Chytej.cz

Kaprařina

V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 17. září 2009 v 18:35® spike
spike

jonnylord> tak to jsem ještě nezkusil ale u nás chytají parmy a kapry na řasu.

Čtvrtek 17. září 2009 v 0:01® jonnylord
jonnylord

výča> ja mám kámoše a on chytá na trávu nebo listí ze stromu u vody

Středa 16. září 2009 ve 23:21® osprey
osprey

výča> chleba, ovoce, rostlinstvo, kukuřice, náhodně i takové špeky jako rousnice nebo vláčecí nástrahy

Středa 16. září 2009 v 17:45® spike
spike

Od doby co mám feeder jsem zapoměl že mám doma kaprařské náčiní, proto to musím napravit, 20.9 si zajdu na kapříky. po dlouhé době.

Středa 16. září 2009 ve 14:47® výča

ahoj na co chytáte amury.

Pondělí 14. září 2009 v 18:53® Klon
Klon

belmondo> Neboj já se neponížím k tomu abych tě urážel a nadával ti…Jestli jsi toto bral jako bitvu kdo s koho,tak tě přednostně uznávám za vítěze…Já sem chodím abych si zde pokecal s kamarády a dozvěděl se něco nového a naoplátku zas já poradím jim.Možná patřím podle tebe mezi s…y,ale aspon vím jak to vypadá v Chlumci a kde jsou top místa..Byl jsem na mnoha řekách,jezerech či rybnících a to i mimo ČR a věř mi že jsem se tam mnohdy dostal díky kamarádům.Tvým přístupem se tam dostaneš akorád jen sám bez kolegů…Neříkám že jsem nejlepší a nejlepší ani nejsem,na to si moc vážím jiných pánů,ale zkušenosti které jsem získal mi už nikdo nikdy nevezme a za to můžu jen poděkovat kolegům se stejným zapálením pro rybařinu…

Rada pro tebe???Važ si všech co se ti snaží poradit a vše se ti jednou vrátí…Takhle se akorád umlátíš sám…

Pondělí 14. září 2009 v 17:36® osprey
osprey

belmondo: Bohužel, Klon je jeden z nejlepších, kdo ti tu mohli poradit. Napsal ti, že dobrých fleků je tam málo a budou určitě obsazené a celkově to tam moc nejde. Taky informace.

Vzhledem k tomu, jak ses tu předvedl, se asi ničeho dalšího nedočkáš – přesněji řečeno dočkáš se už leda jediného. Toho, že ti všechny tvoje příspěvky s vulgárními výrazy smažu. Stačí jeden další.

Pondělí 14. září 2009 v 9:31® kaprnak
kaprnak

belmondo -tak se uklidni a nevykrikuj do tmy a nesud kaprare dokud ho neznas a kdyz chces s necim poradit tak bys mel bejt slusnejsi a to ze nekdo nejezdi na soukromaky a neco ti poradi kdyz to zna tak nemusis hned mlet hovna takze klidek a drz hubu

Neděle 13. září 2009 ve 21:20® kynolog
kynolog

belmondo> Docela odvážný,chtělo by to trochu pokory.

Neděle 13. září 2009 v 19:38® belmondo
belmondo

klon-ty mongole a jaký informace jsi mi podal a ta karta je moje věc tak se starej o sebe ti b..e. Takovejch chytrolínu je všude jako sraček a ty jsi asi jejich velitel jak tak čtu ty tvoje příspěvky.

Neděle 13. září 2009 v 19:23® Klon
Klon

belmondo> Tak za prvé se honem rychle uklidni a za druhé jsem ti informace podal…Jelikož znám Chlumec velmi dobře,tak jsem ti odpověděl…Až si vyplniš komplet svůj profil,tak u mě budeš chlap…Takovýdle tu máme strašně rádi,kteří mají akorad kecy a schovávají se za nevypněný profil…

Myslíš že s tvým přístupem ti ted někdo poradí????

Tento příspěvek byl editován 13.9.2009 19:25:54 uživatelem Klon.
Neděle 13. září 2009 v 18:02® D-Fish
D-Fish

spike> Dle mého názoru záleží jestli jdeš chitat na dlouho nebo jen na odpoledne ja pokud jdu na dlouho aspoň 3 dni tak boilie a pokud na krádko tak peleta ale zase záleží dle lokality jak jsou ryby zviklé ale vjedšinou to zabýrá čau

Neděle 13. září 2009 v 17:44® belmondo
belmondo

Klon-Když najezdíš na soukromáky tak se naser do diskuze ty joudo.

Čtvrtek 10. září 2009 ve 23:54® argonat

www.ct-akvarius.webnode.cz Hledáme mladé rybáře do našeho Junior Clubu

Pondělí 7. září 2009 ve 23:17® Klon
Klon

belmondo> To nemusíš řešit…TOP místo bude na 100% zabrané a jak to jde na Chlumci????Nic moc,ale třeba se poštěstí…

Já osobně na soukromé revíry nejezdím,ale mám přímo v Chlumci rodinu,tak mám informace…

Pondělí 7. září 2009 ve 20:08® spike
spike

ted jedu v sobotu na ryby tak zkusím na rozpustnou pva snuru dat pelety a tím si zakrmit přímo u háčku

Pondělí 7. září 2009 v 19:51® belmondo
belmondo

zdar clapi jedu po neděli na clumec tak by mě zajímalo jak to tam jde a jestli nevýte jaké je top místo díky moc všem.

Neděle 6. září 2009 v 17:49® Klon
Klon

spike> Ahoj toto je individuální otázka a záleží na jaké pelety chytáš… Většina používá pelety Halibut,ale záleží v jaké velikosti…

Když budeš chytat na boilies o velikosti 20 mm,tak menší ryby minimalizuješ,ale u pelet je nevýhoda,že je otůkávají menší rybky a když už je menší,tak můžeš na to chytit menšího kapříka…Vyhoda pelet je zase že má okamžitý účinek a když ho nadipuješ lososovým olejem,který by jsi vždy měl dostat k Halibut peletám zdarma,tak jejich účinek ještě podpoříš…

Jinak abych ti odpověděl,tak já peletami jen zakrmuji společně s boiliesem na který chytám a mám s tím dobré výsledky…Přímo pelety jako nastrahu nepoužívám…

Né že bych to nezkoušel,ale pelety se dají nejlépe použít za letního počasí,kdy je voda tepla a jejich ůčinost je nejvyší.Ve studene vodě už tak nefungují.Další věc je že pelety díky oblakovému rozpadu ( když se rozpada uvolnují se častice do vodního sloupce )přitahuje malé rybky které do něj tlučou a proto ve většině případů to slupne malý kapřík…

Jinak jako zakrmovací prostředek vřele doporučuji…

Sobota 5. září 2009 v 19:43® Zauwi
Zauwi

Sháním partáka na ryby, termín 18–20.9.2009, lokalita Ostrov nad Oslavou, nemá někdo chuť na víkendovou chytačku?Nechce se mi jet samotnej…

Sobota 5. září 2009 v 19:00® spike
spike

Zdravím přátelé Petrova cechu. Zajímalo by mě co si myslíte na otázku Boilie nebo Pelety?? Jaké jsou vaše zkušenosti,co si myslíte že je lepší?? Já když jdu na ryby tak si na jeden prut dám pelety a na druhý Boilie a na pelety tahám víc kaprů ale menších než na boilie..Jaké s tím máte zkušenosti??

Sobota 5. září 2009 v 9:43profil byl smazán

vasek.spata> ŠÍŘENÍ REKLAMY TOUTO FORMOU JE ZAKÁZÁNO. pokud si nedokážeš přitáhnout klientelu tak to nedělej tady.

Sobota 5. září 2009 v 9:01® vasek.spata
vasek.spata

Klon> taky krásná ryba www.malirazednik.cz

Pondělí 31. srpna 2009 ve 22:41® fischmon

Neměl by tu někdo chut jet do Španělska na EBRO na sumce a na pořádný kapry ? Odjezd je 24.9.09 autem. Místo je pro 3 nadšence.

Sobota 22. srpna 2009 ve 20:05® jonnylord
jonnylord

zadar> nj ja chytam na boilies 1rok mam pekne kapry 55cm ale poustim beru dom tedka jen sumce a uhore mam doma uhere jen 2 a sumnce jeste zadneho a chtelbych jeste 1uhore a 2sumce a pak poustim vse

Sobota 22. srpna 2009 v 18:21profil byl smazán

jonnylord> Klon má pravdu, koule kapři žerou všude, ale jsou druhy, na které nenachytáš kdyby ses rozkrájel, zkus teď při teplé vodě nějaké smrady s větším množstvím rybích mouček, koule se pokus udělat takové, aby se ve vodě postupně olupovaly, tím jsou atraktivnější, ale zase to sebere každej kapr i malej, ale mezi hodně malejma se většinou povede i nějakej ten větší, když začnou na koule reagovat pravidelně, tak je čas na to přitvrdit, koule které jsou tvrdé částečně odselektují malé kapry, ubude záběrů, ale zvětší se velikost. Většinou to tak funguje, ale 100% to není nikdy. Chce to hodně času, věřit ve kvalitu boiles a nevzdat to po pár dnech neúspěchů, no a samozřejmě to chce také mít štěstí.

Pátek 21. srpna 2009 ve 23:25® Klon
Klon

jurann> Zajímalo by mě jak dlouho jsi u vody ??,jestli přes den,nebo víkend…Tohle je oemetná otázka a na ní lze jen odpovědět ošemetnou odpovědí…Zkusil bych to asi takhle…Neexistuje kapr který by nesežral boilies nebo něco jiného…Velkého kapra si musíš jak se lidově říká vysedět.....Je jasné že pokud tam dáš něco jiného,tak ti na to skočí malý kapřík nebo jiná bíla ryba.....To je dáno tím že průměrná velikost boiliesu je 20 mm a to ti malý kapřík nevezme…Tím se právě eliminují nechtěné zaběry…Lokalita jako taková nehraje v příjmu boiliesu žádnou roli.Boilies funguje všude,jen se jim musíš trefit do chuti…Když to nejde,okamžitě přecházím na kukuřici pod vlas…Kukuřice je univerzál a když uděláš na jednom háčku 2 nebo 3 podvazy o 4 zrníček kukuřice,tak na 75 % eliminuji zaběry nechtěných ryb…Další věc,kterou zkus je třeba 2 menší koule na podvaz nebo panáčka a na konec není k zahození plovoucí boilies…

Konečná rada zní: Zkoušet,zkoušet a zkoušet.....

Pátek 21. srpna 2009 v 1:04® jonnylord
jonnylord

au au moje záda po 1,5hodince jsem nachytal 350 žížal sám jsem je počítal tak snad skočí větší kapřík na fotku

Čtvrtek 20. srpna 2009 v 18:11® lubo OV
lubo OV

klon, zadar: Taky kupuju kukuřici v krmivech. Lépe řečeno přímo ze sila. Ale spíš proto, že fantazie některých ryb. obchodů při tvorbě cen nezná hranic :-)) (4,–Kč/kg na sile, 13,–Kč v ryb. obchodě) Ale díky. Ještě udělám nějaké pokusy.

Čtvrtek 20. srpna 2009 v 16:51® jurann
jurann

Zdravím všechny rybáře. chodíme s kamarádem na rybník Nový Stav který má rozlohu 50 hektaru..... převážně chytame na boilies a pelety ruzne příchutě.....krmíme kobrou a pva punčochou ale výsledky žádne .....když dáme něco jiného tak to zebere malý kapřík…ma někdo nějakou radu .....vím že to i lokalitami že někde boilies jede jako hrom a někde vůbec. a ryby tam jsou velke jenže nějak nechcou brát

Středa 19. srpna 2009 ve 23:33® Klon
Klon

lubo OV> Zadar má pravdu v tom,že záleží jakou kukuřici koupíš…Jsem názoru,že pokud koupíš kukuřici,která se válí na krámě rok,tak nemůžeš čekat že bude úplně super…já kupuji kukuřici v krmivech a už jen na pohled je lepší než v rybářství bůhví jak dlouho stará…

Jinak já jí přímo dělám následovně : namočím do vody na 2 – 3 dny, ( měl by stačit 1 den,ale dělám to takhle.)Pak jí následně vařím v hrnci na mírným plamenu a jen dolývám vodu…ona jak postupně ještě nabotná,tak vodu vychlasta a taky se voda odpaří…V tlakáčí by jsi měl být ale bez těchto problému…