Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.832 příspěvků, z toho 10832 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 7. března 2010 ve 21:39® osprey
-
imothep> Vedení je David.
zadar: Já bych vám s tím rád pomohl, ale o kaprařině diskutovat nedokážu. Mám v plánu dostat sem víc kaprařských článků, ale dobří autoři je mají kam dávat a teď je holt zima. Něco ale bude.
- Neděle 7. března 2010 ve 20:42® imothep
-
zadar> je treba to navrhnout vedení mozná nam vyhoví
musíme bojovat zatím dík chlapi
Tento příspěvek byl editován 7.3.2010 19:43:01 uživatelem imothep. - Neděle 7. března 2010 ve 20:06® chosebaits
-
zadar>Právě o čem ????
- Neděle 7. března 2010 ve 20:02profil byl smazán
-
chosebaits> No jo ale o čem, chtělo by to rozdělit na, třeba výroba boiles, nářadí, způsob lovu, prostě to specializovat, nevím jestli by téma kaprařina šlo takto rozdělit a zlepšit vyhledávání, v těchto věcech se nevyznám. Ale když se nad tím zamyslíš zpětně, nemůžeš si zapamatovat všechny příspěvky, které tu prošly a dostat se k nim zpětně je nadlidský úkol, takže většina příspěvků, i když jsou kvalitní se prostě v krátkém čase ztratí v nenávratnu. Chtěl jsem se třeba vrátit k nějakému svému příspěvku, který jsem napsal před několika měsíci a nedokázal jsem to. Já jsem měl před lety docela snahu, napsal jsem sem na téma kaprařina i nějaké články, nevím jak byly pro koho přínosné, ale snažil jsem se, nějak mě to ale pustilo. Tím ale netvrdím, že kdyby zde nastaly nějaké změny, že bych se znovu rád nezapojil, k chytej jako takovému mám pořád kladný vztah a rád bych přispěl. Bohužel se věnuji hlavně kaprařině, trochu feederu, a okrajově přívlači, takže do jiných témat nepřispívám, protože se na to necítím. Ale v ostatních diskuzích je to stejné jako v kaprařině, prostě příspěvky mizí a když u toho člověk není pořád, tak neví o co jde, zde platí na 100% heslo, kdo chvíli stojí, už stojí opodál.
- Neděle 7. března 2010 v 17:33® chosebaits
-
zadar>když bude o čem kecat,rád sem také něco písnu.
- Neděle 7. března 2010 v 15:45® imothep
-
zadar> dík
- Neděle 7. března 2010 ve 14:22profil byl smazán
-
imothep> Pomůžu rád, pořád se snažím trochu přispívat. Ono to často vázne i tam,kde chodí více kaprařů. Kaprařina je téma které by, aby to fungovalo jak má, muselo být udělané nějak tak, jako fórum, kde by byly různé konkrétní rubriky, jako je to na kaprařských fórech. Třeba na MRK chodí dost kaprařů, ale já prohlížím a přispívám pouze do konkrétních otázek, dikuze Kaprařina na Mrku mě taky nic neříká, tam se člověk nic nedoví, protože tím hrozným množstvím příspěvků na všechna témata se mi nechce pročítat.Zde se to pročíst dá krásně
Další věcí zde na chytej, kterou nechápu je systém vyhledávání, pokud někde jinde dám vyhledat něco konkrétního, najde mi to všechna témata, kde se to slovo nachází a přímo konkrétní příspěvky, zde když dám vyhledat, tak mi vždycky vyskočí konec témata, kde se to slovo nachází a pod tím bych se musel pročíst někdy i stovkami příspěvků, které mě nezajímají. Je pravda, že chytej je hezké barevně, ale příliš často se mění a to nepokládám za dobré, každý rok zkoumat jak co funguje jinak, co se ukrylo kam, na mnohé věci přicházím až po dlouhé době, to je také jeden z důvodů, proč to zde navštěvuji mnohem méně než dříve. Nevěřím, že změny ohledně kaprařiny by zde byly proveditelné a kdyby byly, naučit sem kapraře chodit by nebylo jednoduché, možná by to bylo i marné, protože konkurence je veliká. Ale úplně to tu nezatracuji i zde jsem našel dost věcí které mi byly přínosné.
- Neděle 7. března 2010 ve 13:12® imothep
-
zadar> pokud mi pomůžeš tak se nám to povede co..............
- Neděle 7. března 2010 ve 13:12® imothep
-
olda> olda ty taky si pleteš obecnou a regionální obecná až zůstane tak jak je a kaprařina podotýkám kaprařina by se mohla spojit v jednu dikuzi a hned by to tady oživilo tu kaprařinu a ostatní diskuze jako je plavaná ,sumcařina atd ty at zůstanou jak jsou já bojuji o to aby se na chytej ta kaprařina trochu více rozjela spoň o 50% než teď a tím si myslím ze když se kapraři spojí v jednu diskuzi tak se nám to povede.a vy vlčkaři, sumcaři,atd a všíchni si debatujte jak chcete mne jde vyloženě rozjet kaprařinu, ale asi to tady bude moc těžké
- Neděle 7. března 2010 ve 13:01® imothep
-
Jak.novi> tak poslouchej kamaráde nauč se číst a pak se připoj do diskuze ja jsem osprejovi psal že by se mohla spojit regionální kaprařská diskuze na všeobecnou kaprařskou tak jak to je na mrku ta obecná kde jsou všechny spusoby lovu ta je v pořádku. a nehaš všechny rybáře a kapraře do jednoho pytle a ty jako vláčkař si kecej ve vaši diskuzi a pokud se ti neco v kaprařině nelíbí tak sem nechod ja k vám taky nechodím a je klid a taky si o vás myslím ze jste ...................blabla něco pochopil
- Neděle 7. března 2010 ve 12:47profil byl smazán
-
No jinak, co řikáte na počasí, už to vypadalo nadějně a ráno, když jsem jel z práce, tak jsem se namohl dostat do totálně zamrzlého auta, bylo krásných –12°C a asi 10 cm sněhu. To se na ryby jen tak nepodíváme.
Tento příspěvek byl editován 7.3.2010 11:48:28 uživatelem . - Neděle 7. března 2010 ve 12:40profil byl smazán
-
Jak.novi> imothep s tim nápadem trochu ujel, ale takhle se projevovat nemusíš, mě nevadí vláčkaři, nevadí mi ani ti nadrybáři muškaři, jako mi nevadí žádní jiní normální rybáři, ale vadí mi takoví namachrovaní pubertální frackové jako jsi ty.
- Neděle 7. března 2010 ve 12:34profil byl smazán
-
imothep> Obdivuji tvou snahu, tady tu kaprařinu trochu rozhýbat, ale myslím si že to tu je zbytečné, na chytej.cz to vždycky bylo a bude okrajové téma, kapraři sem většinou nechodí, až na nás malou hrstku. Prostě se naučily chodit jinam, kde je víc lidí stejného naladění a kde se dá diskutovat no někdy i hádat, ale to je tak všude.
- Neděle 7. března 2010 v 10:11® chosebaits
-
osprey> Buď rád,že tu moc kaprařu neni,nebo by tu byli mooooc divoký diskuse.Jinak ke kaprařině,vono toho krom blbostí už není moc na řešení a spoustu lidí si nechá spoustu informací pro sebe,nebo kaprařu je moc a rybářskýh hovad ještě víc!!!!!! To máš to samé jako u sumcařiny.Chodí sem spoustu sumcařu,ale už nepíšou.
- Neděle 7. března 2010 v 1:52® Jak.novi
-
imothep> Já jako vláčkař bych měl kecat tady v kaprařině? Trochu ujetý, že? Tak tady člověk vidí důvod, proč nemám v lásce většinu kaprařů. Kdo chytá jinak než oni, tak není rybář a snad ani neexistuje.
- Sobota 6. března 2010 ve 20:51® olda
-
imothep> to jako máš na mysli zrušit region a myslíš že přejdem na kaprařinu když jí nechytám ,zruš to rozkazem .
- Sobota 6. března 2010 ve 20:45® osprey
-
imothep> Jednak o tom nerozhoduji a jednak si to nemyslím.
Zajdi k Ústečákům nebo Plzeňákům a řekni jim, že jim chceš tu jejich regionální diskuzi zrušit. A uvidíš
Já bych dokázal s kaprařinou pohnout, ale nejsem kaprař. Ani nevíš, jak strašně moc nejsem kaprař. Tahle diskuze je jediná, kde s tím nedokážu nic dělat.
Ono jde o to napřed sem kapraře přitáhnout. Dokázal bys třeba udělat do Duelu konfrontaci dvou tvrdě si konkurujících výrobků pro kapraře?
- Sobota 6. března 2010 ve 20:37® imothep
-
osprey> AHOJ JAK TO TADY SLEDUJI VÍŠ CO BY HODNĚ POMOHLO V KAPRAŘINĚ ZRUŠIT REGIONÁLNÍ DISKUZI A SLOUČIT VŠECHNO V JEDNO TO JE MŮ NÁZOR CO VY OSTATÍ VYJADŘETE SE
- Sobota 6. března 2010 ve 13:24® imothep
-
dneska jsem si michal smesi použil jsem směsi mikrop top ryba a na vytunení jsem do ní přidal ančovičkovou a lososovou moučku a olihen extract příští týden začínám koulet už se těším a co vy taky už neco připravujete pochlubte se
- Středa 3. března 2010 ve 23:47profil byl smazán
-
osprey> JJ sem si jistej,že je problém u mě a ne v servru.Ale už jsem nějakej linej. Však už jste to stejně viděli a zázraky dělat stejně neumím
,akorát jich je víc
- Středa 3. března 2010 ve 23:21® osprey
-
mannice> Systém nevezme fotku větší než 1600×1200 bodů. Ideální je to ořezat na 800 x něco, pak by to neměl být problém. Já jich dneska vložil šest.
- Středa 3. března 2010 v 19:53profil byl smazán
-
nejdou mi sem posílat fotky,tak bohužel
- Středa 3. března 2010 v 19:14profil byl smazán
-
tak tady sou moje výtvory..
imothep> zatim se zdokonaluju,aby to pak bylo perfektní
- Středa 3. března 2010 v 19:10profil byl smazán
-
tak tady sou moje výtvory..
imothep> zatim se zdokonaluju,aby to pak bylo perfektní
- Středa 3. března 2010 v 19:10® imothep
-
pavel.dedek211> TO JE SMUTNÉ CO PÍŠEŠ
- Středa 3. března 2010 v 17:34® pavel.dedek211
-
zdravím kapraře
kdo zná revír dyje7.je to voda mělká a velmi teplá.jezdí sem profíci testovat nové výrobky ale nikde o tom není zmínka jak dopadli.rekord loni kapr 103–29,5kg,sumec 248cm nevážen oba vráceni vodě. ryby jsou tu velmi náladové a proto hodně rybářů odjíží bez záběru a naštvaní na všecho okolo.jako pomstu tam nechají veškerý odpad.mám s takovými rádoby rybáři mám dost skušeností.
- Středa 3. března 2010 v 16:24® imothep
- VÝJEZD ZE ZATOKY
- Středa 3. března 2010 v 16:23® imothep
-
jurann> NESKUTECNA VODA VRELE DOPORUCUJI ZDE JE VIDEO ZATOKY ADOŠOV TAK SE MRKNI- VÝJEZD ZE ZATOKY
http://www.stream.cz/?… DO ZATOKY
Tento příspěvek byl editován 3.3.2010 15:24:24 uživatelem imothep. - Středa 3. března 2010 v 11:54® Mega-Fish
-
Já na jeden 3,5H rybníček svazovka..
Zatím jsem ta chytal kapry do 50cm na feeder
Ale podle mě jsou tam i větší..... Je tam krásné leknínové pole hodně vázek je to tam moc zazímaví už se těším.
- Středa 3. března 2010 v 11:16® macek2
-
imothep> ja bych se chtel letos podivat do itálie na přehradu LAGO SUPERIORE u města Montava údajně se tam každý rok uloví několik kaprů 30kg a více dost mě to zajíma a nedá mi to spát, ještě jsem tem ale nebyl proto by mě zajímalo jestli nemá někdo skušenost s touto přehradou že by dal nějaké rady.jinak více info. na www.lago superiore.cz