Chytej.cz

Kaprařina

V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 24. listopadu 2009 v 18:45® martas.m

zdar lovci potřeboval bych poradit koupil jsem si pruty Prut Shakespeare Cypry Carp 3,6m/3lb a potřeboval bych na t nejaky krasny,dobry a hlavne velkokapacitní naviják a taky za normální cenu mužete me nejaky doporučii předem dik a lovu zdar

Pondělí 23. listopadu 2009 ve 21:36® pjarmil

KomiNN> ahoj jetsli chces dobre pruty za dobrou korunu tak bych o necem vedel..kdyztak napis mail na pjarmil@seznam.cz

Pondělí 23. listopadu 2009 v 9:39® horda
horda

vondras> daj se koupit v některých rybařskejch potřebách

Neděle 22. listopadu 2009 ve 21:58® vondras

chlapi nevíte kde bych sehnal černý trubičky na lítačky chci si udělat přes zimu nějaký krmidla díky

Pátek 20. listopadu 2009 v 9:17® výča

nutrip> jo je to pěkný stojan a pěkně drží ve větru má ho kámoš ale je dost těžkej na přenášení k vodě.

Čtvrtek 19. listopadu 2009 ve 21:54® nutrip
nutrip

zdar chlapi, tak si chci koupit stojan a narazil jsem na tento (RYBÁŘSKÝ STOJAN S DVOJITÝM TĚLEM „TRIPOD DAEMONS DOUBLE“) a chci se vás zeptat zda někdo s tímto nemá nějakou zkušenost. Budu rád za případné reakce. Díky

foto/diskuze/kaprarina/2009/th-img29107.jpgfoto/diskuze/kaprarina/2009/th-img29108.jpg
Úterý 17. listopadu 2009 v 10:13® horda
horda

carpson> no koukám, že ty seš taky všude, já z nudy zavítal na chytej a koho tady nepotkám :-) sám víš že speed je dobrá hůlka, to jak sem přišel ke zlomenině bych rači neřešil, ale už mám zase dva a další na náhradní díly :-)

Pondělí 16. listopadu 2009 ve 23:22® carpson

horda> tak kurna chlape,ty jsi taky vsude myslim,ze? :-) porad ty speedmastery :-)) ) taky jim rekni,jak se lehce lamou :-)) )

Čtvrtek 12. listopadu 2009 ve 22:03® horda
horda

KomiNN> leč jsem shimanista, tak beastmastery se jako kaprove pruty dle mě moc nepovedly (težký prut se silným blankem), fox mě taky moc nesedí, dopočil bych ti raději shimano speed master je ted ve vyprodeji starý model s cenou pod 3000 za kus což je dobrý prut (FUJI očka i sedlo) a nebo Greys Prodigi který se dá sehnat v akci 1+1zdarma za 4 999 kč

Čtvrtek 12. listopadu 2009 ve 21:59® carpz
carpz

KomiNN> nemam skušenosti stěma pruty, ale zajdi někde do obchodu a vyskoušej je ktery ti sedne vic ten kup ja mam PB Produks od Spro a ty jsou skvěle

Čtvrtek 12. listopadu 2009 ve 21:54® carpz
carpz

ja mam trojnožku a spokojenost je železna takže těžká ani se nehne a nezavazi když beham k prutum

Čtvrtek 12. listopadu 2009 ve 21:46® osprey
osprey

KomiNN> Vidíme, že se rozhoduješ.

A na co ti máme odpovědět? Který z nich? To za tebe nikdo nerozštípne. Nejsou to tak špatné pruty, abys koupením některého udělal chybu (nechytám na ně, jen jsem je viděl a četl recenze). Ale který pro tebe bude lepší, to musíš posoudit sám. Už jsi je viděl, držel, půjčil si u vody?

Čtvrtek 12. listopadu 2009 ve 21:34® KomiNN
KomiNN

Zdravím pánové kapraři!Potřebuji poradit!Rozhoduji se mezi pruty Fox Warrior nebo Shimano Beastmaster!vim ze se to tu probírá pořád dokola,ale potřebuji aktuální odpověď!Předem Děkuji!!

Čtvrtek 12. listopadu 2009 v 19:18@ hudy1969

souhlas,troj/čt­yřnožka zabírá méně místa hlavně když jsi někde u řeky s menším břehem to stopro oceníš.řekl bych že ti stačí základna 1×1m

Čtvrtek 12. listopadu 2009 v 18:58® horda
horda

nutrip> ja jsem pro trojnožku, lepe ji postavíš na menšim fleku kde nezabírá tolik místa a stabilita se dá pořešit, třeba přivázáním kýble s vodou čímž se zvětší těžiště, čtyřnoška je ale stabilnější když nesvik ma díky širšímu rozkročení taky dobrou stabilitu

Středa 11. listopadu 2009 ve 23:03@ hudy1969

troj nebo čtyř,to je otázka,myslím že čtyř je určitě lepší s tím nic nezkazíš.měl jsem i troj(ne nesvik) a při bouřce (můžu říct že fakt bouřka,padaly větve) tak se mi převrátila i s prutama tak troj už nikdy.Rodpod je taky dobrý,taky jsem měl a spokojenost,ale měl jsem jedinou výhradu.Překáželi mi zadní nohy když jsem běhal k prutům.

Středa 11. listopadu 2009 ve 22:44® cormaxx
cormaxx

nutrip> Tripod bude lepší na místa,kde jsou velké nerovnosti,protože se lépe centruje. Rodpod má lepší těžiště,takže bude stabilnější.Mám už několik let hliníkovou trojnožku,jsem s ní spokojenej.Ale občas jsem jí musel kotvit k zemi,kvůli stabilitě.Tak jsem si loni koupil rodpod a mám klid.3 pruty jsou v něm skoro pokaždý,a v poho.Postavim ho jak chci.Špicema vzhůru/dolů,nízko položený.Když byl opravdu silnej nárazovej vítr,tak jsem víc roztáhnul nohy a ani se nehnul.Za 1600 jsem s nim víc než spokojenej!:-)

foto/diskuze/kaprarina/2009/th-img28937.jpg
Středa 11. listopadu 2009 ve 22:14® nutrip
nutrip

super – vidím, že máte stejný názor.já uvažuji o tom zda je lépe použít trojnožku a nebo čtyřnožku(ta se mě zamlouvá)ale kolega mě utvrzuje, že zřejmě bude nejlepší ten klasický kozel

foto/diskuze/kaprarina/2009/th-img28933.jpgfoto/diskuze/kaprarina/2009/th-img28934.jpg
Středa 11. listopadu 2009 v 18:49@ hudy1969

stojanů je velký výběr,ale třeba nerezový jsou trošku těžší,jeden jsem měl a můžu říct že bych už nechtěl.samozřejmě se každýmu líbí něco jinýho.tady 4nořka v akci

foto/diskuze/kaprarina/2009/th-img28930.jpg
Středa 11. listopadu 2009 v 9:28® horda
horda

nutrip> Taky mám nesvika trojnožku teda, dobrej stojan, dál bych ještě v podobné ceně doporučil troják od rybolovu, oba tyhle stojany jsou hodně dobrý, ale jsou i lepší…

foto/diskuze/kaprarina/2009/th-img28914.jpg
Pondělí 9. listopadu 2009 ve 20:26@ hudy1969

skladný je dobře,má tašku do který se složí.neříkám že se mi nezaklepe když sundavám prut ale to jen proto že ty zadní vidličky jsou gumové a vlastně já ten prut do nich zamáčknu aby tam trochu držely když je mám nahoru.ale když ho jen do ní položíš tak dobrý.

Pondělí 9. listopadu 2009 v 19:58® nutrip
nutrip

hudy1969> říkáš, že je dobrý – ani se neklepe když sundáváš prut. nastavitelný je dobře a i skladný?

Pondělí 9. listopadu 2009 v 19:52@ hudy1969

tak to je on

Pondělí 9. listopadu 2009 v 18:21® nutrip
nutrip

hudy1969> myslíš compact – kolem 3800,–

Pondělí 9. listopadu 2009 v 18:08@ hudy1969

no já mám Nesvik čtyřnožku a můžu jen doporučit,sice cena trochu vyšší ale BOMBA.Jdou v poho i 3 pruty.

Pondělí 9. listopadu 2009 ve 14:21® nutrip
nutrip

ahoj, doporučí mě někdo kvalitní stojan(standardně 3 ks udic) – cenový střed – dle vlastních zkušeností. aby nebyl vratký a něco vydržel. trojnožku či čtyřnožku ?

Pondělí 9. listopadu 2009 v 0:31® pjarmil

nutrip> mas to kvuli ostrazitosti i lepsiimu zaseku.. kapry nasaje nastrahu i s hackem a pritom kacek bude mit tendenci stale klesat, coz znamena lepsi reakci hacku na rybi tlamku..

Sobota 7. listopadu 2009 ve 23:00® sgt.mooody

golden carp> Počkej si až se někde bude lovit pak jich je v kádích a sádkách mraky :-D

Pátek 6. listopadu 2009 v 0:27® osprey
osprey

golden carp> Bez jakékoli legrace ti řeknu, že jednou z vod nejlépe zarybněných kapry téhle velikosti je pražská Vltava.

Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 20:47® Jak.novi
Jak.novi

1Mara> Přečti si jeho jméno. On myslel zlatý kapříci :-)) A vy ho hned kamenujete :-))

Tento příspěvek byl editován 5.11.2009 19:47:39 uživatelem Jak.novi.