Chytej.cz

Kaprařina

V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 24. ledna 2010 ve 22:39® osprey
osprey

zadar> To nebude voda, ale vodka:-)

Neděle 24. ledna 2010 ve 13:58profil byl smazán

sidonius> Koupíš to v každém zverimexu, nebo pokud budeš chtít větší množství za rozumnou cenu, tak se dají najít slušné nabídky na netu. Na to naložení bych nazačátek zkusil vodu, ale pozor musí to být voda určená přímo pro ryby, někteří dovozci jí vozí z UK, ale není drahá, 250Kč za 1 l .

Neděle 24. ledna 2010 ve 13:23® sidonius
sidonius

Zdravím, chci s zeptat, kde se dá koupit konopné semínko a do čeho (do jaké tekutiny ) se nakládá to konopí a kukuřice na partikl. díky

Neděle 24. ledna 2010 v 11:26® vasekmaj
vasekmaj

lednacek>skus napsat Ivo Sláma nedávno sme spolu měli řeč a má tam naprodej 2 bivaky za dobrou cenu najdeš to možná v inzerátech nejedná se o žádnej šunt.Sám mám od něj 2ks a supr.

Neděle 24. ledna 2010 v 11:22® Klon
Klon

AHOJ PŘÁTELÉ.MOŽNÁ SI NĚKDO VŠIMNUL,ŽE JSEM TU DELŠÍ DOBU NEBYL A DŮVOD BYL TAKOVÝ,ŽE JSEM MĚL AUTONEHODU A DOCELA OŠKLIVOU,KTERÁ MI DOKONCE ZHATILA I TU RYBAŘINU VE FRANCII…

PŘED AUTONEHODOU JSEM SLÍBIL NĚKOLIKA LIDEM POMOC A RADY,TAKŽE POKUD JEŠTĚ O NĚ STOJÍ,TAK AT KLIDNĚ NAPÍŠOU. OMLOUVÁM SE ZA CAPSLOCK,ALE JE TO TAK ZÁMĚRNĚ.DĚKUJI.

Neděle 24. ledna 2010 v 11:12® ladamaj
ladamaj

malej.uzasnak>písni mě na mejlík rád ti poradím jak snadno a defakto zanic udělat zarážku nic to není.

Neděle 24. ledna 2010 v 10:58® Klon
Klon

malej.uzasnak> Za jakých okolností????Pokud nejsi přímo u vody,tak zarážky můžeš udělat s vícero věcí nebo si je zajít koupit né???? Pokud jsi u vody,tak to jde nahradit silným vlascem.Nastříháš na cca 1 cm kousky a je to......

Sobota 23. ledna 2010 ve 20:39® malej.uzasnak

nemam zarazky pod boilies a potrebuju rychle provizorni reseni

Sobota 23. ledna 2010 ve 13:54® lednacek
lednacek

imothep> Dík za nabídku, možná ji využiju.Mám něco rozjednané tak se ozvu podle toho jak dopadnu.

Pátek 22. ledna 2010 ve 20:18® imothep
imothep

lednacek> Přístřešek Phantom Brolly System JSEM SCHOPEN TI HO SEHNAT ZA LEPSI CENU TAK KOLE 4200 mozna min vice na sz

Pátek 22. ledna 2010 v 19:40profil byl smazán

lednacek> Brolíčko je perfektní, rychle postavené, není to velké, ale jako normální deštník na tyči to postavit nejde, koupí brolíčka rozhodně nešlápneš vedle.

Pátek 22. ledna 2010 ve 14:47® lednacek
lednacek

Zdravím Všechny KAPRAŘE.Řešim otázku mobilnosti a redukování potřebného nádobíčka.Proto chci koupit přístřešek http://www.braunstar.cz/…ww/index.htm nebo http://www.sportcarp.cz/…-system.aspx .Nemáte s tím někdo zkušenosti? Dají se použít třeba jen jako deštík?Dík za rady a mnoho úspěchů v další sezoně.

Tento příspěvek byl editován 22.1.2010 13:51:09 uživatelem lednacek.
Čtvrtek 21. ledna 2010 ve 14:06® HaD
HaD

VÁŽENÍ NÁVŠTĚVNÍCI, OMLOUVÁME SE DLOUHÝ VÝPADEK ZPŮSOBENÝ S NEJVĚTŠÍ PRAVDĚPODOBNOSTÍ EXTERNÍM ÚTOKEM. PO DLOUHÝCH HODINÁCH SE NÁM PODAŘILO SYSTÉM OBNOVIT A DOŠLO POUZE K DROBNÝM ZTRÁTÁM – PŘÍSPĚVKY Z VČEREJŠÍHO DNE. PROVEDLI JSME BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ A VĚŘÍME, ŽE SE SITUACE NEBUDE OPAKOVAT.

DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ

Pondělí 18. ledna 2010 ve 12:30profil byl smazán

zadar> Já víc jak feederový krmítka myslel právě klasický olůvka ;-) .feederový krmítka mě ani netáhnou dělat si sám.Mám tu dost jiný práce ale chtěl bych to skusit

Pondělí 18. ledna 2010 v 8:37profil byl smazán

mannice> U fídrovejch krmítek už roky olovo nepoužívám, jde to nahradit železnou pasovinou a funguje to stejně, dá to míň práce, nesmrdím si při tavení, a železo seženu všude. Navíc se nezasírá voda olovem.

Pondělí 18. ledna 2010 v 0:50profil byl smazán

osprey> No uvidíme,ale asi se do toho vrhnu .Ale ne jen feederová krmítka..Dost mě zaujmulo na youtube ukázky a různé zbarvování.Dost super nápad

Neděle 17. ledna 2010 ve 23:50® osprey
osprey

mannice> Nevím, za kolik ti nechají kilo olova, ale myslím si, že na výrobě krmítek je nejdražší práce, ne materiál.

Mám na vlastní krmítka něco odchytáno a nemám pocit, že by mě to nějak hřálo u srdce. Akorát jsem hrdý na svoje velkoobjemové košíky, které jsou dělané přesně tak velké, abych se ještě nebál o prut. Říkám jim MBS – moravská balistická střela:-)

Neděle 17. ledna 2010 ve 23:25profil byl smazán

osprey> A co myslíš cena? Vyplatí se to? Řek bych že víc jak ušetřit jde spíš o to že si to člověk dělá sám..Ikdyž,když si vezmu že na každym krmítku ušetřim cca 3kč tak po pár krmítkách to je částka kterou můžu víc věnovat do krmení nebo tak.

Neděle 17. ledna 2010 ve 22:31® osprey
osprey

mannice> Instalatéři občas na něco padnou, když mění rozvody vody ve starých činžácích (olověné trubky) anebo zkus zajít do sběrny a domluvit se s majitelem, že bys odkoupil nějaký ten šrot. Když jsou schopni koupit víko od kanálu, budou schopni i prodat nějaké olovo. Je to jen otázka ceny.

Neděle 17. ledna 2010 ve 21:15profil byl smazán

Zdravim vás, chtěl jsem se optat na výrobu krmítek pokud někdo z vás má zkušenosti. Kde bych mohl sehnat olovo na výrobu krmítek? Nemluvím ted jen o klasických feederových krmítách,ale i o jiné druhy které se používají jak na klasickou položenou,tak na feeder. Pokud někdo má náké rady,tipy zkušenosti ..Budu rád když sem napíšete nebo na osobku,děkuju

Neděle 17. ledna 2010 v 19:03® malej.uzasnak

vyrobil jsem si pouzdro na návazce ale nevim jak pripevnit část s obratlíkem poradte posílejte prosím Osobní poštou

Sobota 16. ledna 2010 v 19:14® Mega-Fish
Mega-Fish

Všem díky za odpovědi když budu chtít masivne krmit použiju partikl a pelety a teké zkusím každej den krmit jen hrst boliles na průt a uvidím…

Sobota 16. ledna 2010 v 17:48® chosebaits
chosebaits

Mega-Fish> chytání kapru není o tunáh kulí.Stačí ti na zakrmení 20–30 kuliček a když ti začnou ryby brát,tak vždy přihazuješ pár kuliček,aby měli stále co hledat a hlavně aby nacházeli.Mužeš kule pulit,tudíš do vody příjde více soust.

Sobota 16. ledna 2010 v 15:30profil byl smazán

Mega-Fish> Malej robal stojí do 300Kč a to ostatní, pokud se vyhneš rybářskejm obchodům uděláš lacino. Nějaké AK, to jsou jenom masáže obchodníků, to vůbec nemusíš používat. Dá se udělat kilo koulí, na které se kapři chytají okolo 60–80 Kč.

Sobota 16. ledna 2010 ve 14:54® b.gun

Mega-Fish> Chytat velké kapry lze výrazně levněji, než si někteří – obzvláště mladší a začínající rybáři – v zajetí článků o lovu kaprů myslí.

S kolegou chytáme na svazovce, kdy k vodě jezdíme většinou na nějakých 4–5 hodin po práci. Tudíž dopředu nezakrmujeme, ani nekrmíme výrazně během lovu. Jen bylo potřeba najít místo, kde se ryby krmí. Z nedostatku času také většinou používáme hotovky (Richworth), kdy k nastražené kouli přidáme buď pár koulí na PVA (páska, pytlík), nebo přihazujeme do 20 kuliček k jedné montáži.

Stejně tak při výrobě boilie z vlastních směsí není bezpodmínečně nutné přidávat nějaké extra super příměsi, boilie, které bude fungovat se dá samozřejmě vyrobit také výrazně levněji.

Sobota 16. ledna 2010 ve 14:48® Shimano911
Shimano911

Prosím vás,máte někdo zkušenosti s bivakem JAF Mistral??

Sobota 16. ledna 2010 ve 14:30® Mega-Fish
Mega-Fish

Mno ale také to není zas tak extrémně levná záležitost Rolbal směs a AK a když potřebuji nějaký 10kg a tech 500Ml AK tak je to taky slušný peníz

No uvidím vyzkouším to krmit hotovka a trochu mraženkama a uvidím jaký budu mít uspěchy… Když vyzkouším nic nezkazím…

Sobota 16. ledna 2010 ve 13:49profil byl smazán

Mega-Fish> Tak krm jenom střídmě, není potřeba házet toho tam kvanta, několik mraženek na pva, k tomu nějakou peletu a stačí. Nebo se vydej cestou samovýroby, vyrobit domácí koule není nic složitého a radost z kapra na vlastní koule je mnohonásobná.

Sobota 16. ledna 2010 ve 12:39® osprey
osprey

Pár mraženek tam můžeš v rámci zakrmení poslat taky – v nejhorším třeba jen při každém hodu na PVA šňůrce.

Lidi ti sice můžou napsat nějakou svou zkušenost, ale vždycky to bude o tom, že jsou to jen ryby a budou si dělat, co je napadne.

Ještě je tu varianta domácí přípravy z hotové směsi. Budeš mít cenu konzervovaného, kvalitu mraženého a provoněnou kuchyni:-)

Sobota 16. ledna 2010 ve 12:03® Mega-Fish
Mega-Fish

Zdravím,dlouho jsem sem nic nepsal tak zase napíšu :-) Jelikož nemám moc velké finanční možnosti krmit velké dávky tak bych měl takovej dotaz Dalo by se krmit hotovkama a chytat na mraženky pochopitelně stejné příchutě nezkazil bych tím něco nebo si myslíte že kapři by jsi museli opět zvykat na mraženky nebo by konzumovali pouze ty hotovky z kterýma jsem krmil?..... Díky