Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 18. ledna 2009 ve 20:43® Kuky
-
Máte někdo zkušenost s pruty Fox F1 12ft 3lb ???? Dejte vědět-dík.
- Neděle 18. ledna 2009 v 19:22® spro*
-
Máte někdo zkušenosti z prutem SPRO ROYALTY CARP 3.90 , 3LB , TRÍDÍLNÝ ?????????
- Pátek 16. ledna 2009 ve 20:24® Klon
-
b.gun> Byl jsi už zkusit ten chlumecký rybník???Koukal jsem že jsi s Teplic,takže to máš kousek…Já jezdím za rodinou do chlumce a přemýšlel jsem to tam jit zkusit prochytat…Nechtěl by ses přidat???Cenny povolenek ale hold v hlavě nemám.....
- Pátek 16. ledna 2009 ve 20:19® Klon
-
Tak mi to nějak blbne,ale na čechy mám jak už jsem psal Tica Abss jsou to velkokapacitní navijáky a zatím mě nezklamali…
- Pátek 16. ledna 2009 ve 20:14® Klon
-
fishfever> Tak navijáky mám ty co jsem doporučoval tedy velkokapacitní..
V čechách používám tento model Tyca abyss.. ODKAZ :www.tropicliberec.czNa cizinu jsem si přál navijáky na které jsem neměl,ale po domluvě s přítelkyní,že si koupíme novou ložnici až na jaře svolila koupit toto a jsem moc rád
ODKAZ :www.tropicliberec.cz
- Pátek 16. ledna 2009 v 19:07® fishfever
-
Klon> Můžu se tě zeptat jaké máš navijáky?
- Pátek 16. ledna 2009 v 16:47® Klon
-
b.gun> Samozřejmě můžeš
.Neříkám že mám nejlepší vercajk ale budiš… jedny pruty mám : ODKAZ: www.cadoxfishing.com
Druhe pruty mám.. ODKAZ: www.sportcarp.cz
u těch druhých prutů to jsou ty 13" 3,5Lbs,ale ty mám na cizinu.v čechách s nima nechytám…A ještě bych si příště vzal asi s nišší libráží
- Pátek 16. ledna 2009 v 16:27® Klon
-
Alov> Klídek chlape…taky jsem psal že bych nikdy nešel do značek které neznám neboli které nemám odzkoušené…Nehanil jsem vůbec značku ktrou si navrhoval ty natož abych je kritizoval.Vůbec má odpověd nesměřovala nebo nabádala k jiným značkám…
- Pátek 16. ledna 2009 v 8:36® b.gun
-
Klon: Mohu se tě jen tak pro zajímavost zeptat – pokud ti to nevadí – co máš za klacky?
- Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 22:51® Alov
-
klon> Tak pozor. Taky nejsem zrovna pro akce 1+1, ale ty CHUBy si očividně v rukách neměl. Jinak konkrétně u nich by si takovou věc plácnout nemohl. Délka 3,66 m
- Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 22:45® fishfever
-
PeeBob> Přeju hodně zdaru a at se ti tam líbí a jestly něco pěkného chytneš tak se nezapomen pochlubit čus.
- Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 21:46® PeeBob
-
fishfever> zdar:) hele s těma vlnama jsi mě vůbec nerozhodil v pohodě určitě tam pojedu.Snad vytáhnu něco většího uvidíme.Echolot snad přijde vhod?:D
A taky se mi líbí i okolí Liptovské Mary. - Čtvrtek 15. ledna 2009 v 18:33® cormaxx
-
jurann: dobrej kolovrátek.Na klasickou položenou luxusní.Když nepotřebuješ velkou kapacitu tak stačí i 5O-ka
- Čtvrtek 15. ledna 2009 v 18:00® jurann
-
co jsi myslíte o navíjáku Tica Sportera SR 6007
- Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 14:18profil byl smazán
-
jurann Každý píše, nekupuj teleskopy, děličky jsou lepší, je to pravda, ale dá se najít kompromis. Ideální je mít oboje. Na náročnější chytání dvoudílné děličky v ceně tak od 3000 Kč za kus a na to tvoje jezdění na kole v pohodě vystačíš s teleskopem, já to tak provozuji. Loni jsem si koupil na takové to chytání na odpoledne teleskopy SPRO telecarp 3lb a jsem s ním nadmíru spokojen, házeji pěkně a na zdolávání jsou také dobré, mají dělenou rukojeť, nejsou moc tlusté a jejich cena je také slušná, stál necelých 1300 Kč jeden kousek.
- Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 13:47® Klon
-
jurann> Ještě abych dodal,tak mám kamaráda který ma rybářský obchod,takže jsem měl spoustu prutů v ruce ba do konce u vody.Nemělo by se to dělat,ale dělá to hodně prodejců,že si bere zboží k vodě a pak ho vrátí na prodejnu..... Pokud bys měl nějaké dotazy,tak dej vědět.Rád pomůžu,protže mít špatně pruty,navijáky..to je lepší nechytat…
- Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 13:43® Klon
-
jurann> já na to mám jiný názor tedy.Je pravda že když si ho v krámě pujdeš odzkoušet,tak málo který prodejce ti dovolí jít s ním ven a švihnout si s tím naprazdno.Jedině kde mi to povolily bylo Tropical Liberec.Tím chci říct že každy prodejce se ti bude snažit prodat cokoliv a pokud nemáš jasný cíl,tak věř tomu že tě zlomí koupit pruty,které ti sice na omak budou sedět,ale dál nic…
já jestli mohu poradit zaměř se na určity cíl..já to například dělám nasledovně:::. 1.určím si do jakých značek bych šel a rozmezí ceny od – do kč. 2.projedu si na internetu vybrané značky a koukám na typy prutů. 3.Z ůžený vyběr jedu prohlednout přímo do obchodu.. 4.Když je moje představa VS. cena naplněna,tak je kupuji…
nikdy bych já osobně nešel do značek které neznám a nikdy bych nekupoval pruty na akci 1+1 zdarma.to je můj názor..
Dále souhlasím s názorem že 2– dílné pruty jsou lepší než 3 – dílné.Ano jde o skladnost,ale s tím se vždy popereš než abys byl zklamaný s toho,že si rybu na prutě tolik neužiješ..
Každému vyhovuje jiná delká,ale z mé zkušenosti je 3,60m krátké a 3,90m zase dlouhé…naštěstí vyrobci přecházejí na velikost 3,80. a označení je tuším 12,75". jinak naviják ber velkokapasitní a kvalita Vs cena bych bral Tica Abyss…
- Středa 14. ledna 2009 ve 21:43® Cudla
-
Jurann:projdi se po krámech vem pár klacků do ruky a až pocejtíš"takový zvláštní teplo v ruce "tak se nerozpakuj a ten klacek kup.Určitě ti bude sedět(pak teprv koukej na cenu)dělam to tak taky.Ptát se je největší blbost co můžeš udělat,sto lidí sto názorů,a v krámě ti prodaj to čeho se potřebujou zbavit,teda dost často.
- Středa 14. ledna 2009 v 18:50® jurann
-
tak ja už nevím co jsi mám koupit
- Středa 14. ledna 2009 v 18:33® Alov
-
jurann> Já i s dvoudělkama jezdil na kole. Hodil jsem to do futráli, gumou přivázal na štanglu u kola a jel jsem. V slušných trojdělkách není moc výběr. Oproti dvou děličkám na to, co nabízejí jsou dražší…
- Středa 14. ledna 2009 v 17:48® jurann
-
potřebuji poradit nějaké děličky 3 dílné a k tomu nějaký naviják…
- Středa 14. ledna 2009 ve 12:57® jurann
-
tak jsem se pánové rozhodl že jsi koupím nějaké děličky ale 3 díl…at můžu jezdit na kole…tak byhc prosil o rady 3 dilných děliček cena 1 kusu do 1600 kč…
- Úterý 13. ledna 2009 ve 23:30® Alov
-
jurann> Není zač, ale ty tele si rozmysli. Měl jsem jich v rukách hafo takových těch za 600 – 1000 kč a docela děsné tyčky fakt. Přitlač trošec a kup děličky. S dvojdělkama jedu i na kole. Gumou to přitáhnu na štangli a jedu. Ted mají velice slušné proutky v akci 1+1 www.tropicliberec.cz Měl jsem je v ruce u vody a pohodička. Beru je taky. Na moje běžné chození k vodě a na kratší fishcampy pohoda s doživotní zárukou
- Úterý 13. ledna 2009 ve 23:24® jurann
-
chlapi děkuji vám za rady…
- Úterý 13. ledna 2009 ve 21:01® jájá
-
jurann> OSOBNĚ BYCH SE NEBÁL TĚCHTO PRUTŮ. JSEM KAPRAŘ Z LEKNUTÍ, ALE LETOS JSEM SI DVA TELE KOUPIL A SUPER. CENA JE NÍZKÁ A ZPRACOVÁNÍ STEJNÉ, MOŽNÁ TROCHU LEPŠÍ NEŽ TY CO MAJÍ NÁLEPKU NA BLANKU SHIMANO, SEMA, ČI DAIWA. PODÍVEJ SE NA: www.nasoutokushop.cz
- Úterý 13. ledna 2009 ve 20:52® fishfever
-
jurann> Proutek a naviják jsem boužel neměl v ruce tak nevím jaká je jeho akce atd být tebou zajdu do rybářství a pozkouším si pruty v ruce který mi dobře sedí popřípadě se tam někoho poptám.Ale na fotkách ten prut nevypadá špatně ale fakt těžko soudit jsem už zvyklý na děličky.
- Úterý 13. ledna 2009 ve 20:05® jurann
-
fishfever> však ja nejsem tak zkušenéj rybář…ja už jsem skoro všechno zapoměl i některé uzly…už jsem nebyl 100 let na rybách od te doby co my uřel stejda který mě všechno učil…
- Úterý 13. ledna 2009 ve 20:00® jurann
-
fishfever> a co myslíš o navijaku Shakespeare mach 3velikost 50. vím že děličky jsou lepší a i dokonce za tu samou cenu co ten teleskop clmic spectra 3,6m/3lbs. a myslíš jsi že to je dobrý prut??
- Úterý 13. ledna 2009 v 16:45® fishfever
-
PeeBob> Doufám že jsem tě těmi vlnami neodradil.