Chytej.cz

Kaprařina

V diskuzi je 10.832 příspěvků, z toho 10832 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 25. září 2008 ve 14:55® b.gun

3impy: Odpověděl sis sám – je to zbytečnost. Pokud budeš mít došponovaný vlasec – a netýká se to jen řeky a prutů špičkou nahoru – tak ti to dno stejně kopírovat nebude. Pokud by ti šlo o to, aby vlasec/šňůra šla po dně, daleko lepší práci odvedou backlead olova. Někdo olověnku používá i kvůli tomu, aby se ryba nepořezala o tenký vlasec/šňůru – to mi příjde taky jako blbost, stejnou práci – a za daleko menší prachy – odvede silný vlasec (např. 0,50 mm), případně vlasec provlečený bužírkou.

Čtvrtek 25. září 2008 ve 12:41® 3impy

Zdravim vsechny. Jake mate zkusenosti s olovenkou? Neni to jen dalsi zbytecnost? Myslim ze pri lovu na rece, olovu nad 100g a prutech nahoru je uplne jedno jak je tezka. Kdyz dopnu vlasec tak urcite nebude kopirovat dno – a od toho tam prece je!

Čtvrtek 25. září 2008 ve 12:10® balu80
balu80

Ta zátěž ,,helikoptera" se dá koupit celá v krámu?

Čtvrtek 25. září 2008 v 10:39® EDYS
EDYS

misi6> Tak to by chtel kazdej..nebo treba stiku pres 100cm..:-D i kdyby byl 100% recept nikdo ti ho neda

Středa 24. září 2008 ve 20:34® misi6

Potreboval bych chytit vetsiho kapra nez 70 cm poradte mi pls

Úterý 23. září 2008 v 17:52® Bert

Klon> Máš pravdu,:-O malou olověnou kuličku tam mám,bez ni to padá jen cca 5 metru od břehu.:-P :

Úterý 23. září 2008 v 17:08® Klon
Klon

Bert> by mě zajímalo jak nahazuješ boilies bez zátěže????To házíš max.pár metrů nebo na houpačku néé :-D A že to je dost těžké?? Kolik pak nám váží asi kulička boiliesu:-D :-D :-D

Úterý 23. září 2008 v 15:14® Bert

nosi> Podle mne ne,já na boilis chytám i bez zátěže,i tak je to dost těžké a dobře se nahazuje:-/

Pondělí 22. září 2008 v 17:16® Klon
Klon

nosi nemusíš mát obavi.40g neznamená nic a pokud tedy chceš chytat na boilies,tak asi očekáváš i větší rybu.Na řece ti kapr 50cm uděla jízdu i se 150g olovem,pomáhá mu proud.Jestli chytáš na stojáku tak tvých 40 g je úplně zanedbatelné.Jen bych být tebou myslel na dobro ryby,aby ti při přetržení neplavala s olovem v hubě.S dnešními teflonovými háčky apod,má min.šanci že jí háček vyhnije a pokud se ji nepodaří se ho zbavit o kameny apod,tak zhyne.

Sobota 20. září 2008 ve 22:35® EDYS
EDYS

nosi> nejake foto..muzu to treba myslet jinac..:-D nez si to predstavujes ty..

Sobota 20. září 2008 v 1:13@ ???

Zdravim, poprve budu dnes chytat na boilies, mam navnazeno a hrozne se tesim :-) .

Mam ale jeden dotaz – mam tam klasickou zatez (hrusku 40g), ale mam ji jakoby prichycenou k obratliku – tzn. ze neni jen tak na vlasci a nepohybuje se, je na pevno.

Vadi to necemu? Nemuze to byt na rybu zkratka moc tezke, ci nebude tezke rozpoznat zabery?

Kdyz totiz necham zatez volne, cele se mi to pak zamota… Kdyz je na pevno na obratliku, je to v pohode.

Ma nekdo zkusenosti? Diky vsem :-) .Tento příspěvek sem 20.9.2008 v 07:56 přesunul z diskuze ''Feeder'' administrátor CeP

Pátek 19. září 2008 ve 12:45® kam!kaze
kam!kaze

Můžete poradit který si vybrat? SPRO Super Long Cast LCS 400 nebo Okuma Power Liner Baitfeeder 865

Pátek 19. září 2008 ve 12:38® kam!kaze
kam!kaze

Můžete poradit který si vybrat? SPRO Super Long Cast LCS 400 nebo Okuma Power Liner Baitfeeder 865

Čtvrtek 18. září 2008 v 0:37® HaD
HaD

Druhý díl reportáže o noční kontrole na Orlíku: www.chytej.cz

Pondělí 15. září 2008 ve 20:55® Moravák1

Zdarec pánové.Možná to sem nepatří takže se předem omlouvám,ale hledám nového parťáka Olomoucko pro sportovní rybolov „Kaprařina CHyť a pusť“ většinou soukr.revír 3–6dní.Když máš zájem nech vzkaz na Moravák1.Čau

Sobota 13. září 2008 v 9:54® kaprnak
kaprnak

kynolog no ja osobne bych tam vyskousel odysey xxx od CCMoore a potom bych vyzkousel GLM Antarctic svestka-olihen.A nebo krvavy hunacek jahoda-klobasa. A jinak at se dari a dobre zachytas.pivo

Čtvrtek 4. září 2008 v 16:22® Klon
Klon

kynolog> Toto je otázka na kterou ti málo kdo odpoví,ale vzhledem k tomu že jsi Českolipák jako já,tak se ti budu snažit odpovědět. Na Žernoseky jezdím každý rok a právě na podzim.Chytám na boilies na masové bázi vlastní výroby.Chytám na proti ostrovu vedle kempu.Do kempu chytat nechodím,je tam hodně krmítkářů a není tam klid.To si radši odpustím mít auto u vody,ale za to budu v klidu chytat,zvlašt když oni mi tam ty ryby tlačí,protože dělají velký rámus.Letos si na Žernoseky chystám boilies patentka – olihen a krvavý huňáček – mušle......:-)

Středa 3. září 2008 v 19:44® kynolog
kynolog

Zdar potřeboval bych poradit, Jedem v září na Žernoseky tak jaký koule by tam mohly fungovat díky

Středa 3. září 2008 ve 12:30® yerrx
yerrx

pepos.93> EDYS> ne muzu napsat jen konkretni stranku a pak dvakrat obnovit(nebo nacist..) takze se to delal celkem blbe

Úterý 2. září 2008 v 19:44® crazykapr
crazykapr

Zdar kaprobijci,jsem spíše feederař a plavačkář ale když jedem na delší dobu na ryby tak mě stereotyp koukání na špičku a pořád sekat omrzí. Poraďte nějaký krátký jemný děličky na kapry,Nepotřebuji dlouhý náhozy ale abych si rybu alespon vychutnal.Dík,LO­VU ZDAR

Úterý 2. září 2008 v 18:41® EDYS
EDYS

pepos.93> nj..:-D treba mu sel net napsal a pak zase ne ale kdzy mu sel mohl hledat ale co..zeptal se tak jsem mu to nasel..snad uz priste zkusi enco najit sam..

Úterý 2. září 2008 v 18:36profil byl smazán

yerrx> divný že chytej de vždy že?!

Úterý 2. září 2008 v 17:54® EDYS
EDYS

yerrx> vymluva dobra..:-D

Úterý 2. září 2008 ve 14:07® yerrx
yerrx

EDYS> hledal bych ale ted mi nejak blbne net tak sem nemohl…

Pondělí 1. září 2008 ve 21:00® EDYS
EDYS

yerrx> www.lovkapra.com a tam jich mas spoustu..je treba nebyt linej a pouzit sem tam vyhledavac..kam ta mladez speje..?..:-D 9-)

Pondělí 1. září 2008 ve 20:44® EDYS
EDYS

yerrx> Asi zadna zkusenost.. je treba si koupit boili jehlu a zarazky na boilis a potom tam udelas takovou smycku…jako pod tim hackem ..das boili na jehlu vemes vlasec prichitis na boilis jehlu a protahnes tu kulicku na vlas a pak vemes a das tam tu zarazku do te smycky..D

Pondělí 1. září 2008 ve 20:18® yerrx
yerrx

chtel jsem se zeptat jak navazovat boilies, dival sem se do encyklopedie, ale tam jsou uz primo montaze ja potrebuju vedet jak dostat ten boilies pod hacek…

Pátek 29. srpna 2008 v 17:10® HaD
HaD

REPORTÁŽ Z NOČNÍ KONTROLY RYBÁŘŮ NA ÚN ORLÍK JIŽ DNES V NOCI!

Čtvrtek 28. srpna 2008 ve 20:16® jamess

Petas>jj boilie, pelety nne nezavážím

Čtvrtek 28. srpna 2008 v 19:41® Petas
Petas

jamess> bolies??? zavážka???