Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 5. září 2010 v 18:14® chosebaits
-
Fishing Team Romeo> bo si otom ani nevěděl.
- Neděle 5. září 2010 v 18:12profil byl smazán
-
chosebaits> Jasně…to chápu a souhlasím. Ale o penězích nebyla řeč, opravdu ne!
- Neděle 5. září 2010 v 18:09® chosebaits
-
Fishing Team Romeo> Jo,za článek dostaneš nějakou korunu a tak se nediv že je naštvanej,nebo něco publikovat co už má spoustu lidí přečteno někde jinde a ještě za to platit je trochu blbý.Tam už měla max. běžet dohoda o tom že ti to dá na veřejnost, ale bez nároku na honorář.V rámci konkurence a dobrých mravu bych také nepublikoval něco,co už někde je,nebo by tě někdo mohl napadnout,že si ho někde ukradl .Hlavně,když budeš něco publikovat jako druhý,tak si už prostě druhý napořád a já jako čtenář budu chodit tam,kde to mám ještě za tepla a né si číst něco co už je xxx dní staré a z doslechu už jsem o tom něco slyšel.
- Neděle 5. září 2010 v 17:54® ladamaj
-
chosebaits>stím fídrem naprosto souhlasím také jsem příznivcem a dost často dostává přednost.Akorát ta dostupnost vod je pro mě hodně malá ale přesto znám spoustu míst kam zajedu autem tím nemyslím až k vodě sčímž se setkávám stále víc.Někteří by zajeli až pomalu do vody.
- Neděle 5. září 2010 v 17:48profil byl smazán
-
chosebaits> Nevím, je to možné. Nepídil jsem se po tom a ani bych peníze nechtěl, nebo nevyžadoval…či jak to nazvat.. Ale faktem je, že mi s tím článkem a jeho designem pomohl člověk, který v těchto věcech pracuje. Jestli by ho vzhledově změnili, by mě opět osobně bylo úplně „šuma-fuk“! Napsal jsem to pro lidi, ne pro Martina… ani pro finanční zisk. Romeo
- Neděle 5. září 2010 v 17:40® chosebaits
-
Fishing Team Romeo> Není za článek nějaká peněžní odměna???
- Neděle 5. září 2010 v 17:32profil byl smazán
-
chosebaits> Bezpochyby máte všichni pravdu. Ze zkušenosti mohu podotknout, že mě silně překvapil Martin Maťák, respektive s argumenty ve chvíli, kdy jsem odeslal článek jak sem na Chytej.cz tak i k nim na MRK. Konkrétně mi napsal: Dobry den, Romane, u nas je to tak, ze mame v zasobe vzdy cca 15 clanku a ty postupne zverejnujeme, nedavame je na web ihned, vzdy musi byt nejaka rezerva, aby bylo co zverejnovat, pokud by najednou clanku bylo malo. Proto nektere clanky mohou vychazet s nekolikamesicnim zpozdenim. Kdybych vedel, ze svuj clanek posilate na vice vic, pravdepodobne bych jej odmitl rovnou. Nechceme byt „jedni z mnoha“, chceme byt jedini. Do vaseho clanku jsem investoval penize za profesionalni korekturu a ted jej mohu zahodit, protoze jiz vysel jinde. Pokud se rozhodnete nam poslat nejaky dalsi clanek, ano, rad jej zverejnim, ale radeji se vas tedy priste zeptam, kam vsude jste jej jeste posilal, dopredu se za to omlouvam. Mejte se fajn MM Osobně a dle mého pohledu, tu jedinečnost jejich kvízu nenalézám. Netvrdím, že tam nejsou ke shlédnutí hezké věci, nebo zajímavé, to rozhodně ne. Nehledě na to, že by měl finanční investici do mého článku. Možná časovou, to ano! Po návratu ze Španělska jsem našel na vzkazníku řekněme upozornění o nevhodném chování. Tím jsem celou věc uzavřel smazáním profilu. Protože si nejsem vědom jediného prohřešku. A také jsem tam více jak 2 měsíce nebyl. A tak budu chodit na „pokec“ pouze sem…za vámi.No není to jedno?!!
Hezký den všem…Romeo - Neděle 5. září 2010 v 17:24® chosebaits
-
ladamaj> Já letos snad ani kaprové hulky nenahodil,ale krásné kapry jsem tedy nachytal na feedr,to je uplně jiná písnička,když to vezme nějakej divoch na 18cku vlas .Šel jsem skusit jedno místečko v domění že tam nachytám nástražky na sumce a oni tam byli překrásní kapři.V životě by mě nenapadlo,že tam budou kapři jako telátka,nikdy bych tam nekrmil nebo by se mi to zdálo jako stráta času a ono ejhle. Teď jsem se byl juknout na jeden soukromák a pán si stěžoval,že zatim jen nej. 11 kilo. Jak jsem proti soukromákum,tak měnim názor.Krásná voda,krasný přístupný a spevněný břehy v nádechu krajiny a prý ryby také krásné,nej kapr 104 cm.Paní majitelka neinkasuje jen prachy ,ale opravdu se on tento revír stará.Kéž by takovích vod s takovím přístupem bylo dostatek.
- Neděle 5. září 2010 v 15:55® ladamaj
-
chosebaits>to máš pravdu po letošní kaprařině jsem takové fijasko nikdy neměl.Byl jsem rád že jsme se dostali něco málo přes 50 za dva měsíce no nářez to se mě ještě za celou dobu kaprařiny ještě nestalo.Ryby šli mírové a spousta nic trofejního no ještě to pujdu skusit když zdraví povolí.:-/
- Neděle 5. září 2010 v 15:37® chosebaits
-
Já děkuji za souhlas od zdejších kaprařu.Jsem fakt rád,že to tak nevidím jen já,ale určitě se nějaký oponent najde.Hold reklamní masáž dokáže lidem vymýt mozek a někdo bude tvrdit že toto a ono je to nej a na nic jiného se nedá chytat.Někdo umí nachytat kapry na koule co se mu vešly do kapes z domácí dílny a někdo neumí nachytat ryby i když veze k vodě 10 kilo kulí za nehorázný prachy+ xxx kilo kukuřice nebo xxx kilo pelet.Samozřejmě každá voda je jiná a také každá voda potřebuje něco jiného,ale na to přijde člověk skušenostma,to se prostě nedá říct jedeš na xxx hektarový rybník s takovouhle obsátkou a tak si vem tolik toho a tolik onoho.Vše prostě záleží na okolnostech,intenzitě záběru a pak mužeš inprovizovat.Mnozí potvrdí toto-Jezdím na jedno své místečko xxx už řadu let a dá se říct že to tu znám jako vlastní boty a tedy množství krmení,příchuť,montáže atd. mám zmáklé a vždy si zachytám.Né vždy tomu tak je a i na místě které dobře znám mužu vyhořet.Tady právě přichází čas na přemejšlení a hledání záludností kde je ta chyba a to je nej,učitel.Není v tomto ta kaprařina nejkrásnější????? Někdy se dá opít kapr 10+ na kuličku za pár hodin a někdy hold se musíš i modlit za záběr a i kapr 55 cm dokáže u kapraře roztáhnout hubu od ucha k uchu.
- Neděle 5. září 2010 v 15:01® ladamaj
-
imothep>naprosto souhlasím na mrku jsou dost uzavření a zatím jsem tam nic raději neřešil.
- Neděle 5. září 2010 ve 14:32® imothep
-
chosebaits> KLOBOUK DOLU PŘED TEBOU NAPSAL JSI TO OPRAVDU PĚKNĚ LÍP TO NEŠLO A CO SE TÝČE MRKU ZADAR TO MÁŠ TAKY PLNOU PRAVDU POSLEDNÍ DOBOU TAM ŘEŠÍ FAKT PÍÍÍÍÍÍÍÍ.....Ý PRTO JE TŘEBA PODPOŘIT CHYTEJ A DISKUTOVAT O JINÝCH VĚCECH JÁ JSEM PRO A CO VY
- Neděle 5. září 2010 v 10:57® chosebaits
-
zadar> Čekal jsem na nějakou odezvu,ale takovou se souhlasem ani né,nebo málokdo si to umí přiznat.Je to tak jak jsem napsal a ty potvrdil,pak je to otom,že nad tím musíš trochu přemýšlet.To jsou potom jen maličkosti které přinášejí uspěch,ale napsat se to nedá nebo to vždy přinese daná situace.Spousta lidí někam přijede a nic nechytne a hledá chybu všude jinde a né u sebe.Ta ryba pokud tam je,tak žere,ale otázkou je kde a co???Nechytit rybu neznamená že jsem nic nechytl!!! Chytl jsem další skušenost a mám další podmět pro přemýšlení.Pokud člověk je na rybách a nedělá bordel a přitom sleduje vodu , dění v ní a okolo ní,tak mu voda někdy podá cenné informace z kterých muže těžit a následně zachytat krásné ryby.Otom je ta pravá kaprařina,toto v časácích ani v reklamách nic nepíšou ,nebo toto jim kšeft nepřinese!
- Neděle 5. září 2010 v 9:26® ladamaj
-
zadar>čau to máš pravdu až budeš mít čas tak brnkni,potřebuji stebou něco probrat čusík.
Tento příspěvek byl editován 5.9.2010 09:27:05 uživatelem ladamaj. - Neděle 5. září 2010 v 9:04profil byl smazán
-
chosebaits> Tak lépe to asi už napsat nešlo. Když čtu třeba na Mrku ty debaty jetli je leší mít pípák od Flajzara nebo Delkim,nebo to nekonečné omílání, jaký prut koupit, nebo jaké kuličky, je mi to docela k smíchu. Já mám pruty asi 10 let a byly to obyčejné děličky za 2000,navijáky to samé, i když letos jsem si koupil nové, ty staré jsem opravil a chytám na ně raději. No a boiles, to si dělám sám, cenou se vejdu do 100 Kč, spíše ještě méně chytá i boiles za 50 a chytá dobře, takže o penězích to opravdu není, ty reklamní masáže dokáží udělat z lidí, toužících chytit toho svého trofejního kapra poslušné stádo, ochotné vynaložit jakékoli finanční prostředky pro dosažení úspěchu, bohužel brzy přijdou na to, že se jim nějak nedaří a že vedle dědkové na kolínko nachytali mnohem více. Ona kaprařina je běh na dlouhou trať, člověk se musí stále učit, a hlavně přemýšlet, není to o tom, že když někde nechytím na koule za 300, tak si musím koupit za 500 a už to půjde. Ano když se mi nedaří, snažím se přemýšlet, čím to bylo a příští strategii tomu přizpůsobit, on i neúspěch má svoji cenu.
- Sobota 4. září 2010 ve 22:53® chosebaits
-
osprey> Já si myslím že sem chodí docela dost kaprařu,ale prostě nepíší.Dle mého není ani tak moc o čem diskutovat,nebo o samotném lovu je toho všude napsáno tuny.Pro lov kapru stačí prut,naviják,vlasec,olovo,šňurka,obratlík ,háček ,jehla,zarážka a držák prutu s číhátkem!!!!! To ostatní ( rovnátko-červík,maskovací řasa atd.)jsou jen marketingovým tahem.Rybařina (hlavně kaprařina) je kšeft a dokud lidi kupují,tak budem vymýšlet blbosti,uděláme tomu reklamu a máme balík!Kaprařina vypadá složitá a drahá díky reklamním masažím jak a kolik naházet do vody a jak drahé vybavení musí správný kaprař mít.Kaprařina se dá dělat za pár peněz,ale IN je čim lepší a dražší cajk mám,tím jsem lepší kaprař.Když jsem začínal,tak mi stačilo kilo kuliček na 3–7 dní a ryby jsem tahal jako o život,dnešní trend je aspoň dvě přepravky.Fakt mě nenapadá co řešit,nebo otázky jsou většinou stejné.KDE,KDY A NA JAKÝ KOULE? Otázka KDE------ Napsat kde jsem to chytil je taková malá vražda onoho revíru!!! Máme tu hold spoustu masařu a i několik převozníku ryb do soukromáku. Když vezmu fakt že né každej tam nachytá,tak díky zveřejnění onoho revíru už tam nebude takový klid jako do té doby. Otázka KDY------ To je taková otázka k ničemu. Otázka NA JAKÝ KOULE----Mužu mít koule jaký chci,ale pokud ta ryba tam ani neprojede,tak jí nemužu přeci chytit.Většinou není chyba ve zvolené příchuti,ale v lovném místě.Lovné místo je prostě základ celého uspěchu a to platí ve všech rybolovných odvětvích.Vždy používám bobky jedny na bázy sladkého a druhé na bázy rybyny nabo koření a něco prostě jezdí.Kapři a to i velcí se dají krásně chytat i na kuku,kaprařina není jen o kuličce a velkých penězích.Nic víc mě nenapadá.Pokud tu bude slušné téma,není problém sem psát.Přeji mnoho štěstí.
- Sobota 4. září 2010 ve 22:11® chosebaits
-
macek2>Sic jsem tam nebyl,ale pokud si projdeš videa z Carpmaratonu Tovačov,budeš určitě vědět víc.Řekl bych,že to není o kuličce ale o lovném místě a dobrým bojem s vodním porostem.
- Čtvrtek 2. září 2010 v 16:14® macek2
-
cus chlapi,navíte někdo jak to tet jde na tovačovském jezeru?pořípadě jaká příchut boili vám fungovala nejlépe chystám se tam na 4 dny,předem díky za odpověd.
- Středa 1. září 2010 ve 21:41® osprey
-
jergus> Mě to fotky vkládá bez problémů – dole se klikne na takovou tu ikonkufotečky se zeleným + a mělo by se to vložit. Pokud ne, je to záležitost pro programátora a zkus popsat ty potíže v Diskuzi s adminy.
Nebo to aspoň přesně popiš tady (jak velkou fotku vkládáš, co ti to přesně píše a tak).
- Středa 1. září 2010 ve 21:16® Alov
-
imothep> Jjj
Kluci na Adošově říkali
Tam se nic neutají
- Středa 1. září 2010 ve 21:02® imothep
-
Alov> solar supr ,ale ted ulítávám na mraženkách i.m.o.t.h.e.p. baits
Tento příspěvek byl editován 1.9.2010 21:03:11 uživatelem imothep. - Středa 1. září 2010 v 19:20® Alov
-
imothep> Hlavně si naber spoustu Tvého oblíbeného Solaru at nachytáš
D
- Středa 1. září 2010 v 10:55® jergus
-
imothep> Zdar zaleži na větru ja tam jedu 11.9.2010 asi pod Šakvice
- Středa 1. září 2010 v 10:52® jergus
-
Neni problem klidně budu psat ale mam problem s posilanim fotek piše mě to neni vaše foto nebo něco takoveho mam spousty fotek a nevim jak na to tak porad redaktore dik
- Úterý 31. srpna 2010 ve 22:28® osprey
-
jergus> Zdravím a vítám tě jako redaktor serveru a předem se ti omluvím. Máme tu málo kaprařů, takže nečekej žádný příval odpovědí. Ale pár fajn lidiček sem chodí a pomalu to ožívá. Pokud zůstaneš a trochu to tady pomůžeš svou přítomností popostrčit, budeme jen rádi.
- Úterý 31. srpna 2010 v 15:59® imothep
-
jergus> chystám se tam 20.9. tak jsem zvědavej jak to pude kde to jde zatím nejlepe ve které části 5
- Úterý 31. srpna 2010 ve 14:01® jergus
-
Tak zdravim všechni rybaře jsem tu novi kde to jak bere na dyje5 docela slušně
- Úterý 31. srpna 2010 v 10:50profil byl smazán
-
chosebaits> Tak snad se odešlou…
Tento příspěvek byl editován 31.8.2010 10:55:16 uživatelem . - Úterý 31. srpna 2010 v 10:37profil byl smazán
-
chosebaits>Bohužel mi nějak nejde odeslat fotky,odeslal jsem 4 s klienty, aby jste byl v obraze a odeslala se pouze jedna..Zkusím to z explereru..
Tento příspěvek byl editován 31.8.2010 10:43:16 uživatelem . - Úterý 31. srpna 2010 v 10:34profil byl smazán
-
chosebaits> Myslím, že ani já ani naši klienti s rybami nezacházíme nijak ošklivě
Romeo