Chytej.cz

Kaprařina

V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 19. února 2010 v 18:27® imothep
imothep

mate jeste nekdo skusenosti z necím takovym jako zadar co pridavate do krmiva

Pátek 19. února 2010 v 17:52® olda
olda

zadar> já stebou budu chodit na ryby ale asi ti to bojlí budu užírat,normálně jsem dostal hlad když to tady čtu :-D ještě že chytám feedr a tam takové věci nevyvádím.

Pátek 19. února 2010 v 11:02profil byl smazán

imothep> Sardelová pasta je dobrá, ale dost drahá, je třeba jí dávat docela dost. Dobrou službu udělají rozmixované olejovky, ty jsou dobré i jako dip.

Pátek 19. února 2010 v 0:20® imothep
imothep

SKOUŠELI JSTE NEKDO PAPRIKU NEBO ČILI, SARDELOVOU PASTU NEBO JINÉ KORENÍ A VĚCI DO KRMENÍ A POKUD ANO TAK Z JAKÝM USPĚCHEM …NAPIŠTE

Tento příspěvek byl editován 18.2.2010 23:20:59 uživatelem imothep.
Čtvrtek 18. února 2010 ve 23:22® imothep
imothep

zadar> 100% SOUHLAS TY JATRA JSOU SUPR

Čtvrtek 18. února 2010 ve 23:06profil byl smazán

Tak já jsem si zkoušel sám vyrobit rybí moučku, dělal jsem jí z cejnů, kteří jsou u nás silně přemnoženi. Moučka byla krásná, cejny jsem usušil a potom rozmlel ve šroťáku. Hrozná práce a výsledek průměrný, na koupemou moučku to bralo stejně. Jinak výtěžnost je z 10 kg cejnů 2,5 kg moučky. Mimo to si také dělám prášek z jater, stejným způsobem suším játra, a tato moučka je na rozdíl od moučky z cejnů opravdu super.

Čtvrtek 18. února 2010 ve 20:05® imothep
imothep

mannice> OZVI SE NENI PROBLEM PORADIM

Čtvrtek 18. února 2010 v 17:22profil byl smazán

imothep> Já se ještě ozvu potřebuju porád poradit :-) ..To musí bejt hroznej smrad ta Oliheň :-))

Čtvrtek 18. února 2010 v 16:58® imothep
imothep

PANOVÉ DAVATE DO ,BOILIE NEJAKE SPECIALITY CO KOUPITE V OBCHODE

JÁ JSEM SI KOUPIL V MAKRU MRAZENE OLIHNĚ USUŠIL JSEM JE V SUŠIČCE NA OVOCE A ROZEMLEL NA PRAŠEK A UDELAL JSEM SI OLIHNOVÝ EXTRRAKT 100% ČISTA OLIHEN SUPR ALE DOM VSUDE HROZNÝ SMRAD BACHA NA TO

Čtvrtek 18. února 2010 ve 12:55® imothep
imothep

zadar> VYSKOUSEJ MIKROP JSOU TAKY ZA SUPR PENIZE http://rybareni.vyhodnykup.cz/ MAM TO ODZKOUSENE A FUNGUJOU SKVELE

Čtvrtek 18. února 2010 v 11:15profil byl smazán

Dělám si z 90% svoje, důvod je cena a taky vím co do toho dávám, snažím se nakupovat věci mimo obchody s rybařinou, kde je všechno o dost dražší než jinde. Také kapřík, který se chytí na vlastní potěší víc. No občas použiju i komerční, hlavně sladké a také si kupuji boiles sety od Václavíka, to je u mě jasně nejúspěšnější záležitost z kupovaných věcí.

Čtvrtek 18. února 2010 v 10:15® boban1

imothep> zdravim co se tyka komercnich nastrah tak jsem zacinal vaclavikem potom jsem zkousel tandem baitsa i jine znacky kucera nikl apod. uspechy byly ruzne neco chodilo vic neco min neco vubec otazka je jestli to bylo kulickama nebo mima rukama pro letosek jsem se rozhodl neco vyrobit sam takze uvidime jak to pujde a s jakym nadsenim prijmou kaprici me dobroty.P.S balik prisel v poho a voni to moc pekne hlavne olihen ahoj

Středa 17. února 2010 ve 22:51® osprey
osprey

imothep> OK. Zpracuju ty, co mám, ale viděl jsi sám…

Středa 17. února 2010 ve 21:55® imothep
imothep

osprey> JINE FOTKY NEMAM UDELEJ JAK TO BUDE NEJLEPSÍ PODLE TEBE DÍK

Středa 17. února 2010 ve 13:46® imothep
imothep

zdavim jake mate skušenosti s komerční nástrahou
a nebo dávate přednost svým vlastím

dodělte se se skušenostmi dík za odpovědi

Tento příspěvek byl editován 17.2.2010 12:46:43 uživatelem imothep.
Středa 17. února 2010 v 0:08@ sava757

Zdravím všechny nedočkavce kteří už letos nevydrželi a byli u vody. Poohlížím se po někom kdo by mě vzal na zajímavé místo u vody které by stálo za to vyfotit,potřebuju nějaké zimní fotky do archivu , za odměnu slušnou zvětšeninu z akce, pokud vás to zaujalo pro představu se podívejte na moji tvorbu www.rybarskykalendar.cz

Úterý 16. února 2010 ve 22:59® osprey
osprey

imothep> Mail mi došel, ale nic nevyřešil. Máš tam odpověď.

A tady ti ukazuju rozdíl v těch fotkách. Jednu znáš – je to nejméně kvalitní z těch, co jsi poslal. Prošla běžnou úpravou. Když si s ní budu hodinu hrát, bude vypadat o trochu líp.

Druhá je fotka normální kvality vzniklá úpravou dostatečně velkého obrázku. Obě teď mají 800 bodů našíř. Jenže ta tvoje se na těch 800 bodů musela zvětšovat.

foto/diskuze/kaprarina/2010/th-img31207.jpgfoto/diskuze/kaprarina/2010/th-img31208.jpg
Úterý 16. února 2010 ve 21:01® imothep
imothep

osprey> dosel ti ten email o tom clanku

Úterý 16. února 2010 v 9:11profil byl smazán

osprey> aha. tak dik za radu.

Úterý 16. února 2010 v 0:54® imothep
imothep

osprey> tak popiste jak spravně připravit methot mix a co dotoho dat aby byl vlacny a debre drzel i pri strelbe prakem na 80m a jaky je na kapry tvůj nejlepší

Pondělí 15. února 2010 ve 21:33® osprey
osprey

majlant> Není to jedno. Ta koule je uvnitř porézní a utíká z toho spousta malých bublinek. Když chytám na naší říčce a mám nakrmeno 3 m od břehu, tak to normálně vidím na hladině. Jde to z toho jako když pění sodovka. Větší koule vydrží i 10 minut. Když to máš jak kyt, tak tam tenhle efekt není.

Tento příspěvek byl editován 15.2.2010 20:33:44 uživatelem osprey.
Pondělí 15. února 2010 ve 20:32® Jak.novi
Jak.novi

Tommy> Woe :-D

Pondělí 15. února 2010 v 18:46® Tommy
Tommy

Jak.novi> Píšeš že krmíš s koulema,a co chudáci ženský:-))

Pondělí 15. února 2010 ve 13:22® Jak.novi
Jak.novi

b.gun> :-P Byl jsem ještě takhle po ránu ochrápanej :-D

Pondělí 15. února 2010 ve 12:53® b.gun

Jak.novi> Uff, ještě že to není diktát … http://www.vyjmenovanaslova.info/…a-slova-po-s

Pondělí 15. února 2010 v 10:58® Jak.novi
Jak.novi

majlant> Proč by to bylo jedno? Jak psal osprey, prosyté krmení nemá hrudky a pojme více vzduchu. A když jsou hrudky v krmení, tak se ryby snadno nasití. Ty nechceš mít kouli krmení bez hrudek? Myslíš, že plavačkový závodníci prosývaj krmení jen pro vlastní zábavu? Osobně síto nepoužívám, ale ať lovíš s krmítek nebo zakrmuješ s koulema, je dobré krmení prosýt.

Tento příspěvek byl editován 15.2.2010 09:58:38 uživatelem Jak.novi.
Pondělí 15. února 2010 v 10:04profil byl smazán

osprey> napada me ze stejne se stoho presitovaneho krmeni pak udela koule. Neni to tada jedno???

Pondělí 15. února 2010 v 0:47® b.gun

osprey> Ano, přečetl jsi to dobře. Jinak navijáky jsou to opravdu parádní, i když při ceně skoro 40 tisíc za pár se leckomu orosí čelo.
A vypadá to, že si potrpí na soulad a i vlasec mají namotaný od stejné firmy (ten paradoxně zase patří mezi ty levnější na trhu).

Tento příspěvek byl editován 14.2.2010 23:48:06 uživatelem b.gun.
Neděle 14. února 2010 ve 21:26® osprey
osprey

A myslel jsem na vás, klucí kaprařský. Nedávno jsem procházel sortiment obchodu v Budějovicích na Pražské (hlavně Daiwa – Cormoran) a mají tam na chlubení údajně kaprařský skvost. Naviják Daiwa Tournament Basia (snad jsem to přečetl dobře). Futuristický, neuvěřitelně lehký a jen těžko uvěřitelně drahý. Ale točí se to hezky, jen co je pravda…

foto/diskuze/kaprarina/2010/th-img31144.jpg
Neděle 14. února 2010 ve 21:22® osprey
osprey

majlant> Krmení přesáté přes síto má lepší vlastnosti – nemá níže zmíněné hrudky a pojme víc vzduchu, takže při rozpadu se lépe roznáší jeho vůně. Já to obcházím dokonalou přípravou rukama, ale trvá to o hodně déle a stejně je to o něco horší.