Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 8. února 2010 ve 23:23® timbab
-
mannice> jo není za co.A ty kamený budeš vrtat nebo řezat diamanťákem(pro vlepení obratlíku)?
- Pondělí 8. února 2010 ve 23:22® imothep
-
mannice> chlapi na co tak složite hazet se s tim moc neda je to pracne nazbirejte sutry použivejte gumku na odpadavací zatez a mate po starostech
a normalne pouzivejte olova - Pondělí 8. února 2010 ve 23:17profil byl smazán
-
timbab> tak v otm případe nakoupil kilo epoxilepidla a budu dělat kamenný zátěže .. díky
- Pondělí 8. února 2010 ve 23:13® timbab
-
mannice> jo zkoušel jsem to ale nějak jsem nepozoroval rozdíly mezi nabarveným a nenabarveným olovem tak jsem se na to vykašlal a ta barva taky není zadarmo
- Pondělí 8. února 2010 ve 23:09profil byl smazán
-
timbab> zdravim,díky za radu..;) más s tím osobní zkušenosti?
- Pondělí 8. února 2010 ve 23:06® timbab
-
mannice> na práškovou barvu je dobrej plynovej hořák:Nejdřív trošku zahřeješ olovo aby se barva „nalepila“ potom posypeš přes sítko barvou (aby to bylo rovnoměrný) a opět zahřeješ hořákem.Hlavně pozor aby jsi to olovo tím hořákem neroztavil!
- Pondělí 8. února 2010 ve 23:04profil byl smazán
-
osprey> já sem právě přemýšlel o tom že byhc udělal nákou náhražku. Kdyz jsem ho viděl,tak to neni zrovna levná záležitost. Našel jsem práškovou barvu i v malířských krámech,ale cenu jsem nedopídil.
- Pondělí 8. února 2010 ve 22:59® osprey
-
mannice> Zatvrdlý epoxid už neničí nic. A co se týče práškových barev na olovo, nějak se to zatavuje – snad se to dá zapéct v troubě či co. Ale podle mě u toho bude návod. Nepřišlo mi to nějak těžké, když jsem o tom četl. Ale nezkoušel jsem.
- Pondělí 8. února 2010 ve 22:50profil byl smazán
-
heledte kluci nevim kam sem to psal s tim epoxidovym lepidlem,ale nevíte o tom něco že ničí vodní ekosystém? Tim asi mysleli,že před reakcí ( zatvrdnutím) kdyby se vylil do vody,tak že by udělal asi škody žejo? Jo a ještě něco,koukal jsem na práškový barvy na olova,nedalo by se to udělat něčim jiným,nebo popř jak se s tim pracuje?
- Pondělí 8. února 2010 ve 22:49® osprey
-
imothep> Ten první bych viděl, že vyjde tak za 14 – 20 dnů. Mám tam nějaké starší.
A jsem hodně rád za ten druhý. Slušné kaprařiny máme málo.
- Pondělí 8. února 2010 ve 22:33® imothep
-
mannice> to je trefne
- Pondělí 8. února 2010 ve 22:33profil byl smazán
-
osprey> štvanec říkalo se mu " Walker Texas Osprey"
)
- Pondělí 8. února 2010 ve 22:32® imothep
-
osprey> ten vzkaz je pro tebe co je pod tim
Tento příspěvek byl editován 8.2.2010 21:33:11 uživatelem imothep. - Pondělí 8. února 2010 ve 22:32® imothep
-
je to na dobre ceste mohlo by to klapnout
mam pro tebe druhy clanek - Pondělí 8. února 2010 ve 22:25® osprey
-
mannice> Kdepak stíhačka… totální nestíhačka a štvanec.
Ale dneska chytej žije podle mých představ a snad bude časem ještě líp.
- Pondělí 8. února 2010 ve 22:22profil byl smazán
-
osprey> ty víš všechno
hotová stíhačka
- Pondělí 8. února 2010 ve 22:18® osprey
-
imothep> Jo, jsem tu. Ale kaprařinu vymetám poměrně málo. Zato velice dobře reaguju na osobní zprávy, takže pokud mi ji pošleš a jsem on line, reaguju do minuty (pokud nepočítám čas než naťukám odpověď).
Dnes jsem tu míň než jiné dny – byl jsem u Davida v Táboře. Takže i vím, že jste spolu telefonovali.
Tento příspěvek byl editován 8.2.2010 21:20:17 uživatelem osprey. - Pondělí 8. února 2010 ve 21:42profil byl smazán
-
zadar> tak tomu věř,já teda ještě nezjištoval jak dlouho vydrží ta forma,ale tipuju taky těch 10–20 odlití,ale to si myslim uplně stačí
- Pondělí 8. února 2010 ve 20:21® imothep
-
je tu nekde osprej halo
- Pondělí 8. února 2010 v 19:54profil byl smazán
-
mannice> To se mi nechce ani věřit, to moc nevydrží, já to jednou zkoušel a po několika odlitkách mi to prasklo, zkoušel jsem i beton, ten vydržel dýl, ale zase to šlo blbě ven.
Tento příspěvek byl editován 8.2.2010 18:55:04 uživatelem . - Pondělí 8. února 2010 v 18:58® imothep
-
R.P1987> laminat niceho se neboj pokud te trochu normalni tak mu ta lod vydrží dost plast ti muže prasknout a hliník je dost tešky volil bych laminat hodiš na střechu auta a jedeš
- Pondělí 8. února 2010 v 17:45profil byl smazán
-
zadar> ze sádry
- Pondělí 8. února 2010 v 17:11profil byl smazán
-
mannice> z čeho si dělal tu formu?
- Pondělí 8. února 2010 v 16:06® Poky
-
Čau všem,mám na vás dotaz,kámoš chce kupovat loď na ryby,ale nemůže se rozhodnout jakej materiál by byl nejvhodnější,do laminátu se mu nechce,bojí se že by ho měl každou chvilku prodřenej a musel by pořád loď opravovat,tak nejvíc váhá mezi plastem a hlinikovkou,poraďte??? Dík moc za vaše odpovědi
- Pondělí 8. února 2010 ve 12:31profil byl smazán
-
Tommy> asi jo
..Díky moc,sem docela taky překvapenej,a už přemejšlim jaký jiný olůvka bych moh udělat,ale myslim si že nejlepší je asi fakt koupit na formu jedno olůvko který si představuju a podle toho koumat..
- Pondělí 8. února 2010 ve 12:15® Tommy
-
mannice> Pomalu k nerozeznání,zřejmně dobrej oddíl
- Pondělí 8. února 2010 ve 12:12profil byl smazán
-
imothep> to mi povídej, sem vytáhnul nohy na balkon a myslel sem že tam zůstanu přimrzlej.Jinak posílám fotky prvního odlitku ,sem celkem spokojenej
.Myslim si že po pár formách to vypiluju uplně a budu dělat dobře.Ohodnoťte
- Pondělí 8. února 2010 ve 12:10profil byl smazán
-
imothep> to mi povídej, sem vytáhnul nohy na balkon a myslel sem že tam zůstanu přimrzlej.Jinak posílám fotky prvního odlitku ,sem celkem spokojenej
.Myslim si že po pár formách to vypiluju uplně a budu dělat dobře.Ohodnoťte
Vyfoceno koupený a odlitý (tmavší – světlejší)
- Pondělí 8. února 2010 v 9:55® imothep
-
dobre rano tak jak je tady zase pondeli to je hnus venku mrzne a led je porad hrubší to snad neskoncí
Tento příspěvek byl editován 8.2.2010 08:56:56 uživatelem imothep. - Pondělí 8. února 2010 v 8:10profil byl smazán
-
Vstáááváme
Tento příspěvek byl editován 8.2.2010 07:10:40 uživatelem .