Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 14:34® 1Mara
-
golden carp> si děláš prdel né ? !
- Středa 4. listopadu 2009 ve 21:45® Raduna
-
golden carp> Jen se musí umět chytit
- Středa 4. listopadu 2009 ve 20:57profil byl smazán
-
golden carp> Takový kapříci jsou skoro všude.
- Středa 4. listopadu 2009 v 19:56® golden carp
-
mám menší dotaz nevíte někdo kde jsou kapříci tak kolem 70centimetrů nebo tak 60cm
- Pondělí 2. listopadu 2009 v 8:48profil byl smazán
-
nutrip> Vlastní recept, mixi nekupuju. Semtam koupím nějakou hotovku, ale většinou na to nic moc nechytím. Jediné co kupuji jsou boiles sety od Václavíka, ty jsou opravdu dobré, ale na to jsem teď nechytal.
- Neděle 1. listopadu 2009 ve 20:14® spike
-
nutrip> zakázané lépe chutná
- Neděle 1. listopadu 2009 v 19:53® nutrip
-
zadar> někdy jsou pravidla k tomu aby se porušovala – pokud je to ale v rámci … a měl jsi svůj vlastní tajný recept na boilies a nebo nějaký mix ?
- Neděle 1. listopadu 2009 v 11:51profil byl smazán
-
nutrip> Vědomě jsme porušovali RŘ protože jsme si udělali chytání nonstop. Ale tentokrát jsme ani neměli strach, protože do takové zimy by se nechtělo ani RS. Já toho kapra ale chytil v povoleném čase, 20 h 30 min.
- Neděle 1. listopadu 2009 v 11:45® nutrip
-
zadar> to je pravda, že se nemusí chladit a dobrá je i nějaká ta slivovice. do kolika jste chytali a od kolika – spánku jste dali a nebo spíše jen podřimovali – asi by se mě nechtělo vylézat do zimy ze spacáku.uf.ale jistě to bylo pěkné a hlavně relax
- Neděle 1. listopadu 2009 v 10:52profil byl smazán
-
nutrip> Ono to s tou zimou neni tak hrozný, chce to mít dobrej spacák a pořádně se nabalit, no i když rýmu sem si domu přivezl. Má to ale i výhodu, v takovém počasí se nemusí chladit
.
- Neděle 1. listopadu 2009 v 10:39® nutrip
-
zadar> musel to být celkem očistec – v noci zima jako v rusku a když člověk je zmrzlej, tak už nezahřeje nic. obdivuji – já bych maximálně jel na den ale noc no nevím nevím.
- Neděle 1. listopadu 2009 v 10:31profil byl smazán
-
nutrip> Já chytil jenom toho jednoho, kamarád chytil 8 kaprů nejmenší měl 61 a největší 76, byli tak do 10 kg, byl tam o den déle a měl lepší místo. Brali jenom za tmy. Chytali jsme na boiles vlastní výroby. Jinak z Berounky je to můj největší, ale je to možná tím, že na Berounku jezdím v poslední době hrozně málo, loni jsem tam na kaprech nebyl ani jednou a letos poprvé a i to byla výprava z nouze, protože jsme chtěli na Labe, ale měli jsme zprávy, že to tam teď moc nejde, no a nakonec to byla dobrá volba.
- Sobota 31. října 2009 ve 21:51® lubo OV
-
zadar> teda chytat ryby při mínus šesti, to už chce opravdu kus rybářského nadšení
))))
- Sobota 31. října 2009 ve 20:48® nutrip
-
zadar> Gratuluji a obdivuji v takové kose. a byl i jiný? nač to šlo?
- Sobota 31. října 2009 v 18:58® mibi
-
HEJ ZDAR PĚKNÝ KAPR TAKY JSEM CHYTIL JEDNOHO KAPRA 58CM
- Sobota 31. října 2009 v 15:46® 1Mara
-
zadar> Hezkej pepík gratulace
- Sobota 31. října 2009 ve 14:40profil byl smazán
-
2 dny na Berounce zima jak v Rusku, v noci –6° povedl se mi kapr 81 cm 11Kg
- Sobota 31. října 2009 v 9:03® mondry
-
Zdarec lovci.Chci koupit bivak ale nějak se nemohu rozhodnout jaký.Tak se chci zeptat jaké máte zkušenosti s jednopláštovými bivaky v deštích.Vydrží?A kolik?
- Čtvrtek 29. října 2009 v 18:00® lubo OV
-
pjarmil> vlastně ne. Omlouvám se. Špatně jsem to pochopil. Mám nade dnem s nástrahou i háček. Takže se připojuji s otázkou k nutripovi. V čem je to výhodnější, než když je nade dnem nástraha i s háčkem?
- Čtvrtek 29. října 2009 v 17:57® lubo OV
-
pjarmil> ano, souhlasím. To je to co jsem vysvětloval nutripovi, že dělám
- Čtvrtek 29. října 2009 v 9:41® nutrip
-
pjarmil> a to, že háček bude na dně a nástraha se vznášet bude dobré? přeci při nasátí rybou je lépe když háček je také vznášen. nebo je to kvůli ostražitosti ryb?
- Středa 28. října 2009 ve 23:17® pjarmil
-
lubo OV> zkus dat oluvko nad boilies nebo nejakou plovouci nastahu.. hacek budes mit na dne a bude ti plavaz pouze nastraha.
- Středa 28. října 2009 ve 20:28® osprey
-
nutrip> Já kaprařskou klasiku nechytám. Kapry lovím jen na feeder na proudící vodě. Tam tahle vychytávka zas tak moc úspěšná nebude.
- Středa 28. října 2009 ve 20:01® nutrip
-
osprey> no to jsem právě zaslechl, že by to takto mohlo být – ale díky tomu, že jistě máte s tímto větší zkušenosti, tak jsem to nadhodil.
- Středa 28. října 2009 v 16:35® osprey
-
Pánové, ten brok ovlivňuje zásek víc, než by se zdálo. Upravuje polohu háčku a směr, kterým návazec opouští tlamu ryby – takže do jisté míry funguje podobně jako rovnátko.
Nesmí být úplně malý.
- Středa 28. října 2009 v 15:09® lubo OV
-
spike> na to abys byl kaprář nepotřebuješ mít hodně peněz. Kapři se dají lovit i bez drahých děliček, stojanů, bivaků, echolotů atd. Samozřejmě když budeš chtít hned lovit 15 kg kousky bez jakýchkoliv zkušeností, tak tě to hodně peněz stát bude. Budeš do vody sypat boilies za tisíce aniž bys věděl proč zrovna na tomto místě, proč zrovna tuto nástrahu a většinou bude výsledný efekt bídný. Dokud napřed nepochopíš celou filosofii lovu kapra zařadíš se k mnoha dalším, kteří sice nevědí proč je tohle zrovna tak a tak a proč se tamto dělá zrovna tak a tak, ale ostaní to tak dělají, tak já taky …
Tento příspěvek byl editován 28.10.2009 14:10:55 uživatelem lubo OV.Je lepší začít s těmi menšími kapříky, když neberou, najít důvod proč a když berou, taky najít důvod proč zrovna teď berou.
- Středa 28. října 2009 ve 13:15® nutrip
-
zadar> jasně, já si to myslel ale když se tady bavíme o čemkoliv, tak jsem se zeptal. broček o váze 1,4 nebo 2 g neudělá v samo záseku nic. no sleduji, že chytráků u vody je hodně a ani nevědí proč dělají to či ono – někde něco uvidí a odůvodní si to podle svého. to nemám rád – když už tak vědět proč to tam je a zda to vůbec potřebuji a nebo ne.
- Středa 28. října 2009 ve 12:27profil byl smazán
-
nutrip> Trochu zapřemejšlej, jak by broček na návazci mohl ovlivnit zásek, to je přece pitomost, samozásek ti ovlivní jedině olovo co je jako zátěž , nebo třeba šutr při vyvážce. Ten broček je tam jenom kvůli plovoucím nástrahám nebo kvůli kopírování dna, ale podle mojí zkušenosti se k tomuto účelu více hodí plastické olovo.
- Středa 28. října 2009 v 10:12® nutrip
-
no to je pravda, že se tím dá regulovat vzdálenost ode dna při použití plovoucího boilies a nebo korku apod. takto jsem to i bral. já jsem totiž zaslechl dva rybáře jak se baví a ten jeden povídal, že je to tam kvůli 100% zásekům (nevím a tak jsem se ptal, protože se mě nezdálo) asi každý má jiné zkušenosti a pro jiný důvod to montuje tímto způsobem.
- Středa 28. října 2009 v 7:49® spike
-
osprey> Míro to jsem nevěděl protože jak jsem již řekl kaprař zatím nejsem a je to hlvně tím že nemám dostatek peněz a jezdím na kole. Jinak toto je taly logické, když chytáš na plovoucí nebo na panáčka že reguluješ výšku. Já jsem na to nechytal ale musím říct že i při letu to má svůj účel
Tento příspěvek byl editován 28.10.2009 06:49:26 uživatelem spike.