Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 4. března 2009 ve 20:58® HT
-
fishfever> Už mě je radili u sousedů,musím se na ně osobně podívat,snad budou v Brně.
- Středa 4. března 2009 ve 20:23® fishfever
-
HT> Já budu tedka taky kupovat další kaprové pruty já jsem se rozhodl pro greys prodigy SX 3,6m dvoudílné 3lbs.Možná se ti taky budou líbit.
- Středa 4. března 2009 v 19:20® cormaxx
-
HT> Osobní zkušenost mám jen z obchodu,ale opravdu pěknej proutek.Můj malíček je proti tomu poleno.Přitom při tahu má dost síly… www.gscarp.cz
- Středa 4. března 2009 v 16:52® soj
-
HT>ja mam skaprarinou dost zkusenosti ale uz je to nakej patek co sem presel na sumcarinu ale kdyz sem byl kaprar tak jsem pouzival s oblibou pruty mivardi nebo achab a byl jsem nad miru spokojeny
- Středa 4. března 2009 v 16:11® HT
-
cormaxx> za jeden.
- Středa 4. března 2009 ve 13:22® cormaxx
-
HT> Do 3000 za 2 kusy?
- Středa 4. března 2009 v 11:22® HT
-
Budu si po dlouhých letech kupovat nové udice na kapry,mohli by jste mě prosím poradit nějakou značku popřípadě nějaký typ.Děkuju.Cena tak do 3000.-
- Úterý 3. března 2009 ve 23:11® chosebaits
-
jurann> si asi myslel 1300 za oba??
- Úterý 3. března 2009 ve 22:54® chosebaits
-
jurann-Kup tyto a nešlápneš vedle.Mám je čtyři roky a bez problému i baterky jsou tam ještě puvodní,ale letos je už musim vyměnit.Prodávaj se ještě levnější,ale ty nemaj krokování.Tady ty maj krokování a tak si nastavíš třeba ve vlnáh delší krok a nebude ti to furt otravně pípat.www.rybarskepotreby-shop.cz
- Úterý 3. března 2009 ve 20:40® jurann
-
potřeboval bych poradit s výběrem hlásiču…potřebuji 2 kusy cena do 1300
- Pondělí 23. února 2009 v 17:24® FishmanAlda
-
IVO> jak to tam bylo na vystave diky za info
- Pátek 20. února 2009 ve 20:35® soj
-
kaprari,prodam kaprovy set se vsim vsudy stoprocentni stav pouze jednou u vody cena za vse 3000 kc,duvod prodeje prechazim z kaprariny na sumcarinu,vice v bazaru,kontakt- smouki1@seznam.cz tel. 773 529 539
- Pátek 20. února 2009 v 8:56® IVO
-
dangerous fishing : tady jsem našel info :
RYBÁŘSKÉ POTŘEBY ZA NEUVĚŘITELNÉ CENY !
K D E ?
Na prodejní výstavě rybářských potřeb v NOVÉM BYDŽOVĚ (sokolovna Nový Bydžov Revoluční 774)
KDY ?
22.2.2009 od 10 hod. do 15 hod.
SORTIMENT ? Kompletní výprodej skladových zásob. Háčky, vlasce, splávky, pruty , navijáky,stojany pod pruty, sedačky, lehátka, bivaky, deštníky, hlásiče, podběráky atd. Ale i grily, rybářské oblečení, kaprařské spací pytle , boilí, pelety, brodící kalhoty, trička , tašky, baťohy atd. To vše za neuvěřitelné ceny. Navíc zboží po firemních testerech nebo s mírnými- snadno opravitelnými vadami za neodolatelné ceny. Vstupenky jsou slosovatelné a na tři vylosované čekají hodnotné ceny. Slosování vstupenek ve 14 hodin.
Šetřete Vaši peněženku a přijďte se vybavit na nadcházející rybářskou sezónu.
- Pátek 20. února 2009 v 7:58® dangerous fishing
-
zis tak asi ne je to az u Hradce Kralove ondro!!!! ale jinak vam to taky preju
- Pátek 20. února 2009 v 7:56® dangerous fishing
-
Omlouvám se už jsem to nasel
- Pátek 20. února 2009 v 7:55® dangerous fishing
-
zdar jo asi se tam taky podivam nwis kde je to presne?
- Pátek 20. února 2009 v 6:18® OndraČ
-
IVO> Asi!
- Čtvrtek 19. února 2009 ve 23:21® 1Mara
-
Klon držím vám palce aby vám to prošlo.
- Čtvrtek 19. února 2009 ve 23:19® 1Mara
-
tomasskala- važím si tvé nabýdky,ale nezlobse to je trochu pro mě zruky, já měl na mysli tady okolo Ústí a severních čech.
- Čtvrtek 19. února 2009 v 16:56® Zubac65
-
Prodam laminat.člun,idealni na vyvaž.zavážěni nobo lov z lodě ideal pro 2 rybaře mrkněte na bazar.
- Čtvrtek 19. února 2009 v 11:43® IVO
-
Ondra Č : tak to se tam asi uvidíme.
- Středa 18. února 2009 v 19:12® OndraČ
-
IVO> Jo jo přesně tak tam si asi taky zajedu!!
- Středa 18. února 2009 v 16:54® IVO
-
jens : zajeď si na rybářskou výstavu do Nového Bydžova tuto neděli 22.2. od deseti hodin. Tam si nakoupíš za poloviční ceny.Viz : www.chytej.cz
- Středa 18. února 2009 v 16:05® jens
-
ahojky vsem chtel bych zacit s kaprarinou a potrweboval bych poradit jaky si koupit pruty,naviaky a stojan…porizovaci cena ±10000kč…predem dekuji za odpovedi…a za pripadne rady…
- Úterý 17. února 2009 ve 22:10® ladamaj
-
Ivo>držím palce aby to prošlo na Laby jsou ještě supr kousci.Takhle bude mít šance i naše generace už takhle dochází k plenění ale nejenom kapra ale i ostatní ryby která končí na soukromákách.
- Úterý 17. února 2009 v 19:52® IVO
-
Klon: nevím, zda ta „stávka“ je no nejlepší řešení. Výbor místní organizace je povinen vyslechnout připomínky a návrhy členů na schůzi a je povinen o nich nechat na schůzi hlasovat. Např. v Děčíně minulý rok předseda tamní MO hlasování zamítl, neboť dle jeho slov je K 70 protizákonná. Porušil tím jednoznačně stanovy ČRS a to na té schůzi byl přítomen přímo jednatel Severočeského územního svazu ing. Šmíd. Opravdu velmi zajímavé „demokratické“. Nicméně – pokud mohu, doporučuji ti následovné. Před schůzí vaší MO se spoj s někým z výmoru MO a řekni mu předem, že vystoupíš s návrhem horní míry kapra (třeba 70 cm)na tom či onom revíru, nebo celoplošně v rámci vaší MO (to je na zvážení).V okamžiku, kdy se čtou programové body, které bude schůze projednávat, tak vystup a navrhni, že cheš dát do zápisu – projednání návrhu o zavedení horní míry kapra na 70 cm. Oni by ti měli vyhovět a do zápisu to dát. Nenech se odradit. Na to jako člen máš právo. Pak se bude o celkovém programu schůze hlasovat. Pokud bude PRO většina, je jasné, že se bude o horní míře diskutovat. No a když přijde na řadu tento bod, tak musíš vystoupit, mít připravenou řeč a všem vysvětlit, jak to všechno je. S tou „řečí“ bych ti i pomohl, pokud budeš chtít. Pak přijde na řadu hlasování o tvém návrhu. Tady pozor. Tvůj návrh musí znít v tom duchu že – navrhuješ ,aby výbor MO podal na příslušný US žádost o schválení horní míry kapra (např. 70 cm ) na tom či onom konkrétním revíru, nebo všude v působnosti vaší MO. Samotná MO si nemůže sama schválit horní míru. Můsí se na schůzi hlasovat o tom, zda členská základna o tu horní míru stojí. Pokud ano, výbor MO podá žádost o schválení tohto návrhu. Je to složité, nebudeš to mít jednoduché, ale ti velcí kapři za to jistě stojí. A když už to člověk nedělá pro sebe, tak určitě pro naše potomky. Nerad bych svému synkovi ukazoval velké kapry pouze na fotkách či videu. Držím palce a pokud budeš potřebovat píchnout, tak se klidně ozvi.
- Úterý 17. února 2009 v 19:34® soj
-
chlapi,nemeli byste zajem vo kaprovej set ze stojanem a se vsim vsudy kontakt smouki1@seznam.cz vice informaci o tom kaprovim setu v bazaru prodej
- Úterý 17. února 2009 v 17:18® Klon
-
IVO> Jak sám píšeš musí se chtít a půjde to.jinak osobně si myslím že v Hřensku by to projít mohlo,přece je to jen CHKO,ale co se Štětí týče,tak tam je snad největší rybářský tlak.sám osobně tam jezdím taky.Proto si myslím,že ty páprdové se Štětí budou proti,ale přeji hodně úspěchů a trpělivosti.U nás je to pravý opak.Je to běh na dlouhou trat né li nekonečnou.
Už jsme se dokonce domluvily s rybáři,kteří stojí o to aby se s tím něco dělalo.Takže jdeme příští pondělí za předsedou a jestli se to nebude opravdu projednávat,tak si nekoupíme povolenky.Je to naše taková malá stavka,takže jsem zvědav.Jen nás 346 členů,kteří,takhle do toho jdem.Zatím ani jeden nepolevil a opravdu si tu povolenku nekoupil…snad si tím pomůžem,protože si myslím že peníze taky potřebujou a když vezmu cenu povolenky,brigad,členských příspěvku,tak mím odhadem to dělá cca 900 000 Kč a to už je suma,která by jim chybět mohla…No uvidíme…
- Úterý 17. února 2009 v 9:22® tomasskala
-
pardon tak ještě jednou carpteam.webnode.cz teď je to pravé ořechové
- Úterý 17. února 2009 v 9:09® tomasskala
-
1Mara......mrkni se na cms.carpteam.webnode.cz všechno máme z labe