Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 7. března 2011 ve 21:55® LukasManousek
-
macek2> díky. a jak daleko od moře jsi byl? nejsem si vyskytem ryb v braklické vodě,
- Pondělí 7. března 2011 ve 21:33® macek2
-
LukasManousek> bivakovat se tam správně nesmí ale kde kdo tam bivakuje tak to asi tolerují,s parkováním si musíš poradit sám, bud někde ve městě na veřejném parkovišti a nebo já jsem parkoval auto u rodinného statku kde místní ital obhospodařoval pole,tak jsem ho oslovil-parkink auto no problem?-on odpověděl -no problém.S těma rybama nevím jestli se to může převážet přes hranice ale já ryby nevozím nebot to v ryb.obchodě běžně prodávaj (karasy,ůhoře).Při lovu kaprů doporučuji těžké olova od 180gr a vlasce min. průměr 0,35mm lépe však pleténku,ktomu boilisu bych vzal i nějaký partikl.
- Pondělí 7. března 2011 ve 20:45® LukasManousek
-
osprey> no jo ale mne treba zajimá jak je to tam vlastně ze stanovaním parkovaním atd, to ze tam sanovaly ještě neznamena ze se to smí, a jak je to z dovozem živich ryb, no 50Kg koulí na deset dni to je tak normalní.
- Pondělí 7. března 2011 ve 20:39® osprey
-
LukasManousek> Ty tam jsou nějaké taky. Vím třeba, že dost krmili.
- Pondělí 7. března 2011 ve 20:37® LukasManousek
-
osprey> užjsem ho četl, to že tam jsou ryby to víme vsichni ,, mne spíš zajimaji technicky zaležitosti.
- Pondělí 7. března 2011 ve 20:26® osprey
-
LukasManousek> Je tady článek z výpravy na Pád. Tak půl roku zpátky. Docela tam tenkrát nachytali, tak se koukni.
- Pondělí 7. března 2011 v 11:18® LukasManousek
-
mate někdo zkušenosti s chytáním kaprů na řece Po?
- Pondělí 7. března 2011 v 10:47® jurann
-
Prezident> určitě nebrat
- Neděle 6. března 2011 v 19:47® chosebaits
-
Prezident> Nečekej od tohoto něco bravurního.Za ty peníze nemužeš dostat dobré zboží,to je snad jasné.
- Neděle 6. března 2011 v 19:29® macek2
-
Prezident> nerad odpovídám anonimním uživatelům to nechápej zle, leda že bys byl opravdu Prezident,za sebe říkám nebrat ta kvalita za nic nebude stát.
- Neděle 6. března 2011 v 16:11@ Prezident
-
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na jednu věc, chci teď koupit nové udice, ale nejsem nějak moc v tomto ohledu „světa znalý“, proto bych se chtěl zeptat, co říkáte na tento set: http://www.ravenbrno.cz/…y/ravav2540/#? Vím, že ty navijáky nejsou bůhvíjak dobré, ale myslíte, že se dá tato sestava nazvat seriózní?
- Neděle 6. března 2011 v 10:39® sokol007
-
zrybenec> okumu mam uz 5 sezon vrele doporucuji
- Pátek 4. března 2011 ve 21:35® chosebaits
-
zrybenec> Na co potřebuješ naviják?? Přímo na kaprařinu???? Jinak okuma je dobrá,tak bych do ní šel.
- Pátek 4. března 2011 ve 21:32® sus1
-
zrybenec> Mám dobrou zkušenost s tímto navijákem a neni o moc dražší, než ten tebou nabízený.Mam 2 kusy,mají za sebou 3 sezony bez sebemenších problémů.Mohu ti s klidem doporučit.Např. zde:
http://www.chytapust.cz/…-50/d-72013/ - Pátek 4. března 2011 ve 21:04® Patlaloš
-
zrybenec> Nemám ale dám ti jednu radu. Nikdy si nekupuj takovéto „baitrunery“ to si vem za ty prachy radši něco s přední brzdou !!!!
- Pátek 4. března 2011 v 19:54® zrybenec
-
tak jeste jedna
: má s tímto navijákem někdo skušenost ?
- Pátek 4. března 2011 v 19:48® osprey
-
zrybenec> Jak kdy. Ale když se to zrovna povedlo a já neměl na práci nic lepšího než chytat na boilies, tak zrovna ty dny šla spíš ovocná.
- Pátek 4. března 2011 v 19:44® zrybenec
-
ještě jedna otázečka : jaká příchut boiliese vám osvecila lepe masova nebo ovocna ?
- Pátek 4. března 2011 v 17:41® LukasManousek
-
zrybenec> za 700 se da koupit shimano catana jendu mam už asi 4 nebo 5 let a pořad drží a to jsem na ni tahal i kapry přez 10kg.
- Pátek 4. března 2011 v 15:44® chosebaits
-
zrybenec>Dobrej bude,jen tedy za tu cenu čekej jiné služby.
- Pátek 4. března 2011 v 15:07® jirka10
-
zrybenec> Jo a myslím, že dokonce cívka byla plastová.
- Pátek 4. března 2011 v 15:04® jirka10
-
zrybenec>jo, přijel za mnou na ryby známej i se synem (11let). Ten měl tento naviják od léta, normálně ho při vytahování kapříka násaďáka zadřel. Když přijeli na podzim, tak už jeho synátor měl Okumu.
- Pátek 4. března 2011 ve 13:40® zrybenec
-
má s tímto navijákem někdo skušenost ? http://www.tropicliberec.cz/…e-1-1-zdarma
- Čtvrtek 3. března 2011 v 0:24® LukasManousek
-
macek2> tak jak je to s tou cenou těch kapru¨? no?
- Středa 2. března 2011 ve 23:48® macek2
-
Futureriver> musím potvrdit to co ti napsal Alov,volnoběžku nebrat je to zbytečná součást která se ti může na navijáku pokazit a hlavně se mi vždy jevila jako zbytečná není nad citlivou přední brzdu.
- Středa 2. března 2011 ve 23:23® HaD
-
Otestujte vyhledávání na CHYTEJ.cz pomocí nového výkonného vyhledávače – http://www.chytej.cz/vyhledavani.php
- Středa 2. března 2011 ve 22:36® Alov
-
Futureriver> Nechci ti to nějak vymlouvat, ale já osobně mám s volnoběžkou špatné zkušenosti. Stejně tak spousta mých známých kaprařů, kterým se to kdysi zdálo jako supr věc, ale po pár upálených rybách a rozsypaných volnoběžkách už jich většina tvrdí, že není nad přední brzdu. Pokud máš citlivou přední brzdu, tak se tomu nic nevyrovná. To mi věř.
Osobně ti k volnoběžce řeknu málo. Používal jsem ji chvíli resp. do první upálené ryby při přehození kličkou z volnoběžky na klasiku.
V této cenové relaci bych šel v téhle velikosti do Tica Dolphin 5000. Ne nadarmo jsou Dolphiny a Sceptery v této cenové relaci nejprodávanějšímy navijáky.
http://www.rsp-fishing.cz/…phin-sf-5000nebo
- Středa 2. března 2011 ve 22:21® Futureriver
-
zdar lidi vlastní někdo naviják: Cormoran ANTERA BR 5PiF 5000 ? docela mě zaujal,cena cca 1400kč, kovové tělo,chtěl bych nějaký rozumný naviják na kapry s volnoběžnou brzdou. Jestli ho někdo máte, tak napište jakej podle Vás je. předem Dík a ahoj
- Úterý 1. března 2011 v 18:11® macek2
-
jurann> lanko je fajn a praktická věc doporučuji koupit,investice asi 8kč.
- Úterý 1. března 2011 v 16:43® Šnek
-
ODSTRANĚNÁ KOMERCE
Synu, máš-li zájem o reklamu na serveru chytej.cz, požádej HaDa, domluv se s ním na obchodních podmínkách a laskavě neparazituj.
Tento příspěvek byl editován 1.3.2011 16:39:01 administrátorem CeP.