Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 1. února 2010 ve 22:05profil byl smazán
-
osprey> no uvidíme skusim to,ale pořád mi nikdo neodpověděl na kolik takovejch kamenů mi vydrží cca to epoxidové lepidlo .. tipuju tak cca 15 kamenů?
- Pondělí 1. února 2010 ve 21:40® osprey
-
mannice> Ale ono to není zas tak strašný. Nedoporučil bych to na řeku se silnějším proudem a na hody kolem 100 m a dál, ale v řadě situací bych si ta kamenná olova dovedl představit.
- Pondělí 1. února 2010 ve 21:34profil byl smazán
-
osprey> aha,tak to je špatný .. to se vrátim zase rychle k olovu
- Pondělí 1. února 2010 v 19:59® osprey
-
mannice> Počítej s tím, že na zátěž působí vztlak. Chová se to, jako bys snížil hustotu o 1 g/cm3. Křemen má hustotu 2.6 a olovo přes 11. Tím pádem ve vodě se to chová jako by měl ten kámen 1.6 a olovo 10. Kámen proto musí být mnohem větší než olovo. Asi tak šestkrát objemnější.
- Pondělí 1. února 2010 v 19:52® hunter1
-
back-woodsman> Osobně vlastním shimana a ultimaty ale taky nejsou špatné chuby a jsou tam rozumné ceny!!Zkus mrknout tomas carpio.
- Pondělí 1. února 2010 v 16:58profil byl smazán
-
olda> mě se ty kameny taky osobně líběj, a svym způsobem je to asi nejpřirozeněji maskovaná zátěž.stejnak používám zátěž kolem 20–80 g max,tak sezbírám až bude čas někde náký oblázky atd a skusim to.. Jedinej problém je na jak dlouho mi výjde to epoxidové kepidko abych to neměl ještě dražší jak z krámu
- Pondělí 1. února 2010 v 16:44® olda
-
mannice> oni ty kameny jsou i hezký ale je stím práce a problém je s váhou,jediné co by nemuselo být špatné,jsem na kolejích našel žel.rudu a to docela váží oproti kamenům ale zase kde ji brát.
- Pondělí 1. února 2010 v 16:01profil byl smazán
-
olda> zatim spíš jenom přemýšlim jaká by byla nejlepší varianta.CO tak koukám,tak zátěž o hmotnosti nad 100g prakticky nepoužívám.Uvidíme každopádně skusim pár olov odlejt,když už tu mám olovo a potom se vrhnu do kamenů až bude potreba..Já stejnak asi sám neovlivnim revíry,ale po čase půjdu příkladem proč ne,nic mi to neudělá
- Pondělí 1. února 2010 v 15:54® olda
-
mannice> jak psal b.gun ,řezal jsem flexou ale s diamant kotoučem a musíš opravdu pečlivě vybrat kameny hafo jich praskne když jsou narušený ani to není vidět a na váhu tam musíš dát kámen doce la velkých rozmněrů,nějaký si nejdřív zvaž,
- Pondělí 1. února 2010 v 15:51profil byl smazán
-
b.gun> A co s tim epoxidem? Aby mě pak jeden šutr nevyšel na dvě stovky
- Pondělí 1. února 2010 v 15:47® mirhur
-
Zdravim panove. Mam dotaz,jak řadně zakrmit ze břehu na 60 metru? Zkoušel jsem skoro vše,tyče,praky,košik,rakety…ale nic moc. Ma někdo dobry napad? Diky kluci.
- Pondělí 1. února 2010 ve 12:24® b.gun
-
mannice> Nic nového pod sluncem – vybrat si šutr, navrtat díru (estetičtější výsledek, ale pracnější postup) nebo naříznout flexou, do otvoru či rýhy vložit obratlík, zamatlat epoxidem a je hotovo.
- Pondělí 1. února 2010 ve 3:08profil byl smazán
-
Zdravim zajímalo by mě jestli někdo přemýšlel, nebo už vyrábí (krom komerčního prodeje) kamenné zátěže. Co postupně studuju, tak asi jedna z nejlepších možností jak k životnímu prostředí, tak i k maskování montáže atd. Budu rád když někdo poradí,nebo bude mít nějaký nápady na výrobu. V čem vidim problém je jen to, čím připevnit obratlík ,přesně tak jak vidíme na výrobě komerční zátěže… díky
- Neděle 31. ledna 2010 ve 14:05® back-woodsman
-
Zdravím všechny, potřeboval bych poradit, chci si koupit nové pruty v nižší cenové relaci (finance), co říkate na: Shimano Kaprový prut – Alivio CX 12ft/2,50lbs, 3dílný, délka 3,66m váha 305gr, 6 oček. Cena od 900Kč do 1250Kč. Diky moc za odpovědi.
- Sobota 30. ledna 2010 ve 2:06® xkundak
-
Dobry den, chtel bych se zeptat, jelikoz ziju uz pet let v Irsku a je mi jasne, ze co bylo pred peti lety uz nemusi a casto uz bohuzel neni pravda, kam v CR na kapry? Ale nechci jit nikam na soukromy revir!!! Nejradeji bych reku, nebo nejaky „zastrceny rybnik, nebo slepe rameno reky“ Predem moc dekuji za odpovedi… hrtonjakub@seznam.cz Ps: RYBY SAMOZREJME POUSTIM!!!
- Sobota 30. ledna 2010 v 0:30® Klon
-
nutrip> Imothep podemnou ti tadí toto křeslo a není vůbec špatné,ale má pár chyb které by díky tvým podmínkam na křeslo mohly být nevyhovující.Já toto křeslo měl a ačkoliv mám 85 kg,tak pro mě nebylo příliš pohodlné.Určitě bych volil bez držadel,protože ty zmenší prostor a stejnak se pořád povolují nebo ulámají…
Já to řeším přes lehátko,překlopím zadní stranu do vnitř a je s toho křeslo a nejpohodlnější co můžeš mít a ještě ke všemu nemusím sebou tahat křeslo
Tento příspěvek byl editován 29.1.2010 23:30:36 uživatelem Klon. - Pátek 29. ledna 2010 ve 21:38® imothep
-
http://rybareni.vyhodnykup.cz/…lusive-.html MRKNI SE TADY CHLAPE TO JE PRESNE CO HLEDAS
- Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 21:21® nutrip
-
hunter1> zajímal mě názor uživatelů – v obchodě nepoznám jaké je křeslo – co vydrží, pohodlí atd.
- Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 20:21® hunter1
-
nutrip> V eshopech jich je jak máku stačí si vybrat.Osobně jsem volil křeslo bez opěrek,máš tak více volností.
- Středa 27. ledna 2010 ve 12:30® velosmh
-
Dobrý den všem,koupil jsem si lowrance x126 a přiznám se nevim si sním moc rady,našel by se někdo kdo by mě to vysvětlil? Předem moc děkuji. Pepa ML.Boleslav.
- Úterý 26. ledna 2010 v 19:02® malej.uzasnak
-
mohu se zeptat jestli tento navijak je vhodny treba na kapra nebo štiku: mp 440
http://www.aukro.cz/…loziska.html
- Úterý 26. ledna 2010 ve 12:01® nutrip
-
ahoj, má někdo odzkoušené nějaké dobré rybářské křeslo? Ale pro těžšího chlapa – aby bylo dělané na zatížení kolem 110 kg.A co je lépe – s držadly a nebo bez nich?
- Úterý 26. ledna 2010 v 7:04® BuBu99
-
ahoj nas web je skoro kompletní…ještě možná přidáme videa, tak na to jukněte , zveme vás na návštěvu http://www.ctpepe.ic.cz/index.html
- Úterý 26. ledna 2010 v 1:30® cormaxx
-
nutrip> Raketu házim starym laminátovym prutem (asi Lipno) a na něm starej,vyřazenej smekáč se silnějšim vlascem.Používám to jen občas a účel to splní
- Pondělí 25. ledna 2010 ve 22:56® Jak.novi
-
nutrip> S feederem bych si na ni netrouf.
- Pondělí 25. ledna 2010 ve 22:42® nutrip
-
Jak.novi> no tak to se po nějakém budu muset podívat.díky
- Pondělí 25. ledna 2010 ve 21:29® Jak.novi
-
nutrip> Volil bych hodně bytelný. Ideální je nějaký těžký surfák nebo jak to udělal osprey, nepoužitelný sumcový vláčák, ale bytelný. Přece jen ta raketa, když je plná partiklu něco váží.
Tento příspěvek byl editován 25.1.2010 20:31:31 uživatelem Jak.novi. - Pondělí 25. ledna 2010 v 19:33® nutrip
-
osprey> a je potřeba nějaký speciální prut na toto zakrmování?
- Pondělí 25. ledna 2010 v 18:52® osprey
-
nutrip> Raketa je spíš na sypký matroš. A 50 m s ní hodíš. I víc.
- Pondělí 25. ledna 2010 v 18:44® nutrip
-
Ahoj,může mě někdo poradit kdy je lépe používat vnadící košíček (BAIT SLING) a kdy raketu? A hlavně zda to funguje – chci krmit na cca 50 metrů. A nějaké odzkoušené – oblíbené – funkční? Díky