Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 8. června 2010 v 8:47® PeeBob
-
Zdar všichni:)Mám jeden dotaz.Nevíte o nějaké kvalitní vodě na Kolínsku kde by se dali chytit větší kapři?Poradí-li někdo byl bych rád a předem děkuji.
- Pondělí 7. června 2010 ve 12:48® Mega-Fish
-
Díky,ono jich mohlo být více ale škoda že se tam nemůže krmit ani pva atd.. Bylo to hodně o přehazování.
- Neděle 6. června 2010 ve 20:38profil byl smazán
-
Mega-Fish> pěkně vypasenej
- Neděle 6. června 2010 v 17:17® Mega-Fish
-
Jelikož je v řece hodně vody vyrazily jsem na Jordán cestou jsme viděli pár tolstolobiků a kaprů......Poté jsme dorazili na plovárnu tam byly lidi ale na večer se to uklidnilo a poté přišla jízda jako prase cca po 5–8minuták byl na břehu kapřík 70cm určitě moc potěšil po 25dnech smůly jsem vytáhl kapra.Kámoše potom zkoušel feeder a měj jen jednu žížalku tak chytil jen jednu kaničku.
- Sobota 5. června 2010 ve 22:13® fishing USA
-
Jitka zatim nejvetsiho 91cm.
- Sobota 5. června 2010 ve 21:59® fishing USA
-
..
Tento příspěvek byl editován 5.6.2010 22:05:49 uživatelem fishing USA. - Sobota 5. června 2010 ve 21:52® fishing USA
-
Zdravim za louzi.I kdyz nejsme kaprari,tak i tyhle ryby lovime.Ryby merime jen vyjimecne a nevazime vubec,tak jen par fotek ze statu.Vse z reky.Jeste se nam nepodarilo chytit supinace pod sedmdesat a milovnici kaprariny by si tady prisli na sve
- Sobota 5. června 2010 v 7:42profil byl smazán
-
osprey> Hledám jak mám chvilku když přijedu od vody: http://www.mrk.cz/diskuse.php?… z Francie:http://www.ptejteseknihovny.cz/…ord-kapra.Já se vážně nechci dohadovat,natož tady na kvízu ze sebe dělat kašpara,ale skutečně jsem to četl a viděl fotografie.Z jihu z Andalusie se ty hranice vstahovali k 50kg,byly tam i fotkypřímo z řeky u takového jezu,pod ním se točila voda a pruty byly nahozené mezi plovoucími kládami na hladině.Samozřejmě že si uvědomuji,že se mohla jednat o kamufláž..ale co kdyby ne?!Ať je to jak chce…hledat budu dál..
- Sobota 5. června 2010 v 7:27profil byl smazán
-
zadar> Proto ryby nevážím
- Pátek 4. června 2010 ve 14:55profil byl smazán
-
osprey> Já mám pocit, že s těmi kilogramy se vyloženě blbne, když vidím nějáké filmy, rybář váží kapra, ručička ne váze mu lítá ± 1,5 kg ani nepřeváží vážící sak a potom napíše, že vážil 14,75 kg, to nemá chybu.
- Čtvrtek 3. června 2010 ve 23:31® osprey
-
Fishing Team Romeo> Možná by to bylo i zajímavé téma na menší článek, ale nenutím tě nést kůži na trh. Ona by kolem toho mohla být debata a nevím, do jaké míry příjemná. Zjistil jsem, že na kaprech se ty kilogramy nějak moc prožívají
- Čtvrtek 3. června 2010 ve 23:24profil byl smazán
-
imothep> Já o tom kaprovi vím…už delší dobu,že byl chycený
Nechci se každopádně přít, ale na druhou stranu vím o větších chycených. Jednak jsem to četl, viděl jsem fotky a pak, k tomu aby jsi mohl dát chyceného kapra k řekněme nějaké nominaci, musíš splňovat několik kriterií. Dokonce na to je i originální formulář..Ale nechme to být, já to zkusím dohledat a pak ti na profil do vzkazníku pošlu odkaz..
- Čtvrtek 3. června 2010 v 19:10® imothep
-
Fishing Team Romeo> http://sportcarp.cz/…atuluje.aspx na toto se podívej tak kolega ve francii asi není v obraze
- Čtvrtek 3. června 2010 v 0:09profil byl smazán
-
imothep> Ahoj.. Dojel jsem akorát od vody.Celou dobu mi leželo v hlavě, kde jsem to jen četl. I když se to budu snažit dohledat, psal jsem sms Sebastianovi do Francie se kterým spolupracuji a odpověď na otázku světového rekordu uloveného kapra mi přišla odpověď 42,3kg z roku 2008..
- Středa 2. června 2010 v 17:37profil byl smazán
-
imothep> Na nějakém kvízu…jeden den jsem něco hledal,myslím uzly,nebo systémky,ale už si nejsem jistý.Ani zda to byl kvíz český.Byly tam komplet rekordy jak kaprů, tak sumců. Byli tam chycení přes 40kg,včetně fotografií,jmem rybářů,států atd.Ve Španělsku mám na baráku francouzský katalog o rybách od kamaráda Sebastiana a tam o tom psali také.Jsem teď v ČR,ten katalog tady nemám,ale dohledám ten kvíz.Jinak ifna z dolejška z Andalusie mám i k hranici 50kg.A to už takové 3 roky zpět.Ale pouze infa…pravda může být úplně jinde.Každopádně to dohledám a pošlu odkaz.Romeo
Tento příspěvek byl editován 2.6.2010 17:39:39 uživatelem . - Středa 2. června 2010 v 16:22® jb
-
Ahoj.Nevíte někdo jak to vypadá letos s třením na Slapech?Mám tam jet 19tého a nerad bych to trefil.
Tento příspěvek byl editován 2.6.2010 16:23:09 uživatelem jb. - Středa 2. června 2010 v 15:45® osprey
-
imothep> Už jsem viděl šupináče 38 kg. Jenom nevím, jak se to u kaprařů počítá a co je třeba udělat, aby to byl ten uznávaný rekord.
Ale neřeším to, podobně jako neřeším tarpony, mečouny a tuňáky. Není to můj svět.
Mě štve, že letošní výtěr obyčejných říčních ryb bude stát za prd. Kapry do řeky vždycky někdo nasype…
- Středa 2. června 2010 ve 13:41® imothep
-
Fishing Team Romeo> NECHCI SE HADAT ALE SVĚTOVÝ REKORD KAPR ŠUPINÁČ BY TO MOHL BYT STARÝ REKORD KAPRA BYL REKORD 34.65KG A DRŽEL HO Ch. Finkelde Z TESTOVACÍ KUCHYNĚ SOLAR JINAK SVETOVÝ REKORD JE KAPR LYSEC 94 liber, což je zhruba 43 kilogramů
CHYCEN LETOS NA JEZERU RAINBOW FRANCIE A TAKY Z KUCHYNĚ SOLAR
- Středa 2. června 2010 ve 13:19profil byl smazán
-
HaD> Ahoj Davide. Světový rekord to nepřekoná, ten je přes 40kg. Ale ryba je to nádherná. Hezký den… Romeo
- Úterý 1. června 2010 ve 23:34® osprey
-
HaD> Ten už by se dal osedlat
- Úterý 1. června 2010 ve 23:00® majkyss
-
WAW
- Úterý 1. června 2010 ve 22:58® HaD
-
Tak to je opravdu KAPR
Měl by to být nový světový rekord? New World Record Common Carp 39.6kg (27–05–2010) Nermin Caro .
Zdroj: http://www.facebook.com/photo.php?…!/photo.php?pid=283825&id=1765467167&subject=78331463127
- Úterý 1. června 2010 ve 22:32® imothep
-
majkyss> JDI DO NICH JSOU SUPR VIDĚL JSEM JE V AKCI A MAJÍ NESKUTEČNÝ DOSAH VISÍLAČE FAKT BOMBA
- Úterý 1. června 2010 ve 22:32® jurann
-
majkyss> určitě
- Úterý 1. června 2010 ve 21:02® majkyss
-
takže do toho mám jít?
Tento příspěvek byl editován 1.6.2010 21:05:09 uživatelem majkyss. - Úterý 1. června 2010 ve 20:55profil byl smazán
-
majkyss> hezká věcička, jenom má jednu chybu, nemám na ní korunky
- Úterý 1. června 2010 ve 20:24® majkyss
-
FISHTRON Q7 Jaký máte názor?
- Úterý 1. června 2010 ve 20:12® Switzerland
-
osprey> Ahojky…diky za radu…moc ten system z tema Boilies neznam…ale budu se informovat…predpokladam ze se asi musi i trosku navnadit…protoze na tom Rybniku nikdo nesmi chytat a Ryby to neznaji.Tak hodne uspechu a mej se prima…cauky
- Úterý 1. června 2010 v 18:17® majkyss
-
jj chápu díky!
- Úterý 1. června 2010 v 17:49profil byl smazán
-
majkyss> Feeder nebo děličky, to záleží co chceš chytat, jestli chceš pořádné kapry, tak jedině děličku, špičku nahoru a nějaký swinger, nebo policajt ani není potřeba, hlavně to nechce mít moc utaženou brzdu, abys nepřišel o prut. Policajty jsou celkem na nic, protože se přilepí vlivem proudu ke prutu a nic ti neukáží.