Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 25. února 2010 v 15:43profil byl smazán
-
Mega-Fish> Nechci tě nějak zrazovat, ale začátek března je dost brzy, netroufám si říci, že nic nechytíš, ale nebude to žádná sláva, buď trpělivý a počkej až se voda trochu oteplí. Dříve jsem také býval nedočkavý a jak se udělalo trochu hezky, už jsem byl na Labi, ale většinou to končilo fiaskem. V březnu bych se věnoval spíše jemnému chytání na feeder, červiky nebo rohlík, tak určitě něco chytíš a vyhneš se zklamání.Já se chystám na kapry s boiles nejdříve v dubnu a to ještě podle průtoku. Letos je sněhu na horách hodně a kdoví jak to bude dlouho tát, možná by se dalo na nějakém ramenu nebo tůni. Pokud budou trochu chytatelné podmínky, asi pojedu nejdříve na Berounku, nebo na nějaký stoják.
- Čtvrtek 25. února 2010 ve 14:12® Mega-Fish
-
dík asi to tento rok zkusím co by jsi mi doporučil na začátek března?Jo a když to dám zamrazit má ten pytlýk zavřít nebo nechat otevřený?
Tento příspěvek byl editován 25.2.2010 13:16:26 uživatelem Mega-Fish. - Čtvrtek 25. února 2010 v 9:19® imothep
-
Mega-Fish> kolik myslíš ze je vyrobní cena od našich známých vyrobců nebudu jmenovat ale určitě je znáš.50–100kč ale náklady mají velky potom kybl stojí 600–800 z těchto směsí vychazeli všichni! opravdu neboj se toho ja na to chytam uz 2 sezonu a nemuzu sí stěžovat ty směsi se dají i doladit tak jak to píšu na obchodě tak to máme odzkoušené a esence se dávají 5–10ml na kilo a na to doporučím po uvaření koulí zalít amino boostrem carp a nechat nasaknout!!! Tyto smesi pochazeji z dlouholete dílny mikrop a odvětví ryby si rozjeli na popud toho ze všichni od nich berou komponenty tak se rozhodli postavit si svoje věci a povedlo se jim to a cena ta je proto taková Že toto odvětví není jejích první priorita to je jen boční PRODUKT. ,ale jak říkam ty ceny našich výrobcu na směsi, nakldy jsou jeste niší ale výpravy do zahraničí stojí spoustu peněz a tím potom cena stoůpá. mikrop nemá nic takového a nikde nikoho nemusí posílat a ty směsi s prokousávají na trch díky nám zapáleným kaprařům proto není o této fírmě slyšet to je důvod proč lidi se bojí těchto věcí a nevěří jim skus sám a udělej si na to názor!!!! MNOHO ŠTĚSTÍ V LETOŠNÍ SEZONĚ KDYBYS POTŘEBOVAL CO KOLI PORADIT TAK SE OZVI BUD NA ZPRÁVY NEBO NA TEL. 774 53 66 14 ZA CARP TEAM I.M.O.T.H.E.P. D.R.
Tento příspěvek byl editován 25.2.2010 08:21:21 uživatelem imothep. - Čtvrtek 25. února 2010 v 8:26® Mega-Fish
-
http://rybareni.vyhodnykup.cz/…-kyblik.html a není toto nějak podezřele levný ?by to nebylo že by neudělal ani potah ..A jaký dávkování na 1kg 10vajec a 50ml? a co by z tohodle také bylo v hodné na krátké vycházky dík…
- Středa 24. února 2010 ve 21:47® imothep
-
zadar> PŘESNE TAK JAK ŘÍKAŠ TO CO JSEM POSLA TEN BOOSTER TO NENÍ TEKUTA POTRAVA . TENTO PRODUCK JE DYTVOŘEN NA ZALIVANI BOILIE PO UVARENI NA PELETY ATDA TOTO NASTARTUJE KAPRA K ZRAVOSTI JE TO PECKA
- Středa 24. února 2010 ve 21:44profil byl smazán
-
Odyseus> jj ahoj, neni na tom nic těžkýho
- Středa 24. února 2010 ve 21:31® Odyseus
-
mannice> díky za odpověd, podívám se na dis. feeder a snad budu moudřejší. Olovo mám a jde akorát o tu formičku. tak jdu studovat a kdyžtak se ozvu. zatim zdravim
- Středa 24. února 2010 ve 21:11profil byl smazán
-
imothep> Všem těm aminokielinovejm produktum škodí var, já už dlouho do těsta nic takového neleju a nechávám to až po usušení nasákávat do koulí, mnohem lepší výsledky a multimino mi vydrží o hodně déle než když bych to nalil do těsta a uvařil.
- Středa 24. února 2010 ve 21:07profil byl smazán
-
imothep> No určitě ten mikrop je lepší než nějaká 50/50.
- Středa 24. února 2010 ve 20:59® imothep
-
OTESTOVANÁ AMINOKYSELINA ŽADNÝ LIQID NIC TAKOVÉHO TADY JE POPIS
Tento revoluční produkt,je výsledkem dvouletého testování na českých a slovenských vodách je postaven na čistých Esencialních aminokyselinách,na kterých je kapr životně závislý a nedokáže si je sám vytvořit, a tudíž je hledá v přirozené potravě.K dokonalosti je tento výrobek dochucen stimulátory,které navíc obsahuji složky a ty napomáhají trávení a nastartují v kaprovi signál žravosti.Výrazná Kořeněno-sladkoslaná chuť a vůně olihní nenechá v klidu žádného kapřího mohykána ve vašem revíru.
Tento product je určen na zalévání boilie 10min po uvaření ( POZOR NESMÍ PROJÍT VAREM) dále do method mixů,a na zalévání pelet.
Hranice dávky je na vaší peněžence
- Středa 24. února 2010 ve 20:57profil byl smazán
-
imothep> ještě tě nemám na skype ..:) .Sem tam jako daniel.valko
Tento příspěvek byl editován 24.2.2010 19:58:26 uživatelem . - Středa 24. února 2010 ve 20:56® imothep
-
Mega-Fish> http://rybareni.vyhodnykup.cz/…-kyblik.html VYSKOUŠEJ TOTO A PŘIDEJ ESENCI BUD BRUSINKA NEBO OLIHEN NA JARNÍ MESICE ODZKOUSENE
A TOTALNI PECKA CO TED JE JE TOTO http://rybareni.vyhodnykup.cz/…p-200ml.html S TÍM TO ZALÍVEJ A UVIDÍŠ
- Středa 24. února 2010 ve 20:29profil byl smazán
-
Mega-Fish> On napsal, že by to chtěl použít na jarní chytání, nenapsal, že to zkoušel, je to prostě normální recept ze směsi 50/50 s přidáním AK vylepšený česnekem. Netvrdím, že se na to nedá chytit ryba, ale vzhledem k tomu, že směs 50/50 je ta nejobyčejnější.....AK je asi kvalitní, česnek se do jarních dává. Do takové směsi by mě přišlo škoda lejt tak drahý AK. Z těchto směsí se udělají tvrdé kolule ze kterých se moc neuvolňuje aroma a jejich složení je sojová mouka a krupice, za zlomek ceny si uděláš lepší směs z mléka, klíčků, konopí a ptačího zobu.
- Středa 24. února 2010 v 19:19profil byl smazán
-
Odyseus> Ahoj jo rád poradim.Formu jsem dělal ze sádry. Olovo na formu jsem si koupil podle toho jakej sem chtěl a akorát vylil na dvě vrstvy.Myslim si,že když se podíváš na diskuzi feeder a dáš pár stránek na zpět je to tam probraný.Neni to nic těžkýho a neni s tim ani taková práce jaká sem si myslel,že s tim je.Kdyby si chtěl konkrétně poradit postup,tak řekni.
Tento příspěvek byl editován 24.2.2010 18:19:39 uživatelem . - Středa 24. února 2010 v 19:06® Mega-Fish
-
zadar> Takže jaký máš na to názor?
Mno psal tam že to používá na jarní výpravy…
Jinak dík za odpověd..
- Středa 24. února 2010 v 17:58profil byl smazán
-
Mega-Fish> Podle mě, jeden z mnoha receptů, ani tam nepíše jestli na něco takového někdy chytal.
- Středa 24. února 2010 v 17:08® Odyseus
-
mannice> ahoj, chci se zeptat,, jakou formu máš na ty tvoje olova, chtěl bych si taky nějaký vyrobit, ale nevim jak na tu formu, můžeš poradit? díky
- Středa 24. února 2010 v 16:06® Mega-Fish
-
Zdar lidi Co říká na toto http://www.lovkapra.com/…kyna-cesnak/ ?
Máte nějaké podobné recepty vše od jiných značek?
- Středa 24. února 2010 v 15:06profil byl smazán
-
imothep> já to radši zaspal
,ale zas aspon že postoupili.
- Středa 24. února 2010 ve 14:33® imothep
-
co říkate dneska ráno na hokej to byl infartový stav co
- Středa 24. února 2010 ve 12:29® imothep
-
jurann> http://sportcarp.cz/…default.aspx a pokud by sys nejake vybral tak mi mužes dat vedet sezenu ho za lepší cenu
- Středa 24. února 2010 v 9:40® jurann
-
porad te mi někdo nějaké fajn lehátko do 3000 kč
- Úterý 23. února 2010 v 19:36profil byl smazán
-
imothep> Uka
- Úterý 23. února 2010 v 19:33® imothep
-
mannice> na olova mam original tasku
- Úterý 23. února 2010 v 19:26profil byl smazán
-
imothep> tam by se ty olova ani nehodili
. Ale pěkný
- Úterý 23. února 2010 v 18:58® Tommy
-
imothep> Jauvajssss
- Úterý 23. února 2010 v 18:54® imothep
-
Tommy> to víš manželka se vyřádila
- Úterý 23. února 2010 v 18:51® Tommy
-
imothep> Ty máš,ale pěkně růžový koule
- Úterý 23. února 2010 v 18:48® imothep
-
boilie se kouli kufriky se chystaji uz aby to bylo
- Úterý 23. února 2010 v 15:27profil byl smazán
-
imothep> Já včera už musel vytáhnout prut a skusit si na něj aspon něco navázat ,pěkně zahákout a nechat jet brzdu