Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 28. června 2005 v 7:48profil byl smazán
-
> pif: Všecno romixuj z vajíčkama rybičky a česnekovku. CeP mužeš tam klidně řepku dát, nebo i jinej ptačí zob, namletej,dobré je i lněné semínko, to tam dávám celé, může se dát taky trochu pšeníčných klíčků. Když si budete chtít přečíst návod na výrobu tak se podivejte na muj výtvor na viz. url ahoj, teď už musim jet. Za měsíc se vás zeptám jak to šlo.
- Pondělí 27. června 2005 ve 22:51® CeP
-
kua. mam tady 50kg ryby moucky, vajicka-blany za hubanka z vajaxu. ja snad zacnu placat koule… btw : musi to byt zrovna frolic, nebo muze byt neco jineho?? a co se stane dyz budu chtit pridat repku. muze se to potom varit??
- Pondělí 27. června 2005 ve 22:35® pif
-
zadar,to mám všecko rozmixovat dohromady?
- Pondělí 27. června 2005 ve 22:12profil byl smazán
-
> pif: Zkus koule domácí výroby frolic, rybí moučka, trochu krupice a když budeš házet cobrou tak dej 8% albuminu, a do 10ti vajec trochu česnekové pasty a ještě s tim rozmixuj 2 krabičky sardinek, na tyto koule se ti nemuže stát, že nic nechytíš
- Pondělí 27. června 2005 ve 22:06profil byl smazán
-
> Pavel P.: Já kupuju frolic normálně v potřebách pro chovatele a když je čerstvej tak neplave, nesmí se mechat vyschnout, nepozoruju rozdíl mezi německym a polskym. Testuju to na naší čubě, ta je hrozně mlsná a když to není ono tak si to neveme. Z frolicu se daji udělat i koule, stačí rozemlýt a přidat česnekovou pastu aby to smrdělo česnekem a vajíčka a je hotovo, Výsledky jsou s tim lepší než z mnohýma koupenejma koulema.
- Pondělí 27. června 2005 ve 21:07® pif
-
loni sme krmili brusinka a robin red ,to nezabralo. tak prubnu něco jinýho.
- Pondělí 27. června 2005 v 18:57® polcarp
-
Zadar: ten Frolic ale plave,ne?Dříve ten německý byl O. K.,ale teď ten polský plave. Nemůžete někdo,kdo si vyrábíte pelety,poradit recept?Tím bojlísem furt krmit,to jde hrozně do peněz. Případný dík. Třeba i na mail.
- Pondělí 27. června 2005 v 18:44profil byl smazán
-
Zítra odjíždím na doléčení do Lázní Bělohrad, tak za měsíc nashle, tam se asi na net nedostanu.
- Pondělí 27. června 2005 v 18:42profil byl smazán
-
> pif: Když tak zkus mojí tajnou zbraň, hrách s řepkou, na to se supr zachytá vždycky, v poslední době mám pocit že je to lepší než celej boilíz, více ryb a snad i větší, ale musí se opravdu dobře uvařit. Jestli můžeš zavážet tak zkus mezi boiles krmit Frolic psí granule a chytat na koule na masovém základě nebo rybí moučky, to se mi taky osvědčilo.
- Pondělí 27. června 2005 v 15:55® pif
-
luban. to chcu nachystat na našu akci-.)))šak víš zadar. jj,chcu koupit nikla a ritchvord,nebo jak se to piše. loni sme na danym fleku krmili 4 dny a nic,tak proto chcu změnit flek. jo,chytli sme pěkný ryby,ale na kuku,boilí nezabralo
- Pondělí 27. června 2005 v 15:19profil byl smazán
-
> pif: Nejdřív najdi místo, kde berou na jiné věci, potom stačí 3 dny předem, ale chce to kvalitní koule né nějaké laciné hotovky, stačí tak 150 kuliček.
- Pondělí 27. června 2005 ve 14:48profil byl smazán
-
pife,ja krmím vždy okolo týždňa,ale používam hlavne pelety,do ktorých pridávam aj boile
- Pondělí 27. června 2005 ve 14:38® pif
-
myslím,před započetím lovu-:)))
- Pondělí 27. června 2005 ve 14:37® pif
-
kluci,jak dlouho mám krmit boilím na vodě,kde to ryby neznají?
- Pondělí 27. června 2005 v 11:48® mikdandy
-
Cus chlapi, nevite nekdo jak to vypada na Stitech? je tam porad tolik bordelu na becku a tolik lidi???
- Pondělí 27. června 2005 v 9:35® willIam
-
> mates: zkus dat na vlasec oluvko , kulovy plovatko zaražku a nech metr vlasce s hackem. Na hacek dej kostku chleba nebo psi granule. hod i par kosticek jen tak okolo .
- Pondělí 27. června 2005 v 7:37® Mates
-
Ahoj poradte mi jak na kapra v horku u hladiny uz me to fakt stve nemuzu se na to dívat díky.
- Neděle 26. června 2005 v 17:04® dave
-
nemate nekdo link na ten hybridni prut od spro pls
- Pátek 24. června 2005 v 9:58® Láďa_vydra
-
pánové kdo by měl zájem jet do španělska v termínu od 30.6 do 10.7. má možnost ............. máme 2 místa v autě volná. Pouze za cenu nákladů na cestu cca 5000 Kč. kontakt 777 556 819 lavex@seznam. cz
- Pondělí 20. června 2005 v 19:46® huchohucho
-
Chtěl sem se jen zeptat zda nemáte někdo recenzi na naviják „Spro intess 660“ jedná se o velký kaprový naviják, nebo pokud ho někdo vlastníte. Díky
- Čtvrtek 16. června 2005 ve 22:20® Zlinsky_lovec
-
Tom: Lokomotivu ne, ale vytáhl jsem angličáka, ale to se asi taky počítá, ne???
))))
- Čtvrtek 16. června 2005 v 8:17® Tom
-
Zdar chlapi tak co uz ste nekdo zaprahl nejakou poradnou lokomotivu
- Středa 15. června 2005 v 18:59® jaryn
-
pánové se zájmem vás ted budu sledovat ale kapráky teď měním za vláčáky.
- Středa 15. června 2005 ve 14:08® paccco
-
Preji hodně štěstí!!Petrův zdar!
- Středa 15. června 2005 ve 14:05® Gandalf
-
paccco: doporučím ti to co už někdo psal. J. Tůma ČB. A ten Vám poradí kam se obrátit. Teď odjíždím. Dnes zkusím hada nebo kapříka a ráno ve 4 hrrrrr na dravčaky. Petrův zdar !!!!!
- Středa 15. června 2005 ve 13:58® paccco
-
Gandalf-mám dva druhy od eurostaru a u kazdého mě uz odešel(prasklá pružina?). Teď právě scháním nějaký opravářský podnik na Vysočině!!
- Středa 15. června 2005 ve 13:54® Gandalf
-
paccco: Já jsem původně chtěl také 360, ale ta cena byla neodolatelná a myslím že jsem udělal dobře. Ti cvrčci mě zajímají. Já jsem si ničeho nevšimnul.
- Středa 15. června 2005 ve 13:50® paccco
-
Gandalf-to je mi jasný,já se budu muset porozhlédnout po délce 360,ta mi sedí nejvíce!Od eorostaru uz ám navijáky a jsem s nima spokojenej uz nekolik let(az na ty cvrčky)
- Středa 15. června 2005 ve 13:44® Gandalf
-
paccco: Jsou naprosto super a bez chyby. Jen mě to stálo ještě víc. Jsem takový puntičkář, takže pruty do stojanu, swingery a podobná drobotina také něco stojí.
- Středa 15. června 2005 ve 13:42® paccco
-
Gandalf-jak si s nima spokojený?