Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 5. února 2010 v 0:06® imothep
-
mannice> mas skype pokud ano tak ho sem dej nebo mi ho posli na souk.zpravy a reknu ti vse ok
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 23:53profil byl smazán
-
imothep> Ten boilie mix ,tim myslíš ty moučky který už jsou jakoby připravený pro výrobu boilies? essence v tom taky nemám jasno tekutá,sypká – stejný jako posilovače do krmení,bo uplně něco jiného?Tek. potravu – tim asi myslíš ty různý posilovače? co kdybych ti jen tak na ukázku sem napsal co byhc koupil a ty mi odpovíš jestli sem nakoupil správně??:)
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 22:57® imothep
-
TA ESENCE TI VYDRZI 50ML NA 5–6 KG SMESI A TEK POTRAVA TOTO UŽ PAK NEMUSIS KUPOVAT JEN SI DOKOUPIS PAK JEN MIX TAKZE JAK TO SPOCITAS TAK ZJISTIS SE SE DA BOILIE UDELAT ZA PAR KORUN A NEMUSIS BYT MILIONAR A VER ZE KVALITOU BUDES NEKDE U BOILIE CCA300KČ OD FIREM KDYS SI HO KOUPIS
Tento příspěvek byl editován 4.2.2010 21:58:01 uživatelem imothep. - Čtvrtek 4. února 2010 ve 22:54® imothep
-
TAKZE ZACNEME KOUPIT SI BOILIE MIX 2KG 200KČ
ESENCE 120KČ TEK.POTRVU 200ML 150KČ TO JE VSE CO POTREBUJES 20–24 VAJEC 50KČ
600KČ
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 22:45profil byl smazán
-
imothep> No řekl bych,že toho je spíš na mě moc..Náký základní pravidla znám ( přísady ), já bych spíš potřeboval poradit co je takovej základ kterej se dává do každýho boilie a to ostatní bokem
.. Já totiž v otm mám hokej..Mám doma plno receptů,ale kdybych na každej s nich měl koupit co tam je ,tak bych musel být milionář
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 22:37® imothep
-
mannice> POKUD POTREBUJEŠ POMOCT OHLEDNĚ BOILIE JSEM ZDE
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 22:35® imothep
-
HaD> CHCI SE JESTE ZEPTAT OHLEDNĚ TÉ SPOLUPRÁCE NA TĚCH MÝCH RYB ZÁVODECH CARP SHOW 2010
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 22:35profil byl smazán
-
osprey> jj,ale jestli na to chceš přijít jak to seknout tak si myslim že to asi nedáš
.Maximálně počkat až to s tou zvědavostí přežene ta určitá ryba:).Stejnak si myslim,že to jak se krmilo a krmí dodnes ( kila kukuřice, boilies podle osvědčených metod) je k prdu.Asi by měl člověk předtim okouknout flek a pak udělat návnadu i nástrahu podle toho.Teda pokud chce docílit nákýho kapitálního úlovku.Takovejch metod se mi honí hlavou
,ale bohužel nejsou finance ani skušenosti s výrobou boilie atd..Ale pro mě je důležitý,že vidim jak dělám pokroky
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 22:33® imothep
-
HaD> VIDEO MAM NA YOUTUBE JAK HO SEM DAM
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 22:23® osprey
-
mannice> To víš, že to tak není vždy. Jde o to, že je to tak někdy. A s feederklackem si můžeš všimnout, že se to děje. Minimálně pak víš, že máš na fleku ryby.
V zimě je to podobné s tloušti. Tam, kde se hodně chytá, časem uvidíš takové zvláštní záběry. Splávek nepatrně pozastaví nebo houpne a to je vše. Nesekneš si.
Viděl jsi někdy anglické montáže na tlouště? Stejná věda jako v kaprařině a to celé v desítce vlasci. Oni je chytají hodně a ti velcí už jen tak na něco neskočí.
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 22:06profil byl smazán
-
osprey> Já si myslim to co si tady rozebral,tak že tomu neni vždy..Ale asi si to i tim textem chtěl říct a já to jenom nepochopil.Jak už se kolikrát říkalo,a řekl si i ty sám,že ty kapři musejí mít v ten krmen flek důvěru.Pokud nemaj tak sou opatrný,a ani se jim nedivim.Myslim si,teda je to jenom můj osobní názor a každej může mít uplně jinej.Kdyby rybář vybíral dejme tomu příchut koulí podle lokality a přirozený potravy – mušle,patentky atd „možná“ by tomu ty kapři věřili víc a kort si myslim pro ty už starý pardály kapří hodně tvrdej oříšek,jak to rozeznat..Ale pro mě to je nová úvaha v hlavě a por někoho už několika letý pravidlo
,takže jen rozšiřuju konv..
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 21:34® HaD
-
imothep> toho kapra bych taky tipnul na stejnou rybu. Rybářská latina fungovala vždy. Mě vadí především tehdy, když je to kvůli byznysu
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 21:33® HaD
-
imothep> ahoj, video lze přidat, jak psal osprey. Buď přes některý z videoserverů nebo přímo k nám. V jakém formátu to máš?
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 21:11® osprey
-
imothep> Víš, v mém okolí se tohle neřeší. Já se rybami chlubím v rámci článků anebo proto, abych tady trochu plnil rubriku Z lovu. Kamarádi nemají zapotřebí ani to.
Tohle honění kil je mimo náš svět. My chytáme pro to chytání a když nechytáme, tak spíme, kecáme, pijeme,… to je jedno.
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 20:57® imothep
-
TO JE HEZKE
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 20:55® osprey
-
imothep> Takže to vypadá, že ryba je stejná, podruhé byla chycena víc k podzimu, možná i o nějaký rok později, protože se mi zdá proporčně trochu jiná – starší.
No a jestli ji z toho Maďarska na Mušov nedovezli nebo se nedokazala teleportovat, tak holt budou ty druhé fotky zase z Maďarska.
Když může krmit lidi Kuba Vágner, proč by nemohli další…
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 20:42® imothep
-
TAM JDE O TO ZE TEN KAPR BYL CHYCEN JAKO SKORO REKORD NA MUSOVE OKOLO 30KG TAK TO PROHLASIL MAXCARP
JENOMZE NEJAKEJ STOURAL HO NASEL ZE TEN KAPR JE Z MADARSKA MEL KOLEM 20 MOZNA VIC ZE KTERYM UŽ PAVEL PŘEVOR VYSEL NEKDY DRIVE
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 20:28® osprey
-
imothep> Podle těch šupin by se opravdu mělo jednat o stejnou rybu. A o co jde? Chycen v létě jako dvacetikilový a na podzim jako třicetikilový?
U vláčky tohle tolik neřešíme. Já mám dvě štiky kolem metru, pustil jsem je a kolik vážily, nevím ani u jedné.
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 20:23® imothep
-
JDE O TOHOTO KAPRA JE TO TEN SAMY
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 20:17® imothep
-
osprey> moment uz to chystam
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 20:08® osprey
-
imothep> Nemáš náhodou tu fotku, že bys ji sem vložil? Nevím, jak moc je profláknutá. Já třeba ji neznám.
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 20:06® osprey
-
mannice> Klasika – když lovím v proudu, první záběry jsou ostré. Po pár dnech vidíš lehoučká houpnutí špičky. Mám pocit, že to ti kapři jakoby nasajou zdálky, aby zjistili, zda ta věc je nebo není uvázaná.
Mám pocit, že i na stojáku s tím dělají něco podobného – ale málokdy mám možnost prohlížet si braní velkých ryb kousek od břehu. Ale je to naprosto specifický pohyb špice, který žádná jiná ryba nedělá – takové strašně jemné chvění s minimálním výkyvem. Seknout se mi to nikdy nepodařilo – podle mě to ta ryba vyhazuje do sloupce.
Popisoval to i kamarád, se kterým jsem se o tom nikdy nebavil. Řekl dvě věty a okamžitě mi bylo jasné, že to znám. Ten pohyb trvá několik sekund (ale někdy i 15 – 20), opakuje se třeba několikrát během půl hodiny a když je klika, najednou přijde rána do prutu. Malé ryby to nejsou. Když je to na mělkém fleku, často i vidím, jak tam ten kapr (kapři) ryje.
- Čtvrtek 4. února 2010 v 19:39® imothep
-
zdarec chlapi tak o cem to dneska proberem hodte nejake tema napr. je kapr z maxcarpu pravy nebo dodvrch
- Čtvrtek 4. února 2010 v 9:26® back-woodsman
-
hunter1> ok, díky
- Čtvrtek 4. února 2010 v 1:18profil byl smazán
-
cormaxx> o tom si myslim,že celou dobu mluví osprey.. Podle mě to je pravda, ale… Všechno má svoje pro a proti.Pravda je že feeder na našich vadách jich má pravděpodobně míň..Ale každej má jinej názor
- Čtvrtek 4. února 2010 v 0:42® cormaxx
-
osprey> Myslim že feeder a boilies by mohlo fungovat podstatně líp než kaprařskej cajk.Když se zvolí správná montáž,tak musíš vidět každý „zvednutí“ koule.Toho se s klasickym swingerem prostě nedá docílit. Častokrát se mi stalo,že mi hlásič jen pípnul a nic.Za některých podmínek by to třeba někdo sekal.Jenže pořád to je v rámci doufání,že to má ryba ještě v tlamě…
- Středa 3. února 2010 ve 23:43® imothep
-
ja to nevzam co jsem slibil to dodr.................žím
- Středa 3. února 2010 ve 23:39® osprey
-
imothep> A ještě jedna věc – jakž takž jsem tu rozdýchal rubriky Feeder a Přívlač, ale u kaprařiny nemám šanci. Není to můj obor.
Aby se to tu zlomilo, vyžaduje to měsíce práce. Ukecaní a kreativní jedinci jsou u sousedů…
Sice se nevzdávám, ale bude to běh na hóóódně dlouhou trať.
- Středa 3. února 2010 ve 23:34® osprey
-
imothep> Video se přidat dá. Některé formáty blbnou a David tomu musí pomoct, takže to pak trvá o něco dýl.
Nahoře pod rubrikou Rybářská TV.
- Středa 3. února 2010 ve 23:28® imothep
-
ale ja to nevzdam da se tu pridat nekde video