Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 30. března 2009 ve 20:26® Alov
-
Tinka> To je těžko takhle něco radit. Ad1) Nepíšeš, na jak dlouho tam jedeš Ad2) Jak velká to je voda, jakou má hloubku atd. Ad3) V uthle dobu nejvíc jezdí sladkosti brusinka, jahoda atd. podpořené dipem. Ale neber to nějak závazně. Každá voda je jiná a těžko se tak radí. Zkus radši kuku 3 – 5 zrn pod háček, prokrmit partiklem ( kukuřice + řepka) a to na malým rybníčcích na pár dní nezklame nikdy. I mastodont někdy neodolá
- Pondělí 30. března 2009 v 18:57® Tinka
-
Zdravím, letos jedu poprvé na soukromou malou vodičku- šebkův rybník,můžete mi prosím poradit, na jaké boilie zde chytat začátkem května?Díky.
- Pondělí 30. března 2009 v 17:14® shadys
-
ahoj potreboval bych poradit pro kolegu ortodoxniho kaprare nejaky kvalitnejsi vlasec na kapra prumer asi kolem 35 s nosnosti kolem + – 10 kil pouzival k karp dik za vsechny rady
- Pondělí 30. března 2009 v 11:09® nurse02
-
Muzete nekdo prosim poradit zda mate zkusenost s pruty Konger Aviator Black Carp 3,6m/3lbs Diky
- Neděle 29. března 2009 ve 13:39® R-a-d-e-k
-
Ja bych radsi volil kukurici, treba medovou nez boiles.
- Sobota 28. března 2009 v 11:16profil byl smazán
-
balu80> Já myslim, že by bylo ještě lepší počkat. Ne snad,že by se nedalo chytit i teď, ale rozhodně to nebude žádná sláva. Jestli chytáš teprve od loňska, mohlo by to být pro tebe zklamání. Prubni raději nějakou klasiku, voda je studená, takže na jemno.
- Sobota 28. března 2009 v 0:21® balu80
-
Zdar jedu teď na týden na Orlas a rybařim teprve od loňska chci zkusit nějaký boilies. Nemáte nějakou radu který bych měl vyzkoušet? Vím že je to takhle těžký říct ale třeba nějaký který máte odzkoušený že fungovalo. Každá rada dobrá.
dík
- Sobota 28. března 2009 v 0:04® R-a-d-e-k
-
Zdarec chlapi! Chodi tu nekdo do Veseli na Moravu?
- Čtvrtek 26. března 2009 v 18:53® Rico
-
Nikos: mno zajimave.. uvidime… letos se chystam na Lipno.. tak premyslim do ceho pujdu…
- Čtvrtek 26. března 2009 v 8:53® Nikoš
-
Rico: http://www.forcarp.cz/?…
tady to máš…
- Čtvrtek 26. března 2009 v 0:37® Rico
-
Nikos: jina muzes mi presne popsast ten slizi? znacku a tak? kouknu se po tom a mozna vyzkousim, protze tri hodiny ve vode plus tri prehozeni to je mazec…
- Čtvrtek 26. března 2009 v 0:35® Rico
-
Nikos: doma jsem vazal snad jednou
ale to se tedka zmeni… Kaprarina me nejak pozrala, tak tedka zkoumam mozntaze, abych pravdu rekl chytal jsem vzdyky jen na nastrahy na hacek, pod hacek jsem zkusil jen jednou a a nicka nic a nejak jsem z toho nebyl moudrej ale zjistuju ze to je uplne v poho, zjistuju spustu vyhod, a taky si uvedomuju ze vetsi kapry nad pet kilo co jsem chytil nebo kolem peti kilo, tak jsem mel v dnesni dobe stesti ze si to vzali…
Je pravda ze me hodne rajcuje rohlikovy boilie, ktery si i sam vyrabim a na nej sem tesne pred podberakem vyhaknul pekneho macka (tipoval bych neco kolem 90cm), njn chybaba se clovek uci, hlavne od te doby vim ze nema cenu si rikat nahodim tenhle prut nez prevazu ten druhej, pak by se nestalo ze bych zdolaval na papiraku takovy torpedo…
- Středa 25. března 2009 ve 23:59® sus1
-
Zdravíme Koubu..-)
- Středa 25. března 2009 ve 23:48® Kouba
-
Zdravím kapraře:)
- Středa 25. března 2009 ve 23:24® Nikoš
-
Rico: no já test už vlastně provedl. Slezlo to až po třech náhozech a opětovným stažení a to to leželo před tím 3 hodiny ve vodě. Takže docela dobrý
Jinak šmodrchám montáže doma i u vody. Záleží na čase a hlavně rybách. Kamarád, závodní plavačkář mě naučil nebýt línej převázat. Takže už asi 10 let převazuju v podstě při každý příležitosti, kdy se mi nezdá být stávající montáž ideální. Nemyslím teď jen kapry, ale i feeder nebo plavku. Hlavně mi to dost vylepšilo skóre úlovků. Jen v zimě to je pakárna…
Co ty? doma nebo u vody?
- Středa 25. března 2009 ve 22:30® dabell
-
Zdravím Vás.Poraďte mi prosím,kde bych mohl sehnat elektrický stroj na výrobu boilies.Za jakoukoli informaci moc díky. Jirka
- Středa 25. března 2009 ve 22:28® sus1
-
V Brně měli nějakou masovou příchut a ta šla neskutečně na dračku.Chvilku jsem tam okukoval a nestačil se točit za pultem.Brali ještě jahodu a třešen,teda co jsem tam stál já..-)
- Středa 25. března 2009 ve 22:27® cormaxx
-
HaD: Jj to jo,ale tak vymáchat v tom koule (boilies pozn.autora)
- Středa 25. března 2009 ve 22:22® HaD
-
cormax: joooo. Poznal. Vypadá skvěle, ne?
- Středa 25. března 2009 ve 22:20® cormaxx
-
HaD: Aperitiv s dipem od Maxcarpu?
- Středa 25. března 2009 ve 22:18® cormaxx
-
Nikoš: Myslim že to bude spíš krátkodobá záležistost a že se to po chvíli z koule uvolní natolik,aby byla zase koule dominantní smrad(pokud není neutrální)
- Středa 25. března 2009 ve 22:07® HaD
-
poznáte co to je?
)
- Středa 25. března 2009 v 18:15® Rico
-
ahaaa uz vim co myslis, videl jsem to, ale tak uelej test, do sklenice hod jednu kouli bez a jednu s tim a uvidis jakej casovej interval bude od rozpadu bez slizu a se slizem, treba zjistis ze jak vaze vodu tak sice bude rychlejs rozpadat ale bude atrakrivnejsi, a nebo zjistis, ze naopak jak jsi rekl muzes udelat kouli z balzy a mas nekonecnou nastrahu
Kdzy jsem u tech kouli, pripravujes si navazce treba doma predem v klidu? Nebo to smodrchas az u vody?
- Středa 25. března 2009 ve 13:38® Nikoš
-
HaD: no to je prášek, ta koule se namočí do vody nebo do dipu a pak se to obalí tím práškem. Ten na sebe pak ve vodě naváže vodu a kolem tý koule se udělá takovej slizkej, chlupatej obal. Vypadá to parádně, jako když je něco dlouho ve vodě. Sám o sobě ten gel taky voní… Ale jestli přerazí chuť tý samotný koule, tak asi stačí obalit cokoliv a bude to mít stejnej efekt…
Jinak se to oslizí až po chvíli ve vodě, takže nához i došponování vlasce to nepoškodí.
- Středa 25. března 2009 ve 12:58® HaD
-
Nikoš: podle mě je to tak jak říkáš. Koule z korku a chytáš
Nicméně zřejmě dojde k narušení povrchu (náhozem, dopadem na dno, pohybem po dně) a původní aroma se uvolňovat bude. Apropo, co s tím gelem dělá voda? Rozpouští se?
- Středa 25. března 2009 v 11:45® Nikoš
-
Rico, HaD – no mám právě stejnou úvahu. Jen mi to nějak nejde do hlavy proč se to teda používá. Do teď jsem chytal klasicky, pod háček kouli a hurá do vody. Jenže všude čtu o dipech, gelech a jinejch udělátkách, jenže i přes zkoušku z chemie na vejšce se v tom už nějak ztrácím…
Tak jsem to chtěl teda vysvětlit, protože jinak ukoulím koule z chleba, vymáchám v tom gelu a bude to mít stejnej efekt…
- Středa 25. března 2009 ve 3:33® Rico
-
pokud je to primo gel, tak si myslim ze to bude jak rikas, proste mas po vuni a chuti tech koulicek, logicky by ten gel mel neco vydrzet nez se rozpusti, tak me tak napada: neizoluje ten gel celou kouli od pusobeni vody???
- Středa 25. března 2009 v 1:01® HaD
-
Nikoš: ačkoliv nejsem kaprař, tak logicky musí jakákoliv vrstva významně omezit či úplně „odclonit“ původní aroma koule.
- Úterý 24. března 2009 ve 21:31® Nikoš
-
Ahoj, prosím vás, měl bych dotaz. Koupil jsem si od imperialbaitu amino gel. Líbí se mi, jak to oslizne kouli a schová háček. Ale nezamkne to pak vůni tý koule a nevoní jen ten gel? Mám v mrazáku od kámoše zajímavej vzorek samodomo koulí, tak bych nerad, aby je ten aminogel spíš neznehodnotil než jim pomohl…
- Úterý 24. března 2009 ve 21:20® Rico
-
asi na kapriky nikdo nechodi
(