Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 17. února 2009 v 8:41® tomasskala
-
1Mara:jezdím jenom na labko a přilehlé slepáky tak se třeba sejdeme někdy v létě na pokec
- Úterý 17. února 2009 v 8:35® tomasskala
-
jak nejde 70 tak se mrkněte kde všude jde a kde oto stojí www.rybsvaz.cz a to jich není málo.
- Úterý 17. února 2009 v 1:25® 1Mara
-
Spíš se chci zeptat , jestli někdo z vás jezdí právě na Labko na větší kapříky a mohl bych se připojit na jeden výkend. Mám zakoupeno vše potřebné,ale nemám ským ject a bylo by to poprvé. Nemasím a pouštím !!!! Nejde mi o to aby mi někdo ukázal nějaké fleky , taky nějaké znám,ale jde mi jen o to s někým pokecat u vody a relaxovat, skrátka si vyskoušet chytat ve volné přírodě větší kapry.
- Úterý 17. února 2009 v 1:20® 1Mara
-
Kterej blb řekl že velký kapr co je v pušten spět tak chcípne, taková volovina
- Pondělí 16. února 2009 ve 21:27® chosebaits
-
IVO>Neboj,z Usteckýho kraje těch žadostí dorazí dost,aspon doufám. U nás to je na dobré cestě.
- Pondělí 16. února 2009 ve 20:49® Poky
-
Ahoj neměl bystě někdo dobrej tip na soukromej revír ve středních čechách v cenové relaci do 250kč za 24 hodinový lov???????chtěly bysme s kámošema v létě někam vyrazit a pořád nevíme kam. Dík a Petrův Zdar
- Pondělí 16. února 2009 v 17:16® IVO
-
Klon : u nás v Ústí n.L. je to třeba trochu jiné. Na výroční schůzi MO jsem navrhnul K 70 na Labi a při hlasování byli pouze tři frájové proti. Čili výbor naší MO podal žádost o schválení na územní svaz a tam to smetli ze stolu s opravdu nesmyslným odůvodněním : velcí kapři žerou potravu těm malým, nikdo přece nestojí o velké kapry, každý do vody vrácený kapr stejně za pár dní chcípne, K 70 je protizákonné opatření (paradoxní je, že ČRS hospodařící na kanále v Račicích má na této vodě K 70 již třetí rok – tedy protiprávně ???) a podobné plky.Prostě – když se nechce, je to horší, než když se nemůže. Letos se do nich obujeme od Štětí po Hřensko. Bude to opravdu hodně velká dřina, ale ti kapři mi za to stojí.
- Sobota 14. února 2009 v 19:04® fishfever
-
Zdar potřeboval bych někoho kdo má shimano super ultegra 6000 xsa jestli by semnou nesměnil 2 cívky(6000) za 2 cívky velikosti 10 000 ?
- Pátek 13. února 2009 v 18:10® OndraČ
-
TAk jo už sem si vibrall!!!
- Pátek 13. února 2009 v 18:03® OndraČ
-
tomasskala> Mrknu se!!!
- Pátek 13. února 2009 v 17:28® tomasskala
-
OndraȰ< a už máš podložku nasoutokushop.cz jich maj docela dost a nejsou drahy
- Pátek 13. února 2009 v 17:23® tomasskala
-
nesmíš koukat jestli je malej a nebo nízkej ale koukej kolik řízků z něj uděláš,jináč ten kapr na té fotografii byl ošetřen a vrácen s jinými kapry do nejmenovaného lomu pro potěchu očí,,takže normálně žije"
- Pátek 13. února 2009 v 16:59profil byl smazán
-
Klon> To musí prostě vymřít. Já jsem si dokonce vyslechl úvahu, že mírová ryba nemá ve vodě co dělat, protože sežere těm malejm všechno žrádlo a oni pak nerostou a důsledkem toho se tam nic kloudného nechytí. Vedle mě jednou chytal dědek, chytil šupináče 37 cm a tvrdil, je sice nízkej, ale dlouhej a šel do pytle.
- Pátek 13. února 2009 v 15:03® OndraČ
-
tomasskala> Ten už asi ve vodě neplave?? CO??
- Pátek 13. února 2009 v 15:02® OndraČ
-
LojzaRybka> 6e jo tako ví počaco to mooc dobry co ??
- Pátek 13. února 2009 ve 12:41® Klon
-
tomasskala> To nejsou jen Pardubice,ale u nás je to třeba celý Liberecký kraj…Prostě si tam seděj dědkové a tím to hasne…Minulý rok se dokonce chylilo i k pranici,když se toto navrhlo na schůzi ( K 70 ),takovou reakci jsem absolutně nečekal a když ti řeknu ře si na mě vyskakovali důchodci,tak jsem čuměl jak drát ze země…Poněvadž nejsem žádný chrastítko a věnuji se kulturistice,tak mě obzvlašt překvapilo,že někteří důchodci by si kvůli tomu došli pro ránu..... Chápu že někdo prostě ryby jí a chutnají mu a má právo si od vody odnést co chytí ( samozřejmě podle předpisů ),ale kdo mi tu bude tvrdit že kapr na 70 cm má dobré maso a je chutný,tak tu přímo říkám že je magor a jeho chuťové buňky jsou asi hodně nenažrané.At tím klidně způsobím roztržku,ale zabít takovou rybu kvůli žradlu???, Hyenismus!!! Hodně mě toto štve,protože když vezmu na ryby 5 letého synovce a my zaden nechytnem ani malýho kapra a když vidím jak je zklamaný cestou domů,tak jsem opravdu nasr......Pak jedu kolem vody a vidím ty debilní důchodce,jak pytlujou ani né mírový kapry a když jsem po něm vyjel,tak mi řekne že to jíst nebude,že to je samá kost,ale kočkám bude chutnat. Vždyt co by synovec dal za to,kdyby chytil nemírového kapra…Určitě by byl štastný a možná by se věnoval v budoucnu rybyřině jako koníčku,jako já když mě brával na ryby děda......
Tato problematika by se doopravdy měla řešit a nejen K 70,K65 ale i jiné druhy ryb… Doopravdy jsem vzteky bez sebe…Já ryby nejím a vůbec nelituji,že vyhazuji peníze za povolenku…
- Pátek 13. února 2009 v 8:43® tomasskala
-
FishmanAldaani-ani takové krasavce nelze ubránit před masařema v důchodu protože místní svaz nemá čas napsat a poslat žádost na MZe o vyjímku pro vrchní míru kapra prostě pardubičáci na to serou,,prý to není tak jednoduché''
- Středa 11. února 2009 v 19:30® LojzaRybka
-
OndraČ>máte docela pěkný počasí ,nato že je únor
- Středa 11. února 2009 v 19:03® FishmanAlda
-
OndraČ> peknej kaprik gratuluji jen to valeni po zemi by jsi mel omezit
- Středa 11. února 2009 ve 13:05® OndraČ
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Středa 11. února 2009 v 7:05® FishmanAlda
-
výča> no a nebo si mysli ze u vody muze nechat co mu doma uz prekazi
- Úterý 10. února 2009 ve 22:51® výča
-
kapry chytam rád ale nesnášim když sy tam někdo pouští nahlas radio.
- Úterý 10. února 2009 ve 12:34® FishmanAlda
-
tomasskala> s lovem nonstop to bude marny dokud u nas budou sedet stari paprdove, kteri sami chodi jen kdyz je denni svetlo a slunecno, ale jiste kroky uz se pomalu podnikaji tak doufejme ze to nebude dlouho trvat a bude lov nonstop povolen celorepublikove nejen na urcitych mistech
- Úterý 10. února 2009 ve 12:31® FishmanAlda
-
Vydrýsek říční> dle meho nazoru je kapr skor vsude ted je jen otazka v jakem mnozstvi
- Pondělí 9. února 2009 ve 13:54® sifu007
-
cz.iq-test.eu
- Sobota 7. února 2009 v 10:45® Alov
-
Vydrýsek říční> Pročti si od Mirka Horáčka – Ospreye zdejší články " Kapři z proudů" a tam se toho jistě dozvíš dost na to, aby si to dokázal odhadnout
www.chytej.cz www.chytej.cz www.chytej.cz
- Sobota 7. února 2009 v 10:41® Vydrýsek říční
-
chtěl bych poradit, zajímalo by mě, jestli můžou být větší kapři v těchto podmínkách… . Řeka, parmového pásma, nadjezí, hloubka kolem 130 cm, šířka řeky 5–7 m, kapři se tam cíleně neloví, ale byli vysazováni před 7 lety jako násaďáci.
- Středa 4. února 2009 ve 21:05® jurann
-
nemáte někdo tip na nějaký podběrák na kapry..transportní délka do 1 m… cena do 800 kč..
- Středa 4. února 2009 v 11:58® tomasskala
-
taknám ten čas alespon v létě zase neprodloužili třeba přes tu pulnoc,jak se vám to clapi a i děvčata zamlouvá .Já jezdím na Labe v okolí Pardubic ryby tady jsou slušný akorád ten čas omezující rybolov nic moc.Petrův zdar pěkné ůlovky v roce 2009
- Středa 4. února 2009 v 11:57® tomasskala
-
taknám ten čas alespon v létě zase neprodloužili třeba přes tu pulnoc,jak se vám to clapi a i děvčata zamlouvá .Já jezdím na Labe v okolí Pardubic ryby tady jsou slušný akorád ten čas omezující rybolov nic moc.Petrův zdar pěkné ůlovky v roce 2009