Chytej.cz

Kaprařina

V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 25. prosince 2010 ve 23:44® kapr1

timbab> tak mi hod nejakej adkaz pls.

Sobota 25. prosince 2010 ve 20:19® timbab
timbab

kapr1> Čest,to jsem zas já.Můžu doporučit boilie od Lukáše Krásy-nejedná se o reklamu.Přišel jsem do styku i s konkurenčním boilie a není to ono.ALE POZOR NIKDO A A NI JA NEŘÍKÁM ŽE JE TO SUPER BOILIE.

Sobota 25. prosince 2010 v 19:30® kapr1

Ahoj všem kaprařům. Používal jste někdo tohle boilies?? http://www.rybolov.cz/…apive-boilie

Pátek 24. prosince 2010 v 18:36® osprey
osprey

Přeju všem chytejákům krásný Štědrý večer, bohatou nadílku a příjemné prožití svátečních dnů.

Pátek 24. prosince 2010 v 17:38® IVO
IVO

Všem tichejm bláznům přeji báječné Vánoční svátky

Pátek 24. prosince 2010 v 10:06® Alov
Alov

kapr1> natural.Tygřák sám o sobě má specifickou vůni…

Čtvrtek 23. prosince 2010 v 19:58® kapr1

Alov> A dipujěš je, nebo necháváš natural???

Tento příspěvek byl editován 23.12.2010 18:59:07 uživatelem kapr1.
Čtvrtek 23. prosince 2010 v 19:29® Alov
Alov

kapr1> Na tygřák celkem úspěšně lapu přes léto. Sice ryby spíš menší, ale o to víc záběrů. Jinak vnadím dycky do PVA pytlíku pár tygřáků k háčku. Samozřejmě dobře osušených v hadře z jasných důvodů. :-)

Čtvrtek 23. prosince 2010 ve 13:24® kapr1

Ahoj. zkoušel jste někdo zakrmit tygřím ořechem??? nebo na něj chytat?

Úterý 21. prosince 2010 ve 13:43® chosebaits
chosebaits

Fishing Team Romeo> pivo

Úterý 21. prosince 2010 ve 13:12profil byl smazán

chosebaits> Já ale nic nezatracuji. Napsal jsem pouze,že osobně bych si to nekoupil, ale že za to nic nedá když to vyzkouší. A že to není nic extra, tak o tom snad nemá ani cenu polemizovat…pivo

Úterý 21. prosince 2010 v 0:59profil byl smazán

Alov> Souhlasim s tebou:-) .Mě se teda ještě nezadařilo abych na svoje boulís něco chytil,ale to třeba příjde :-1

Pondělí 20. prosince 2010 ve 23:36® chosebaits
chosebaits

Fishing Team Romeo>Nezatracuj něco co si neskoušel.Když jsem začínal a měl jsem hluboko do kapsy,tak jsem šáhl po tomto a světe divse,já jsem na to chytal celkem uspěšně.Neříkám,že toto je nějaký top,ale rybám to chutnalo a já jsem byl spokojen .Nechytal jsem žádné obry,ale kapři do 70 cm jsem chytal.

Pondělí 20. prosince 2010 ve 23:30® Alov
Alov

kapr1> Není zač. Hlavně nepodlehni reklamní masáži výrobců koulí. Zima bude dlouhá, tak sedni a študuj výrobu koulí, složení, přísady atd. Pokud si postavíš svoje koule, tak i malý kapřík na ně potěší dvojnásob. To mi věř. A nic na tom zas tak těžkého není. At ti to šlape :-)

Pondělí 20. prosince 2010 ve 22:45® kapr1

Alov> Dik za odpověd. přesně to jsem chtěl vědět.

Pondělí 20. prosince 2010 ve 21:29® Alov
Alov

kapr1> Až budeš delší dobu chytat ba koulís, tak zjistíš, že na tuto otázku není jednoznačná odpověd.
Z jara se všeobecně používají sladší příchutě banan, ananas, jahoda nebo brusinka. Samozřejmě je lepší zkoušet menší průměry koulí. Třeba 14 nebo 16 mm.Na jaře je voda chladnější a kapr jde po menších soustech, protože má v chladné vodě ještě pomalejší metabolismus.
S postupným oteplováním vody se přechází na větší průměry a na koule spíš na bázi masa. Játra, frankfurtská klobása, crab, ryba atd… V této době musí být koule pro rybu výživně atraktivní.
S příchodem podzimu a sochlazením vody zase přichází na řadu menší průměry koulí, menší krmení a opět sladší věci. Někdy to jde i na kořeněné.
Ono všeobecně se dá říct, že každá voda je něčím jiná a na každé vodě to muže fachčit jinak. Chce si to vybrat vodu, najít místo, kde se kapři krmí, občas jim tam pár kuliček hodit a postupně začít s lovem. A zkoušet a zkoušet a zkoušet…

Tento příspěvek byl editován 20.12.2010 20:30:28 uživatelem Alov.
Pondělí 20. prosince 2010 ve 20:47@ zdena-p

Dobrý den mužete mi někdo poradit kam jet na letní týdení rybářskou dovolenou s manželkou a dvěma dětmi? Je mi jedno kam (řeka,jezero,pís­kovna,přehrada)te­dy v čechách hlavně aby měla žena s dětmi nějaké vyžití. Děkuji

Pondělí 20. prosince 2010 v 17:43® kapr1

Fishing Team Romeo> Jo a ještě se chci zeptat: Je nějaká příchut boilies která je dobrá tak od konce března do konce června??? tedy nějaká více univerzální?

Tento příspěvek byl editován 20.12.2010 16:44:00 uživatelem kapr1.
Pondělí 20. prosince 2010 v 16:59profil byl smazán

kapr1> Já Ti nevím…krom toho, že je tam francouzsky napsáno že je to pro lepší rybolov kaprů, tak tam nic konkrétního není. Je vidět, že jde o mix. Osobně bych to asi nekoupil. Nic ale nedáš za to,to koupit a vyzkoušet. Krom peněz…pochopitelně. No a buď jim to chutnat bude,nebo ne!

Pondělí 20. prosince 2010 v 16:24® kapr1

chosebaits> Dik za odpověd. Takže jednu si vybrat dat na hacek a zbytek nahazet do vody je blbost???

Pondělí 20. prosince 2010 v 15:42® chosebaits
chosebaits

FISH HUNTER> Je velmi těžké na toto radit,nebo každýmu sedí něco jiného a já přez net nepoznám stabilitu.Bude lepší dojít do nějakého krámu a tam se porozhlídnout a nebo sem hodit nějaké tvé osobní typy a možná se někdo najde kdo bude mít skušenost stím co chceš.Nebo ještě jinak,kolik jseš ochoten do toho dát.

Pondělí 20. prosince 2010 v 15:37® chosebaits
chosebaits

kapr1> Nemyslím si nic,ale skoušel jsem před pár lety na toto chytat a ryby na to braly.Za málo peněz dost. Koupil jsem čtyři balíky,roztřídil jak popelka dle druhu a testoval jsem příchutě.Jde nasypat do vody tento pytel s několika druhy,ale ty mužeš testovat jen dva,nebo máš dvě udice a co když žerou zrovna to co nemáš na háčku.

Tento příspěvek byl editován 20.12.2010 14:38:17 uživatelem chosebaits.
Neděle 19. prosince 2010 ve 23:47® kapr1

Ahoj. Může mi co nejvíc z vás kaprařů napsat co si o tom myslí???

http://www.rybolov.cz/…x/boilie-mix

Neděle 19. prosince 2010 ve 20:12® FISH HUNTER

čus kluci!!Můžete mi někdo poradit s výběrem stojanu na pruty??Mám Best Mastery 3lb a potřebuju je do něčeho položit..Díky!!Budu rád za,každý příspěvek..

Úterý 14. prosince 2010 ve 23:57® osprey
osprey

Noodling> No, dostat toho kapra do pracek já, drželi by ho čtyři:-))

Úterý 14. prosince 2010 v 17:16® Noodling
Noodling

osprey> Jasně. Já si myslím, že v dnešním kaprařském světě žádná fotomontáž uspět nemůže a to je dobře. Tak jako se říká, že dokonalý zločin neexistuje, neexistuje ani dokonalá fotomontáž a pod drobnohledem se vždycky pravda ukáže (i u podařenějších děl než u kluků z Maxcarp :-) A když se to provalí, je z toho akorát ostuda. A taky vtipy podobné tomuto :-))

Tento příspěvek byl editován 14.12.2010 16:18:06 uživatelem Noodling.
foto/diskuze/kaprarina/2010/th-img39570.jpg
Pondělí 13. prosince 2010 ve 22:15® osprey
osprey

Noodling> Ona by se nafoukla i nějaká menší ryba. Ale samozřejmě při podrobnějším pohledu by to těžko obstálo. Beru to jako legraci. Spíš někdy hodím do rubriky Z lovu dvoumetrového hrouzka.

Pondělí 13. prosince 2010 ve 21:59® Noodling
Noodling

osprey> Potřebuji podobného krasavce: http://lukemoffatt.com/…edfish.shtml Ale stačí jakákoli čtyřicítka. Bohužel téměř všechny podobné ryby jsou mezi kapraři známé a mají dokonce svoje jména, takže to touhle cestou asi nepůjde :-) Většinou se na to přijde i u blbé třicítky, jako u kluků z Maxcarp:-) Zkrátka svět je malý :-)

Pondělí 13. prosince 2010 ve 21:26® osprey
osprey

Noodling> Jak velkýho potřebuješ chytit? :-)

Pondělí 13. prosince 2010 v 19:58® Noodling
Noodling

MAXcarp – nová reklama, která dokonale sedí :-))

foto/diskuze/kaprarina/2010/th-img39568.jpg