Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.832 příspěvků, z toho 10832 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 9. března 2010 v 17:35profil byl smazán
-
jurann> Jinak u konkurence probíhá zajímavá debata ohledně kaprových navijáků okuma, ty teda neznám, v ruce jsem je nedržel, ale celkem je tam chváleji a cena je podobná.
- Úterý 9. března 2010 v 17:26profil byl smazán
-
jurann> Tobě se zdá na odhož cívka 5000 malá? vždyť se na ní vejde 285m 028 vlasce, co bys chtěl víc, no a na zavážku použiješ tu větší 9000 a tam natočíš 280m 0,45, s takovym vlascem stejně asi chytat nebudeš, na to stačí tak 0,35 a toho tam natočíš určitě 450–500 m. Já jsem letos taky kupoval nové kolovrátky a mám obě cívky 5000, mám Daiwa emblem exceler a 0,35 vlasce jsem na to natočil odhadem tak 400m
Tento příspěvek byl editován 9.3.2010 16:29:02 uživatelem . - Úterý 9. března 2010 v 17:20® olda
-
jurann> jenom plk.četl jsem na stránkách Tica že ,dávat pozor Tica musí mít 2 kovové cívky pokud nemá je to prý plagiát.nemohu tu stránku už najít.
- Úterý 9. března 2010 v 17:08® jurann
-
zadar> ale ja potřebuju jako hlavní odhozovou cívku 6000 a pak hlubší to už je celkem jedno.. ta 5000 je malá
- Úterý 9. března 2010 v 16:59profil byl smazán
-
jurann> to ti nepovím, jaké to má barvy, ale dej si pozor jedny se prodávají se 2 cívkami a jedny pouze s jednou , tady ty mají určitě 2 http://www.rybarskyshop.eu/shop.php?… Kámoš má tady ty, dokonce je kupoval i ve stejném krámě, jsou tu nejlevnější, je to solidní krám, jsem od Kladna a tam nakupuji často.
Tento příspěvek byl editován 9.3.2010 16:01:44 uživatelem . - Úterý 9. března 2010 v 16:55® jurann
-
zadar> Jo to máš pravdu… asi mi nic jiného nezbude ale chtěl byjsi je někde ošahat tak musím někde kouknout jestli je mají na prodejně. To GX je ve dvou barvách pokud se nemílím že?
- Úterý 9. března 2010 v 16:53profil byl smazán
-
jurann> Kamarád ty sceptery má a na kapry jsou to slušný navijáky. Mají o pár ložisek míň něž dolphin, ale to není důležité, tam kde mají ložiska být, tak jsou. Ono neznamená, že čím víc ložisek, tím lepší naviják.
- Úterý 9. března 2010 v 16:48® jurann
-
zadar> Taky jsem dneska začal uvažovat o těch tica scepter… jsem na vážkách
- Úterý 9. března 2010 v 16:45® jurann
-
džigit> ano myslím tyhle přesně
- Úterý 9. března 2010 v 16:10profil byl smazán
-
jurann> A co koupit sceptery, je to skoro stejný a ještě ušetříš. http://www.rybarskyshop.eu/shop.php?…
- Úterý 9. března 2010 v 15:44® džigit
-
jurann> myslíš tyhle http://www.rsp-fishing.cz/…hin-se-10000
- Úterý 9. března 2010 v 15:30® jurann
-
Tak dneska jsem se fakt nasral. Dneska jsem poslal moje navijáky Tica Sportera SR 6007 2 kusy poštou jednomu pánovi na dobírku co je kupuje. A ja jsem jsi chtěl koupit u Barunstar.cz nové navijáky Tica Dolphin 10.000 SE z náhradní cívkou 6000, 2 kusy za 3200 kč. Tak jsem tam včera psal email dokonce jsem tam i volal do toho Branustar.cz, tak mi odepsali že navijáky nejsou skladem a že budou tak do 10 dnů to samé mi řekli do telefonu. Tak jsem jsi řekl fajně super navijáčky dobrá cena tak sportery prodám a koupím ty Dolphin. Tak dneska jsem Sportery poslal. Odpoledne sednu ke kompu že jsi objednán ty nové navijáky koukám do e-shopu a oni tam nejsou tak tam volám a řekli mi že už je mít nebudou. Štestí jak cippp
- Úterý 9. března 2010 ve 13:42® imothep
-
zdarec chlapi človek tu není jeden den a tady se to rozjelo chvalím supr jen tak dál
- Úterý 9. března 2010 ve 12:55® start1406
-
SMAZÁNO
Tento příspěvek byl editován 9.3.2010 12:21:51 administrátorem CeP. - Pondělí 8. března 2010 ve 20:48® jurann
-
zadar> jj věřím hodne lidí jsi je chváli
- Pondělí 8. března 2010 ve 20:41profil byl smazán
-
jurann> Neboj ty navijáky jsou dobré, kdo je má je s nima spokojen.
- Pondělí 8. března 2010 ve 20:35® jurann
-
cormaxx> Na LC nemám
- Pondělí 8. března 2010 ve 20:33® jurann
-
cormaxx> kupoval jsem u tropic liberec mám je první sezonu a jsou super za tu cenu …jsem fakt spokojený
- Pondělí 8. března 2010 ve 20:26® cormaxx
-
jurann> Oproti LC-čku jsou jak navijáčky na dírky
- Pondělí 8. března 2010 ve 20:25® cormaxx
-
jurann> Jak jsi spokojen s těma proutkama? Táta si je chtěl taky koupit,ale u nás měli jen 2 kusy.Jeden byl v pořádku,měl plynulej ohyb.Ale ten druhý měl v jednom místě takovej „hrb“.Proto jsme je pak radši nekupovali ani přes net,aby nám neposlali nějakej zmetek s tim,že se toho alespoň zbaví.
Jinak máme s tátou Sceptery už 3 roky a pořád šlapou jako hodinky.Dolphin má nějaký to ložisko navíc,jinak je to to samý.Nebál bych se jich
- Pondělí 8. března 2010 ve 20:22® jurann
-
zadar> a přesně to jsem jsi myslel že to budé velké ale že to bude asi o zvyku
Tento příspěvek byl editován 8.3.2010 19:22:45 uživatelem jurann. - Pondělí 8. března 2010 ve 20:07profil byl smazán
-
jurann> Klidně si na ten prut ty navijáky kup, ze začátku, než si na to zvykneš se ti budou zdát velké, ale za chvilku poznáš, že je to lepší než ta sportera.
- Pondělí 8. března 2010 ve 20:02® jurann
-
zadar> ja to nějak neřeším jen jsem se tak trošku nidil a chtěl jsem vědět nějaký takový názor
- Pondělí 8. března 2010 v 19:50® osprey
-
zadar> Ano, přesně o to mi jde. Jenže já nejsem kaprař – můžu to podpořit svou prací, ale ne to vytvářet. Nikdo by mi to ani nevěřil. Proto hledám lidi ochotné na tom projektu pracovat.
Znamenalo by to domluvit koncepci kaprařiny na tomhle serveru, naplánovat, co se sem dá a dát to sem. Nic nemožného, ale potřebuju pár dobrých kaprařů, kteří to zaštítí. Nemusí umět fotit a psát, to umím já. Ale musí mít u kolegů z fochu trošku respektu. Zatím jediný imothep vypadá, že by na tom byl fakt ochotný dělat a jak na potvoru musí bydlet 500 km ode mě.
A to členění diskuzí vázne na technické stránce věci. Já tu nemůžu odkrývat karty, ale uvažovali jsme o mnohém. V reálu můžeme udělat tolik, kolik stíháme a zaplatíme.
Pokud bys chtěl pomoci, napiš. Ale detaily už pak budeme řešit po osobkách.
- Pondělí 8. března 2010 v 19:31profil byl smazán
-
jurann> To je dobrá kombinace, takový navijáky se na to dávaji, je to kaprovej prut a kaprovej naviják, nic bych neřešil.
- Pondělí 8. března 2010 v 18:54® jurann
-
Mám pruty Shakespeare CYPRY QT Carp 3,6m/3lb měl jsem na nich Tica Sportera SR 6007 a pro tuto sezonu jsi chci pořídit Navijáky Tica Dolphin 10.000 SE. Co jsi myslíte? chtěl jsem vyzkoušet někde že jsi vezmu prut a někde v obchodě na něho přidělám ten nový naviják a vyzkouším ale bohužel ho tady nikde v obchodě nemají.
- Pondělí 8. března 2010 v 10:21profil byl smazán
-
osprey> Ještě k těm článkům, takové ty články, přijeli jsme někam, nakrmili jsme tím a tím a po 3 dnech jsme tahali kapra za kaprem jsou podle mě nanic, těch je všude plno a nikdo to nečte. Řekl bych, že by byly přínosnějši takové spíše technické věci, návody a tak, aby se třeba i začínající kaprař mohl něco dovědět. Aby to s těma článkama nebylo jako a tou diskuzí, halda článků, kde se nějací rybáři chlubí, že něco někde chytili, samozřejmě z pochopitelných důvodů nenapíší ani přibližně kde a pročíst se k něčemu zajímavému je nemožné.
- Pondělí 8. března 2010 v 10:10profil byl smazán
-
osprey> Podle mě by stálo za zvážení, udělat to nějak tak, aby se po kliknutí třeba na kaprařinu, rozvinuly nějaké podkategorie, já se teda v programech nevyznám, ale snad by to šlo. Mohla by tam být témata např. jako nářadí, návnady a nástrahy, taky třeba revíry a fotografie a na takové to tlachání o kaprech by taky mohlo být. No a hlavně by v tom muselo jít dobře hledat. Kdyby to bylo takto udělané, věřím, že by sem lidé přispívali víc, prostě by to bylo tak, že když se budu chtít něco dovědět o navijácích, klepnu na nářadí, otevře se mi třeba kolonka navijáky, pruty, pípáky a já nevím co ještě, dále klepnu na navijáky a vím, že se tam budou řešit pouze navijáky a tam si potřebné snadno najdu, nebo mohu cíleně přispět, bylo by to přehledné, takto, když je pouze sloupek kaprařina, tak moc přispívat nemá cenu, protože se to za chvilku ztratí. Tato úprava by podle mě byla dobrá i v jiných specializovaných diskuzích, protože tam je to stejné.
- Neděle 7. března 2010 ve 22:23® osprey
-
imothep> Rád bych. Je potřeba vytvořit ucelený program. Snad mi David přispěje aspoň na palivo
A ještě to má jednu podmínku – aby mi dali řidičák
- Neděle 7. března 2010 ve 22:14® imothep
-
osprey> dotaz v tom kvetnu prijedes za nama na ty ryby a domluvime se