Chytej.cz

Kaprařina

V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 21. června 2009 ve 14:19® mojza
mojza

Daweiczek> urcite tim nic neskazis kdyz predkrmis , ba naopak,ja jezdim jen na vikend a mam to celkem z ruky na reku tak nepredkrmuji,ale soustredim se na mista kde se kapri casto vyskytuji a na rece jsou to hlavne padli stromy nebo kere

Neděle 21. června 2009 v 11:34® Daweiczek
Daweiczek

mojza> Takže je lepší menší množství boillie a poblíž přírodních překážek…? a jak často (kolikrát týdně)? Díky za odpověd

Sobota 20. června 2009 v 19:36® mojza
mojza

klammer> Ahoj,to je ruznorody,zalezi jak zrovna kapri prijimaji potravu,ale kdyz nastrazujes vetsi boili a das mensi hacek tak to chce vetsi mezeru aby se hacek pri vyplivnuti neschoval za boili,poznas to jednoduse kdyz te zacnout padat ryby,ale vetsinou nastrazuji boili 0,5 cm pod hacek

Tento příspěvek byl editován 20.6.2009 19:40:03 uživatelem mojza.
Sobota 20. června 2009 ve 13:24® klammer

dobrý den,potřebuji poradit.Jaká vzdálenost boilí na vlasu od háčku se asi tak upředňostňuje?

Pátek 19. června 2009 ve 22:12® curil

ahoj vydry,Alove ja jsem takovy rybar ze vetsinou chytam jednou za rok :-) .vetsinou chytam protoze mam chatu 10m od vody a s kamaradama jezdime kazdy rok nekam na tyden na ryby.vyprava se blizi tak se ptam,ja jsem jediny takovy slabsi :-) jinak ostatni jsou opravdu odbornici.chci prekvapit a vzit neco jineho nez oni.

Pátek 19. června 2009 ve 21:31® mojza
mojza

Daweiczek> Ahoj, na rece se me osvedcilo chytat bodove s malim mnozstvim boili,protoze kdyz jsem nakrmil vice tak me krmne misto hned atakovali tlousti,vetsinou se ti kapri prozradi sami,vyplati se ti dobre sledovat vodu,vetsinou proplouvaji u padlych stromu na ne prochytanych mistech

Pátek 19. června 2009 v 19:50® sgt.mooody

curil> Jestli chceš znát jen náký tip boilie tak se mi před týdnem na Slapech v 6m hloubce docela osvědčil tygří ořech ;-) ale to zrovna taky neni levná záležitost…

Pátek 19. června 2009 v 16:24® Alov
Alov

Kolego curile :-D Osobně bych Vám doporučil zkusit Biocraba od JetFishe (Těšínský). Letos jsem tuto směs vyhrál na veletrhu v Brně a v podstatě na boili nechytám na nic jiného. Šlape mi docela slušně na všech typech vod. Jediný zádrhel je cena. 10 kg směsi vyjde na cca 3 – 3 500 kč. K tomu je třeba přičíst aminokomplex, vejce a gluten (pojivo), protože směs se docela drolí a bez glutenu se špatně pojí. Nevím, jestli se dají koupit hotovky (podle mého ano), ale u těch už si nejsem jist kvalitou. Poté bych vyzkoušel něco sladšího (jahodu, brusinku atd.) Pokud ještě něco budete mít, tak se klidně ptejte…:-) Lovu zdar…

Pátek 19. června 2009 ve 14:39® curil

kolego alove,tak kdyz jsem teda tak spatne polozil otazku tak jeste jednou. za tyden mam jet na dovolenou na ryby na .je tam hloubka asi 12m a sterk.zajimalo by mne jestli mate nekdo tip na nejaky novy bolies ktery se vam ted osvedcil.dik

Pátek 19. června 2009 ve 13:01® Daweiczek
Daweiczek

Zdravím, potřeboval bych radu co se týče krmení boilliesem na tekoucích vodách. Např. Odra…Poradí mi někdo jak často a jakým množstvím krmit…? Děkuji předem…

Pátek 19. června 2009 v 11:00® Alov
Alov

Na poslední 2 příspěvky zřejmě odpoví jen blázen. Nic ve zlém pánové. Odpověď na otázku uživatele „curil“ by zabrala min 2 stránky.A odpověd na otázku neregistovaného „123321123321“ by zřejmě byla ještě obsáhlejší. Takže pánové, pokud chcete z někoho zde něco kloudného vytáhnout, tak musíte specifikovat přírodní podmínky lovu na daném místě, případně roční období a další aspekty. A nebo se prohrabat a progooglovat webem a něco naštudovat…

Pátek 19. června 2009 v 10:54@ 123321123321

jak se chytaji kapři v tekouci vode

Pondělí 15. června 2009 v 15:40® curil

ahoj,poradte nejaky spickovy boilies na kapry.mam jet na dovolenou a nevim co koupit.

Pátek 12. června 2009 ve 20:49® pajka

Ahoj, nevíte o nějakým místě chytání větších kaprů na řece Moravě nejlépe poblíž Olomouce( může být i50km od Olomouce). Chytam chyť a pusť. Prosím pište na E-mail: pajarybarka@seznam.cz Předem děkuji… Petrův zdar! Ať se daří…

Pátek 12. června 2009 v 16:05® Plumley27

Škoda že mi není tak těch 15–16 let.

Pátek 12. června 2009 ve 14:38® Plumley27

Jo tam jsem taky chtěl jít, ale bylo to na mě moc daleko.

Čtvrtek 11. června 2009 ve 20:57® spinn
spinn

Ahoj,kdo jde do prváku na SRŠ Vodňany,tak ať se přihlásí na spolužáky: http://www.spoluzaci.cz/774229 Díky

Čtvrtek 11. června 2009 ve 20:45® HaDová
HaDová

Všem co mají zájem o oblečení chytej. Zde jsou první kousky http://edice.chytej.cz/…i_chytej_cz/(pro­zatím v našem e-shopu), příští týden zprovozníme znovu sekci oblečení chytej.cz zde a v pondělí doplníme zbytek triček a 3 druhy nových čepic. Objednávat můžete mailem – edice@chytej.cz.

Čtvrtek 11. června 2009 v 15:42® radovan

PROSIM.MA NEKDO ZKUSENOSTI S NAVIJAKEM FOX STRATOS FS12000E?RAD BYCH SI HO PORIDIL.DEKUJI

Sobota 6. června 2009 v 10:05profil byl smazán

No tak vida…už jsem ji chtěl pro Alova koupit v naší místní prodejničce a koukám, že není co řešit. Tak co dalšího…(budeme psát do „tipy a triky-vychytávek“?) Mám jich spoustu za ta léta, co rybařím. Jsou to většinou drobné ptákovinky, ale pomáhají.

Pátek 5. června 2009 v 16:50® 1Mara
1Mara

Alov> Ta struna stojí pár šupů:-) , a mají jí skoro ve všech rybářství :-)

Pátek 5. června 2009 v 15:56® ladamaj
ladamaj

Alov>není zač děkovat od toho jsme na tomto servru abychom si navzájem pomohali a otom to je ok.-)

Pátek 5. června 2009 ve 14:48® Alov
Alov

ladamaj> Dík. Mrknu na to, protože na to provlékání už fakt nemám nervy :-)

Pátek 5. června 2009 v 11:46® ladamaj
ladamaj

Alov>já osobně tu to strunu používám už několik let a na krámě ji koupíš třeba u sema Lenešice se dá objednat poštou není to problém.-)))

Tento příspěvek byl editován 5.6.2009 11:47:55 uživatelem ladamaj.
Pátek 5. června 2009 v 8:49® Alov
Alov

Nordboy> Tak po tomhle jsem se u nás sháněl jako blázen a nesehnal. Vím, o co jde :-)

Čtvrtek 4. června 2009 v 15:40® HaD
HaD

NOVÁ SOUTĚŽ! http://www.chytej.cz/…-tip-a-trik/

Středa 3. června 2009 ve 21:16® mojza
mojza

vlnac> pekna ryba ,gratulace

Středa 3. června 2009 v 19:23profil byl smazán

Alov, Libor, bajabeza a spol – ještě k tomu provlékání vlasce bužírkou. Prodává se speciální provlékací lanko s ukončením podobným jako mají navlékáčky nití do jehly… je tužší než normální lanka ale umí se přizpůsobit mírným záhybům – (viz foto). Existuje několik tlouštěk a je po problému. Přeji klidné nervy.

foto/diskuze/kaprarina/2009/th-img24339.jpg
Středa 3. června 2009 v 11:51® vlnac
vlnac

Tak jsem se vrátil z Orlíku počasí dobrý čtyři dny v kuse pršelo. Ale máme pěkný kapry sice málo ale velký . Ukázka kámoš 83cm 15,8kg Ted se začli třít je to rachot u vody. Všem přeji mnoho rybářských ůspěchů.

foto/diskuze/kaprarina/2009/th-img24333.jpg
Pondělí 1. června 2009 ve 21:34® mojza
mojza

Mega-Fish> Ahoj,prevazne chytam reky, proto bych te spise doporucil najit kamenite nebo piscite dno kde se nachazi vetsinou spousta skeblicek,na bahne bych te to moc nedoporucoval, s navazcema si nelamej hlavu s taci jednoduchy bezuzlovy vazani hacku, spis se zamer na nechytana mista s malym tlakem rybaru