Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 30. srpna 2010 ve 14:56® chosebaits
-
Fishing Team Romeo> Člověče,ťukl jsem na vaše stránky,abych zjistil co nabízíte v tom Španělsku,nebo se tam chci zase podívat a ty vaše fota na vašich stránkách jsou teda brutální až mě to odradilo.Např. 9 kapru vyskládaných na zemi,tři sumci ve vaně,kapr a sumec ve vaně,sumec pověšenej na plotu atd.To je normální a takto se lákají lidi na Ebro??? Jestli ano,tak raději nikam nejedu!!! To se pak nemužem divit,že kam přijede čech nebo slovák,tak je trnem v oku!!! Nic vezlém,nejsem žádná konkurence a ani vás nenapadám,ale toto mi nepřipadá normální.Je faktem,že to aspoň někdo přizná veřejně,že ryby prostě masí uplně všude.Jasně,nemasíte to vy,ale vaši zakázníci a vy stím nic neuděláte.
- Pondělí 30. srpna 2010 v 11:38@ Ola
-
Ahoj vsem rybarum, mam takovou malou prosbu. Mam pritele – rybare – ktery bude mit v rijnu narozeniny a ja bych mu moc rada vyjednala tyden rybareni na Slovensku. Byl by tu nekdo tak moc hodny a poradil mi, jak vyridit vsechny potrebne doklady pro rybareni na Slovensku (vc. cen) a jaky revir je nejlepsi na kapry? A kdo doporuci nejake ubytovani, budu mu moc vdecna a slibuju, ze ho budu vsude chvalit
Jinak pritel vsechny ryby pousti. Moc dekuji za radu a preju prijemny den.
Ola
- Čtvrtek 26. srpna 2010 v 10:01profil byl smazán
-
osprey>
Také řešení…
- Středa 25. srpna 2010 ve 22:48® osprey
-
Fishing Team Romeo> Jeden z důvodů, proč jsem hlavně vláčkař je ten, že nemám čich
U plavačky, feederu i kaprařiny je to dost handicapující…
- Středa 25. srpna 2010 ve 20:16profil byl smazán
-
nutrip> V případě bahna na dně(protože skutečně smrdí) a vzhledem k dosažení atraktivity jak návnady, tak i nástrahy vždy dipuji boilie i pelety den před chytáním.Bez rozdílu teploty vody. Podotýkám, že termínem teploty vody míním to, že v zimě chytám v teplejších krajích a v čechách od jara do podzimu. Je jasné, že při studenévodě na dně bahno nesmrdí tak, jako v létě. Ale rozhodně dipovat. Stačí když si sám přivoníte k nenadipovanému a naopak dopovanému boili po třeba hodině, kdy leželo na dně v bahně. Mnoho úspěchů…Romeo
- Sobota 21. srpna 2010 ve 12:29® olda
-
martinfish1> tady máš tabulku.
- Sobota 21. srpna 2010 ve 12:27® martinfish1
-
Díky moc za radu
- Sobota 21. srpna 2010 ve 12:13® Mega-Fish
-
martinfish1> také zálěží na značce ale 2,75bych se nebál velkou švihou 80ku… PS: Možná kecám kraviny(snad ne)
- Sobota 21. srpna 2010 ve 12:10profil byl smazán
-
martinfish1> záleží co je to za pruty a jakým způsobem nahazuješ. pokud chceš dělat co nejdelší náhozy, tak 80 g a pořádnej švih by měl vydržet skoro každej prut. Já mám obyčejné pruty za asi 2000 a na řece s tím házím někdy i 200 g, ale to vyžaduje nahazovat trochu s citem a jako tahem , né švihem.
- Sobota 21. srpna 2010 v 11:14® martinfish1
-
Ahoj konečně jsem se odhodlal a koupil si dvoudílné pruty mají zátěž 2,75 l . Můžete mi prosím někdo poradit jak těžkou zátěž (olovo) na ně mohu dát , abych je při náhozu nějak nepoškodil. Díky za rady Martin
- Neděle 15. srpna 2010 v 18:51profil byl smazán
-
nutrip> Používám jenom ty z kroužkem, ty s takovým tím háčkem, jak se přes to dává ta bužírka, byl tu kousek dole odkaz, mám taky, ale noc je nepoužívám, ani nevím proč, asi je to zbytečně drahé.
- Neděle 15. srpna 2010 v 18:06® nutrip
-
jedu na rybník (bahnité dno) a rád bych bobule a pelety (dipoval či obaloval) -nějaké doporučení na toto období? kdy je lépe obaovat a kdy dipovat (tekutým či práškovým)?
- Neděle 15. srpna 2010 v 17:46® nutrip
-
zadar> taky jsem si si myslel, že by mělo stačit obyčejné uzle udělat – jen když jsem takto nikdy nechytal, tak raději se ptám – a jaký je rozdíl mezi obratlíkem, obratlíkem s kroužkem a obratlíkem s karabinkou? vše by šlo přeci očkem provléci
- Neděle 15. srpna 2010 v 15:24profil byl smazán
-
nutrip> Ty uzle na očko jsou jednoduché, já dělám normální 2 uzle za sebou a ještě se mi nestalo, že bych to utrhl.
- Neděle 15. srpna 2010 ve 13:26® Mega-Fish
-
nutrip> jj němáš zač jsem rád že můžu poradit i když bych rady potřeboval já
- Neděle 15. srpna 2010 ve 12:59® nutrip
-
Mega-Fish> díky moc za radu
- Neděle 15. srpna 2010 ve 12:59® nutrip
-
imothep> super díky moc – jen se kouknu na nějakej ten uzel vhodný pro vytvoření očka
- Neděle 15. srpna 2010 v 9:43® Mega-Fish
-
nutrip> Normálně očko který tam navlíkneš… je to podobné jako obratlík akorát to má tu výhodu že nemusíš trhat návazce.. a jenom to přetáhneš převlekem a nebude se ti to motat
- Sobota 14. srpna 2010 ve 23:02® imothep
-
nutrip> supr věc až nemusíš trhat a kdykoli vyměníž návazec je toto http://rybareni.vyhodnykup.cz/…y-vel-8.html
a navlikneš na to převlek tím zamezíš zamotání a je to http://rybareni.vyhodnykup.cz/…amotani.html
- Sobota 14. srpna 2010 ve 22:00® nutrip
-
Mega-Fish> A jaký uzel použít? Dle mého udělat očko a provléci – je to tak? Setkal jsem se s názory, že je to špatné atd. a mám spíše stále převazovat, protože hrozí ztráta ryb – ale dle mého slabé místo zde není (je to stále hodně podobné jako samotný obratlík)- nebo dle Tebe je to tak jak povídají?
- Sobota 14. srpna 2010 ve 13:19profil byl smazán
-
imothep> Ahoj, jestli to bude možné, tak bych rád na Labe.Snad se dají průtoky do normálu a moje zdraví také
- Sobota 14. srpna 2010 ve 12:35® Mega-Fish
-
nutrip> http://carpservis.cz/1/?… Obratlík průjezdový Carp System POPIS: Obratlík s kroužkem sloužící k rychlé výměně návazce.
a přetáhneš to hadičkou
- Sobota 14. srpna 2010 v 11:42® nutrip
-
Ahoj, jak je nejlépe vyřešit změnu délky návazce u vody? Dá se to udělat např. přes karabinku abych nemusel neustále odřezávat a navazovat? Jde o lov kaprů. Díky
- Pátek 13. srpna 2010 ve 14:25® imothep
-
zadar> cus kam vyražíš v zaří pokud to není tajné
- Neděle 8. srpna 2010 ve 22:23profil byl smazán
-
zadar> Aha,tak to jo.Dej se co nejrychleji do kupy a hurá k vodě,ať mám na co koukat
Já byl teď z pátku na sobotu ale to počasí jaký bylo znáš,prostě jsme to už ráno balili.:(
- Neděle 8. srpna 2010 ve 21:16® czechcarp
-
Ahoj nemá někdo na prodej 2 pruty chub snooper 3.6m 2,75lb? Jed v perfektním stavu za dobrou cenu.
- Neděle 8. srpna 2010 ve 20:55profil byl smazán
-
mannice> Nějak se na ryby stále nemohu dostat, buď je špatné počasí, nebo jiné nepříjemné záležitosti, včera jsem se vrátil z nemocnice, kde jsem byl s oteklým krkem od angíny. Prostě letos to stojí za prd. Když se mi to povede, tak pouze na odpoledne. Chystám se na delší výpravu až v září, doufám, že to vyjde.
- Neděle 8. srpna 2010 ve 14:40profil byl smazán
-
zadar> mě se taky zdá jako lepší než ty co poslal petas.Jako nic proti to určitě ne .Co fishky jak to jde?
- Neděle 8. srpna 2010 ve 14:05profil byl smazán
-
mannice> tady tim uzlem vážu silnej FC na pletenku při výrobě kombinovaných návazců a drží opravdu dobře. Šokáč z pletenky jsem taky zkoušel takto navázat a nějak se mi to nelíbilo, na to jsou asi lepší uzle.
- Sobota 7. srpna 2010 v 18:37profil byl smazán
-
nevim jestli je to tam dobře vidět,ale takhle cca.. Oba spodem ,oba vrchem
Omlouvám se za obrázek,ale bylo to na rychlo
Tento příspěvek byl editován 7.8.2010 18:38:28 uživatelem .