Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 26. února 2011 v 19:25profil byl smazán
-
zadar> Soudržnost neřeším!!! Jen zpočátku jsem měl problém s těmi žlázami, měl jsem hrubé to sítko, či jak to nazvat, v mlýnku! Takže když jsem si pak šoulal kuličky
, tak jsem je měl občas spojené těmi žlázami!
- Sobota 26. února 2011 v 19:24profil byl smazán
-
Dělal jsem také játrové koule které obsahovaly 40% játrového prášku a zadělané to bylo také játry, to bylo teprv něco, ale abych přiznal, chytal jsem s tím na Labi a žádný zázrak, nějaké ryby na to přišly, ale spíše slabší průměr.
- Sobota 26. února 2011 v 19:21profil byl smazán
-
chosebaits> No je pravda, že kilo na kilo jsem nedělal, ale když jsem játry zcela nahrazoval vejce, tak to byl litr jater a 2 kila směsi, z toho se udělalo krásné těsto.
- Sobota 26. února 2011 v 19:13profil byl smazán
-
Pánové, nemáte někdo kontakt na někoho na Cassienu ve Francii? Na někoho spolehlivého! Děkuji za každé info. Romeo
Tento příspěvek byl editován 26.2.2011 18:16:52 uživatelem . - Sobota 26. února 2011 v 19:10profil byl smazán
-
chosebaits> Jde to…800g prestarteru a 200g pšeničné krupice+ 8vajec+1lžička soli+ 1lžíce oleje+ česnek (nebo sladké)! Nekazí se nic. Nikdy se mi ale boilie nezkazilo! Ale smrad to je perfektní. Krmné, spíše do PVA dělám malé max do 16mm a pod hák třeba dvacítku. Myslím na kapry. Na sumce, tam to neřeším, ti játra milují v jakékoli velikosti!R
- Sobota 26. února 2011 v 19:04® chosebaits
-
Fishing Team Romeo> také v poho
Tento příspěvek byl editován 26.2.2011 18:05:11 uživatelem chosebaits. - Sobota 26. února 2011 v 19:03profil byl smazán
-
chosebaits> Ahoj…já nečetl úplně celou větev…Přiletěl jsem sem a jen tak nahlédl, protože chci řešit něco jiného.
- Sobota 26. února 2011 v 19:03® chosebaits
-
zadar>V poho,ale kilo směsi a kilo jater budou zjevně už játrové knedlíčky. To už snad nejde ani ukoulet??? Dělal jsem játrovky kuli sumcum v poměru 1 ku 3 a to byl smrad jako hovado.Ryby nic.
- Sobota 26. února 2011 v 18:58profil byl smazán
-
chosebaits> Ale jo, v podstatě je to tak jak píše Fishing Team Romeo. Játra používám a není problém.
- Sobota 26. února 2011 v 18:45® chosebaits
-
Fishing Team Romeo> Zadar píše uplně něco jiného!!! Podívej se o jeho jeden příspěvek spět.
- Sobota 26. února 2011 v 18:33profil byl smazán
-
LukasManousek> Bohužel zadar má ale pravdu. Játrové boilie dělám už leta, dokonce na 1kg sypké směsi dávám 1kg rozemletých jater, žádné konzervanty mimo lžičky soli a nikdy se mi boilie nezkazilo!! Dokonce i když ho dělám kořeněné drceným, syrovým česnekem, nebo sladké! Stejně tak pelety..Romeo
Tento příspěvek byl editován 26.2.2011 17:39:17 uživatelem . - Sobota 26. února 2011 v 11:17profil byl smazán
-
LukasManousek> Chlapče, když vím, tak poradím a když nevím, pouze se domnívám a nebo jsem to někde slyšel, což bude nejspíš tvůj případ, tak raději držím ústa.
- Sobota 26. února 2011 v 10:15® osprey
-
A ještě jedna várka…
Tento příspěvek byl editován 26.2.2011 09:15:55 uživatelem osprey. - Sobota 26. února 2011 v 10:10® osprey
-
Pokusím se udělat radost kaprařům, kteří nemůžou na výstavu a dám sem pár ilustračních fotek.
- Pátek 25. února 2011 v 19:39® LukasManousek
-
zadar> Vážený pane jsem rád že jste nám poradil ohledně této problematyky a prosím vás zda by jste nám amatérům poskytnul podrobnější informace popřípadě o tom nenapsal knihu.Jsme za jedno že když bude napsána stejným přatelským tónem jako váš komentář uřcitě půjde na dračky.
- Pátek 25. února 2011 v 15:55profil byl smazán
-
LukasManousek> Můžeš mi říci, z jakého zdroje, nebo jak jsi došel k tomuto výplodu? mylím že vic jak 7% tedy na kg je to 70g bych tam toho nedával,, teda pokud nevaříš játrové knedličky
a ještě k tomuto? jo a bude se to hodne kazit a pak hoodně smrdět,teda pokud mluvíš o čerstvych játrech, šušene jsem nikde nevidel, Máš to nějak konkrétně vyzkoušené. Já dělám totiž boiles s játry roky v některých případech játry zcela nahrazuji vejce a boiles nikdy nijak jinak, než po játrech cítit nebylo. Pokud se dobře udělá, po uvaření dobře usuší a u vody přechovává v síťových pytlích, tak se o nějakém kazení nemůže mluvit. Píšeš hovadiny o věcech o kterých nic nevíš, no asi ty hovadiny píšeš, protože nic nevíš.
- Středa 23. února 2011 ve 14:55® macek2
-
jurann> čím studenější voda tím mín oleje,takže pokud pujdeš na ryby dneska nedávej žadný olej a jestli se chystáš na kapry v dubnu nebo začátkem května dal bych 10ml na jedno kilo.
Tento příspěvek byl editován 23.2.2011 13:57:02 uživatelem macek2. - Středa 23. února 2011 ve 14:30® jurann
-
macek2> a kolik tak ml toho lososového oleje na 0,5 kg směsi aby se na to dalo chytat i v chleadnější vodě
- Středa 23. února 2011 ve 13:49® macek2
-
jurann> když do směsi dáš jen minimum oleje dá se pak boilí použít i do chladné vody.
- Středa 23. února 2011 v 11:15® jurann
-
Tak už mám objednané věci na mojí první výrobu boilie. JET FISH – bolie směs Supra Fish 4kg, Aminocomplex 100ml oliheň-scopex, lososový olej 100ml. Tak to vyrobené boilie mám spíše použít do teplejší vody asi co???
- Úterý 22. února 2011 ve 20:02® jurann
-
používate někdo nebo jste používal vlasec od AWA-SHIMA ION POWER BROWNY CARP
- Úterý 22. února 2011 v 18:54® LukasManousek
-
LukasManousek> jo aha ryba no tohle neni zakladní smes. to ale nevadi. tech ryb a smradu tam bude asi dost, a myslim že to bude dobry z jara když bude studena voda ale pak az bude teplo bych to trochu nasladil, třeba co se mi hodně osvetcilo bylo banán-ryba. doporucuju to nedelat všechno na jednou a jednu příchut. když delam tak delam max z 6 vajec, to je cca 1/2kg a skouším ruzné příchutě a až co se mi osvedčí delam ve většim.
- Úterý 22. února 2011 v 18:47® LukasManousek
-
jurann> co teda fakt smrdí je větřidlo na zvěr.. ale na to bacha je so strašně silný.jediná kapka z tebe udělá na tyden chodící popolnici.
- Úterý 22. února 2011 v 18:45® jurann
-
LukasManousek> http://shop.jetfish.cz/index.php?… tady tu mám
- Úterý 22. února 2011 v 18:41® LukasManousek
-
jurann> jakou směs? zakladní?
- Úterý 22. února 2011 v 18:41® LukasManousek
-
jurann> jakou směs? zakladní?
- Úterý 22. února 2011 v 18:39® jurann
-
LukasManousek> ja užsypkou směs mám a jen tam chci něco vyzkušet přidat k těm vajíčkam kromě toho že tam dám lososový olej
Tento příspěvek byl editován 22.2.2011 17:41:04 uživatelem jurann. - Úterý 22. února 2011 v 18:37® LukasManousek
-
jurann> předpokládam že chces dělat masové koule.
no ja nevim rozhodne bych nevynechal rybí tuk(lekarna) dostatek bilovin v obchodech se zdravou vyživou se dá koupit sposta druhu bilkovin , a taky tam maji sojove mouky kukuricne mouky,ruzne druhy tuku a semen atd,a potom zhanět dal, barvivo esenci atd,, a projedeš spostu penez,, když si zajeděs do kvalitní rybařské prodejny tak tam mivaji všechno sice o trošku dražsí ale všechno pohromadě.
- Úterý 22. února 2011 v 18:37® LukasManousek
-
jurann> předpokládam že chces dělat masové koule.
no ja nevim rozhodne bych nevynechal rybí tuk(lekarna) dostatek bilovin v obchodech se zdravou vyživou se dá koupit sposta druhu bilkovin , a taky tam maji sojove mouky kukuricne mouky,ruzne druhy tuku a semen atd,a potom zhanět dal, barvivo esenci atd,, a projedeš spostu penez,, když si zajeděs do kvalitní rybařské prodejny tak tam mivaji všechno sice o trošku dražsí ale všechno pohromadě.
- Úterý 22. února 2011 v 18:21® jurann
-
LukasManousek> a nevíš třeba o něčem jinem co by se tam tak mohlo dát kromě te játry něco co koupím v každém obchodě tuňáka nebo neco takového