Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 25. června 2010 v 16:08profil byl smazán
-
osprey> já si myslím, že si tím ryby rozmazlujeme a ony degenerují. dostávají stravu na úrovni kosmonautů, tj. jen složky, co potřebují. Jednou jim zakrní trávicí ústrojí a kapr budoucnosti bude jen střevo s ploutvemi. flipjméno pro kapra, tj bahenné filtr se taky bude muset upravit.
- Pátek 25. června 2010 v 15:48profil byl smazán
-
osprey> Znám lidi, kteří malé množství hoven dávají už dneska, já před lety třeba používal trus od ptáků chovaných v klecích a ryby to žraly, bohužel už mi zdroj hoven došel.
- Pátek 25. června 2010 v 15:45profil byl smazán
-
osprey>
- Pátek 25. června 2010 ve 14:49® osprey
-
Prosím zkušené kapraře o komentář k hluboce filozofickému problému, který mě nedávno napadl. V počátcích lovu ryb udicí se něco sebralo ze země a napíchlo na háček. Podzději se nasypalo něco do vody, aby se provnadil flek. Ještě později se začaly návnady i nástrahy dochucovat, časem i tepelně upravovat. Následovala doba, kdy se začala řešit výživná hodnota návnad a nástrah, zatoupení aminokyselin, stopových prvků, stimulátorů apod.
Už několik let se používají enzymaticky upravené produkty – v podstatě se rybám potrava předtráví. V logické návaznosti na tento krok se bojím, že zbývá už jen jediný další potenciálně možný krok…
Skoro se to stydím napsat, ale je možné, že jim to budeme i předesírat?
- Pátek 25. června 2010 ve 14:45® jurann
-
Tedka jsem byl vláčet a viděl jsem nádhernou rybu .....Amura albínaa měl kolem metru a kolem něho se motali ještě další amuři krásna podívaná
- Pátek 25. června 2010 v 11:33® HaD
-
fotky od Fishing Team Romeo
- Čtvrtek 24. června 2010 ve 12:15profil byl smazán
-
Nevím…nejde to. Instalace dokončena, restartoval jsem PC a nic.. Fotku dávám na profil.
Tento příspěvek byl editován 24.6.2010 12:16:57 uživatelem . - Čtvrtek 24. června 2010 v 11:43profil byl smazán
-
Nejde mi poslat fotografie…a to jsem instaloval Flash Player…Podle návodu..Tak nevím..
Tento příspěvek byl editován 24.6.2010 11:45:39 uživatelem . - Čtvrtek 24. června 2010 v 11:31profil byl smazán
-
Čryři vycházky k vodě na kapry a 7 sumců. Pelety jim chutnají
Tento příspěvek byl editován 24.6.2010 11:35:54 uživatelem .Romeo
- Středa 23. června 2010 v 19:47profil byl smazán
-
Včera na rybníku u Kladna, jenom na odpoledne do večera. Povedli se 2 kapříci asi 50cm a jeden 82 cm 8 kg. Házel sebou a zapomněl jsem mu sundat lístek z oka
- Úterý 22. června 2010 v 16:13® majkyss
-
Děkuju za rady!
- Úterý 22. června 2010 v 9:13profil byl smazán
-
majkyss> Pokud je to stará lokalita, tak tam jistě velcí budou. Já s oblibou tvrdívám, že při neúspěchu rybáře není chyba v rybě, ale právě a jen v rybáři. Hledej, zkoušej a měj víru a vytrvalost. O tom úspěšná rybařina je. Romeo
- Pondělí 21. června 2010 v 18:40® osprey
-
zadar> Že by na 27 ha písáku nebyl kapr 50+?
Kolega majkyss začíná a jistě je skromný. Nepotřebuje hned desetikiláka. Ale i tak – ty větší ryby nesmejčí celý den kolem břehů ve snaze najít kus žrádla. Ostatně jako kaprař to víš mnohem líp než já
- Pondělí 21. června 2010 v 16:16@ jenda1985
-
Zdar,chtěl bych se zeptat kdo má zkušenosti s ÚN Trnávka,zda se tam smí stanovat.Dík.
- Pondělí 21. června 2010 ve 14:03profil byl smazán
-
majkyss> A jseš si jistej, že tam jsou větší?
- Neděle 20. června 2010 ve 22:01® osprey
-
majkyss> Nechytáš na koule s příchutí nahnilého kraba.
A vážně – velký kapr se pohybuje jen na vybraných místech a žere kdy chce a co chce. Musíš, hledat, vnadit a trávit mraky času u vody. Proto velké kapry nechytám.
A candáta můžeš chytit kdykoli kdekoli, ale musí chtít ten candát. Pokud chceš u břehu, musíš zjistit, kdy tam loví, pokud v dálce, musíš najít, kde jsou.
Přijde ti to těžké? Jo, je to tak. A ani chlapi, co je chytají třicet let je nemají předplacené a musejí pořád hledat a zkoušet.
- Neděle 20. června 2010 ve 20:13® majkyss
-
Můžu se zeptat?Na Velkém štěrkopískovišti cca 27 ha v Příšovicích chytám Kapry tak 30–45 cm Kde dělám chybu že nelapnu větší???
- Pondělí 14. června 2010 ve 22:07@ EliR
-
Ahoj chlapi máte někdo skušenosti s tímto echolotem. Jedná se mi hlavně o kapry. Napájí se to z více baterií nebo je tam jedna nabíjecí baterie. Díky
- Pondělí 14. června 2010 ve 12:19profil byl smazán
-
osprey> Ahoj…předem Tě srdečně zdravím. Nějak nebylo moc času stále u vody, ale každopádně jsem nezapoměl. Vedl jsem několik debat po mailu a skype s kolegy a kamarády z Francie, Španělska, ale také z Čech. Momentálně nejsem schopen doložit úlovky kaprů směřujících svojí vahou k hranici 50kg (konkrétně z Andalusie), kde jsem viděl i fotky ulovených kaprů. Dohledal jsem ale fotografie a data ulovených kaprů nad hranici 40kg:http://www.nachytano.cz/…ec/44/a/494/ . I když vím, že vcelku o nic nejde, jednoduše jsem nechtěl být za „vola“. Měj se moc hezky a přeji mnoho hezkých chvil strávených u vody, včetně pěkných úlovků. Romeo
- Pondělí 14. června 2010 v 0:00® rostashooter
-
karel1984> taky netuším kde je chyba.Když jdou kapři do 50tky,tak tou cestou teoreticky musí proplouvat i hejno větších,jen v jinou dobu.Chce to asi jen jim dát vědět že na tvým místě najdou vždy dobroty.A vydržet na tvým místě delší dobu,jinak nezjistíš kdy tudy proplouvají.U mě na mym místě na Lužnici by se dalo říct že jsou jak městská linka.Jezdí na čas.
- Neděle 13. června 2010 ve 23:48® rostashooter
-
zdravím chlapy,mám dotaz nebyl někdo ted v poslední době na Mušově?Jedu tam se synkem na týdenní výpravu na Pasohlávky.Doneslo se ke mě že je tam nějaký úhyn ryb.Bohužel ta info je od nerybáře,a ještě přes kolegu,takže nic moc nevim.Moc dík za každou info o situaci,a když se zmíníte co tam zrovinka frčí,a jak bylo, tak jen líp.Moc dík,a přeju všem divoký jízdy.
- Pátek 11. června 2010 ve 20:17® Maty8
-
jurann> ok dik dam na tebe
- Pátek 11. června 2010 v 8:43® jurann
-
Maty8> ja ho používam a jsem spokojen…můžu jen doporučit
- Čtvrtek 10. června 2010 v 19:48® Maty8
-
cao ma s tady ktym vlascem někdo skušenosti http://www.colmic.cz/?… napiste na muj imail balzermatyas@seznam.cz
- Čtvrtek 10. června 2010 v 15:43profil byl smazán
-
PeeBob> Ahoj…bezpochyby řeka Labe!Romeo
- Čtvrtek 10. června 2010 v 9:33® kotulincarp
-
IMOTHEP Dekuji za vase produkty z vasi dilny,nejvice mi fungovalo boilie olihen s tekutou potravou Amino TEP-olihen,mel jsem spoustu tek.potrav,ale tady ta je necim vyjmecna…mohu jen doporucit…jen tak dale…
- Středa 9. června 2010 ve 20:37® osprey
-
karel1984> Nebo při výběru místa, doby lovu a já nevím, kde ještě. Na základě tvých informací je těžké odhadnout, co je špatně. Ale kapr 50+ by neměl být problém.
- Středa 9. června 2010 ve 14:02@ karel1984
-
Ahoj všem.Co se týče kapra rádi chodíme,ale už 3 roky se nám nedaří ulovit kapra nad 50 cm,jen kolem 44 a 47 cm,a víme že tam jsou i 80 až 90 cm kusy,děláme někde chybu při krmení či nástrahou?
- Středa 9. června 2010 ve 12:25® imothep
-
zdravím kapraře hledám buď jednolivce nebo carp team na testování , pozor jenom severomoravský kraj kdo by měl zájem více info na tel 774 53 66 14
- Úterý 8. června 2010 v 18:28® osprey
-
PeeBob> Labe?