Chytej.cz

Kaprařina

V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 14. února 2010 ve 21:17profil byl smazán

Mega-Fish> dik

Neděle 14. února 2010 v 19:10® imothep
imothep

zadar> POKUD BYS CO KOLI POTREBOVAL TAK TI POMUŽU SE ZBOŽÍM http://rybareni.vyhodnykup.cz/ JINAK DOPORUČUJI GRANULI LOSOS V SEKCI PELETY OZVI SE KDyKOLIV MAM SKYPE dradosovsky tak muzem pokecat

Tento příspěvek byl editován 14.2.2010 18:10:59 uživatelem imothep.
Neděle 14. února 2010 v 18:34® Mega-Fish
Mega-Fish

majlant> Přes síto sít nemusíš!!!

Když umýcháš směs máš tam hrudky a když to tam nahážeš z hrudkama ryby si rychle nasití a na fleku moc dlouho nebudou…Takže to bude přeseješ přes síto nebo rukama rozdrolíš hrudky…

Neděle 14. února 2010 v 18:26profil byl smazán

Cau, koupil jsem si krmeni 3000 Carpes Noir – červena.A na zadni strane obalu je navod. A na nem je posladni krok presejt pres sito.Muze mi nekdo rict jakej to ma smysl??? A co se stane s krmenim kdyz to nepreseju???

Neděle 14. února 2010 v 17:41profil byl smazán

imothep> No zatim se moc nepřipravuju, sháním suroviny, koupil jsem si nové kolovrátky a tlachám na netu. Dělali jsme v restauraci s kámošem výrobní poradu jak doladit taktiku na příští sezonu, ale nějak jsme zapomněli co jsme tam probírali :-(

Tento příspěvek byl editován 14.2.2010 16:43:15 uživatelem .
Neděle 14. února 2010 v 17:12® boban1

Mega-Fish> neni to sice rada primo z moji zkusenosti ale partak si loni na veletrhu poridil expressku od mika a to konkretne ananas a musim rict ze mu to na to opravdu jezdilo premyslel jsem o tom na letosek ale potom jsem se rozhodl pro to ze zkusim udelat neco sam jinak za sebe loni jsem zkousel mojito od nikla a zadny velky krik to nebyl a to jsem to zkousel na ruznych typech vod tim nechci tvrdit ze jsou spatne spis asi moje ruce

Neděle 14. února 2010 ve 13:56® imothep
imothep

zdarec tak už vám cuka rukama tak jako mě

jak se připravujete na sezonu hodte sem nejaké info

Neděle 14. února 2010 ve 12:10® ribar

Koukněte se na naše trofejní úlovky kaprů www.trofejniulovky.wgz.cz a kdybyste nějaké fotky měli pošlete je na mail tomas.nemec9@seznam.cz a já je uvedu nezapomente uvést jméno kde a na co ste rybu chtytli tak zatim petrův zdar

Neděle 14. února 2010 v 1:23® imothep
imothep

Mega-Fish> vyskouse tyto směsi a budeš velice překvapen http://rybareni.vyhodnykup.cz/…i/261-mikrop mam to vyskoušený a vřele doporučuji klidně mi zavolej řeknu ti více info

Tento příspěvek byl editován 14.2.2010 00:23:37 uživatelem imothep.
Sobota 13. února 2010 ve 22:32® imothep
imothep

Mega-Fish> poslu ti neco není problem

Sobota 13. února 2010 ve 20:28profil byl smazán

Mega-Fish> http://www.chytej.cz/…ich-granuli/ třeba tento recept používám s malými obměnami už roky. Je to na teplejší vodu. Nebo si kup nějakou levnější směs třeba od Těšínského suprafiš nebo od Kučery multimix a udělej něco z toho.

Sobota 13. února 2010 v 19:06® Mega-Fish
Mega-Fish

Díky,za rady A k tý vlastní výrobě máte nějaké recepty?Tedy pokud tajné tak to chápu…

Sobota 13. února 2010 v 17:42® imothep
imothep

zadar> počítam s tím 13l jak to budu objednavat tak ti dam vedet jeste se porad lidi hlasí

Sobota 13. února 2010 v 17:40® imothep
imothep

Mega-Fish> pokud muzu doporucit jeto sice muj nazor tandem NEEEEEEEEEEEE to uz raci ty expresky

a nebo si nakoulej sam pokud dudes chtit smesi na boilie za skvele ceny tak vim jake mikrop a neslapnes vedle to si pis kouzelne seminko smes a nebo top ryba je fantazie

Sobota 13. února 2010 v 15:36profil byl smazán

Mega-Fish> Jedině zkoušet, alespoň jedna rada, jeden prut zkoušet smrady a druhej sladký, zjistíš co jde líp a potom to dáš na oba. Jinak moje nej rada je udělat si svoje. No a ještě jedna rada, v létě v teplé vodě je pro mě nástraha č. 1 boiles od Václavíka mrtvola a losos sardinka, to mě nikdy nezklamalo.

Sobota 13. února 2010 ve 12:06® chosebaits
chosebaits

Mega-Fish> Každá voda je jiná a každý den je u vody také jiný.Chce to skoušet,ale třeba někdo bude mít jiný názor.

Sobota 13. února 2010 v 11:50® Mega-Fish
Mega-Fish

Ahoj, PRo tento rok se rohoduji mezi Mikbaits(konkrétně exppresky) a Tamden Baits jaké by jste zvolili vy pro delší zakrmování z partiklem a peletama?Jaké jste měli zkušenosti v loni všem kdo odpoví moc dík…

Pátek 12. února 2010 ve 23:04® osprey
osprey

zadar> Já s tím zatím jen dipoval pelety pro jesetery. Asi to funguje, dva mi to vzali:-))

Pátek 12. února 2010 ve 22:49® imothep
imothep

zadar> ten olej budu mit doma shaním lidi at se to objedna najednou když tak dej vedet ahoj

Pátek 12. února 2010 ve 21:52profil byl smazán

osprey> To se dává jak do těsta, tak je to i skvělý dip.

Pátek 12. února 2010 ve 21:52® imothep
imothep

osprey> TEN OLEJ JE NA ZALEVANI PELET DO BOILIE MIXU DO METHOD MIXU ........

A NEBO JAK PRIJDE KRIZE TAK I NA SMAZENÍ ŘÍZKU HAHAHAHAHAH

Tento příspěvek byl editován 12.2.2010 20:52:54 uživatelem imothep.
Pátek 12. února 2010 ve 21:50® osprey
osprey

zadar> Jo, rybařinu je třeba prožívat. Já nevydržím ty dny bez záběru – nahodíš a nemáš co dělat. Potřebuju mít prut v ruce. Ale to neříkám jako výčitku kaprařům, prostě jsem jiný.

imothep> Ceny krmení a komponentů do něj budou v rybářské branži vždy nadsazené – stačí se podívat, co stojí obyčejná kukuřice v zemědělském nákupu a v rybářském krámu – pokud ji tam mají. Ostatně obchod je o tom levně koupit a draho prodat:-) (a aby se to nepřhánělo, od toho zase je konkurenční prostředí – pokud funguje)

Tím olejem se jen dipuje nebo se to dává i do těsta na boilies?

Pátek 12. února 2010 ve 21:36® imothep
imothep

zadar> TO JSI NAPSAL MAC KRASNĚ KDYBY NÁS BYLO TAKOVÝCH VÍCE TO BY SE CHYTALO

Pátek 12. února 2010 ve 21:34® imothep
imothep

zdarec chlapi dostala se mi nabídka na lososovy olej 100%čisty z norska pošlu foto neskutečná cena
ted už vím za co jezdí všechny ty firmy co to prodávají do zahraničí na kapry za naše prašule

cena litr oleje 100kč

pokud budete mít zajem volejte 774 53 66 14
a nebo na SZ

foto/diskuze/kaprarina/2010/th-img31022.jpg
Pátek 12. února 2010 ve 21:20profil byl smazán

osprey> No já také nejsem úplně ortodoxní kaprař, mám rád feeder, lehkou přívlač, ale souboji s velkým kaprem se podle mě nic nevyrovná, možná sumec, ale toho z jistých důvodů, živá rybka nechytám, pro ten pocit jsem ochoten riskovat odebrání povolenky za chytání v noci, nelituji peněz, naházených do vody za boiles a ani mě nemrzí ty nekonečné dni bez záběru. Je to prostě posedlost a z čeho mám největší radost, když se mi podaří chytit stejného kapra třeba za rok, to je něco.

Pátek 12. února 2010 ve 20:33® osprey
osprey

zadar> Ono se to nakonec rozjede, ale je třeba to ještě pár měsíců resuscitovat. Jak si jednou lidi zvyknou, že to tu žije, bude to čím dál snadnější.

Pokud jde o mě, moji „kapři“ mají spíš pruhy, zuby, červené ploutve, žerou třešně a tak…

Pátek 12. února 2010 ve 20:05profil byl smazán

ještě

Tento příspěvek byl editován 12.2.2010 19:10:10 uživatelem .
foto/diskuze/kaprarina/2010/th-img31014.jpgfoto/diskuze/kaprarina/2010/th-img31015.jpg
Pátek 12. února 2010 v 19:58profil byl smazán

Tak to tu zase nějak uvadá, posílám pro zlepšení nálady pár docela hezkejch kapříků.

foto/diskuze/kaprarina/2010/th-img31011.jpgfoto/diskuze/kaprarina/2010/th-img31012.jpg
Pátek 12. února 2010 ve 14:22® ladule

osprey> Dík moc. To jsem taky našla. Už jsem si poradila. Je k mání na slovensku. Lada

Čtvrtek 11. února 2010 v 16:36@ petr valek

nazdar chlapy jezdite nekdo na hartu jsou tam kapri i nad 90 ja jsem vydel jsem kapra 87cm na arašidy tak se pochlubte