Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 9. dubna 2010 ve 14:49® imothep
-
Tommy> mam ji jenom v 18mm a okravam ji na malou to je hotovka a novinka od mikropu a fakt šlape
- Pátek 9. dubna 2010 v 11:28® Tommy
-
imothep> Zajímá mě ta Tvoje brusinka do průměru14mm , díky
- Pátek 9. dubna 2010 v 8:19profil byl smazán
-
cormaxx> Ten ultracarp bych raději nekupoval, znám lidi co to měli a zbavili se toho, bylo to poruchové. To raději ten nový model a nebo tu řadu 861-…, to jsou ověřené mašinky a pořád se dělají.
- Pátek 9. dubna 2010 v 7:37® imothep
-
Hory> to jsou neskutečne supr proutky kolega ze zlina na ně chyta už 5 rok a 100% spokojenost pod tyto pruty se zaštituje alien danau tester solar tackle a jsou to vlajkove lode ultimate fakt neprohloupíš
- Čtvrtek 8. dubna 2010 ve 23:15® Hory
-
Tak dík…taky ta cena je solidní…
- Čtvrtek 8. dubna 2010 ve 23:14® osprey
-
Hory> Prokecal jsem na jednom srazu půl noci s klukem, co na Ultimaty chytal. Docela si je chválil. Tohle je ovšem novější model – tenkrát se nedělaly s tímhle futuristickým sedlem.
- Čtvrtek 8. dubna 2010 ve 23:06® Hory
-
hojec, zacinam chytat na boiles a chci se zeptat jaky mate zkusenosti s timto prutem(Ultimate Bionic Carp )..Děkuji
- Čtvrtek 8. dubna 2010 ve 21:42® imothep
-
Tommy> jaky chces ceník konkretně čeho mikropu
- Čtvrtek 8. dubna 2010 ve 21:41® imothep
-
Mega-Fish> pokud ti můžu doporučit ta amino t.e.p.
a esenci oliheň a nebo brusinku a boilie smes top ryba kdybys neco nevedel tak mi napiš na enail dradosovsky@seznam.cz nebo 774 53 66 14
- Čtvrtek 8. dubna 2010 ve 21:02® cormaxx
-
jurann> http://www.rsp-fishing.cz/…tracarp-plus Tady jsou flajzary za super cenu a za 2 hlásiče jseš v tom do 2 litrů…
- Čtvrtek 8. dubna 2010 v 19:40® chosebaits
-
Flajzer je fakt pecka.Mám je od roku 2004 a bez problému šlapou ještě dnes a to zažily u vody snad všechno co se dá.
- Čtvrtek 8. dubna 2010 v 18:09® Mega-Fish
-
imothep> Díky za odpověd haled budu si asi objednávat ten Mikrop i když nevím nevím haled jaký AK ty doporučil?
- Čtvrtek 8. dubna 2010 ve 14:47® imothep
-
mam ultra carp top a supr
- Čtvrtek 8. dubna 2010 ve 14:46® imothep
-
Mega-Fish> když budeš delat valečky tak použij z rolbalu druhou stranu a ta je delana tak ze když ten váleček pod něho srtčíš tak cocílíš takového průměru jaky máš rolbal
- Čtvrtek 8. dubna 2010 ve 14:44® imothep
-
jurann> flajzer
- Čtvrtek 8. dubna 2010 ve 14:08® Mega-Fish
-
Když koulím a dělám válečky MUSÍ? být stejný průmer nebo stačí od oka naválet rukou?
- Čtvrtek 8. dubna 2010 v 9:28® osprey
-
zadar> A těch deset jiných článků od jiných autorů mám vydat kdy? Sázím je rychleji než tebou zmiňovaný server. Navíc tam evidentně poslední dobou zpružněli, protože já tam mám třicet článků a čekával jsem v průměru tak měsíc až šest neděl.
Procpu tě dopředu, protože nechci být vnímán jako nevděčný tvor. Tak řekněme do týdne to vyjde.
- Čtvrtek 8. dubna 2010 v 8:53profil byl smazán
-
jurann> Flajzar 862 mám už asi 8 let a jednou jsem v tom měnil baterky, jinak spokojenost, není vzhledově nějak moc hezký, ale to moc neřešim, jde mi o spolehlivost. Jestli ti mohu doporučit, kup si Flajzara, je to za rozumné peníze dobrá kvalita a super servis a ochota, jenom pro příklad, loni mi na Labi nějaký magor najel lodí do vlasců a vlasec mi rozřízl pípák, zavolal jsem Flajzarum, požádal je zda by mě ty plastové díly mohli dobírkou poslat, že si to vyměním sám a za 2 dni jsem měl díly doma a zdarma, něco takového se u nás moc nevidí.Jestli ti mohu doporučit, trochu si připlať a kup si model se štelováním citlivosti je to 862, tato funkce se občas hodí.Jestli bys chtěl příposlech, používám k tomu příposlech se zvonku, funguje spolehlivě a dá se to postavit za pár stovek. Měl by tu na to snad vyjít návod, ale osprey si nějak dává na čas, takže to asi dám na MRK, tam tyto věci fungují mnohem pružněji.
Tento příspěvek byl editován 8.4.2010 08:56:15 uživatelem . - Středa 7. dubna 2010 ve 22:23® jurann
-
osprey> ale každý názor je dobrý děkuji
- Středa 7. dubna 2010 ve 22:21® osprey
-
jurann> Ten druhý mám. Nemám, co bych mu vytknul – ale jsem nenáročný spotřebitel a používám ho jen občas.
- Středa 7. dubna 2010 ve 22:09® jurann
-
osprey> uvažuji tomhle http://www.flajzar.cz/…htron-q7.htm a pak taky o tomhle http://www.flajzar.cz/…/tbi-861.htm …stím prvním to ale vyjde na 3000 kč což je už moc do te dvojky to jde …protože chci reklamovat co mám staré za 1000 kč asi jeden rok a musel jsem do každého z nich už požít 5 alkalických baterek tak že s nima asi nebude něco v pořádku tak je chci reklamovat at mi vratí peníze a doplatím jsi 1000 kč a koupím nove za dvojku
- Středa 7. dubna 2010 ve 22:08® medabad
-
osprey> ok. a dík.
- Středa 7. dubna 2010 ve 22:06® osprey
-
medabad> Ahoj kolego. Nechci ti brát iluze, ale na takovéhle dotazy moc lidí neodpovídá… Teď zjara bych se poohlédl po mělčích místech a krmil s ohledem na cílovou rybu – na menší nějaké to zrní (vznosně se tomu říká partikl), na velké ryby boilies.
- Středa 7. dubna 2010 ve 22:01® medabad
-
Ahoj všichni má někdo nějakou zkušenost z VN.Hracholusky. Třeba na co tam nejlépe chytat a kde. Karel
- Středa 7. dubna 2010 ve 21:58® osprey
-
jurann> Tak dej vydělat českému výrobci. Čínu podporujem už tak dost. A co jsem slyšel, pokud jde o servis, lidé si ho chválí.
- Středa 7. dubna 2010 ve 21:55® jurann
-
osprey> právě jako první jsem uvažoval o hlásičich flajzar
- Středa 7. dubna 2010 ve 21:52® osprey
-
jurann> Já nedám dopustit na Flajzara (mám jeden na vedlejší prut když feederuju). Model si vyber dle aktuální nabídky. Určitě bude mít i v tebou požadované cenové kategorii.
- Středa 7. dubna 2010 ve 21:44® jurann
-
Chtěl bych jsi koupit 2 kusy hlásiču nebo uvažuji i o sadě hlásiči i s příposlechem ale za 2000 kč.....poradíte někdo???
- Středa 7. dubna 2010 v 19:11® Mega-Fish
-
Když koulím a dělám válečky MUSÍ? být stejný průmer nebo stačí od oka naválet rukou?
- Středa 7. dubna 2010 v 10:18profil byl smazán
-
Arnej> Velkokapacitní navijáky většinou nemají překlápění kličkou a pokud ho mají tak to takto překlápět není moc vhodné protože ten překlápěč tím hrozně trpí. Normálně ho vracet rukou je ohleduplnější, když to vrátíš kličkou, je to velká rána, protože tam je hodně silné péro.