Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 12. ledna 2009 ve 21:31® Alov
-
Jurann> Já jsem si letos koupil tyhle teleskopy www.fish-pro.cz . Sice jsou fajn, ale dělka je dělka. Teleskopy jsou v celku dost tuhé a není to prostě to pravé ořechové. Kdybych tenkrát přidal cca 1500 – 2000, tak jsem měl slušné děličky (tele mě stály dohromady tuším 2 800) a bylo by to o něčem jiném. Njn. Udělal jsem chybu. Ted již to vím
- Pondělí 12. ledna 2009 v 19:19® fishfever
-
jurann> Pěkný proutek ale nemáš lepší koupit si děličky do báglu se ti vlezou.Ale záleží na tobě.
- Pondělí 12. ledna 2009 v 18:30® jurann
-
Myslíte jsi že je dobrá volba když jsi koupím na kapry prut teleskop Colmic Spectra 3,6m/3lbs
- Neděle 11. ledna 2009 ve 21:20® fishfever
-
PeeBob> Tak ten kemp kde jsem byl ubytovaný se jmenuje Trnovecký kemp k vodě to je max 50m ale che si to vybrat dobré počasí protože když tě tam zastihne vítr tak to jsou 1m až 1,5m velké vlny na to davat fakt bacha ja jsem to tam zažil a takový strach jsem teda ještě neměl.Při přejíždění z jedné strany na druhou.Víc informaci ti už asi neposkytnu průvodce je muškař a vláčkař takže z kapru mi nic zajimavého neřekl nástrahy které jsme používali s úspěchem jsem už napsal no a připrav se taky na dalekou zavážku ale je to fakt o místě které si vybereš pokud nemáš lodku tak to neva v kempu je možno zapůjčit.Už je to asi tak vše kdyby ses chtěl na něco zeptat tak klidně pokud budu moct poradit.
- Neděle 11. ledna 2009 ve 12:41® PeeBob
-
fishfever> díky moc no když si vzpomeneš budu moc rád.Jsi hodnej že mi podáš takový info.
- Neděle 11. ledna 2009 ve 2:07® miras
-
ZNÁTE Rozkoš u České Skalice?Rodinky ,kdyby jste chtěli po domluvě pobýt a užít si rybaření přímo u karavanu,kde se v pohodě vyspíte ,kontaktujte mě na čísle 602255142 e-mail .karavanrozkos@seznam.cz
- Sobota 10. ledna 2009 ve 14:50® fishfever
-
PeeBob> Hele já budu v neděli možná s jedním průvodcem tak se ti poptám ohledně toho ubytvání a název toho kempu kde jsem byl já ale podle mě máš lepší být u vody a vybrat si nějaké dobré místo hodně záběrů mi tam přicházelo kolem 2 hodiny raní z nástrach určitě kukuřici,řepku a boilie Big mix od Firmy MIKBAITS.Jestly se dovím něco zajimáveho od toho průvodce tak tady zase napíšu.
- Pátek 9. ledna 2009 v 16:12® kuci2
-
pánové,má někdo z Vás skušenost s Maďarskem všeobecně,nejlépe jezero MERENYE? Budu rád za jakoukoliv informaci,předem děkuji
- Čtvrtek 8. ledna 2009 ve 21:50® fishfever
-
PeeBob> No už jsem tam párkrát byl ale na kapry cíleně ještě ne věnoval jsem se spíše trolingu a chytání candátu a okounu z lodi.Kapry jsem chtěl zkusit ale zradilo nás počasí dva dny vytrvale foukal hodně silný vítr a řeknu ti že když tě to zastihne na otevřené vodě máš strach o život.Ryby tam mám zatím takové Bolena 81cm okouna 41cm to jsou ty největší zatím ale tatik má už slušné kousky candátů a jezerních pstruhů.
- Čtvrtek 8. ledna 2009 ve 21:19® Bandog
-
PeeBob>na kapry dobra volba,tak schaněj eurače
- Čtvrtek 8. ledna 2009 ve 21:15® PeeBob
-
Bandog> čauves díky moc za radu asi zkusím Liptovskou Maru.Rád bych vytáhl větší kapry tak uvidíme.
- Čtvrtek 8. ledna 2009 ve 21:13® PeeBob
-
fishfever> čus chci hlavně kapry a pokud se povede tak nějaké větší aby měl prcek radost že to vidí:)Ty jsi tam byl?Vytáhl jsi něco většího??
- Čtvrtek 8. ledna 2009 ve 21:01® Bandog
-
PeeBob> SZ
- Čtvrtek 8. ledna 2009 v 19:56® fishfever
-
PeeBob> Omlovám se ale název kempu si nepamatuju je jich tam hodně povolenku jsme si sehnali právě při vyřizování chatky na recepci.Cena povolenky je 500kč na den a chatka tuším 250kč.Jestly se můžu zeptat jaké ryby by jsi chytal.
- Čtvrtek 8. ledna 2009 v 19:08® PeeBob
-
fishfever> čauves díky moc za radu.O Liptovský Maře jsem přemýšlel.Prosím tě a jak je to s povolenkou?Dá se koupit přímo u vody?A popř.jestli je tam víc kempů který by jsi mi doporučil.Díky
- Čtvrtek 8. ledna 2009 v 18:01® jurann
-
protože budu jezdit na kole na ryby… a nejsem tak zkušenej rybář…
- Středa 7. ledna 2009 ve 21:56® Frostty
-
jurann> proč teleskopy? Jestli se mohu zeptat
- Středa 7. ledna 2009 v 18:38® jurann
-
prosím za rady
- Středa 7. ledna 2009 v 18:17® jurann
-
zdravičko pánové…chci jsi pořídit nějaké 2 teleskopy na kapry cena jedno teleskopu do 1600kč.....děkuji za rady.....prosím spěchá to
- Středa 7. ledna 2009 v 16:33® fishfever
-
PeeBob> Taky doporučuji Liptovskou Maru krásná voda ubytování seženeš skoro u vody ale cestou tam se zastav určitě v Ružomberoku nevím jestly jsem to napsal správně ale je tam řeka hned u města a z mostu když hodíš kousek rohlíku nebo housky krásná podívaná na velké pstruhy okolo 70 cm.
- Středa 7. ledna 2009 v 9:37® IVO
-
Kolegové , scháním dva kapraře z Berouna. či z blízkého okolí. Potřebuji pomoci s jednou akcí. Pokud tu někdo takový je a byl ochoten pomoci při rybářské akci , tak mne prosím kontaktujte na : ivo.slama@o2active.cz nebo ma tel. 777600686 Díky.
- Úterý 6. ledna 2009 ve 22:16® Bandog
-
PeeBob>Liptovska mara na ryby super a pre rodinu tiež,Kralova,Orava zaleži aky preferuješ sposob chytani
- Úterý 6. ledna 2009 ve 21:45® PeeBob
-
Zdravím všechny.Chtěl jsem se zeptat jestli tu má někdo zkušenosti s chytáním na Slovensku popř.kde jsou dobrý vody a dá se tam strávit i dovolená?Předem dík za odpověď
- Pondělí 5. ledna 2009 v 18:38@ ???
-
čaute není tu někdo z karviné
- Neděle 4. ledna 2009 ve 22:07® Bandog
-
IVO>předal jsem mu tvůj email a tel.,tak zbytek necham na vas jak se domluvite,jinak děkuji.
- Neděle 4. ledna 2009 ve 21:58® adam
-
NjN už jsem zmiňoval, že český pravopis není mou silnou strankou,zato umim maďarsky,anglicky a i česky umim normalne ,akorat ten pravopis,njn nechodil jsem do české školy, tak mi to prominte___!!
..a kdyz jsem u vody tak to nikomu nevadí… IVO..diky za odpověd..regulus – dik za opravu
- Neděle 4. ledna 2009 ve 21:43® regulus
-
adam> ach ten češtin
- Neděle 4. ledna 2009 ve 21:33® IVO
-
Nejde o to, kde máš prut umístěný. Je ovšem pravda, že ve stojanu je uložený bezpečněji, než-li ve vidličce. Na druhou stranu ti nic nebrání dát tento prut do klasické vidličky.
- Neděle 4. ledna 2009 ve 21:17® adam
-
Ahoj mate nekdo 3dilny prut cartel carp od firmy sema, myslite si ze se da použít i na chytani ne z klasického stojanu co použivaji kapraři?? chtel bych na nej chytat normalne z klasické vidličky na řece co vy na to ..nejsem mimo??
Tento příspěvek byl 4.1.2009 ve 20:42 editován administrátorem regulus