Chytej.cz

Kaprařina

V diskuzi je 10.834 příspěvků, z toho 10834 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 4. března 2009 ve 20:08® HT
HT

fishfever> to abych tě předběhl:-P :-D

Středa 4. března 2009 ve 20:02® cormaxx
cormaxx

HT> Tam budou určitě.V praze byly min. u 2 stánků;-)

Středa 4. března 2009 ve 20:01® fishfever

HT> No to taky doufám, že budou na výstavě chcu je tam právě koupit.

Středa 4. března 2009 v 19:58® HT
HT

fishfever> Už mě je radili u sousedů,musím se na ně osobně podívat,snad budou v Brně.

Středa 4. března 2009 v 19:23® fishfever

HT> Já budu tedka taky kupovat další kaprové pruty já jsem se rozhodl pro greys prodigy SX 3,6m dvoudílné 3lbs.Možná se ti taky budou líbit.pivo

Středa 4. března 2009 v 18:20® cormaxx
cormaxx

HT> Osobní zkušenost mám jen z obchodu,ale opravdu pěknej proutek.Můj malíček je proti tomu poleno.Přitom při tahu má dost síly… www.gscarp.cz

Středa 4. března 2009 v 15:52® soj
soj

HT>ja mam skaprarinou dost zkusenosti ale uz je to nakej patek co sem presel na sumcarinu ale kdyz sem byl kaprar tak jsem pouzival s oblibou pruty mivardi nebo achab a byl jsem nad miru spokojeny

Středa 4. března 2009 v 15:11® HT
HT

cormaxx> za jeden.

Středa 4. března 2009 ve 12:22® cormaxx
cormaxx

HT> Do 3000 za 2 kusy?

Středa 4. března 2009 v 10:22® HT
HT

Budu si po dlouhých letech kupovat nové udice na kapry,mohli by jste mě prosím poradit nějakou značku popřípadě nějaký typ.Děkuju.Cena tak do 3000.-

Úterý 3. března 2009 ve 22:11® chosebaits
chosebaits

jurann> si asi myslel 1300 za oba??

Úterý 3. března 2009 ve 21:54® chosebaits
chosebaits

jurann-Kup tyto a nešlápneš vedle.Mám je čtyři roky a bez problému i baterky jsou tam ještě puvodní,ale letos je už musim vyměnit.Prodávaj se ještě levnější,ale ty nemaj krokování.Tady ty maj krokování a tak si nastavíš třeba ve vlnáh delší krok a nebude ti to furt otravně pípat.www.rybar­skepotreby-shop.cz

Úterý 3. března 2009 v 19:40® jurann
jurann

potřeboval bych poradit s výběrem hlásiču…potřebuji 2 kusy cena do 1300

Pondělí 23. února 2009 v 16:24® FishmanAlda
FishmanAlda

IVO> jak to tam bylo na vystave diky za info ;-)

Pátek 20. února 2009 v 19:35® soj
soj

kaprari,prodam kaprovy set se vsim vsudy stoprocentni stav pouze jednou u vody cena za vse 3000 kc,duvod prodeje prechazim z kaprariny na sumcarinu,vice v bazaru,kontakt- smouki1@seznam.cz tel. 773 529 539

Pátek 20. února 2009 v 7:56® IVO
IVO

dangerous fishing : tady jsem našel info :

RYBÁŘSKÉ POTŘEBY ZA NEUVĚŘITELNÉ CENY !

K D E  ?

Na prodejní výstavě rybářských potřeb v NOVÉM BYDŽOVĚ (sokolovna Nový Bydžov Revoluční 774)

KDY ?

22.2.2009 od 10 hod. do 15 hod.

SORTIMENT ? Kompletní výprodej skladových zásob. Háčky, vlasce, splávky, pruty , navijáky,stojany pod pruty, sedačky, lehátka, bivaky, deštníky, hlásiče, podběráky atd. Ale i grily, rybářské oblečení, kaprařské spací pytle , boilí, pelety, brodící kalhoty, trička , tašky, baťohy atd. To vše za neuvěřitelné ceny. Navíc zboží po firemních testerech nebo s mírnými- snadno opravitelnými vadami za neodolatelné ceny. Vstupenky jsou slosovatelné a na tři vylosované čekají hodnotné ceny. Slosování vstupenek ve 14 hodin.

Šetřete Vaši peněženku a přijďte se vybavit na nadcházející rybářskou sezónu.

Pátek 20. února 2009 v 6:58® dangerous fishing
dangerous fishing

zis tak asi ne je to az u Hradce Kralove ondro!!!! ale jinak vam to taky preju :-( :-1

Pátek 20. února 2009 v 6:56® dangerous fishing
dangerous fishing

Omlouvám se už jsem to nasel

Pátek 20. února 2009 v 6:55® dangerous fishing
dangerous fishing

zdar jo asi se tam taky podivam nwis kde je to presne?

Pátek 20. února 2009 v 5:18® OndraČ
OndraČ

IVO> Asi!

Čtvrtek 19. února 2009 ve 22:21® 1Mara
1Mara

Klon držím vám palce aby vám to prošlo.:-)

Čtvrtek 19. února 2009 ve 22:19® 1Mara
1Mara

tomasskala- važím si tvé nabýdky,ale nezlobse to je trochu pro mě zruky, já měl na mysli tady okolo Ústí a severních čech.:-(( pivo

Čtvrtek 19. února 2009 v 15:56® Zubac65

Prodam laminat.člun,i­dealni na vyvaž.zavážěni nobo lov z lodě ideal pro 2 rybaře mrkněte na bazar.

Čtvrtek 19. února 2009 v 10:43® IVO
IVO

Ondra Č : tak to se tam asi uvidíme.

Středa 18. února 2009 v 18:12® OndraČ
OndraČ

IVO> Jo jo přesně tak tam si asi taky zajedu!! :-)

Středa 18. února 2009 v 15:54® IVO
IVO

jens : zajeď si na rybářskou výstavu do Nového Bydžova tuto neděli 22.2. od deseti hodin. Tam si nakoupíš za poloviční ceny.Viz : www.chytej.cz

Středa 18. února 2009 v 15:05® jens

ahojky vsem chtel bych zacit s kaprarinou a potrweboval bych poradit jaky si koupit pruty,naviaky a stojan…porizovaci cena ±10000kč…predem dekuji za odpovedi…a za pripadne rady…

Úterý 17. února 2009 ve 21:10® ladamaj
ladamaj

Ivo>držím palce aby to prošlo na Laby jsou ještě supr kousci.Takhle bude mít šance i naše generace už takhle dochází k plenění ale nejenom kapra ale i ostatní ryby která končí na soukromákách.8-(

Úterý 17. února 2009 v 18:52® IVO
IVO

Klon: nevím, zda ta „stávka“ je no nejlepší řešení. Výbor místní organizace je povinen vyslechnout připomínky a návrhy členů na schůzi a je povinen o nich nechat na schůzi hlasovat. Např. v Děčíně minulý rok předseda tamní MO hlasování zamítl, neboť dle jeho slov je K 70 protizákonná. Porušil tím jednoznačně stanovy ČRS a to na té schůzi byl přítomen přímo jednatel Severočeského územního svazu ing. Šmíd. Opravdu velmi zajímavé „demokratické“. Nicméně – pokud mohu, doporučuji ti následovné. Před schůzí vaší MO se spoj s někým z výmoru MO a řekni mu předem, že vystoupíš s návrhem horní míry kapra (třeba 70 cm)na tom či onom revíru, nebo celoplošně v rámci vaší MO (to je na zvážení).V okam­žiku, kdy se čtou programové body, které bude schůze projednávat, tak vystup a navrhni, že cheš dát do zápisu – projednání návrhu o zavedení horní míry kapra na 70 cm. Oni by ti měli vyhovět a do zápisu to dát. Nenech se odradit. Na to jako člen máš právo. Pak se bude o celkovém programu schůze hlasovat. Pokud bude PRO většina, je jasné, že se bude o horní míře diskutovat. No a když přijde na řadu tento bod, tak musíš vystoupit, mít připravenou řeč a všem vysvětlit, jak to všechno je. S tou „řečí“ bych ti i pomohl, pokud budeš chtít. Pak přijde na řadu hlasování o tvém návrhu. Tady pozor. Tvůj návrh musí znít v tom duchu že – navrhuješ ,aby výbor MO podal na příslušný US žádost o schválení horní míry kapra (např. 70 cm ) na tom či onom konkrétním revíru, nebo všude v působnosti vaší MO. Samotná MO si nemůže sama schválit horní míru. Můsí se na schůzi hlasovat o tom, zda členská základna o tu horní míru stojí. Pokud ano, výbor MO podá žádost o schválení tohto návrhu. Je to složité, nebudeš to mít jednoduché, ale ti velcí kapři za to jistě stojí. A když už to člověk nedělá pro sebe, tak určitě pro naše potomky. Nerad bych svému synkovi ukazoval velké kapry pouze na fotkách či videu. Držím palce a pokud budeš potřebovat píchnout, tak se klidně ozvi.

Úterý 17. února 2009 v 18:34® soj
soj

chlapi,nemeli byste zajem vo kaprovej set ze stojanem a se vsim vsudy kontakt smouki1@seznam.cz vice informaci o tom kaprovim setu v bazaru prodej