Chytej.cz

Kaprařina

V diskuzi je 10.834 příspěvků, z toho 10834 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 25. dubna 2011 v 9:11® PetrFoox
PetrFoox

b.gun> Pánové moc Vám děkuji za názory, kterými jste mi utvrdili můj názor. TICA ABYSS TF 10007R je ta správná volba. Teda pro mně. Ještě jednou děkuji PetrFoox

Pondělí 25. dubna 2011 v 6:50® ladamaj
ladamaj

b.gun>naprosto stebou souhlasím osobně jsem to to zboží koupil také Tica Dolfin 6000 také 2cívka plastová.Prodejce byl můj velice dobrý kamarád.Také mě dal papíry na doživotní záruku i servis,dodnes šlapou jako hodinky.Jinak o těch padělcích jsem se dověděl od jiného prodejce této značky,stím kamarádem jsem to konzultoval a od něho se dozvěděl o padělcích něco se zde mělo objevit ale co je na tom pravda to nevím.Já jsem snima spokojen a padělky to nejsou,takže to bude jak píšeš že se jedná jen asi o konkurenci.Tu náhradní kovovou cívku jsem na jednom obchodě měl možnost okouknout stála cca800kč což byla darda,ta plastová je kolem horní části opatřena kovovím kroužkem a dá se rovněž koupit samostatně.Jájsem to koupil jako celek a sem s tím spokojen na 100% vše bez problémů.Takže si myslím že jde o pěknou kachnu (leš).Jinak sem je koupil také za uplně jinou cenu a i s certifikátem a s obalem od Tici,myslím že stebou musím souhlasit jsi první kdo takto reagoval sou supr a bez jaké koliv reklamace po cca 4 sezonach i při čištění jsem zjistil že je vše z kovu jako u origoše naprosto shodné.Od Bohemiafishing má synátor i nějakej kousek a chodí suprově také mohu jen doporučit.:->

Neděle 24. dubna 2011 ve 21:29® b.gun

ladamaj> Nic se neděje. Ona je to taková – ehm, jak to napsat kulantně – lež, kterou před lety začala šířit firma Cadox a její spřátelení obchodníci, aby se bránili cenově výhodnějšímu individuálnímu dovozu a zajistili si odbyt pro svou nabídku. Tyto fámy dokonce dříve obsahovaly informace o tom, že co nemá originální záruční list od Cadoxu, je jen nekvalitní kopie vyráběná v Polsku a podobné nesmysly.
V případě těchto „neoriginálních“ nabídek šlo ve skutečnosti o individuální dovoz obchodníků. Tím, že oficiálně zajišťoval dovoz do ČR Cadox, byli odkázáni na konfigurace určené pro jiné země (proto měly navijáky v nabídce např. plastové náhradní cívky apod.).
Individuálním dovozem navijáků zn. Tica se dříve – před svým přechodem pod křídla Normarku a přeorientováním se na Shimano – zabývala např. firma Bohemiafishing. Sám jsem tam kdysi pořídil navijáky na feeder, které měly náhradní cívku plastovou, ale nebyl problém se s majitelem domluvit na přiobjednání kovových, které dorazily z Asie v příštím kontejneru se zbožím (i tak mne navijáky vyšly cenově výhodněji, než kdybych je kupoval od Cadoxu). O tom, že na všechny prodané navijáky poskytovala samozřejmě záruční i pozáruční servis netřeba mluvit.

Neděle 24. dubna 2011 ve 21:02® b.gun

PetrFoox> Nemohu sloužit, nikdy jsem naviják Tica s baitem nevlastnil, ani nedržel v ruce. Zkušenosti majitelů se dají na internetu najít různé, někteří jsou nespokojení, řada dalších na ně nedá dopustit…

Neděle 24. dubna 2011 ve 20:10® PetrFoox
PetrFoox

b.gun> Sorry, ale co si myslíš ty o baitech Tica????

Neděle 24. dubna 2011 v 18:47® ladamaj
ladamaj

b.gun>jen sem o tom něco zaslech jestli jeto pravda nevím.

Neděle 24. dubna 2011 v 18:08® b.gun

Žádné kopie navijáků Tica neexistují, jde o blud…

Neděle 24. dubna 2011 ve 14:06® ladamaj
ladamaj

PetrFoox>kolik se na ni vejde to nevím mám Ticu ale uplně jinou.Najdi Ticu na vebu a tam se dovíš kolik se na jakou vejde,dej bacha na prodejce už se zde objevila kopije orygoš má certifikít v še najdeš na vebu stačí ti zadat Tica (cadox)to je oryg.

Neděle 24. dubna 2011 ve 13:20® PetrFoox
PetrFoox

ladamaj> Také se mi více zamlouvá spíše TICA. Kolik se na ni vejde 31ky? Myslím tím na tu odhozovou cívku.

Neděle 24. dubna 2011 ve 12:48® chosebaits
chosebaits

PetrFoox> Za 3500 se dá určitě něco kloudného sehnat.SPRO bych určitě nebral,tu TICU možná,ale pozor na prodejce!!!!! http://www.cadoxfishing.cz/upozorneni.htm Je tam seznam prodejen které mají smlouvu a berou kvalitní zboží.Já bych osobně šel do navujáku DAIVA či Shimano.Jsou to věci který když nepřejedeš autem,tak ti budou sloužit hodně dlouho.

Tento příspěvek byl editován 24.4.2011 13:49:21 uživatelem chosebaits.
Neděle 24. dubna 2011 ve 12:28® ladamaj
ladamaj

PetrFoox>já osobně bych šel do té Tica osobně ji používam již několik let a bez problémů.

Neděle 24. dubna 2011 ve 12:04® PetrFoox
PetrFoox

chosebaits> Moc jich není ale tak do 3500 max. Dokážeš poradit i něco jiného ???

Neděle 24. dubna 2011 ve 12:01® chosebaits
chosebaits

PetrFoox> Tady ti neporadím.Kolik do toho chceš dát korun?

Neděle 24. dubna 2011 v 11:45® PetrFoox
PetrFoox

Dobrý den Mámám velké dilema a to se zakoupením navijáků.
Může mi někdo poradit jaký z těchto dvou navijáků je lepší pro kaprařinu ??????

1. SPRO Incognito LCS865 nebo
  2. TICA Asbyss TF 10007R

Děkuji za odpovědi PetrFoox

Neděle 24. dubna 2011 v 11:22® chosebaits
chosebaits

sidonius>Kuli cejnum dávej do kulí tvrdidlo,ale nesmíš to přehnat,aby koule nebyla moc utažená a mohla propouštět své vnady ven a také aby to bylo pro ryby stravytelné.

Středa 20. dubna 2011 ve 22:20® b.gun

sidonius> Chce to dost soli, aby zůstala jen vlhká. Když je jí málo a vytáhne hodně vlhkosti z boilie, rozpustí se a koule budou vlastně jakoby namočené v solném roztoku. Což je sice dobré na konzervaci, ale k vysušení by to zrovna nepomohlo…

Středa 20. dubna 2011 ve 21:36® sidonius
sidonius

František Helm> no mám to zatím v přepravce, pytel na boilies i s věcma na ryby mám v domku na zahradě 5km od domu a pytel od cibule nemůžu žádný najít :-(( tak to mám na balkoně v tý přepravce zasypaný solí, tak třeba to pomůže

Středa 20. dubna 2011 ve 21:34® sidonius
sidonius

b.gun> tou solí jsem to posypal, ale asi budu muset přisypat, aby bylo boilies pokryté celé

Středa 20. dubna 2011 ve 20:19® František Helm

Povedlo se mi to vysušit jednou na beton, když jsem je dal v síťovině do opravdu velkýho průvanu, kde to fakt hodně fučí a nejlíp chladnější vzduch. Tak jestli máš tyhle možnosti?

Středa 20. dubna 2011 ve 20:12® b.gun

sidonius> Nenapadá mne způsob, jak výsledku docílit v tak krátké době a pochybuji, že něco takového existuje. Všude, kde se bude k urychlení tepelně působit je riziko, že boilie popraská.
Jedině zkusit boilie zasypat solí (velkým množstvím) – nebude to sice během dvou dnů vysušené na beton, ale i tak sůl vytáhne z boilie hodně vlhkosti…

Tento příspěvek byl editován 20.4.2011 21:13:18 uživatelem b.gun.
Středa 20. dubna 2011 v 19:53® sidonius
sidonius

macek2> toho se právě taky bojím, je to velké teplo a už kolikrát mi to popraskalo, jde mi o to, že měkký boilies mi ožerou cejni a pak je to na prd. Jinak bych to nesušil

Středa 20. dubna 2011 v 19:47® macek2
macek2

sidonius> skus to dát do trouby na minimální výkon ale i tak je riziko že to popraská.

Středa 20. dubna 2011 v 19:31® sidonius
sidonius

Zdravím, neznáte nějaký fígl jak rychle vysušit boilies skoro na beton? Potřebuju, aby byly koule v pátek suché a tvrdé, jsou dnes uvařené, na sluníčko je dávat moc nechci, protože vždy popraskají díky za rady

Neděle 17. dubna 2011 v 19:40® macek2
macek2

imothep> taky valím na Tovačov ale až v pátek,minulý týden jsem byl, brali slušně nej. chytil kolega 82cm, viz.foto.ostatní 55 až 70cm,tak at se ti taky zadaří.

foto/diskuze/kaprarina/2011/th-img41966.jpg
Neděle 17. dubna 2011 v 18:59® Noodling
Noodling

imothep> Čau, nějaké nové info ohledně závodů na Jaroslawkách?

Neděle 17. dubna 2011 v 16:46® Alov
Alov

imothep> Tak si naber pár pytlů SOLARU, at něco chytneš :-/

Neděle 17. dubna 2011 v 16:13® imothep
imothep

ZÍTRA JEDU NA TÝDEN NA TY KRASAVCE ŠUPINATÝ HURÁÁÁÁ KONEČNĚ

Tento příspěvek byl editován 17.4.2011 17:14:31 uživatelem imothep.
Úterý 12. dubna 2011 v 16:00® Kandát

ahoj zdravím všechny chtel bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti ze špindlerova rybníka anaco totam zjara šlo kandát

Neděle 10. dubna 2011 v 11:00® hudy
hudy

Zdar,nejede někdo v týdnu na Staňkov?

Středa 6. dubna 2011 ve 20:15® chosebaits
chosebaits

Radek M.>také dobré:-)