Chytej.cz

Kaprařina

V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 8. února 2010 ve 23:23® timbab
timbab

mannice> jo není za co.A ty kamený budeš vrtat nebo řezat diamanťákem(pro vlepení obratlíku)?

Pondělí 8. února 2010 ve 23:22® imothep
imothep

mannice> chlapi na co tak složite hazet se s tim moc neda je to pracne nazbirejte sutry použivejte gumku na odpadavací zatez a mate po starostech
a normalne pouzivejte olova

Pondělí 8. února 2010 ve 23:17profil byl smazán

timbab> tak v otm případe nakoupil kilo epoxilepidla a budu dělat kamenný zátěže .. díky

Pondělí 8. února 2010 ve 23:13® timbab
timbab

mannice> jo zkoušel jsem to ale nějak jsem nepozoroval rozdíly mezi nabarveným a nenabarveným olovem tak jsem se na to vykašlal a ta barva taky není zadarmo

Pondělí 8. února 2010 ve 23:09profil byl smazán

timbab> zdravim,díky za radu..;) más s tím osobní zkušenosti?

Pondělí 8. února 2010 ve 23:06® timbab
timbab

mannice> na práškovou barvu je dobrej plynovej hořák:Nejdřív trošku zahřeješ olovo aby se barva „nalepila“ potom posypeš přes sítko barvou (aby to bylo rovnoměrný) a opět zahřeješ hořákem.Hlavně pozor aby jsi to olovo tím hořákem neroztavil!

Pondělí 8. února 2010 ve 23:04profil byl smazán

osprey> já sem právě přemýšlel o tom že byhc udělal nákou náhražku. Kdyz jsem ho viděl,tak to neni zrovna levná záležitost. Našel jsem práškovou barvu i v malířských krámech,ale cenu jsem nedopídil.

Pondělí 8. února 2010 ve 22:59® osprey
osprey

mannice> Zatvrdlý epoxid už neničí nic. A co se týče práškových barev na olovo, nějak se to zatavuje – snad se to dá zapéct v troubě či co. Ale podle mě u toho bude návod. Nepřišlo mi to nějak těžké, když jsem o tom četl. Ale nezkoušel jsem.

Pondělí 8. února 2010 ve 22:50profil byl smazán

heledte kluci nevim kam sem to psal s tim epoxidovym lepidlem,ale nevíte o tom něco že ničí vodní ekosystém? Tim asi mysleli,že před reakcí ( zatvrdnutím) kdyby se vylil do vody,tak že by udělal asi škody žejo? Jo a ještě něco,koukal jsem na práškový barvy na olova,nedalo by se to udělat něčim jiným,nebo popř jak se s tim pracuje?

Pondělí 8. února 2010 ve 22:49® osprey
osprey

imothep> Ten první bych viděl, že vyjde tak za 14 – 20 dnů. Mám tam nějaké starší.

A jsem hodně rád za ten druhý. Slušné kaprařiny máme málo.

Pondělí 8. února 2010 ve 22:33® imothep
imothep

mannice> to je trefne

Pondělí 8. února 2010 ve 22:33profil byl smazán

osprey> štvanec říkalo se mu " Walker Texas Osprey" :-)) )

Pondělí 8. února 2010 ve 22:32® imothep
imothep

osprey> ten vzkaz je pro tebe co je pod tim

Tento příspěvek byl editován 8.2.2010 21:33:11 uživatelem imothep.
Pondělí 8. února 2010 ve 22:32® imothep
imothep

je to na dobre ceste mohlo by to klapnout
mam pro tebe druhy clanek

Pondělí 8. února 2010 ve 22:25® osprey
osprey

mannice> Kdepak stíhačka… totální nestíhačka a štvanec.

Ale dneska chytej žije podle mých představ a snad bude časem ještě líp.

Pondělí 8. února 2010 ve 22:22profil byl smazán

osprey> ty víš všechno :-D hotová stíhačka :-)

Pondělí 8. února 2010 ve 22:18® osprey
osprey

imothep> Jo, jsem tu. Ale kaprařinu vymetám poměrně málo. Zato velice dobře reaguju na osobní zprávy, takže pokud mi ji pošleš a jsem on line, reaguju do minuty (pokud nepočítám čas než naťukám odpověď).

Dnes jsem tu míň než jiné dny – byl jsem u Davida v Táboře. Takže i vím, že jste spolu telefonovali.

Tento příspěvek byl editován 8.2.2010 21:20:17 uživatelem osprey.
Pondělí 8. února 2010 ve 21:42profil byl smazán

zadar> tak tomu věř,já teda ještě nezjištoval jak dlouho vydrží ta forma,ale tipuju taky těch 10–20 odlití,ale to si myslim uplně stačí

Pondělí 8. února 2010 ve 20:21® imothep
imothep

je tu nekde osprej halo

Pondělí 8. února 2010 v 19:54profil byl smazán

mannice> To se mi nechce ani věřit, to moc nevydrží, já to jednou zkoušel a po několika odlitkách mi to prasklo, zkoušel jsem i beton, ten vydržel dýl, ale zase to šlo blbě ven.

Tento příspěvek byl editován 8.2.2010 18:55:04 uživatelem .
Pondělí 8. února 2010 v 18:58® imothep
imothep

R.P1987> laminat niceho se neboj pokud te trochu normalni tak mu ta lod vydrží dost plast ti muže prasknout a hliník je dost tešky volil bych laminat hodiš na střechu auta a jedeš

Pondělí 8. února 2010 v 17:45profil byl smazán

zadar> ze sádry :-)

Pondělí 8. února 2010 v 17:11profil byl smazán

mannice> z čeho si dělal tu formu?

Pondělí 8. února 2010 v 16:06® Poky
Poky

Čau všem,mám na vás dotaz,kámoš chce kupovat loď na ryby,ale nemůže se rozhodnout jakej materiál by byl nejvhodnější,do laminátu se mu nechce,bojí se že by ho měl každou chvilku prodřenej a musel by pořád loď opravovat,tak nejvíc váhá mezi plastem a hlinikovkou,po­raďte??? Dík moc za vaše odpovědi

Pondělí 8. února 2010 ve 12:31profil byl smazán

Tommy> asi jo :-) ..Díky moc,sem docela taky překvapenej,a už přemejšlim jaký jiný olůvka bych moh udělat,ale myslim si že nejlepší je asi fakt koupit na formu jedno olůvko který si představuju a podle toho koumat..

Pondělí 8. února 2010 ve 12:15® Tommy
Tommy

mannice> Pomalu k nerozeznání,zřej­mně dobrej oddíl :-))

Pondělí 8. února 2010 ve 12:12profil byl smazán

imothep> to mi povídej, sem vytáhnul nohy na balkon a myslel sem že tam zůstanu přimrzlej.Jinak posílám fotky prvního odlitku ,sem celkem spokojenej :-) .Myslim si že po pár formách to vypiluju uplně a budu dělat dobře.Ohodnoťte :-)

Pondělí 8. února 2010 ve 12:10profil byl smazán

imothep> to mi povídej, sem vytáhnul nohy na balkon a myslel sem že tam zůstanu přimrzlej.Jinak posílám fotky prvního odlitku ,sem celkem spokojenej :-) .Myslim si že po pár formách to vypiluju uplně a budu dělat dobře.Ohodnoťte :-) Vyfoceno koupený a odlitý (tmavší – světlejší)

foto/diskuze/kaprarina/2010/th-img30898.jpgfoto/diskuze/kaprarina/2010/th-img30899.jpg
Pondělí 8. února 2010 v 9:55® imothep
imothep

dobre rano tak jak je tady zase pondeli to je hnus venku mrzne a led je porad hrubší to snad neskoncí

Tento příspěvek byl editován 8.2.2010 08:56:56 uživatelem imothep.
Pondělí 8. února 2010 v 8:10profil byl smazán

Vstáááváme :-))

Tento příspěvek byl editován 8.2.2010 07:10:40 uživatelem .