Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 29. března 2010 ve 20:20® imothep
-
Mega-Fish> skus mikrop maji supr msmesi a esence vrele doporucuji http://rybareni.vyhodnykup.cz/
- Pondělí 29. března 2010 ve 20:06profil byl smazán
-
Máša> Jestli to není tajné, tak napiš z čeho boiles děláš a zkusím ti poradit jestli tam něco přidat nebo ubrat. Ten olej to nevyřeší, jde klidně udělat koule i úplně bez oleje a nepraská to.
- Pondělí 29. března 2010 v 19:10® cormaxx
-
Máša> Zkus příště přidat do těsta víc oleje.Mně to taky někdo radil a pomohlo to
- Pondělí 29. března 2010 v 18:50® Mega-Fish
-
Zdravím jaký máte názor na Vasr výrobky so poměrně levná tak se mi to zamlouvá co vy na to?
- Pondělí 29. března 2010 v 18:38® nutrip
-
zadar> no Ty dokážeš vždy dobře poradit díky
- Pondělí 29. března 2010 v 17:46® Máša
-
zadar> díky suším to přesně jak píšeš, dal jsem tam i ty klíčky a také gluten,zadělávám pouze vejci, ale stejně to praská, ještě skusím ten albumin!
- Pondělí 29. března 2010 v 16:58profil byl smazán
-
Máša> jestli sušíš boiles pozvolna ve stínu na dobře větraném místě, ale nikoli v průvanu a přesto praská, máš tam málo pojivých složek, pokud nechceš aby to bylo drahé, stačí přidat pšeničné klíčky, pokud chceš hodně tvrdé a odolné přidej vaječný albumin. Samozřejmě je to potřeba zadělat pouze vejci a neředit to vodou.
- Pondělí 29. března 2010 v 16:38® Máša
-
ahoj, potřeboval bych poradit. Při sušení boilie po vaření, vždy velmi popraskají. můžete mi poradit co mám přidat, aby boilie nepraskalo ? Díky moc
- Pondělí 29. března 2010 ve 14:21profil byl smazán
-
zadar> Jen mě to napadlo
- Pondělí 29. března 2010 ve 13:43profil byl smazán
-
nutrip> tak zkus zadat zemědělský nákup brno a uvidíš co toho tam najdeš.
- Pondělí 29. března 2010 ve 13:34profil byl smazán
-
mannice> Jako myslíš usušit žížaly nebo červy? Tak to jsem opravdu nezkoušel a asi zkoušet nebudu, když si představim tu hroznou práci, když si chci nachytat nějaké rousnice na parmy, tak to bych je nesušil ani náhodou.Myslim, že na použití do boiles je naprosto dostačující rybí moučka.
- Pondělí 29. března 2010 ve 13:16profil byl smazán
-
imothep>
zadar> A napadlo vás skusit rousnáky,nebo červy timhle způsobem použít?Myslíte že by to fungovalo ?
- Pondělí 29. března 2010 ve 13:13® nutrip
-
osprey> něco podobného jsem zadal ale spíše mě vypadnou chovatelské prodejny, rybářské prodejny – zde je to ale velice drahé (v porovnání za kolik se to dá koupit např. v nějakém AGRU či zemědělských prodejnách).V čechách jsem našel ale na Moravě nějak nemůžu natrefit.
- Pondělí 29. března 2010 v 8:26profil byl smazán
-
imothep> To co jsi vyrobil sušením, byla olihňová moučka, nikoli olohňový extrakt. Vyrábím si podobným způsobem játrový prášek, pouze sušičku na ovoce mám nahrazenu něčím jiným, mnohem větším a výkonnějším, mohu sušit najednou i několik desítek kg. Jenom tak pro info, z 10 kg syrových hovězích jater v ceně 28 kč/kg vyrobím 2,5–3 Kg játrového prášku. Rozdíl v ceně je proti prášku, který nabízejí rybářské krámy více než desetinásobný, rozdíl ve kvalitě není žádný.
Tento příspěvek byl editován 29.3.2010 08:32:59 uživatelem . - Neděle 28. března 2010 ve 22:56® gavosek
-
potvůrky braly ale na červi, jinak na NIC !!! masožrouti :O) , jdu se sprchnout a do duchen , ahojky
- Neděle 28. března 2010 ve 21:46® imothep
-
JA JSEM SI DĚLAL OLIHŇOVY EXTRAKT KOUPIL JSEM SI V MAKRU MRAŽENOU OLIHEŇ A DOMA JSEM JI V SUŠIČCE NA OVOCE SUŠÍL 3 DNY NA 40 STUPNŮ A PAK JSEM JÍ ROZEMLEL NA PRACH Z 1 KILA OLIHNŇ JSEM MĚL 100G ČISTEHO EXTRAKTU SUPR ALE TEN SMRAD PŘI SUŠENÍ TO VÁM NEPŘEJU SUŠIL JSEM TO V GARAŽI I TAK TO BYLO CÍTIT CELÝM DOMEM ALE SUŠIČKA NA OVOCE UŽ JE MOJE NA NIC JINÉHO SE NEDA UŽ POUŽÍT TAKŽE JSEM VYDĚLAL
JINAK MOHU NABÍDNOUT MOUČKU (LOSOSOVOU ,TUŇÁKOVOU , KREVETOVOU VICE ZDE http://rybareni.vyhodnykup.cz/…ucky-tridene-
Tento příspěvek byl editován 28.3.2010 21:49:43 uživatelem imothep. - Neděle 28. března 2010 ve 21:08® osprey
-
nutrip> Zadej si heslo krmiva, krmné směsi, chovatelské potřeby a ono na tebe z vyhledavače něco vyleze.
U nás na tohle obchod máme, ceny jsou úžasné – pár korun za kilo.
- Neděle 28. března 2010 ve 21:02profil byl smazán
-
Zdravím,zajímalo by mě jeslti se někdo pokoušel udělat moučku nebo nějakým způsobem přísadu do výroby boilies nebo i do krmení z rousnic,nebo patentek ..
- Neděle 28. března 2010 v 16:41® imothep
-
Venouš> ja ano skousel jsem osmotik na jedne vode u nas a slapalo to supr ale na jinych vodach jsem na to neudelal zaber tak nevim ale skus a uvidíš sám
- Neděle 28. března 2010 ve 14:41® Venouš
-
Ahoj,zajímalo by mě,jestli máte nějaké zkušenosti s výrobkem „Amino gel“ od Imperial Baits ???
- Neděle 28. března 2010 ve 14:37® jeldas
-
tady u rumburka chčije a chčije
- Neděle 28. března 2010 ve 12:20® gavosek
-
do rána pršelo , sice zas až tak moc ne ale přeci a ochladilo se dost, jak je u vás ??
- Neděle 28. března 2010 ve 12:19® gavosek
-
:O) :o)
- Neděle 28. března 2010 ve 12:18® gavosek
-
Ahojky,dnes jsem se chystal na ně ale nemůžu najít VAŤÁK
- Neděle 28. března 2010 v 11:35® nutrip
-
Ahoj,nemá někdo TIP na nákup partiklů – řepka,lněné semínko, kukuřice atd. – nemůžu najít nějakou zemědělskou prodejnu v okolí Brna. Pokud by někdo věděl, tak budu rád za radu
- Sobota 27. března 2010 v 17:02® chosebaits
-
martinfish1> já mám dvoudílné truty a auto conbi a jen taktak se tam vejdou.Jilikož jsem trojdílné hulky neměl,tak nemohu posoudit rozdílné akce mezi dvoj a trojdíl.
- Pátek 26. března 2010 ve 23:17® imothep
-
martinfish1> ZDAREC CHLAPE 3 DILNY PRUT JE KVULI TRANSPORTU LEPŠÍ ALE AKCE PRUTU KLESA JSOU TAM DVA SPOJE A PRUT SE STAVA TUHY A A DVOU DELICKY JSOU SAMOZREJME LEPŠÍ A UPLNE NEJLEPŠÍ JE MIT PRUT V KUSE BEZ SPOJE .....ALE Z KAPRARSKEHO HLEDISKA JE LEPŠÍ DVOJ DÍLNY PRUT JAK NA AKCI TAK I NA DOLŠÍ NAHOZY PREJI Š´TASTNOU RUKU PŘI VÝBERU KDYBYS POTŘEBOVAL NĚJAKE INFO TAK SE OZVI dradosovsky@seznam.cz
- Pátek 26. března 2010 ve 21:31® martinfish1
-
chosebaits> ano je to tak . 180cm dlouhý pruty do auta nedám musel bych k nim koupit i rakev na střechu
- Pátek 26. března 2010 ve 21:21® chosebaits
-
martinfish1> Dle mého názoru je problém jen v tran.délce.Také si myslím čím méně spoju tím lepší,tak jako je to u všeho.
- Pátek 26. března 2010 ve 21:12® martinfish1
-
Ahoj prosím o radu. Chtěl bych si koupit nové pruty třídílné . Je velký rozdíl mezi dvoudílným a třídílným ? Jsou nějak horší ? Je to kvůli dopravě k vodě . Díky Martin