Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 13. března 2011 v 18:17® LukasManousek
-
halis> myslím že potápívé bude vždycky problematyčtější je vyrobit plovoucí.
- Neděle 13. března 2011 v 17:24@ halis
-
Chtel bych se zeptat kdyz zacinam vyrabet boilie jak udelam aby bylo potapive?
- Sobota 12. března 2011 ve 20:20® LukasManousek
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Sobota 12. března 2011 v 16:51® LukasManousek
-
pesa11> chytam na produkty od Akvarius Baits,zaujmuli mně především jejich poněkud netradyční příchutě.a protže nám to na to jezdilo tak jsme to začaly používat..
Tento příspěvek byl editován 12.3.2011 15:52:49 uživatelem LukasManousek. - Sobota 12. března 2011 ve 12:56® pesa11
-
LukasManousek> jaky pouzivas smesi ja potrebuji potavy
- Pátek 11. března 2011 v 18:27® LukasManousek
-
pesa11> plovoucí nevadí spíš je to plus
- Pátek 11. března 2011 v 17:47® pesa11
-
LukasManousek> jj ja vim ale pak kdyz sem je skousel dat do vody po vysuseni tak mi plavali a pak se mi potopily
- Pátek 11. března 2011 v 10:17profil byl smazán
-
regulus> Já vím, že ty věci jsou na to v těchto cenách, s tím se nic neudělá, ale prodává to každý supermarket za pár korun, to víš je to nějaká Čína, ale funguje to, máme to na zahradě několik let, je pravda, že když je zima, tak to už k ránu moc nesvítí. Na rybách používám to samé, ale takové co mi jednou přinesla voda, vylil jsem z toho vodu, trochu opucoval, nechal vyschnout a ono to funguje dál, byly v tom špatné akumulátory, tak jsem do toho šoupnul baterky s foťáku, na který už nefotil a mám je v tom už 2 roky, večer se to rozsvítí, ráno zhasne, co chtít víc. To se opravdu nevyplatí vyrábět.
- Čtvrtek 10. března 2011 ve 23:12® regulus
-
zadar> já se jenom ptal, vyplynulo to z debaty u piva čím budou kolegové svítit, když se otevřeným ohněm (svíčka atd.) nesmí. No a na základě toho mne napadlo, za kolik by se taková FUNKČNÍ ptákovina dala udělat. Schválně počítej se mnou. Solární panýlek 5V, nějakejch 60mA stojí asi 200 Kč, LiON akumulátor cca 600mAh malých rozměrů taky 200 Kč. Vodotěsná krabička asi 40 Kč, vypínač bude dejme tomu za 20 Kč a vysocesvítivá bílá LED 10mm stojí 30 Kč.
Uvažoval jsem v kontextu, aby to za jeden den spolehlivě dobilo vestavěnej akumulátor solárním článkem, bylo to malý a lehký, nebyla to úplná bludička, čili aby se s tím dalo trochu posvítit a aby to nebylo hned v Prčicích když to zmokne.Jasně možná se něco takovýho vyrábí nebo bude vyrábět, otázka zní, jestli to bude funkční a pokud to opravdu funkční bude, tak si myslím, že to nijak zvlášť levnější nebude.
Mimochodem, taky si myslím, že je to docela dost a že by si to moc lidí nepořídilo.
- Čtvrtek 10. března 2011 ve 21:49® ladamaj
-
zadar>ahoj také jsem řek že jde o opravdu předraženou věc.takže s tebou naprosto souhlasím.
- Čtvrtek 10. března 2011 ve 21:22profil byl smazán
-
regulus> No mě to připadalo jako sranda, to světlo se dá koupit za pár korun, za 500 Kč jich máš tolik, že to neuneseš. Jedině že bys na to napsal, že to je originál z Anglie, určené specielně pro rybolov a používá to nějaký hodně uznávaný anglický rybář, to by se o to rybářští snobové poprali. Taková značka Fox, nebo Korda by to jistila, v tom případě nevadí na to nasadit 1000% přirážku.
- Čtvrtek 10. března 2011 ve 20:18® LukasManousek
-
pesa11> naopak nejdřiv neplavou a při vaření vyplavou
- Čtvrtek 10. března 2011 ve 20:16® pesa11
-
LukasManousek> po uvareni mi plavou a az po 20 minutach semi potopi
- Čtvrtek 10. března 2011 v 18:04® LukasManousek
-
pesa11> tyjo níkdy jsem to neplekl, davá se to do vroucí vody a vaři tak dlouho dokud nevyplavou ,vestinou tak 1–4minut podle veliskoti koulí, pak je vyndaš a nechaš trochu oschnout pak je idealní to zamrazit
- Čtvrtek 10. března 2011 v 17:18® zulu
-
chosebaits> Áno približne viem že aká príchuť sa kedy používa. Skôr neviem vyjsť z toho množstva názvov a druhov boilie čo som na nete našiel a nikde nieje napísane aspoň približné zloženie alebo niečo čo mi napovie kedy to použiť. Všade sú len halušky o tom koľko rýb sa na to chytilo a aké boli veľké tie ryby, a že ryby sú od toho závislé a bla bla bla, ale nič konkrétnejšie sa človek nedozvie. nevadi skúsim to inak? dakujem…
- Čtvrtek 10. března 2011 v 16:53® ladamaj
-
chosebaits>sem jinak tvého názoru také to nemusím ale pokud sem tam na delší dobu tak mě to neva.Pokud je klídek a pohoda tak ani ty čumilové a masařky stejně neví naco chytám pokud nesedí přímo vedle mě což se nestává.Taková místa moc nenavštěvuji už kvůli pejskům to by nedělalo dobrotu nerad je vážu a dávát jim náhubek to ne.
- Čtvrtek 10. března 2011 v 16:02® pesa11
-
osprey> sory od kucery
- Čtvrtek 10. března 2011 v 16:01® pesa11
-
LukasManousek> a varis to nebo to davs do trouby
- Čtvrtek 10. března 2011 v 16:00® pesa11
-
LukasManousek>
- Čtvrtek 10. března 2011 ve 14:55® timbab
-
regulus> U nás je to taky jak píšeš.
a) Osoba provádějící lov ryb je povinna v době od 00.00 hod. do 04.00 hod. osvětlit místo lovu umělým bílým neoslňujícím světlem. Zakládání otevřených ohňů se pro tyto účely zakazuje.
To světlo bych si klidně koupil. - Čtvrtek 10. března 2011 ve 14:04® chosebaits
-
jurann> Od května do podzimu,vše záleží na teplotě vody.
Tento příspěvek byl editován 10.3.2011 13:04:29 uživatelem chosebaits. - Čtvrtek 10. března 2011 ve 13:47® jurann
-
Chtěl bych znát váš názor ve kterém měsíci by jste chytali na na toto boilie které jsem jsme jsi s kolegou vyrobili v pondělí. Všechny věci jsou od Těšinského (jet fish) kromě tekuté potravy Liquid Fish která je od Carp devil Baits. 1 kg boilie jsem udělal ze směsi Supra Fish (10 vajec + 50ml AK oliheň-scopex+ 10ml lososového oleje+ 12ml tekuté potravy). Další 1 kg boilie úplně to samé akorát bez tekuté potravy. Další 1 kg boilie Supra fish (10 vajec+ 10ml lososového oleje+ 15ml tekuté potravy). Je to naše první domací výroba.
- Čtvrtek 10. března 2011 ve 13:38® regulus
-
zadar> ne sranda, ale dotaz
- Čtvrtek 10. března 2011 ve 13:37® regulus
-
chosebaits> V MRS platí tohle (myslel jsem, že to je i v ČRS)
Kde je v popisu rybářského revíru uvedeno „povolen lov 24 hodin“ je osoba provádějící lov povinna:
1. v měsíci červnu, červenci a srpnu v době od 00.00 hod. do 04.00 hod. osvětlit místo lovu bílým neoslňujícím světlem. Zakládání ohňů se pro tyto účely zakazuje.
- Čtvrtek 10. března 2011 v 10:20profil byl smazán
-
regulus> Takovou cenu ani náhodou, to je asi sranda co?
- Čtvrtek 10. března 2011 v 10:01® chosebaits
-
ladamaj> Do řádu určitě né a určitě né jako povinost.Chápu,že by RS věděla kde kdo sedí a její práci by to prospělo,ale já zase nechci aby o mě každej věděl-hlavně čumilové a masařky.Mám rád u vody klid a tak se snažím neupozorňovat na sebe.
- Čtvrtek 10. března 2011 v 9:53® ladamaj
-
regulus,chosebaits>určitě stímto souhlasím už toto světlo používám několik let.Takže každej nahozenej prut mám takto označen i když se nejedná o 24 hod. chytání klidně bych to dal do řádů.Pokud sem slušnej rybář a dodržuji stanovy tak to není žádný problém ba naopak takhle by RS měla přehled kde kdo loví určitě by to za zmíňku stálo nehledě tomu že to světlo se dá pořídit opravdu za pár korun.
- Čtvrtek 10. března 2011 v 8:28® chosebaits
-
regulus>Proč ne,já mám několik takových světel na zahradě jen pro okrasu a tak proč to nemít pro skutečné ušelné užití. Určitě je to dobrá věcička,mají to v každém marketu.
- Čtvrtek 10. března 2011 ve 3:25® regulus
-
Mám takovej dotaz, byli by jste ochotni dát okolo 500 Kč za bílé neoslnivé světlo kterým se má označit místo při 24 hodinovém lovu (alespoň to tak má být v MRS, ČRS jsem neštudoval, ale asi to bude stejný). Jednalo by se o LED světlo s akumulátorem a solárním článkem, přes den by se akumulátor nabil a vydrželo by to celou noc svítit, pochopitelně v létě. Zásadní výhoda, při vícedenní výpravě není mutné se starat o zdroj energie, akumulátor se dobije světlem. Výdrž akumulátoru standartní cca 1000 cyklů (možnost výměny), výdrž solárního článku 20–30let.
- Čtvrtek 10. března 2011 v 1:07® LukasManousek
-
nevite někdo proč se to odesíla tolikrát?
prosím o edit.