Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 29. května 2009 v 19:02® Libor
-
vasekmaj> ladamaj> však v pohodě hoši
- Pátek 29. května 2009 ve 14:24® vasekmaj
-
Libor>mám na tom zásluhu i já protože jsem toho moc neudělal a táta to nestíhal tak to neni odeslaný spozdravem vasekmaj
- Pátek 29. května 2009 v 10:03® ladamaj
-
Libor>ještě jsem to neposlal vůbec nestíham moc se omlouvám dnes určitě ošlu.
- Pátek 29. května 2009 v 7:47® Libor
-
ladamaj> nic mi nepřišlo, ahoj, učíme se každej…
- Čtvrtek 28. května 2009 ve 23:18® ladamaj
-
Libor>čauky pošlu ti to e-mailem,jinak se mám hodně co od tebe učit moc pěkné supr.-)
- Čtvrtek 28. května 2009 ve 21:40® Mega-Fish
-
Zdravím Kapraře Právě jsem začal skámošem Kaprařit. a mám dotaz Chytáme na řece hloubka 1,5m bahnité dno jak dlouhý návazec a co byste použili vy PS:začátky(musíme se jeste hodne učit nevíte kde by jsme načerpaly hodně info návazcích atd…
- Čtvrtek 28. května 2009 ve 14:19® Libor
-
ladamaj> jak jsou ty tvoje www stránky?
- Čtvrtek 28. května 2009 ve 13:31® ladamaj
-
marty66>jestli mohu tak tam občas jezdím jestli se jedná o Mělníku tak tu prodejnu znám moc dobře.Jinak je pravda že seženeš určitě něco lepšího a co se týká financí tak tam maj dražší věci o proti jiným prodejcům.Písni na mejl co potřebuješ a pokusím se ti vyhovět mám své www s poradenstvím i nákupem zboží na vše je obchodní záruka a je i jiná cena než v kameném krámě o tom ale rozhodují prodejci.Zatím co jsem sehnal tak jsou všichni spokojeni jak s kvalitou tak finančně.-)
- Čtvrtek 28. května 2009 v 10:56® marty86
-
tak stim soutokem ohledne dodani pres eshop nevim, vim jen to že i pri osobní navštevě kdyz jsem vybíral prut a vybral , tak mi bylo rečeno že prut za par stovek nestojí ani za to ho kupovat a že si mam radši koupit prut za 3000kč že je lepší atd. a navic se tam ke me chovali jako kdybych byl nejakej povl.
- Čtvrtek 28. května 2009 v 10:37@ ???
-
Pokud na něco pravdu čekáte nedoporučuju kupovat věci www.nasoutokushop.cz zboží vám prý vyřídí do 2pracovních dnů a já čekala 4dny a zboží nebylo ani předáno poště ani vyřízeno, ani email nepřišel co se děje po telefonické domluvě měli volat a vy..... se na to.Takže pokud něco potřebujete najděte si raději spolehlivý E-shop.
- Čtvrtek 28. května 2009 v 1:40® marty86
-
jeste jedna vecicka , je je lepsi rodpod nebo tripod??? dik
- Čtvrtek 28. května 2009 v 0:53® marty86
-
nazdarek chlapy, mam takovou prosbu, na strankach ryb.shopu ravenbrno prodavaj set rodpod 2 nebo tri pruty s naviakama s bajtem, hlasicema a svingrama sestava s 2 pruty stoji cca kolem 2200kc , co myslite, mel jsem doposud teleskopy od schimana 3,9m 40/80g za 500 kc/ks . co rikate na tu sadu, budu rad za kazdou pripominku. dikes ,Marty86
- Středa 27. května 2009 v 7:02® Alov
-
Libor> Pokud nechytá na delší odhoz, tak je to o ničem. Já tvrdím, že průběžka je průběžka.
- Úterý 26. května 2009 ve 23:55® Libor
-
Alov> díky, tak jsem to pánovi předvedl a usoudil že je mu to na pikaču. V prodejně mu to vnutili že to je na každou vodu montáž proti zamotání.
- Úterý 26. května 2009 ve 20:11® Alov
-
Libor> To máš bohužel pravdu. Pokud to prdne v kmeni, tak kapr jezdí s olovem. Ale ja říkám, že pokud je vše naštelováno jak má být, tak to prostě prdnout nemůže (myšleno síla vlasce+ brzda). Poukd to kapr fikne o šutr nebo škebli, tak jezdí „jen s háčkem“. A vzhledem k tomu, že chytám kapry bez protihrotu, je reálná šance, že se toho vcelku rychle zbaví. Jen jsem ještě zapomněl dodat, že helikoptéru hlavně používám na delší odhoz. Pokud chytám do 40 m od břehu, chytám na průběžnou montáž. Je krapet citlivější. Aspon mám ten pocit
- Úterý 26. května 2009 v 19:37® ladamaj
-
Adam.46>není zač je to jenom skušenost a hodně dlouhá.-)))
- Úterý 26. května 2009 v 15:58® bajabeza
-
Jestli mohu poradit s tou helikoptérou. Na provlečení silonu bužírkou s úspěchem používám kytarovou strunu E síly 12. Na konci si udělám a zapájím očko cínem a krásně se to protahuje. Výhoda proti kupované struně na boilí je cena, a pak délka je mnohem delší. asi 600mm. Lovu zdar
- Úterý 26. května 2009 ve 13:38® Plumley27
-
lukostřelec> Ten tam můžeš dat taky
- Úterý 26. května 2009 ve 12:20® Adam.46
-
ladamal: Dík moc źa názor, ja teď uvažuju mezi shakespear nebo konger, tak zatim dik
- Úterý 26. května 2009 v 10:20® Libor
-
Alov> díky moc, takže olovo je napevno, to jsem nevěděl. A silon se provleče bužírkou a uváže za tu karabinku (obratlík)? Pán už to má koupeno, jen to neumí navázat, tak tam dnes pojedu. Teď mě ještě napadá, co když ta ryba silon přetrhne, to se pak zvabuje tý zátěže s bužírkou špatně co? Nebo je tam nějakej fígl co tomu zamezí?
- Úterý 26. května 2009 v 9:04® Alov
-
Libor> Dá se koupiut celá souprava. Nic na tom není. V podstatě to je neprůběžná sestava s pevným olovem. Když přijde do obchodu a řekne, že chce helikoptéru na boili, tak mu dají celou sestavičku. Její cena se pohybuje od cca 15 kč výš. Musí vědět, jakou chce zátěž. Na obrázku jde vše vidět. Je návazec z pletenky si musí udělat sám. Výhodou helikoptéry je, že se v 99% nezamotá při náhozu. Má samosečný účinek. Pokud jsou kapři při chuti, tak boili jen šluknou, ototčí hlavu a sami se seknou. Proto se vesměs na helikoptéru dávají olova 60 až 100 g. Není to fakt nic těžkého. At se toho nebojí
Nejhorší je provléct silon tou dlohou bužirkou. To mám dycky nervy na pochodu. Dá se sice zkrátit, ale v tom případě by návazec neměl být delší, než bužírka. Ale délka návazce se doporučuje min 20 cm. Já osobně dávám 25 – 30 cm…
- Úterý 26. května 2009 v 8:54® Libor
-
Chlapi, poraďte montáž helikoptéra, volal mi táty známej a chce to zjistit jak má ta sestava vypadat, nechytám na to, tak nevím. díky
- Úterý 26. května 2009 v 7:21® lukostřelec
-
Plumley27> a nevíš co ze šrotem?
Tento příspěvek byl editován 26.5.2009 07:22:33 uživatelem lukostřelec. - Pondělí 25. května 2009 v 18:57® ladamaj
-
Adam.46>Shakespeare patřili mezi nejlepší znám spoustu rybářů kteří je maj ještě zdob komančů a nechtěj ani mněnit.Přesto že na dnešním trhu je spousta kvalitních značek některé známé jiné méně.Já osobně žádný nemám jen konstatuji jako velice dobré.-)
- Pondělí 25. května 2009 v 17:34® Plumley27
-
lukostřelec> Vyzkoušej třeba strouhanku ado toho kukuřicu.
- Pondělí 25. května 2009 v 7:15® lukostřelec
-
jak se dá vyrobit krmeni pro kapry do olůvka podomácku,a jak dobré nástrahy??
- Pátek 22. května 2009 ve 20:55® Leník
-
BuBu99> Hejtman je krásnej, mají levný povolenky a pěkný kapry, já tam byla jednou za klukama a to velký ryby moc nešly, když ano, tak kapři kolem 55 cm a občas nějaký menší lín. Je škoda, že se tam nemůže chytat nonstop a je tam zákaz používání bójek na označení krmného místa. Jinak Ti tam přeji krásnou chytačku, my se včera vrátili ze Štítu a to byl zážitek. Udělala jsem si svůj osobák viz. Z lovu.
- Úterý 19. května 2009 ve 20:10® Adam.46
-
Čau, prosím vás nemáte někdo zkušenosti s navijákama SHAKESPEAR???? Dík za odpověd…
- Neděle 17. května 2009 ve 13:30® BuBu99
-
muzete nekdo poradit jak to je ted na Hejtmanu mam tam jet v lete s rodinou do strmilova a nevim jestli ma cenu si brat sebou pruty a nevite jestli jsou tam i sumci predem dekuji za jakoukoliv radu
- Pátek 15. května 2009 v 17:00® 1Mara
-
Alov> Ten vypadá slušně něco podobného jsem nedávno koupil , ale nepamatuji si název
, až ho vyzkouším tak dám vědět jestli je dobrej , nebo si koupím ten co doporučuješ