Chytej.cz

Kaprařina

V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 21. května 2008 ve 21:01® EDYS
EDYS

tomchamik> To PVA je úplně rozpustné??nebo něco zůstane??však jak daleko chytáš od břehu?60–70m??tam hodíš s boilisem jo?

Středa 21. května 2008 ve 20:02® tomchamik
tomchamik

Já chytám pár metrů od břehu,tam koule hodím rukou.Když už musim dál,tak zavezu na člunu,nebo PVA .

Středa 21. května 2008 v 19:18® EDYS
EDYS

tomchamik> jo prý stačí jak vyplave jedno a je uvařeno..potom se vyvařují z boilís jeho atraktivní složky.a piše se aji 15 vajíček..to jsem se trošku divil ale asi to je nevyhnutelné..:-D chci se tě zeptat když chytaš na boilis tak vyvažiš nebo střílíš prakem či kobrou?

Středa 21. května 2008 v 18:54® tomchamik
tomchamik

EDYS> i na Chytej najdeš recepty a podrobně popsaný postup. Na koupené směsi máš většinou návod,i s počtem vajec,pro začátek je to lepší než kupovat vše jednotlivě,naučíš se na tom.Boilís vaříš dokud nevyplave na hladinu.

Středa 21. května 2008 v 18:48® EDYS
EDYS

Klon> www.lovkapra.com

co rikas na tento web..?kdyz se budu ridit co tam pise bude to ok??:-)

Středa 21. května 2008 v 18:41® EDYS
EDYS

Klon> No tak ani sem nezacal a uz je to spatne..tu vlastni smes sem nemyslel tak ze si namicham svoje prisady ale vezmu si nejakej recept co jsem nasel v knize „jak se dela boilies“ ale nenasel jsem tam jak dlouho varit atd..ani kolik vajcek tak mam dat.. takze mam starch se do toho poustet..budu muset sehnat jinaci literaturu nebo jestli bys mi poradil??

Středa 21. května 2008 v 18:03® Klon
Klon

EDYS> Tak přeju hodně štěstí.Jen pamatuj že méně je někdy více…Tím třeba narážím na vůně…Né vše co voní nám,musí vonět rybám a zvlaštní zkušeností vím,že to nechce ani moc agresivní chuť jako mají levnější varianty kupovaného boiliesu…Preferuji radší jemnější chuť…

Úterý 20. května 2008 ve 20:30® EDYS
EDYS

Klon> No tedka budu zkouset delat vlasni smes sem zvedavej..:-D

Úterý 20. května 2008 v 18:44® Klon
Klon

zlomiljsemprut> Jasně chápu.V tom případě mám statnice:)))Dělám si už dávno vlastní směsy a fungujou mi:-D ,Ale začátky byli krutý.Zvlašt když jsem pak na to nic nechytl nebo udělal něco špatně a boilies splesnivělo.Dlouho dobu mi trvalo než jsem se vše naučil a hlavně nevěřit všem receptům.dnes už poznám který recept je zhruba blbost (podle přísad ) a který by mohli fungovat.Na to taky pozor…Nééé každý recept je OK.

Úterý 20. května 2008 v 9:56@ ???

Čau všem, po dlouhé pauze se vracím ke kaprařině a hledám parťáka na výpravy k vodě. Zatím jezdím pouze s jedním kamarádem, ale z časových důvodů je to mnohdy obtížné. Jezdím(e) vždy na několik dní, klasická kaprařina se vším co k tomu patří. Jinak ja jsem od UH. Hradiště, 21 let , pohodář, co se týká rybařiny srdcař. Kdo by měl zájem, pište na mail: veteran007@post.cz

Úterý 20. května 2008 v 9:39® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

Klon> Pro začátečníky je to dobrá věc ta hotová směs. Ale jak si uděláš vlastní složíš maturitu s kaprařiny(teda pokud na ten boilies něco chytíš):D

Pondělí 19. května 2008 ve 20:17® Klon
Klon

na všechny moučky apod.se chlapi vyprdněte.Je to zbytečně složitý.Kupte nějakou kvalitní směs 50/50 s robin redem a je to…Pak už nějaký ty aminokomplexy apod.Boilies dělám už páe let a pro začátečníky je to to nejlepší.pokud začnete rovnou na ostro i s namícháním základní směsy,tak na 100% říkám že se vám to nepovede…Budete to pak dohánět vajíčky nebo náhražkou vajíček a už to nebude ono.Začněte pomalu…

Pondělí 19. května 2008 v 19:13® EDYS
EDYS

Petas> Nahodou krmitka sou tedka super..kdyz ryby jeste nejsou naucene na koule po zime..:-D no tez to studuju tedka a taky sem se dival na ty veci co tam sou a nechapal sem..:-D

Pondělí 19. května 2008 v 17:42® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

Petas> To se divím! V obchodě bys to měl sehnat! Kdyžtak skoč na www.jetfish.cz

Pondělí 19. května 2008 v 17:38® Petas
Petas

Tak jsem se rozhodl, že letos zkusím své první vlastní koule, po přečtení jak na to a nastudování receptů jsem narazil na menší problém. Pánové prozraďte kde nakupujete všechny ty dobroty do receptů???? Když ty recepty čtu jde mi z toho hlava kolem. Existuje nějaký přímo zaměřený eshop???? Když jsem zašel do klasických potřeb více jak polovinu ingrediencí neměli a čučeli na mě dost divně. Případně které potřeby v Praze jsou TY pravé. Prosím poradtě. Chci se v kaprařině dostat dále než ke kupovačkám nedej bože krmítku. :-D

Pondělí 19. května 2008 v 15:19® EDYS
EDYS

big-fish1> Mas strach abys ten parnik nechytnul?..:-D ja si myslim ze kdyz tam das olova tak neuvidis moc zaberu…ale muzes to zkusit..

Neděle 18. května 2008 ve 20:08® yerrx
yerrx

jake prichute boilie sou nejlepsi v tuto dobu?

Neděle 18. května 2008 v 18:52® jjonny13

Zdravim všetkych,ako to vyzera v kladne a okolí?

Neděle 18. května 2008 v 17:24® big-fish1

zdravim mam problem na reviru na ktery se chystam chci chytat na vzdalenost skoro 200 metru s vlascem a problem je ze napric mistem projizdi parnik a nevim jestli by to slo vyresit kotvicimi olovy jestli bych na takovou vzdalenost mel jeste kontakt s montazi ??? diky vsem

Pátek 16. května 2008 v 10:17® Klon
Klon

EDYS> Jezdím jen na řeku Moravu a její slepé rameno.Přímo to je kolem Uherského Hradiště.Jinak jinám na moravu nejezdím…Přece to jen mám asi 360 km…:-D

Čtvrtek 15. května 2008 ve 21:38® EDYS
EDYS

Klon> Kdyz uz jsme u toho..nemas par informaci v Morav. kraji??kolem Ostravy??nebo nekdo jiny?

Čtvrtek 15. května 2008 v 10:51® Klon
Klon

Jakub1982 : Záleží kam bys chtěl jít…Jestli soukromý revír nebo státní…Jsem taky s Český Lípy,takže jestli máš zájem napiš mi osobku a zahrnu tě informacemi :-D

Úterý 13. května 2008 v 10:06® Jakub1982

Ahoj chtěl sem se zeptat kam na Kapri ale kolem České Lípy? Nějaký revir dík Jakub

foto/diskuze/kaprarina/2008/th-img18180.jpg
Pondělí 12. května 2008 ve 20:34® Kopfjägr

Chci se zeptat jaká rybí moučka je dle Vašeho názoru nejlepší 1) rybí moučka 70% TVN 120, 2)North Sea Mink 70 rybí moučka TVN 90, Fish meal 70% Lt TVN 50.Děkuji za radu. nebo i názor. Rozhodně to chci používat a boilies.

Neděle 11. května 2008 v 11:43profil byl smazán

crazykapr> na co si reagoval?jako kde sou ty rybníky ?

Neděle 11. května 2008 v 9:54® EDYS
EDYS

cormoran> Nj…to nebudou hamburgery..ale nejake petky nebo sacek..:-D

Neděle 11. května 2008 v 7:46® crazykapr
crazykapr

pepos.93> Seč

Sobota 10. května 2008 ve 23:24® Salmo
Salmo

yerrx> Jak kde ale myslím že teď už by to taky šlo :-)

Sobota 10. května 2008 ve 12:26® yerrx
yerrx

Salmo> a da se tak chytit i ted nebo az v lete?

Sobota 10. května 2008 v 0:32® cormoran
cormoran

EDYS> Přesně tak, jak řiká pepos.93, v dnešní době hamburgerů je možný všechno…:-D :-D