Chytej.cz

Kaprařina

V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 30. srpna 2010 ve 14:56® chosebaits
chosebaits

Fishing Team Romeo> Člověče,ťukl jsem na vaše stránky,abych zjistil co nabízíte v tom Španělsku,nebo se tam chci zase podívat a ty vaše fota na vašich stránkách jsou teda brutální až mě to odradilo.Např. 9 kapru vyskládaných na zemi,tři sumci ve vaně,kapr a sumec ve vaně,sumec pověšenej na plotu atd.To je normální a takto se lákají lidi na Ebro??? Jestli ano,tak raději nikam nejedu!!! To se pak nemužem divit,že kam přijede čech nebo slovák,tak je trnem v oku!!! Nic vezlém,nejsem žádná konkurence a ani vás nenapadám,ale toto mi nepřipadá normální.Je faktem,že to aspoň někdo přizná veřejně,že ryby prostě masí uplně všude.Jasně,ne­masíte to vy,ale vaši zakázníci a vy stím nic neuděláte.

Pondělí 30. srpna 2010 v 11:38@ Ola

Ahoj vsem rybarum, mam takovou malou prosbu. Mam pritele – rybare – ktery bude mit v rijnu narozeniny a ja bych mu moc rada vyjednala tyden rybareni na Slovensku. Byl by tu nekdo tak moc hodny a poradil mi, jak vyridit vsechny potrebne doklady pro rybareni na Slovensku (vc. cen) a jaky revir je nejlepsi na kapry? A kdo doporuci nejake ubytovani, budu mu moc vdecna a slibuju, ze ho budu vsude chvalit :-) Jinak pritel vsechny ryby pousti. Moc dekuji za radu a preju prijemny den.

Ola

Čtvrtek 26. srpna 2010 v 10:01profil byl smazán

osprey> :-D :-D Také řešení…

Středa 25. srpna 2010 ve 22:48® osprey
osprey

Fishing Team Romeo> Jeden z důvodů, proč jsem hlavně vláčkař je ten, že nemám čich:-))

U plavačky, feederu i kaprařiny je to dost handicapující…

Středa 25. srpna 2010 ve 20:16profil byl smazán

nutrip> V případě bahna na dně(protože skutečně smrdí) a vzhledem k dosažení atraktivity jak návnady, tak i nástrahy vždy dipuji boilie i pelety den před chytáním.Bez rozdílu teploty vody. Podotýkám, že termínem teploty vody míním to, že v zimě chytám v teplejších krajích a v čechách od jara do podzimu. Je jasné, že při studenévodě na dně bahno nesmrdí tak, jako v létě. Ale rozhodně dipovat. Stačí když si sám přivoníte k nenadipovanému a naopak dopovanému boili po třeba hodině, kdy leželo na dně v bahně. Mnoho úspěchů…Romeo

Sobota 21. srpna 2010 ve 12:29® olda
olda

martinfish1> tady máš tabulku.

foto/diskuze/kaprarina/2010/th-img37030.jpg
Sobota 21. srpna 2010 ve 12:27® martinfish1
martinfish1

Díky moc za radu

Sobota 21. srpna 2010 ve 12:13® Mega-Fish
Mega-Fish

martinfish1> také zálěží na značce ale 2,75bych se nebál velkou švihou 80ku… PS: Možná kecám kraviny(snad ne)

Sobota 21. srpna 2010 ve 12:10profil byl smazán

martinfish1> záleží co je to za pruty a jakým způsobem nahazuješ. pokud chceš dělat co nejdelší náhozy, tak 80 g a pořádnej švih by měl vydržet skoro každej prut. Já mám obyčejné pruty za asi 2000 a na řece s tím házím někdy i 200 g, ale to vyžaduje nahazovat trochu s citem a jako tahem , né švihem.

Sobota 21. srpna 2010 v 11:14® martinfish1
martinfish1

Ahoj konečně jsem se odhodlal a koupil si dvoudílné pruty mají zátěž 2,75 l . Můžete mi prosím někdo poradit jak těžkou zátěž (olovo) na ně mohu dát , abych je při náhozu nějak nepoškodil. Díky za rady Martin

Neděle 15. srpna 2010 v 18:51profil byl smazán

nutrip> Používám jenom ty z kroužkem, ty s takovým tím háčkem, jak se přes to dává ta bužírka, byl tu kousek dole odkaz, mám taky, ale noc je nepoužívám, ani nevím proč, asi je to zbytečně drahé.

Neděle 15. srpna 2010 v 18:06® nutrip
nutrip

jedu na rybník (bahnité dno) a rád bych bobule a pelety (dipoval či obaloval) -nějaké doporučení na toto období? kdy je lépe obaovat a kdy dipovat (tekutým či práškovým)?

Neděle 15. srpna 2010 v 17:46® nutrip
nutrip

zadar> taky jsem si si myslel, že by mělo stačit obyčejné uzle udělat – jen když jsem takto nikdy nechytal, tak raději se ptám – a jaký je rozdíl mezi obratlíkem, obratlíkem s kroužkem a obratlíkem s karabinkou? vše by šlo přeci očkem provléci

Neděle 15. srpna 2010 v 15:24profil byl smazán

nutrip> Ty uzle na očko jsou jednoduché, já dělám normální 2 uzle za sebou a ještě se mi nestalo, že bych to utrhl.

foto/diskuze/kaprarina/2010/th-img36921.jpg
Neděle 15. srpna 2010 ve 13:26® Mega-Fish
Mega-Fish

nutrip> jj němáš zač jsem rád že můžu poradit i když bych rady potřeboval já :-)

Neděle 15. srpna 2010 ve 12:59® nutrip
nutrip

Mega-Fish> díky moc za radu

Neděle 15. srpna 2010 ve 12:59® nutrip
nutrip

imothep> super díky moc – jen se kouknu na nějakej ten uzel vhodný pro vytvoření očka

Neděle 15. srpna 2010 v 9:43® Mega-Fish
Mega-Fish

nutrip> Normálně očko který tam navlíkneš… je to podobné jako obratlík akorát to má tu výhodu že nemusíš trhat návazce.. a jenom to přetáhneš převlekem a nebude se ti to motat

Sobota 14. srpna 2010 ve 23:02® imothep
imothep

nutrip> supr věc až nemusíš trhat a kdykoli vyměníž návazec je toto http://rybareni.vyhodnykup.cz/…y-vel-8.html

a navlikneš na to převlek tím zamezíš zamotání a je to http://rybareni.vyhodnykup.cz/…amotani.html

Sobota 14. srpna 2010 ve 22:00® nutrip
nutrip

Mega-Fish> A jaký uzel použít? Dle mého udělat očko a provléci – je to tak? Setkal jsem se s názory, že je to špatné atd. a mám spíše stále převazovat, protože hrozí ztráta ryb – ale dle mého slabé místo zde není (je to stále hodně podobné jako samotný obratlík)- nebo dle Tebe je to tak jak povídají?

Sobota 14. srpna 2010 ve 13:19profil byl smazán

imothep> Ahoj, jestli to bude možné, tak bych rád na Labe.Snad se dají průtoky do normálu a moje zdraví také:-)

Sobota 14. srpna 2010 ve 12:35® Mega-Fish
Mega-Fish

nutrip> http://carpservis.cz/1/?… Obratlík průjezdový Carp System POPIS: Obratlík s kroužkem sloužící k rychlé výměně návazce.

a přetáhneš to hadičkou

Sobota 14. srpna 2010 v 11:42® nutrip
nutrip

Ahoj, jak je nejlépe vyřešit změnu délky návazce u vody? Dá se to udělat např. přes karabinku abych nemusel neustále odřezávat a navazovat? Jde o lov kaprů. Díky

Pátek 13. srpna 2010 ve 14:25® imothep
imothep

zadar> cus kam vyražíš v zaří pokud to není tajné

Neděle 8. srpna 2010 ve 22:23profil byl smazán

zadar> Aha,tak to jo.Dej se co nejrychleji do kupy a hurá k vodě,ať mám na co koukat :-) Já byl teď z pátku na sobotu ale to počasí jaký bylo znáš,prostě jsme to už ráno balili.:(

Neděle 8. srpna 2010 ve 21:16® czechcarp
czechcarp

Ahoj nemá někdo na prodej 2 pruty chub snooper 3.6m 2,75lb? Jed v perfektním stavu za dobrou cenu.

Neděle 8. srpna 2010 ve 20:55profil byl smazán

mannice> Nějak se na ryby stále nemohu dostat, buď je špatné počasí, nebo jiné nepříjemné záležitosti, včera jsem se vrátil z nemocnice, kde jsem byl s oteklým krkem od angíny. Prostě letos to stojí za prd. Když se mi to povede, tak pouze na odpoledne. Chystám se na delší výpravu až v září, doufám, že to vyjde.

Neděle 8. srpna 2010 ve 14:40profil byl smazán

zadar> mě se taky zdá jako lepší než ty co poslal petas.Jako nic proti to určitě ne .Co fishky jak to jde? :-)

Neděle 8. srpna 2010 ve 14:05profil byl smazán

mannice> tady tim uzlem vážu silnej FC na pletenku při výrobě kombinovaných návazců a drží opravdu dobře. Šokáč z pletenky jsem taky zkoušel takto navázat a nějak se mi to nelíbilo, na to jsou asi lepší uzle.

Sobota 7. srpna 2010 v 18:37profil byl smazán

nevim jestli je to tam dobře vidět,ale takhle cca.. Oba spodem ,oba vrchem

Omlouvám se za obrázek,ale bylo to na rychlo

Tento příspěvek byl editován 7.8.2010 18:38:28 uživatelem .
foto/diskuze/kaprarina/2010/th-img36524.jpg