Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 10. března 2011 v 1:05® LukasManousek
-
chosebaits> hej kámo nevím ja to nekupuju:) a značku co používam nebudu řikat pač z toho něco mám to by byla reklama. (hlavně krásné zážitky klidu u vody:)
leč co se tyče míchaní tak jsem to řekl sptávně nebo ne?
-
chosebaits> hej kámo nevím ja to nekupuju:) a značku co používam nebudu řikat pač z toho něco mám to by byla reklama. (hlavně krásné zážitky klidu u vody:)
-
- Středa 9. března 2011 ve 23:57® chosebaits
-
LukasManousek> Víš vubec,že Nikl a Mikbaits jsou dvě firmy a to ještě ve velké konkurenci??????
- Středa 9. března 2011 ve 23:50® osprey
-
LukasManousek> Ale jo. Jenže obvykle je to na obalu plus minus napsáno a když není ani název.
Navíc kolega nevědomky vyrobil docela pěkný vtípek. Až uletím někdy já, klidně si taky rýpni. Kdyby tady nebyla sranda, co bychom tu dělali?
- Středa 9. března 2011 ve 23:45® LukasManousek
-
no podle mně se spletl a vy se tu do něj navážíte a dělate z něj blbce, koupil smněs a chce si ji namichat to je celý.
- Středa 9. března 2011 ve 23:32® osprey
-
chosebaits> To je pravda. Já zapomněl…
- Středa 9. března 2011 ve 23:08® chosebaits
-
osprey>Neříkal si náhodou,že se v kaprařině neorintuješ??
- Středa 9. března 2011 ve 23:06® osprey
-
No a co to zkusit u Nikla objednat?
- Středa 9. března 2011 ve 22:43® Alov
-
osprey> Taky nad tím uvažuju a slyším to poprvé
- Středa 9. března 2011 ve 22:42® chosebaits
-
osprey>
- Středa 9. března 2011 ve 22:39® osprey
-
pesa11> Mikbaits boilie mix od Nikla? To existuje?
- Středa 9. března 2011 ve 22:04® chosebaits
-
zulu>jeden spusob a to jistý je,skoušet,skoušet,skoušet.Sladké bobky mužeš používat celoročně,smrady či koření nejlépe když má voda 12+ .Vždy jsem jezdil k vodě s dvouma druhy a skoušel a většinou aspoň jeden druh byl uspěšnej.Zvolit příchuť je jen na tobě,nebo tomu musíš sám věřit.
- Středa 9. března 2011 ve 21:53® zulu
-
Zdravím vás. Chcem sa vás opýtať nejaké veci ohľadom výberu boilie. V tomto smere nemám skúsenosti. Ak by ste mi mohli pomôcť s výberom boilie na túto sezónu plánujem chytať na Zemplínskej Šírave, tiež na rieke a na menšom jazere so štrkovým dnom. Ale zaujíma ma hlavne spôsob ako vyberáte boilie na danú vodu, ročne obdobie, poveternostné podmienky a podobne. Vopred ďakujem za pomoc. (každá rada dobrá)
- Středa 9. března 2011 v 17:59® LukasManousek
-
pesa11> davám to tak že dám nejprve vejce třeba 6ks do toho vmíchám všechny tekuté ingredience(atraktory,barviva olej,tekutou potravu,příchut,atd) a potom pomalu přisipávam sipkou smněs a hnětu těsto dokud nemá patříčnou konžistenci.
- Středa 9. března 2011 v 17:51® pesa11
-
potreboval mich poradit kolik mam dat vajec do mikbaits boilie mixu od nikla
- Úterý 8. března 2011 ve 20:45® kral
-
zrybenec> je jedno jakou velikost boilie pouzijes protoze cejni ozuzlavaji ctyricitku stejne jako sestnactku oni to nenasajou ale jak do toho strkaji tak se stane ze se mu zachyti hacek v tlamce
- Úterý 8. března 2011 ve 20:20® LukasManousek
-
zrybenec> jeden nejakm na koule a druhej na feader kousek odbřehu blbnou s cejnama ..idealně straveny den.
- Úterý 8. března 2011 ve 20:17® zrybenec
-
timbab>tak to je špatný ale aspon si zachytam
- Úterý 8. března 2011 ve 20:15® timbab
-
zrybenec> Je
- Úterý 8. března 2011 ve 20:13® LukasManousek
-
zrybenec> znam spustu rybařu co chytá velký kapry jedině na 14mm . Co se nam osvědčilo bylo zněnit příchut´pak už nešlo nic. takže někdy lepší cejn než nic
- Úterý 8. března 2011 ve 20:10® zrybenec
-
LukasManousek> tak doufejme že na seči není moc cejnů
- Úterý 8. března 2011 v 19:30® LukasManousek
-
zrybenec> cejny a malinky kapříky jsem tahaly i na koule 35mm vubec aní nedokazaly pohnout s olovem ale jak do toho matili tak se nejakej napíchnul a objesil se, strašne záleží co najede .na rybníce mi zase k1 vždycky bud koule uplne sežraly a nebo to zamotoly až k olovu nechapal jsem jak to dokažou dacani
- Úterý 8. března 2011 v 19:24® zrybenec
-
macek2> já vim že je to těžký ale 24 mě příde moc asi tak 16 to bych řek že je tak optimální
- Úterý 8. března 2011 v 19:21® macek2
-
zrybenec> 23,9mm bude optimální
ale vážně na to je těžko odpovědět na 24mm boili můžeš chytit 35cm kapra i 35cm cejna.
- Úterý 8. března 2011 v 19:09® zrybenec
-
potřebuju radu : Jaké boilie je tak velké aby ho nesnědl cejn ale není tak velké aby mělo 24mm ( nechci chytat obry ale kapry 50+ ) poradte jeký je to průměr boilie ?
- Úterý 8. března 2011 v 19:09® zrybenec
-
potřebuju radu : Jaké boilie je tak velké aby ho nesnědl cejn ale není tak velké aby mělo 24mm ( nechci chytat obry ale kapry 50+ ) poradte jeký je to průměr boilie ?
- Úterý 8. března 2011 v 16:43® kral
-
Prezident> bratranek si to vloni koupil protoze jede na ryby tak jednou dvakrat za rok a vetsi sracky jsem nikdy nevidel pruty jsou jak skripajici futra stojan se kejkla jak kdyby byl vozralej a navijaky jsou z takovyho mekyho plastu takze kdyz navijis tak se pekne kroutej no uplne na ho…
- Pondělí 7. března 2011 ve 22:20® macek2
-
LukasManousek> byl jsem v deltě od mostu v Porto Viru s proudem dolů, nejníže jsem chytal na ůrovni mesta Porto Tolle na kanálo po di Meistre a tam je voda normální aspon myslím,nevím neochutnával jsem
ale dočetl jsem se že rybám brakická voda nevadí tak že bych se nebál chytat i níže.
- Pondělí 7. března 2011 ve 22:14® pesa11
-
zudravim chtel bych poradit na vyrobu boilie co budu potrebovat za suroviny dik za odpovedi