Chytej.cz

Kaprařina

V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 19. února 2011 v 11:14® jurann
jurann

imothep> asi vemu ten supra fish 10 kg k tomu nějaký te aminokoplex a lososový olej…a můžu dělat koule.

Sobota 19. února 2011 v 5:11® LukasManousek

osprey> doufám že to nebylo mě:) snad jsem se nijak neprovíníl ja tu nechci nikak propagovat tu naši luži jen ziskat nové skušenosti a popřípadě pár spojencu..

Pátek 18. února 2011 ve 21:49® osprey
osprey

imothep> Teď jsem smazal reklamu člověku, který si tu dal odkaz na svůj soukromý revír. Takže fér je fér. Dokud jsi se snažil tuhle diskuzi táhnout, zavíral jsem oči jak jen to šlo.

Pátek 18. února 2011 ve 21:37® imothep
imothep

jurann> Existují ekonomik sety – za 1000kč tam najdeš 4kg mixu + 200ml komplex + dip celkem uděláš 6–6.5kg boilies.

Tento příspěvek byl editován 18.2.2011 20:47:46 administrátorem osprey.
Pátek 18. února 2011 v 17:28® zrybenec
zrybenec
muzu se zaptat jak u té oblíbené montáže má spojenej flurokarbon s pletenkou ?
Pátek 18. února 2011 v 1:42® LukasManousek

osprey> prave jsem si řikal že vyrazim na ten revir kde nejdřiv zmizí led,, no ale podle toho počasi to vypada ješte na dlouho,,

Pátek 18. února 2011 v 1:34® osprey
osprey

LukasManousek> Já taky nemluvím o dírkách. Ale i u tohoto lovu je přítomnost ledu dost zásadním faktorem. Na rozdíl od dírek negativním.:-)

Pátek 18. února 2011 v 1:27® LukasManousek

osprey> jo ale ja nemluvim o dirkach myslim kasiku :-) mimo to na dirkach jsem se letos už nachytal u mě habakuk :-)

Pátek 18. února 2011 v 1:16® osprey
osprey

LukasManousek> Já znám dobře Wonderlakes v Ledcích. Chytal jsem tam už před mnoha a mnoha lety. Vyrostl jsem tam. V Ledcích led bude, proto jsou to Ledce:-) .

Čtvrtek 17. února 2011 ve 13:41® LukasManousek

osprey> Wonderlakes i jiné, mám o tom velice dobry přehled ačkoly jsem jestě nemněl možnost tam chytat .

Čtvrtek 17. února 2011 v 0:45® osprey
osprey

LukasManousek> Co myslíš za revíry – Wonderlakes nebo jiné?

Čtvrtek 17. února 2011 v 0:24® LukasManousek

osprey> bouhužel na řeku zatim nemám povolenu perp.na čechy,letos chci vyzkoušet všechny 3 revíry teda pokud mně na tech dvou nechaji chyatat :-)

Středa 16. února 2011 ve 20:36® osprey
osprey

LukasManousek> Je dost slušná šance, že jsou ještě pod ledem. Řeka by nestačila?

Středa 16. února 2011 v 17:48® LukasManousek

čau rybáři nevíte někdo jak to vypadá s chytáním na soukromácích na mladoboleslavsku??? už bych zajel na ryby :-)

Středa 16. února 2011 v 16:45® jurann
jurann

macek2> to vím že mě to výjde na více peněz ale jak říkaž že je to dobrá volba protže na 2 kg vycházi 100 ml toho aminokomplexu, tak bych aspon udělal 2 kilo boiliesu tady stoho a další kde bych přidal něco levnějšího

Středa 16. února 2011 v 16:32® macek2
macek2

jurann> aminokomplex je dobrá volba ale vyjde tě to o dost dráž něž 1000kč jak si plánoval,tu melasu už do směsi nedávej ten aminokoplex je už dost nabitá přísada.Taky si přikup olej stačí ten nejlevnější rybí(65kč) díky tomu se ti bude směš lépe válet a nebude se ti to lepit na ruce.(ten olej ani né do směsi ale na potírání rukou)

Středa 16. února 2011 v 16:14® jurann
jurann

macek2> no právě nechci a taky nemám místo na ty věci…tak proto koupím asi tu hotovou směs a k tomu nějaké tekute přísady aminokoplex třeba mušli a asi melasu a to bude všechno… co jsi o tom myslíš

Středa 16. února 2011 v 15:51® macek2
macek2

jurann> tu suprafishku si kupuji pravidelně a opravdu tato směs chytá,dříve jsem si kupoval mainlien a Nikla a abych udržel kapry u lovného místa bylo potřeba často vnadit což mi udělalo vítr v peněžence takže jsem se stejně vrátil k té suprafishce.Výrobu vlastní směsi ti nedoporucuji protože nakonec zjístíš že máš doma spoustu z části spotřebovaných surovin které se ti stejně nakonec zkazí.

Středa 16. února 2011 v 15:32® jurann
jurann

macek2> tedka před chvilkou jsem na to zrovna koukal… no ještě uvidím jak se rozhodnu, ale už nemám moc času tak musím rychle něco vybrat a udělat.

Středa 16. února 2011 v 15:29® macek2
macek2

jurann> Doporučil bych ti směs SUPRAFISH od f.JET FISH,10kg kybl stojí 980kč pak ktomu přikoupíš třeba Tekotou potravu CSL 250ml za 15Okč to vytačí na 5kg směsi takže by bylo dobré rovnou koupit dvě aby to vystačilo na celý kybl směsi a máš na celý rok vystaráno ůčinnou celoroční směsí na kterou jsem nachytal spousty kaprů.

Středa 16. února 2011 v 15:28® jurann
jurann

http://shop.jetfish.cz/index.php?… co jsi myslíte o této kombinaci ingrediencí na výrobu boilie

Středa 16. února 2011 v 15:02® jurann
jurann

osprey> Právě nad tím jsem uvažoval že koupím nějakou hotovou směs a k tomu bych dokoupil nějaké tekute amina melasu a nějakou příchut. smichal bych to vyrobil a zkusil )))

Středa 16. února 2011 ve 14:54@ petrpavel1

www.rybnik-strizov.websnadno.cz

Zdravím všechny,vkládám sem odkaz na pěkný rybník,který majitelé velmi dobře zarybňují.Mají tam i zajímavé kousky.

Středa 16. února 2011 ve 14:48® osprey
osprey

jurann> Koupil bych hotové směsi a nějaké aminokomplexy navíc. Dá se to za tu cenu v pohodě zvládnout.

Pak je tu ještě varianta jednodušší – koupit základní suroviny a udělat něco jednoduchého sám. Když se pomine faktor atraktivity vyvolávaný drahými doplňky moderního průmyslu, tak boilies je v zásadě lehce povařené těsto. Dá se udělat z různých mouček, šrotů, rozemletých granulí apod.

Samozřejmě se těžko bude dohánět kvalita firem, které do vývoje a výroby boilies investovaly roky práce, ale dá se pak dostat i na cenu kolem 100 Kč za kilo. Chytal jsem i na takové a taky to ryby žerou. Statistiku si nevedu, moc se kaprům něvěnuju.

Středa 16. února 2011 ve 14:37® jurann
jurann

Nazdar vybáři chtěl bych jsi doma vyrobit boilie. Mám na to 1000 kč a chci aby toho bylo minimálně 3 kg. Boilie bych chtěl používat tak v 5,6,7 měsíci. Mohl by mi někdo poradit co bych tak měl koupit ???

Úterý 15. února 2011 v 8:23® Šnek

http://www.chytej.cz/bazar/prodej/

Rohlíkové boilies !!!MAXI!!! průměr 20 mm a 15 mm

Pondělí 14. února 2011 ve 23:09® pesa11

zdravim chtel bych se zeptat jestli ma nekdo skusenost s piskouvnou halamky :-) a jestli se tam muze byvakovat:)))

Sobota 12. února 2011 ve 22:15® osprey
osprey

macan25> Exage je levnější řada, ale není zas tak špatný. Všíml jsem si ale, že asi dvě třetiny chválí a třetina spíš nadává, takže tam možná budou i nějaké kusové rozdíly – koupil bych to někde v krámu, kde bych si na ten konkrétní kus mohl sáhnout.

A pak je jasné, že to není stroj na nějakou extrémní zátěž. Na běžné používání může vydržet roky.

Sobota 12. února 2011 v 16:19® macek2
macek2

macan25> exage 4000 mám, asi to není ten samý nebot ho mám už 3roky žádná novinka 2011, používám ho k vláčení a zatím mi šlape bez problému takže si mýslím že ten nový model vydřží hodně.

Sobota 12. února 2011 ve 14:33® macan25

ahoj mohl by mi nekdo poradit chci koupit navijak shimano exage4000RC je to novinka2011mate nekdo s nim nejake zkusenosti nebo s nejakym jinym modelem od shimana?prodejci toho nakecaji,nechci aby se mi po pul roce rozpadl jako navijaky od semy diky za info