Chytej.cz

Kaprařina

V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 22. března 2011 v 9:56® macek2
macek2

jen tak pro zajimavost,ka­prařina to sice naní ale kapr to je,jsem zvědav jestli si něco takového najde kupce. http://eshop.jezirka.info/…-104cm:1715/

Pondělí 21. března 2011 ve 22:38® Alov
Alov

František Helm> Vůbec se toho neboj. Mě každý říkal, že popraskané a nevařené jen sušené jsou na hovno a prd. Normálně jsem na ně nachytal. Nechal jsem to na tom slunku, až to bylo jak šutr tvrdé a dodnes je mám v garáži v saku asi 2kg pověšené. Furt smrdí jak šlak a plíseň žádná. Ještě je letos vychytám :-)

Pondělí 21. března 2011 ve 22:34® František Helm

Alov> Taky jsem toho názoru, že se to dá použít i popraskaný na krmení a příště už se to snad povede :-)

Pondělí 21. března 2011 ve 22:30® Alov
Alov

František Helm> Já na popraskané normálně chytal. Prsknul jsem to v létě na slunko a bylo. A to jsem je ani nevařil, protože by mě žena s tím vyrazila z kuchyně (Biocrab od JF). Ale zas nevařené a popraskané pěkné pouštěly tu „vůni“ :-) Ve vodě to vydrželo 10 hodin. Víc nepotřebuju, protože nejezdím na ryby, abych trčel celý den bez záběru že :-) . Takže i lapat se na to dá. Na vnadění použít určitě :-)

Pondělí 21. března 2011 ve 22:27® František Helm

chosebaits> Máš pravdu, dal jsem to cca půl metru od topení, jsem myslel, že to bude stačitm takže příště to dám jinam, díky za rady… :-) chybama se hold člověk učí :-)

Pondělí 21. března 2011 ve 21:05® Opavak

Brona>
Taky jsem se takhle ptal na Opavu a Hora mi odpověděl tady to zjistíš nejdřív http://www.chytej.cz/…vyhledavani/ . moc mu za to děkuju protože jsem tam našel spustu kontaktu na opavaky.

Pondělí 21. března 2011 v 19:17® zrybenec
zrybenec

kdyz se delá D-rig jaký je potřeba vlasec k háčku když kmenový vlasec má průměr 28mm

Pondělí 21. března 2011 v 15:16® osprey
osprey

Maty8> Tohle je pokec, nebylo by lepší dát si ty navijáky do Bazaru? Mazat to nebudu, neodkazuješ na jiné stránky, není to komerce.

Ale svádí to další návštěvníky k propagaci jejich aukcí na Aukru, prodeji podomácku vyrobených nástrah apod. A ti se pak diví, když jim to admini mažou.

Díky za pochopení.

Tento příspěvek byl editován 21.3.2011 14:17:15 uživatelem osprey.
Pondělí 21. března 2011 v 15:06® Maty8
Maty8

Prodám dva velkokapacitní navijaky (Cormoran) (Scepter) viz foto… fotky když tak dodám na ceně se domluvíme

foto/diskuze/kaprarina/2011/th-img41374.jpgfoto/diskuze/kaprarina/2011/th-img41375.jpgfoto/diskuze/kaprarina/2011/th-img41376.jpgfoto/diskuze/kaprarina/2011/th-img41377.jpg
Neděle 20. března 2011 ve 22:13® Jirkasss

Brona> ahoj jsem z Veselí nad Moravou ale začínám chytat teprve tento rok takže revíry projíté nemám… ale slyšel jsem že se pěkné ryby dají chytnout na tzv. Veselském štěrku – štěrkoviště. Je to směrem na Mor. Písek cestou z Veselí.

Sobota 19. března 2011 ve 13:00® Brona

je tu někdo od uh.hradiště,pot­řebuji poradit nějaký dobrý revír nejlépe štěrkoviště

Pátek 18. března 2011 v 17:35® LukasManousek

chosebaits>no o tom jsem mluvil, ja mám sklep hrozne vlhkej tak suším nad mrazákem vzadu od toho stoupá nepřetržitě vlažnej vzduvuch od motoru a chlazení. dřív jsem tam líhnul pavouky a strašilky zjistil jsem že je tam stabilní teplota a lehký pruván takže se tam nic nezapařuje.

Pátek 18. března 2011 v 17:02® chosebaits
chosebaits

LukasManousek> proto suším ve sklepě.Kuchyní projde spoustu pachu a vlhkosti.Jinak pozor,nesučit ani na sluníčku.

Pátek 18. března 2011 v 16:26® LukasManousek

chosebaits> souhlasím taky mi to praskalo když jsem to sušil na topení ,, dobry je to sušit nad lednici nebo nahoře na kuchinské lince(ale pozor když není odsavání nad sporákem tak to načuchne od varení.

Pátek 18. března 2011 v 15:43® chosebaits
chosebaits

František Helm> Nedal si to k topení??? Sušení se má dělat né na topení,ale v dobře větraných prostorech.Jestli ti popraskala jen část tak to neva,nebo musíš i tak něčím krmit.

Pátek 18. března 2011 ve 14:35® zrybenec
zrybenec

někde jsem četl že se dá sehnat návazcová šnůrka a 2 vrstvami a když se jedna sloupne tak zbide nvitřek a ten je měkký stojí to prý okolo 100Kč

Čtvrtek 17. března 2011 v 17:56profil byl smazán

Bude to tím, že jsi udělal špatnou směs, olej a žloutky s tím nemají nic společného.

Středa 16. března 2011 ve 22:28® František Helm

Našel by se tady nějakej expert na výrobu boilies, který by mi mohl poradit, proč mi při sušení boilies popraskalo (téměř 1/3 várky)? Mě napadlo, že by to mohlo být buď tím, že jsem tam dal opravdu malé množství oleje a nebo, že jsem tam měl dát pouze žloudky…nic jiného mě nenapadlo. Díky moc za radu :-)

Středa 16. března 2011 v 17:42® osprey
osprey

LukasManousek> Dodnes tam mám rodiče. Trvalé bydliště mám ale 200 km jižněji. Bylo mi tam zima…

Středa 16. března 2011 ve 2:06® LukasManousek

osprey> jakto? daleko? ja myslel že jsi z boleslavska …

Tento příspěvek byl editován 16.3.2011 01:06:43 uživatelem LukasManousek.
Úterý 15. března 2011 ve 20:48® Mega-Fish
Mega-Fish

zrybenec> Caro news 1 a 2 … Carp tour de France,A mnoho dalších jen jukni na net…

Úterý 15. března 2011 v 19:17® chosebaits
chosebaits

zrybenec> Tady je několik filmu http://obchod.mikbaits.cz/

Úterý 15. března 2011 v 19:03® zrybenec
zrybenec

napsal bi mi někdo nějaké názvy kaprařských filmů krom: žijeme lovem kaprů1,2 , česká kaprařina s Karlem iklem , s jakubem na rybach lov kaprů . Prosím

Úterý 15. března 2011 v 18:55® regulus
regulus

LukasManousek> ono není vůbec žádnej problém mít světlo na kterým si nastavíš jakou barvu chceš, funguje to na principu míchání kanálů RGB, já ale původně psal o tom „pozičním“ který musí být pro 24 hod rybolov a tedy bílý a neoslnivý, to je mi terminus technicus … :-D

Úterý 15. března 2011 v 16:39® LukasManousek

regulus> pokud mužu něco podotknout tak by bylo ideální kdyby to svetlo bylo v červenem spektru, protže vetšina živočichu toto spektrum nevidí a ryby mam pocit taky na , Použival jsem to na pozoroání nočních živočichu vídíšje ale oni si myslí že je tma.

Úterý 15. března 2011 ve 14:47® regulus
regulus

chosebaits> tady o těch laterničkách vím, ale fakt mne nenapadlo, že by byl schopnej někdo něco takovýho tahat sebou k vodě, ale asi máš pravdu, cena suveréně vítězí i když si nejsu úplně jistej jak dlouho to vydrží svítit, jeden známej to má na zahradě a tvrdí, že chvilku po půlnoci je po svícení, nicméně pokud pro to bude odbyt, tak strýček Lee dá větší solární panýlek, přidá druhou baterii aby to vydrželo dýl svítit a bude to o 30 korun dražší.
Nech to bejt, byl to jenom dotaz.

Mimochodem, na veletrhu se věco takovýho objevilo, jenom si nejsu schopnej vybavit cenu. Bylo to ve stylu petrolejky co se v dobách dřívějších používalo na označování výkopů http://www.joinmusic.cz/…ovalampa.jpg , akorát to bylo celý z plastu. Popravdě takovou hrůzu bych asi nekoupil ani omylem i kdyby to bylo zadarmo.

Tento příspěvek byl editován 15.3.2011 13:52:42 uživatelem regulus.
Úterý 15. března 2011 ve 14:17® osprey
osprey

LukasManousek> V poho. Tohle je sympatické gesto.

Já to mám daleko…

Úterý 15. března 2011 ve 12:36® LukasManousek

vím že se to nemá ale už se urcitě všichni těšíte až rozmrzne budu od 26.3 na Havránku a tak všechny co budou chtít z chytej.cz zvu ke mě na rybník na chytačku. A aby to nebyl komerční inzerát tak po vás nebudu chtít peníze. info na našem webu. a když tak se mi ozvěte na mobil aspon smskou.

Neděle 13. března 2011 ve 20:35® chosebaits
chosebaits

regulus> Tady je máš za pár kaček,v super­marketu je seženeš někde okolo 80 kč. http://eshop.lutoma.cz/…svitidla.htm

Neděle 13. března 2011 ve 20:27® papiksk12
papiksk12

Ahoj…chytáte na orlíku na boilie??