Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 5. května 2010 ve 22:05® cormoran
-
Máša> Poradil bych ti starou, známou a osvědcenou metodu, ale má to dva háčky. Tím prvním je stálej průtok jezírka a druhý v pořadí je o něco horší, to už by ses mohl dostat do rozbrojů s veterinářema, a asi nejen s nima, takže to raději necháme být
Tento příspěvek byl editován 5.5.2010 22:06:14 uživatelem cormoran. - Středa 5. května 2010 v 19:48® osprey
-
Máša> To nebude sranda. Záleží na spoustě věcí. Pokud už choroba propukla naplno, může být nejlepším řešením vypuštění a dezinfekce jezírka plus nahrazení obsádky novou.Doufám, že ty šupináče nemáš pojmenované
Obvyklý je tenhle jev v příliš malých jezírcích s velkou hustotou obsádky.
Víc k tomu nedokážu říct, moc velký odborník nejsem.
- Středa 5. května 2010 v 18:38® Máša
-
plesnivé ryby – Ahoj potřeboval bych poradit, v jezírku, které má stálý přítok a odtok se zaplísňují kapři! Co mám udělat, aby se ryby plísně zbavily ? Díky za rady
- Pátek 30. dubna 2010 ve 22:37® osprey
-
Petas> Osobně bych doporučil jednu a čtvrt libry. Ten librový je opravdu hadice – ale troufám si tvrdit, že se s ní dají dělat betálné psí kusy. Záleží na vkusu každého jednotlivce.
- Pátek 30. dubna 2010 ve 20:58® Mirin
-
Zdar,mám tady tip pro kapraře,kteří rádi cestují.Mrkněte na tohle www.trofejnikaprivchorvatsku.iplace.cz/
- Pátek 30. dubna 2010 v 10:14® Petas
-
osprey> Ten proutek vypadá vskutku zajímavě, mohl by jsi prosím poskytnout více informací, nejlépe www odkaz.
díky - Čtvrtek 29. dubna 2010 ve 21:26® imothep
-
kapraři zitra to vypukne mám před sebou 14 dnů kaprařiny po příjezdu vás budu informovat tak zatím cus
- Čtvrtek 29. dubna 2010 ve 13:35® osprey
-
zadar> Když je plac, utahá se ledacos.
Když ale vidím, jak lidi nabíjejí tripod třílibrákama na hektarovém rybníčku,tak si říkám, že na ty malé vody by se takovýhle proutek užil.
Jinak na házení zrovna tenhle moc není. Je to fakt zdolávací hadice. Už ta libra a čtvrt je zajímavější.
- Čtvrtek 29. dubna 2010 ve 13:28profil byl smazán
-
osprey> No na zdolávání by asi nebyl špatnej a věřim, že by si poradil hravě i s kaprem 70+, ale asi by byl problém s nahazováním na delší vzdálenosti. Mám prut 2 3/4 lb a připadá mi to jako takový univerzál. Jinak jenom taková perlička, předloni jsem na prutu match medium 420 cm s vlascem 0,18 krásně uvodil tolstolobika okolo 20 kg a 1 m, jenom byl problém, dostat ho do malého podběráku
- Čtvrtek 29. dubna 2010 v 11:59® osprey
-
Vložím sem kaprařský prut, který mě v poslední době nejvíc zaujal.
Má to jednolibrovou testovací křivku a je to super zdolávací hadice na ryby tak 45 – 65 cm. Osobně bych asi vác ocenil proutek 1 1/4 nebo 1 1/2 lbs, ale docela pěkná hračka.
Ne všude jsou kapři 70+
Tento příspěvek byl editován 29.4.2010 12:00:10 uživatelem osprey. - Středa 28. dubna 2010 v 11:15® kostka
-
Zdravím všechny kapraře . Chystám se na prodloužený výkend se synkem (8 let)na kapry ( já boilie a kluk něco jemějšího) . Problém je že sebou vozím malý karavaník a ne všude se dostanu k vodě. Přemýšlím o Barabě nebo Probošťáku. Nevíte někdo o tom jak to tam jde, případně o něčem jiném v okolí ? Díky všem za odpovědi.
- Středa 28. dubna 2010 v 6:53profil byl smazán
-
sidonius> Přidej do toho trochu pšeničných klíčků a míchni těsto jenom z vajec a suché směsi, aroma můžeš dát jakékoli. To maggi nebo woršestrovku zkusit můžeš, ale kdysi jesm to zkoušel a nic moc, zkus třeba česnek, ten šlape dobře, na 10 vajíček dej 1 pytlík 30 g sušeného a uvidíš. Nebo můžeš dát na 10 vajec 1 vrchovatou lžíci skořice, taky dobrý. Raději ale počkej,až se trochu oteplí voda, abys nedopadl jako já teď.
- Úterý 27. dubna 2010 ve 22:17® osprey
-
sidonius> Všechno jde. Hlavně nedopadnout jak pejsek s kočičkou, když dělali dort
Zkus to na menším vzorku. Jako pojivo se kromě vajec používá pšeničný gluten. Možná by šel částečně nahradit hladkou moukou, protože je v ní obsažen, ale to už se pouštím na tenký led.
Každopádně odsypat si trochu směsi asi tak na dvě vejce a prubnout, jak se se vzniklým těstem bude pracovat, to by neměl být problém.
- Úterý 27. dubna 2010 ve 22:13® sidonius
-
Zdravím, chtěl jsem se zeptat, zda jde udělat boilies ze suché směsi, která je vyrobena z kukuřice, pšenice, soji, řepky olejky a rybí moučky. Dělal jsem si tu suchou směs včera na mlýnku na mák(je to pěkně na jemno i trochu na hrubo umleté) a tak by mě zajímalo, zda to není zbytečné vyrábět, že by se to pak rozpadalo. Vajec mám habaděj-máme slepice. Jo a ještě by mě zajímalo, zda jde jako vůně do tohoto boiliesu přidat třeba maggi nebo worčestrová omáčka nebo třeba potravinářské aroma díky
- Úterý 27. dubna 2010 ve 20:36® osprey
-
zadar> Velice solidní ryba. Kamarád teď utrhl něco z podobné sorty. Nečekal u nás na řece takový kus a ryba věděla, co má dělat, když je na háčku.
- Úterý 27. dubna 2010 v 19:17profil byl smazán
-
Tak hlásím návrat z Berounky, jak jsem očekával, studená voda, mizerné počasí, na kapra naprosto nevhodné ve dne +25 v noci –6 jasno, úplněk. I přes naprosto tutové místo, snad 20 druhů boiles se podařil jenom jeden kapr a to ještě bohužel né mě, kamarád dostal kapra 87 cm 13 kg, což je na Berounku velice slušné, kapři se ukazovali, ale bohužel nežrali. Určitě toto místo navštívím ještě někdy při lepším počasí.
- Pondělí 26. dubna 2010 v 17:09profil byl smazán
-
Davulus> Já bych řek,že si tam toho naházel relativně až moc.Jinak bahno si moh zkusit tygří ořech ještě. Ale moc to neber v potaz,záleží spíš jak tam máte už teplou vodu,jak je to velká lokalita a třeba si jen vybral špatnej flek.
Tento příspěvek byl editován 26.4.2010 17:12:02 uživatelem . - Pondělí 26. dubna 2010 v 15:30® osprey
-
Davulus> Možná to chce boilies a pelety na jiné bázi určené pro chladnější vodu.
- Pondělí 26. dubna 2010 v 15:05@ Davulus
-
zdravím.začal sem chytat na soukromém rybníce..snažím se chytat převážně na boilies ale nějak to tam na něj nejde.1prut hážu na podháček panáčka kuku a 2.na boilie.vyzkoučšel sem už všelijaké přčíchutě ale ani jedna jízda(celkem nahozeno asi 20h).krmil sem tam pravidelně 5 dní..první 3 asi 50kuliček denně a pořád nicdalší 2dny sem přidal 3kg vařené kukuřice kterou sem postupně prokrmoval společně s boilisem.na kuku byla jízda min 2× do hodiny ale boilis ani peleta nic.neví někdo co dělám špatně???dno je bahnité,a kaprů je tam dost ale nwm jestli jsou na koule zvyklí.myslím že za těch 5dní si mohli navyknout zabrat ne?
- Pondělí 19. dubna 2010 ve 23:08® M.Pitrs
-
Ahoj všem, chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenost s pruty od DAM sumo royal carp MX 12 carbon 3,6m a 2 1/2 libry
- Pondělí 19. dubna 2010 ve 20:35® dawe4
-
zdravím vespolek … vážení zná někdo z vás nějaké děličky od Kongeru … jsou-li dobrý nebo nebrat … mám od nich vláčák a jsem spokojen
- Pondělí 19. dubna 2010 v 18:27profil byl smazán
-
imothep> Ve čtvrtek na 6 dní na Berounku, ale nevím, má být docela zima, voda je ještě studená, no uvidíme…
- Neděle 18. dubna 2010 ve 20:38® imothep
-
zdarec za 14 dni je to tady odjíždíme teším se jak maly kluk a co vy kam letos a kdy jedete
- Pátek 16. dubna 2010 v 19:59® osprey
-
jurann> Když jsem ho viděl na výstavě, jevilo se mi dobře. Ale já nejsem kaprař – ve vztahu k lehátku jsem prostý povaleč
- Čtvrtek 15. dubna 2010 ve 12:44® jurann
-
a co toto http://www.zbozi.cz/items?…
- Čtvrtek 15. dubna 2010 ve 12:39® jurann
-
chtěl bych jsi vybrat na narozeniny lehátko ale nevím jaké ..... co říkate tady na to JRC lehátko Contact Bedchair + taška ZDARMA!
Tento příspěvek byl editován 15.4.2010 12:40:45 uživatelem jurann. - Čtvrtek 15. dubna 2010 v 7:57® jurann
-
No doufám že letos ty hlásiče uslyším pořád jak řvou
Tento příspěvek byl editován 15.4.2010 07:58:20 uživatelem jurann. - Středa 14. dubna 2010 ve 22:24profil byl smazán
-
Nebo si do tý díry zespod na příposlech zapni sluchátka
))
- Středa 14. dubna 2010 ve 22:05® osprey
-
jurann> Ale stáhni si zvuk, kdo to pak má pořád poslouchat
- Středa 14. dubna 2010 ve 21:47® imothep
-
jurann> dobrá volba přeji ti hodně záběrů ať ti to pořád pííííííípáá