gun
-
PetrFoox> Nemohu sloužit, nikdy jsem naviják Tica s baitem nevlastnil, ani nedržel v ruce. Zkušenosti majitelů se dají na internetu najít různé, někteří jsou nespokojení, řada dalších na ně nedá dopustit…
- Neděle 24. dubna 2011 ve 21:10® PetrFoox
-
b.gun> Sorry, ale co si myslíš ty o baitech Tica????
- Neděle 24. dubna 2011 v 19:47® ladamaj
-
b.gun>jen sem o tom něco zaslech jestli jeto pravda nevím.
- Neděle 24. dubna 2011 v 19:08® b.gun
-
Žádné kopie navijáků Tica neexistují, jde o blud…
- Neděle 24. dubna 2011 v 15:06® ladamaj
-
PetrFoox>kolik se na ni vejde to nevím mám Ticu ale uplně jinou.Najdi Ticu na vebu a tam se dovíš kolik se na jakou vejde,dej bacha na prodejce už se zde objevila kopije orygoš má certifikít v še najdeš na vebu stačí ti zadat Tica (cadox)to je oryg.
- Neděle 24. dubna 2011 ve 14:20® PetrFoox
-
ladamaj> Také se mi více zamlouvá spíše TICA. Kolik se na ni vejde 31ky? Myslím tím na tu odhozovou cívku.
- Neděle 24. dubna 2011 ve 13:48® chosebaits
-
PetrFoox> Za 3500 se dá určitě něco kloudného sehnat.SPRO bych určitě nebral,tu TICU možná,ale pozor na prodejce!!!!! http://www.cadoxfishing.cz/upozorneni.htm Je tam seznam prodejen které mají smlouvu a berou kvalitní zboží.Já bych osobně šel do navujáku DAIVA či Shimano.Jsou to věci který když nepřejedeš autem,tak ti budou sloužit hodně dlouho.
Tento příspěvek byl editován 24.4.2011 13:49:21 uživatelem chosebaits. - Neděle 24. dubna 2011 ve 13:28® ladamaj
-
PetrFoox>já osobně bych šel do té Tica osobně ji používam již několik let a bez problémů.
- Neděle 24. dubna 2011 ve 13:04® PetrFoox
-
chosebaits> Moc jich není ale tak do 3500 max. Dokážeš poradit i něco jiného ???
- Neděle 24. dubna 2011 ve 13:01® chosebaits
-
PetrFoox> Tady ti neporadím.Kolik do toho chceš dát korun?
- Neděle 24. dubna 2011 ve 12:45® PetrFoox
-
Dobrý den Mámám velké dilema a to se zakoupením navijáků.
Může mi někdo poradit jaký z těchto dvou navijáků je lepší pro kaprařinu ??????- SPRO Incognito LCS865 nebo
- TICA Asbyss TF 10007R
Děkuji za odpovědi PetrFoox
- Neděle 24. dubna 2011 ve 12:22® chosebaits
-
sidonius>Kuli cejnum dávej do kulí tvrdidlo,ale nesmíš to přehnat,aby koule nebyla moc utažená a mohla propouštět své vnady ven a také aby to bylo pro ryby stravytelné.
- Středa 20. dubna 2011 ve 23:20® b.gun
-
sidonius> Chce to dost soli, aby zůstala jen vlhká. Když je jí málo a vytáhne hodně vlhkosti z boilie, rozpustí se a koule budou vlastně jakoby namočené v solném roztoku. Což je sice dobré na konzervaci, ale k vysušení by to zrovna nepomohlo…
- Středa 20. dubna 2011 ve 22:36® sidonius
-
František Helm> no mám to zatím v přepravce, pytel na boilies i s věcma na ryby mám v domku na zahradě 5km od domu a pytel od cibule nemůžu žádný najít
tak to mám na balkoně v tý přepravce zasypaný solí, tak třeba to pomůže
- Středa 20. dubna 2011 ve 22:34® sidonius
-
b.gun> tou solí jsem to posypal, ale asi budu muset přisypat, aby bylo boilies pokryté celé
- Středa 20. dubna 2011 ve 21:19® František Helm
-
Povedlo se mi to vysušit jednou na beton, když jsem je dal v síťovině do opravdu velkýho průvanu, kde to fakt hodně fučí a nejlíp chladnější vzduch. Tak jestli máš tyhle možnosti?
- Středa 20. dubna 2011 ve 21:12® b.gun
-
sidonius> Nenapadá mne způsob, jak výsledku docílit v tak krátké době a pochybuji, že něco takového existuje. Všude, kde se bude k urychlení tepelně působit je riziko, že boilie popraská.
Tento příspěvek byl editován 20.4.2011 21:13:18 uživatelem b.gun.
Jedině zkusit boilie zasypat solí (velkým množstvím) – nebude to sice během dvou dnů vysušené na beton, ale i tak sůl vytáhne z boilie hodně vlhkosti… - Středa 20. dubna 2011 ve 20:53® sidonius
-
macek2> toho se právě taky bojím, je to velké teplo a už kolikrát mi to popraskalo, jde mi o to, že měkký boilies mi ožerou cejni a pak je to na prd. Jinak bych to nesušil
- Středa 20. dubna 2011 ve 20:47® macek2
-
sidonius> skus to dát do trouby na minimální výkon ale i tak je riziko že to popraská.
- Středa 20. dubna 2011 ve 20:31® sidonius
-
Zdravím, neznáte nějaký fígl jak rychle vysušit boilies skoro na beton? Potřebuju, aby byly koule v pátek suché a tvrdé, jsou dnes uvařené, na sluníčko je dávat moc nechci, protože vždy popraskají díky za rady
- Neděle 17. dubna 2011 ve 20:40® macek2
-
imothep> taky valím na Tovačov ale až v pátek,minulý týden jsem byl, brali slušně nej. chytil kolega 82cm, viz.foto.ostatní 55 až 70cm,tak at se ti taky zadaří.
- Neděle 17. dubna 2011 v 19:59® Noodling
-
imothep> Čau, nějaké nové info ohledně závodů na Jaroslawkách?
- Neděle 17. dubna 2011 v 17:46® Alov
-
imothep> Tak si naber pár pytlů SOLARU, at něco chytneš
- Neděle 17. dubna 2011 v 17:13® imothep
-
ZÍTRA JEDU NA TÝDEN NA TY KRASAVCE ŠUPINATÝ HURÁÁÁÁ KONEČNĚ
Tento příspěvek byl editován 17.4.2011 17:14:31 uživatelem imothep. - Úterý 12. dubna 2011 v 17:00® Kandát
-
ahoj zdravím všechny chtel bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti ze špindlerova rybníka anaco totam zjara šlo kandát
- Neděle 10. dubna 2011 ve 12:00® hudy
-
Zdar,nejede někdo v týdnu na Staňkov?
- Středa 6. dubna 2011 ve 21:15® chosebaits
-
Radek M.>také dobré
- Středa 6. dubna 2011 v 19:02® Radek M.
-
chosebaits> Hehe pěkný
Mě taky o víkendu pěkně tuhla krev
Čumím dalekohledem kolem sebe podivam se na pruty a jeden chybí (feeder).
Ještě, že trochu trčel z vody a kapra sem vytáhl mrška divoká 49 cm
- Úterý 5. dubna 2011 ve 21:17® chosebaits
-
Tak jsem vám dnes oprášil jednu kaprovou hulku a vzal jí sebou k vodě.Druhá hulka byla feedrová.Po dlouhé době jsem slyšel pípání pípáku a pak dokonce naprosto suprovou jízdu.Tu jízdu slyším ještě !!! První záběr byl jen takovej nemastnej-neslanej.Cílená ryba byl amur a tak se i domnívám že tento záběr byl právě od amura.Ryby se ukazovaly v takovém blbém místě a tak jsem tuto kaprovou hulku odnesl pár metru odemě do toho blbého místa v rákosu a tam jsem políčil znovu na amura.Po hodině jíííízda jako kráva a já jsem utíkal ve světovém rekordu až sem si malem nabil hubu. Tuto překrásnou jízdu udělala labuť a tak jsem rychle vychladl.Závěr-bylo tam krásně,rybu jsem nechytil ,ale tu jízdu jsem si užil.Není nad to,když při jízdě tuhne krev -))))
- Pátek 1. dubna 2011 v 7:23® LukasManousek
-
František Helm> souhlasím s tebou.