Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 8. února 2010 v 0:40profil byl smazán
-
Jinak koukal jsem u nás,a když jsem viděl cenu olov,tak mě málem „šlehla“
.Kamenná zátěž o 80g cena 110kč – kvalitnější olovo 60g cena cca 60kč a to je ještě šetřim
- Pondělí 8. února 2010 v 0:37profil byl smazán
-
Zdravim vás,tak kluci dneska sem koukal na to epoxidové lepidlo(dvousložkové) na lepení těch kamenů a co sem si tak letmo četl informace k němu,tak je vysoce škodlivej k vodnímu ekosystému.Ale zas na druhou stranu tam bylo napsáno,že odolává vodě.Řek bych že po vytvrdnutí by to mělo vše OK.. Nebo se pletu?Nebo existuje jiný epoxi lepidlo?
- Neděle 7. února 2010 ve 22:01® timbab
-
slepyc> taky si myslím že průměrně inteligentní RS to pochopí ale blb bude postupovat tak jak jsem níže uvedl
- Neděle 7. února 2010 ve 21:47® slepyc
-
timbab> přesně tohle jsem si myslel a doufal jsem že mě někdo přesvědčí o opaku. samozřejmě bych mohl z lodi lovit a při načapání tvrdit že jsem jel pro rybu do vázky i kdybych tam měl 20ti cm okouna. zase při dnešní digitalizaci, kdy zoom na foťáku nebo kameře se skoro rovná slabším dalekohledům, by se to dalo uhlídat. jenže tady bude asi platit to co napsal osrey. každopádně dík
- Neděle 7. února 2010 ve 21:39® timbab
-
slepyc> měl jsem podobnej problém se sumcema.Po optání mi to RS řekla takto:pokud je na revíru zákaz lovu ryb z plavidel tak nemám s prutem na lodi co dělat a že vychazí z toho že lovím z lodi.
- Neděle 7. února 2010 ve 21:36® slepyc
-
osprey> přítomnost člunu nějak obkecám, zvlášť když tam budu s rodinou ale jde o to zdolávání. RS zakazuje vyvážení návnady a nástrahy ale o zdolávání se nepíše.na druhou stranu RS přikazuje šetrné zacházení s rybou a ponechání ryby ve vázce mi šetrné moc nepříjde. ostatním: co si o tom myslíte popř. jaké máte zkušenosti? předem díky
- Neděle 7. února 2010 ve 21:30® osprey
-
slepyc> V tomto případě by tě každý rozumný člověk včetně porybného měl nechat pro tu rybu dojet.
Na druhou stranu, jak vysvětlíš přítomnost rozbaleného člunu na vodě, kde se nesmí chytat z lodě ani zavážet? Asi by sis musel tu loď půjčit…
No a pak je tu ještě jedna věc – už pan Werich pravil: „Kde blb, tam nebezpečno.“ Platí to i pro RS.
- Neděle 7. února 2010 ve 21:18® slepyc
-
zdravím všechny, lidi jak je to se zdoláváním ryb z lodi? na většině revírů je lov z lodi zakázán včetně vyvážky. co když mi kapr zajede do vázky a já vím že ze břehu nemám šanci. musím to urvat nebo můžu pro kapra dojet na lodi a z vázky ho vysvobodit ? dík za odpověď a péťuv zdar
- Neděle 7. února 2010 v 15:40® čendis
-
Čau koupím stojan na pruty nesvik. Jen 100% stav. Stáří do 1 roku. Cena do 2500,–Kč. Díky za nabídky.
- Neděle 7. února 2010 v 15:09® imothep
-
Ciffik> ne to je v poho vsak musis vedet sam
- Neděle 7. února 2010 ve 14:53® Ciffik
-
je možné, že to fuguje, přesto už to nemá s mou představou o rybolovu nic společného…neber to prosím zle…
- Neděle 7. února 2010 ve 14:44® imothep
-
Ciffik> NO URCITE TO SKUS ZA TO NIC NEDAS
- Neděle 7. února 2010 ve 14:38® Ciffik
-
imothep> vidíš, a tohle je už pro mě španělská vesnice do které se pouštět nebudu, přesně na tohle jsem se ptal níže, jestli to má smysl používat tyhle vymoženosti
- Neděle 7. února 2010 ve 14:17® imothep
-
KAPRARI HODTE SEM NEJAKE TEMA AT NAM TA ZIMA UTIKA
- Neděle 7. února 2010 ve 13:58® imothep
-
Ciffik> A NÁVAZEC BYCH ZVOLIL BUD KLASICKY NA FLUOCORBONOVY NAVAZEC S HACKEM ČÍSLO 6–8 A NEBO ŠNŮRKU SUFIX Silky Soft 15 lb/6,8 kg Super kvalitní návazcový materiál, ultra měkká šňůrka s šedým kamuflováním. Má téměř nulovou průtažnost a dobrou odolnost a proti oděru. Ideální pro montáže s plovoucí či neutrální nástrahou TED JE V AKCI http://rybareni.vyhodnykup.cz/…-6-8-kg.html
- Neděle 7. února 2010 ve 13:56® Ciffik
-
imothep> dík
- Neděle 7. února 2010 ve 13:54® imothep
-
Ciffik> jedny z nejlepe chytajicich pelet jsou halibut pelety a ty muzes pouzit kdy koliv ale nejlepe pri teplote vody nad 15 stup. protoze obsahují ryb. moučky a oleje a ty se v zimne vode spatne rozpoustejí na obrazku je maš
jinak mini boilie není vubec spatne tak kolim 10–14mm na jaro bych vsadil na ovocne příchute a s postupem stoupající teploty vody bych presel na boilie z maso rybím zakladem http://rybareni.vyhodnykup.cz/…g.htmlCiffik>
Tento příspěvek byl editován 7.2.2010 12:54:39 uživatelem imothep. - Neděle 7. února 2010 ve 13:43® Ciffik
-
ač plavačko feedrař, taky se na něco zeptám, začnu chytat dva feedry a na jeden bych dal peletku nebo miniboili, chtěl jsem se proto zeptat na nějaké osvědčené ,,chytací,, peletky popř. i s odkazem. dotaz č. 2 na kapraře a jejich montáže (návazce), občas se dostanu s klukama boilisařema na ryby a nestačím se divit, kolik druhů šnůrek používají, čím vším je to potažené, co všechno upravují (např. stahování pogumované vrstvy pár cm od háčku apod.) Otázka zní, má to vůbec nějaký smysl, porovnával někdo úspěšnost takových montáží s vlascem? upřímně mi to občas připadá, že už je to jen tahání peněz z rybářů…
osobně budu používat vlasec, popř. pletenku 0,04 bez jakýhkoliv ,,blbovin,,
- Neděle 7. února 2010 ve 13:36® Ciffik
-
imothep> krásné video, myslím, že kluk bude mít na co vzpomínat…až mu závidím
, líbí se mi tvůj přístup, bohužel znám spoustu lidí, co by při takové rybě klukovi prut vzali aby ji ,,nezkazil,, proto klobouk dolů…
- Neděle 7. února 2010 v 11:19® hunter1
-
Tady ta aférka proběhla i na mrku.Je to ostuda pro max carp.Tady vidíte jak postupují některé firmy pro svou reklamu.No hnus!!!
- Sobota 6. února 2010 ve 21:27® osprey
-
Method mixy mě nějak minuly. Ono je to tím, že opravdu po velkých kaprech nejdu – u nás ani není kde je chytat.
A navíc jsem zjistil, že ti malí z řeky zvednou člověku v těch větvích a kamenech adrenalin výš než daleko větší ryby někde ze stojáku.
- Sobota 6. února 2010 ve 12:03® imothep
- NEVIM JAK SE TO VIDEO PŘIDÁVA TAK MRKNETE NA ODKAZ MŮJ SYN A JEHO BOJ
- Sobota 6. února 2010 v 11:49® imothep
-
CHLAPI POUZÍVATE METHOD MIX POKUD ANO TAK JAKY JE VAŠ FAVORIT A NEBO SAZÍTE NA FEDROVE MIXY
- Sobota 6. února 2010 v 11:47® imothep
-
Rybouš> OSPREJ MA PRAVDU PELETA A BOILIE JE UCINEJSÍ CHYTEJ NA TO CO JE ODSKOUSENE ZABERE TI TO MIN CASU BEZ BABERU A NYCHYTAS VICE RYB
- Sobota 6. února 2010 v 10:25® Rybouš
-
Dobře děkuji za odpověď.
- Pátek 5. února 2010 ve 22:49® osprey
-
Rybouš> Určitě bych tomu porušil obal, aby z toho tekla šťáva. Klidně i vypeckoval. Nastražení třešně na tlouště podobným způsobem je prokazatelně lepší.
Ale osobně bych na to liči nechytal – naprostá většina tradičních nástrah bude lepší a to nemluvím o peletách a boilieskoulích.
- Pátek 5. února 2010 ve 22:46® Rybouš
-
Zdravím někde jsem v Kajmanu četl, že se kapři dají chytat na litchi. Jenom jsem se chtěl zeptat jestli je to možné a jak se má nastražit?(jestli vypeckovat či co?) Předem děkuji za odpovědi
- Pátek 5. února 2010 ve 22:02® olda
-
Tommy> jsem stár a právě se mně s ním nechce tahat na feedr já už kapráky nemněl v ruce asi 3 roky.
- Pátek 5. února 2010 ve 20:50® Tommy
-
olda> Copak Ty už k rybám potřebuješ lehátko?
- Pátek 5. února 2010 v 0:10profil byl smazán
-
imothep> skype daniel.valko