Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 10. srpna 2009 v 9:54® kaprnak
-
sardelpastička ten asuan je maly soukromy rybnicek pry tam maji kapry do 12kg chcou tam 100kc na prut muze se lovit nonstop atd.
kdyz tam byly kamosi tak nachytali spousty kapru od 5 do 9kg a nejvic slapali na olihen a nebo na nejake ovoce s rybinou
snad ti moje odpoved trochu pomuze
- Neděle 9. srpna 2009 v 19:47® yerrx
-
Klon> no a třeba když se jede na ty výpravy jak sebou lidi berou přes 20kg kukuřice tak to všechno vaří?
- Neděle 9. srpna 2009 v 19:42® Klon
-
yerrx> Samozřejmě že má být vařená.Z prvu jsem myslel že si děláš s touto otázkou srandu,ale budiš.Musí být vařená!!!Když jí tam naházíš neuvařenou,tak v kaprovy bude bobtnat několik týdnů a je znovu po rybách a to je to nejmenší.Můžeš jim tím způsobit trávicí problémy…
- Neděle 9. srpna 2009 ve 14:37® olda
-
PeeBob> Tak to jsem zvědavej kdo.
- Neděle 9. srpna 2009 ve 12:36® yerrx
-
1Mara> no ale ta kukuřice je použitelná ne?
- Neděle 9. srpna 2009 ve 12:17® PeeBob
-
Zdravím všechny.Prosím vás chtěl bych vyrazit na větší kapry nemohli by jste mi někdo poradit nějakou dobrou lokalitu která patří do celosvazovky?Předem moc děkuju.
- Neděle 9. srpna 2009 ve 2:59® 1Mara
-
yerrx> škoda že u toho nebudu až si to zpapáš
)
- Sobota 8. srpna 2009 v 17:15® yerrx
-
Klon> a ta kukuřice má být vařená? já totiž vedle toho boiliesu našel eště tašku syrové tvrdé kukuřice…
1Mara> tak když je to prošlé, ale není na tom žádná známka(plíseň, divná chuť) tak to sním
- Sobota 8. srpna 2009 v 11:31® 1Mara
-
yerrx> vyhodit
taky by jsi nejedl prošlí jídlo , dej jim to co sám jíš
.
- Sobota 8. srpna 2009 v 10:43® Klon
-
yerrx> To je to samý…Jestli mohu doporučit vyprdni se na to a vyhod ho…Na zakrmení je stejně nejlepší kukuřice.....Minimálně by jsi tím z kazil vodu na cca 14 dní až měsíc a nikdo by si nezachal a počítám že ty taky ne…Ta zaruční doba tam není jen tak pro nic za nic.Třeba není plesniva a na pohled nic nejde poznat,ale jsou v nich přísady které zkažené a prošle budou…VYHODIT!!!
- Pátek 7. srpna 2009 v 18:50® yerrx
-
Klon> ja na to nechtěl chytat, jsem si spíš říkal krmit protože toho sou 3 kila…
- Pátek 7. srpna 2009 v 18:17® Klon
-
yerrx> Na takhle starý boilies chceš chytat????Bez úrážky,ale to mělo dávno ležet v koši.Nemáš jistotu co to udělá.Zabít tím rybu asi těžko,ale minimálně může mít nějaké trávící problémy.Kdyby bylo domácí,tak neřeknu,to stvrdne jak kámen a pak ho dáš na 2 dny do vody a chytá se na to,ale na komerční bych s vysoka sr…Koukal jsem že ti je 15 let a myslím že nějakou tu korunu na boilies určitě mít budeš.Komerční dnes už koupíš něco přes 100kč a bude dle mého názoru lepší než toto.Takže není třeba šetřit.
- Čtvrtek 6. srpna 2009 v 19:56® yerrx
-
osprey> no voní to pěkně a plesnivé to taky není, ale já jestli to nemůže být nebezpečné…doba spotřeby byla do 31.12.1999
- Čtvrtek 6. srpna 2009 ve 14:01® osprey
-
yerrx: Proč ne? Jenže ta otázka má mnoho odpovědí.
Chytat můžeš na cokoli, otázka je, co chytíš.
Samozřejmě čím kvalitnější a čerstvější nástraha, tím víc k ní můžeš mít důvěry.
No a taky je otázka jak prošlé. Jestli má konzervované boilie záruční lhůtu rok a ty ji o dva týdny přetáhneš, tak se s tím boiliem za těch 14 dní navíc nejspíš nic nestalo.
Když vyhrabeš nějakou šest let starou exhumaci, musíš být připraven na to, že už třeba rybám vonět nebude.
Tento příspěvek byl editován 6.8.2009 14:02:22 uživatelem osprey. - Čtvrtek 6. srpna 2009 ve 12:16® yerrx
-
můžu chytat na prošlé boilies?
- Čtvrtek 6. srpna 2009 v 9:52@ dmiro
-
Zdar lidičky, nemáte někdo prosím čerstvé správy ze Slap? Případně přímo z oblasti chatek u zrůbku?!!! Budu vděčnej za jakékoliv správy, popřípade rady! Předem všem díky. Miro
- Středa 5. srpna 2009 ve 21:57® Kubah
-
M.michael> Jak souvisí malý háček s tím, že ti to kapr urval?
- Středa 5. srpna 2009 v 10:30® M.michael
-
chytalse ve viganticich a zabral mi kabr 40cm a urval mito protože sem mne malyhaček
- Úterý 4. srpna 2009 ve 22:19® sardelpastička
-
Nazdar lidičky nevýte někdo prosím něco o vodě ASUÁN jak se tam chytá na co to jde atd????
- Úterý 4. srpna 2009 v 16:17® Petr K
-
zdravím nebyl jste někdo teďka na Štítu já tam jedu příští týden ,tak chci se zeptat jek to jde na B dík za odpověď
- Pondělí 3. srpna 2009 ve 23:40® dawe4
-
zdravím vespolek … chystám se s dvouma kolegama v září do španělska na řeku ebro … dva chceme chytat sumce ale jeden by rád na kapry … jenž my s nima nemáme žádné zkušenosti, aby sme mu poradili .. najde se tu někdo kdo chytal na ebru na řece (ne na přehradách) kapry a poradí??? nejde mi o místa ale jde-li tam úspěšně kapry chytat a jakými metodami … jde i o nákup vybavení … kdokoliv budete ochotni poradit pište prosím osobní poštu .. děkuji
Tento příspěvek byl editován 3.8.2009 23:41:43 uživatelem dawe4. - Pondělí 3. srpna 2009 ve 21:22® havel
-
NOVĚ MŮŽETE V E-SHOPU CHYTEJ.CZ (http://edice.chytej.cz) ZAKOUPIT KALENDÁŘE PRO ROK 2010.
JEDNÁ SE O „RYBÁŘSKÝ KALENDÁŘ“ A „ORIGINÁLNÍ RECEPTY Z RYB“. OBA BYLY VYROBENY VE SPOLUPRÁCI S CHYTEJ.CZ.
Tento příspěvek byl editován 3.8.2009 22:43:16 uživatelem havel.
http://edice.chytej.cz/…i_kalendare/ - Pondělí 3. srpna 2009 v 16:28profil byl smazán
-
Zdravim všechny kapraře co milují krásy východních čech. mám menší dotaz, koncem srpna se chystám vyrazit na nějakou svazovou vodu na „větší kapříky“. můj cíl je jasnej,ulovit si osobáček(kolem 80 čísel). najsem žádnej masař,chyť a pusť je jasným cílem. pokud někdo ví o nějaké krásné lokalitě(pouze stoják!!! nejlépe nějaká pískovna či zatopený lom) tak pište do osobky. Všem co odpoví moc děkuji
Tento příspěvek byl editován 3.8.2009 16:28:58 uživatelem . - Sobota 1. srpna 2009 v 16:19® Robur
-
zkus, třeba vyhraješ konkurs
- Sobota 1. srpna 2009 ve 13:16® luk888
-
Robur> jo tááák
ne to nee není to moje PVA punčocha mi došla, takže ti můžu udělat foto jen leda s PVA nití…
- Sobota 1. srpna 2009 v 10:00® Robur
-
luk888> já to chci k článku, takže chci mít zdroj a uvedu autora, ještě si to někdo pozná a problémy nepotřebuji, nebo jsi autor?
- Pátek 31. července 2009 ve 22:41® cormaxx
-
Robur> jj já myslel s nástrahou.Ale stejně jsem koukal,že tu fotku co jsem chtěl už nemám.Mám jen jednu a tam je to docela blbě zabraný
- Pátek 31. července 2009 ve 22:01® luk888
- Pátek 31. července 2009 ve 21:15® Robur
-
to mám, já to chci s nástrahou
- Pátek 31. července 2009 ve 21:12® cormaxx
-
Robur> PVA punčocha by nestačila?