Chytej.cz

Kaprařina

V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 10. března 2011 v 1:05® LukasManousek

chosebaits> hej kámo nevím ja to nekupuju:) a značku co používam nebudu řikat pač z toho něco mám to by byla reklama. (hlavně krásné zážitky klidu u vody:)

leč co se tyče míchaní tak jsem to řekl sptávně nebo ne?

chosebaits> hej kámo nevím ja to nekupuju:) a značku co používam nebudu řikat pač z toho něco mám to by byla reklama. (hlavně krásné zážitky klidu u vody:)

Středa 9. března 2011 ve 23:57® chosebaits
chosebaits

LukasManousek> Víš vubec,že Nikl a Mikbaits jsou dvě firmy a to ještě ve velké konkurenci??????

Středa 9. března 2011 ve 23:50® osprey
osprey

LukasManousek> Ale jo. Jenže obvykle je to na obalu plus minus napsáno a když není ani název.

Navíc kolega nevědomky vyrobil docela pěkný vtípek. Až uletím někdy já, klidně si taky rýpni. Kdyby tady nebyla sranda, co bychom tu dělali?

Středa 9. března 2011 ve 23:45® LukasManousek

no podle mně se spletl a vy se tu do něj navážíte a dělate z něj blbce, koupil smněs a chce si ji namichat to je celý.

Středa 9. března 2011 ve 23:32® osprey
osprey

chosebaits> To je pravda. Já zapomněl… :-)

Středa 9. března 2011 ve 23:08® chosebaits
chosebaits

osprey>Neříkal si náhodou,že se v kaprařině neorintuješ??

Středa 9. března 2011 ve 23:06® osprey
osprey

No a co to zkusit u Nikla objednat? :-D

Středa 9. března 2011 ve 22:43® Alov
Alov

osprey> Taky nad tím uvažuju a slyším to poprvé =-|

Středa 9. března 2011 ve 22:42® chosebaits
chosebaits

osprey> :-D :-) pivo

Středa 9. března 2011 ve 22:39® osprey
osprey

pesa11> Mikbaits boilie mix od Nikla? To existuje?

Středa 9. března 2011 ve 22:04® chosebaits
chosebaits

zulu>jeden spusob a to jistý je,skoušet,skou­šet,skoušet.Slad­ké bobky mužeš používat celoročně,smrady či koření nejlépe když má voda 12+ .Vždy jsem jezdil k vodě s dvouma druhy a skoušel a většinou aspoň jeden druh byl uspěšnej.Zvolit příchuť je jen na tobě,nebo tomu musíš sám věřit.

Středa 9. března 2011 ve 21:53® zulu
zulu

Zdravím vás. Chcem sa vás opýtať nejaké veci ohľadom výberu boilie. V tomto smere nemám skúsenosti. Ak by ste mi mohli pomôcť s výberom boilie na túto sezónu plánujem chytať na Zemplínskej Šírave, tiež na rieke a na menšom jazere so štrkovým dnom. Ale zaujíma ma hlavne spôsob ako vyberáte boilie na danú vodu, ročne obdobie, poveternostné podmienky a podobne. Vopred ďakujem za pomoc. (každá rada dobrá) :-93;

Středa 9. března 2011 v 17:59® LukasManousek

pesa11> davám to tak že dám nejprve vejce třeba 6ks do toho vmíchám všechny tekuté ingredience(a­traktory,barvi­va olej,tekutou potravu,příchut,at­d) a potom pomalu přisipávam sipkou smněs a hnětu těsto dokud nemá patříčnou konžistenci.

Středa 9. března 2011 v 17:51® pesa11

potreboval mich poradit kolik mam dat vajec do mikbaits boilie mixu od nikla

Úterý 8. března 2011 ve 20:45® kral

zrybenec> je jedno jakou velikost boilie pouzijes protoze cejni ozuzlavaji ctyricitku stejne jako sestnactku oni to nenasajou ale jak do toho strkaji tak se stane ze se mu zachyti hacek v tlamce

Úterý 8. března 2011 ve 20:20® LukasManousek

zrybenec> jeden nejakm na koule a druhej na feader kousek odbřehu blbnou s cejnama ..idealně straveny den.

Úterý 8. března 2011 ve 20:17® zrybenec
zrybenec

timbab>tak to je špatný ale aspon si zachytam

Úterý 8. března 2011 ve 20:15® timbab
timbab

zrybenec> Je

Úterý 8. března 2011 ve 20:13® LukasManousek

zrybenec> znam spustu rybařu co chytá velký kapry jedině na 14mm . Co se nam osvědčilo bylo zněnit příchut´pak už nešlo nic. takže někdy lepší cejn než nic :-)

Úterý 8. března 2011 ve 20:10® zrybenec
zrybenec

LukasManousek> tak doufejme že na seči není moc cejnů

Úterý 8. března 2011 v 19:30® LukasManousek

zrybenec> cejny a malinky kapříky jsem tahaly i na koule 35mm vubec aní nedokazaly pohnout s olovem ale jak do toho matili tak se nejakej napíchnul a objesil se, strašne záleží co najede .na rybníce mi zase k1 vždycky bud koule uplne sežraly a nebo to zamotoly až k olovu nechapal jsem jak to dokažou dacani :-)

Úterý 8. března 2011 v 19:24® zrybenec
zrybenec

macek2> já vim že je to těžký ale 24 mě příde moc asi tak 16 to bych řek že je tak optimální

Úterý 8. března 2011 v 19:21® macek2
macek2

zrybenec> 23,9mm bude optimální:-)) ale vážně na to je těžko odpovědět na 24mm boili můžeš chytit 35cm kapra i 35cm cejna.

Úterý 8. března 2011 v 19:09® zrybenec
zrybenec

potřebuju radu : Jaké boilie je tak velké aby ho nesnědl cejn ale není tak velké aby mělo 24mm ( nechci chytat obry ale kapry 50+ ) poradte jeký je to průměr boilie ?

Úterý 8. března 2011 v 19:09® zrybenec
zrybenec

potřebuju radu : Jaké boilie je tak velké aby ho nesnědl cejn ale není tak velké aby mělo 24mm ( nechci chytat obry ale kapry 50+ ) poradte jeký je to průměr boilie ?

Úterý 8. března 2011 v 16:43® kral

Prezident> bratranek si to vloni koupil protoze jede na ryby tak jednou dvakrat za rok a vetsi sracky jsem nikdy nevidel pruty jsou jak skripajici futra stojan se kejkla jak kdyby byl vozralej a navijaky jsou z takovyho mekyho plastu takze kdyz navijis tak se pekne kroutej no uplne na ho…

Pondělí 7. března 2011 ve 22:20® macek2
macek2

LukasManousek> byl jsem v deltě od mostu v Porto Viru s proudem dolů, nejníže jsem chytal na ůrovni mesta Porto Tolle na kanálo po di Meistre a tam je voda normální aspon myslím,nevím neochutnával jsem:-D :-) ale dočetl jsem se že rybám brakická voda nevadí tak že bych se nebál chytat i níže.

Pondělí 7. března 2011 ve 22:14® pesa11

zudravim chtel bych poradit na vyrobu boilie co budu potrebovat za suroviny dik za odpovedi