Chytej.cz

Kaprařina

V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 25. března 2008 v 15:07® cormaxx
cormaxx

bubu: já o tom vim už dlouho,ale ještě se mi zámeček nepoprděl,takže jsem ho měnit nemusel:-P Můžeš sem pak pls hodit foto až to bude ve swingru.Dík

Úterý 25. března 2008 v 8:41® bubu
bubu

cormaxx> dík,to je vono.Bezproblémové odpadání swingeru.

Pondělí 24. března 2008 ve 23:00® cormaxx
cormaxx

bubu: kokas.hyperlinx.cz =>Ostatní výrobky.Nevim jestli to je ono co myslíš;-)

Pondělí 24. března 2008 ve 22:55® Ludvik PMfishteam

Veľkonočná výprava za kaprami.

Koná sa už tradične každý rok počas týchto sviatkov. Namiesto voňaviek kupujeme dipy, šibáky z vŕby .....

www.pmfishteam.sk

foto/diskuze/kaprarina/2008/th-img17124.jpg
Pondělí 24. března 2008 ve 22:13® bubu
bubu

pánové,mám na vás velkou prosbu. Synovi se rozbyl zámek na swingeru (Ten je jakousi napodobeninou foxe) Dá se vyměnit,už jsem mu ho i loni na dovolené v Třebíči koupil,ale zase ho ztratil,jelito. Nemohu jej nikde v E-shopu koupit. Je to taková plastová klícka a v ní jsou proti sobě kovové kuličky. Jejich přítlačná síla k sobě se dá regulovat šroubkem. Nevíte,kde se tento druh zámku dá sehnat. Předem dík. Můžete osobkou.

Sobota 15. března 2008 v 9:43@ ???

macek

foto/diskuze/kaprarina/2008/th-img16937.jpg
Pátek 14. března 2008 ve 22:19® kaprnak
kaprnak

Promin mario211 ale tu fotku s tim nejde poslat ma moc velkej format a jinak doufam ze ti moje rady budou aspon k necemu dobre.Byl bych rad kdyz by si uspel jestli by si nebyl tak hodny a neposlal mi treba fotku s popisem sveho ulovku.

Pátek 14. března 2008 ve 22:15® kaprnak
kaprnak

mario211:V letnich mesicich krmim takto nejprve ze vseho se,ale rozhodnu jestli chci mit zabery neustale ,ale od mensich ryb a nebo jen zridka o to ,ale zase od trofejnich kousku.Predpokladam ze budu krmit na ty vetsi ryby prvne kdyz si zvolim misto si rozhazim jen nekolik malo kulicek boilies a pockam co se bude dit behem dne kdyz zaber neprijde opatrne bych zvysil davku a prisipal bych trochu halibut pelet pro zatraktivneni mista ,ale pokud se zaber dostavi dam tak si priblizne pul kbeliku boilies a k tomu par hrsti pelet to by melo na udrzeni ryb stacit.Hlavni je drzet se intenzity zaberu a podle toho si rozvrhnout mnozstvi a taky urcite casove useky z celeho dne kdy nakrmit.Nebo zkusit krmit si dve mista najednou a daleko od sebe jedno intenzivne boiliesem a partiklem a jedno jenom ciste boilim a rozhodnout se ktere misto je pro vas prinosnejsi a tomu prizpusobit styl krmeni na vsech udicich.Na prilozenem obrazku je deni davka krmeni na hejlove.

Čtvrtek 13. března 2008 v 8:41® Kobr
Kobr

náhodou jsem sem zabrousil a měl tu čest přečíst si příspěvky pana SIFU, nejvíc mě rozesmála jeho změna přezdívky :-) (zřejmě zapomněl na IP adresu). Každopádně mám takový pocit že na Turýnském rybníku (mám to co by kovářův Honzík třikrát kamenem dohodil) jsem potkal dva takový :-1 mladý kšiltofkáře, co u vody dělali docela bordel. Možná že je to jeden z nich, když se neumí chovat ani u virtuální vody

Úterý 11. března 2008 ve 13:31® mario211

Chcel by som Vas poprosit, ci by ste mi neporadili ohladom krmenia v letných mesiacoch, ak chcem chytat kapre na boilies. Kolko mam dat partiklu, kolko boilies, kolko peliet k danej bojke na zaciatok lovu a potom kolko po chytení prvej ryby. Jedna sa velku vodnú nádrž. Za rady vopred dakujem.

Úterý 4. března 2008 v 15:16® PitrsonX

anonim> od 15let a na jednu udici!

Neděle 2. března 2008 v 19:05® tomchamik
tomchamik

pekoda> jj,poslal jsem ti skype kontakt:-)

Neděle 2. března 2008 v 19:04® pekoda
pekoda

tomchamik>tak snad jsem to všechno zadal správně večer se ozvu na email cau

Neděle 2. března 2008 v 18:56® tomchamik
tomchamik

pekoda> jinak mail,www i skype mám tomchamik,mail na seznamu

Neděle 2. března 2008 v 18:47® tomchamik
tomchamik

pekoda> klikni si na to R v kroužku předjménem(nevim jak se to jmenuje):-D

Neděle 2. března 2008 v 18:42® pekoda
pekoda

tomchamik> omlouvam se ! o jakou kartu jde ,rád ji doplnim . pokud chceš napiš mi na email tvuj tel. !tvuj nevimjak mam najít

Neděle 2. března 2008 v 18:26® tomchamik
tomchamik

pekoda> písni něco víc,třeba do mailu(taky si malinko doplň kartu,ať víme s kým máme tu čest) Já chytám kolem Prahy,šlo by se domluvit9-)

Neděle 2. března 2008 v 18:00® pekoda
pekoda

čau pánové dneska jsem se poprvé dostal na tuhle stránku a přečet si co sem leze za blba tak mě to zase odradilo od rybařiny doufám že jsou tu i normální lidi, chtěl jsem požádat o pomoc, loni jsem byl náhodou poprvé na rybách a docela mně to vzalo nakoupil jsem si základní výbavu pořídil lístek a povolenku ale potřeboval bych ochotného rybáře z prahy který by poradil jak začít a nevadil by mu u vody vedle sebe jeden amatér. Nejsem úplný tele ale všechno chce svoje.

Neděle 2. března 2008 v 15:58profil byl smazán

Přece se tu nebudete(me) hádat kvůli jednomu spratkovi,ne?

Neděle 2. března 2008 v 15:52® cercer
cercer

Hora:Přečti si pořádně,kdo koho vlastně provokoval!!:-O Tohle může napsat jen ten,kdo má obráceně monitor!:-| Vždyť napadl každýho,kdo ho trochu usměrnil…

Neděle 2. března 2008 v 15:02® bigsiki

Ahoj lidi. Máte někdo zkušenosti s revírem Derító v Maďarsku? Chtěl bych tam jet s kámošema na jaře na na výpravu na kapříky a možná tam zkusit i fousáče. Díky za ifo

Neděle 2. března 2008 ve 14:19® stanley 4
stanley 4

hora-to promiň ale normální člověk si předce nenechá nadávat od malého parchanta a nesklopí před ním uši!!!

Neděle 2. března 2008 ve 14:12® Hora
Hora

Myslím si,že kdyby jste ho pořád neprovokovali,dal by po čase pokoj sám.Nemá to cenu takové kluky pořád provokovat.9-)

Neděle 2. března 2008 ve 12:53® HaD
HaD

už má zákaz vstupu

Neděle 2. března 2008 ve 12:49® cormaxx
cormaxx

Renda:…Potkat ho u vody,tak sklopí uši a ani necekne;-)

Neděle 2. března 2008 ve 12:00® Renda
Renda

jsem tady novej,ale to co jsem si přečetl to je síla.tak namistrovanýho borečka jak je ten sifu007 jsem dlouho nepotkal.potkat ho u vody .............

Neděle 2. března 2008 v 11:06® Klon
Klon

Tohle neovlivníš…Není jak zakázat registraci takovým to spratkům…Až po sleze by je HaD mohl bloknout a možná by mohl i přímo bloknout IP,aby se nemohli zaregistrovat znovu…Já bych založil spíš nějáká pravidla která musíš přečíst při registraci…Jakmile je porušíš,tak BAN…

Neděle 2. března 2008 v 10:52® Kubajs
Kubajs

ados:ach jo takhle se nechová muj 5-ti leej brátránek kterej má víc rozumu jak ty 4all:může mi někdo vysvětlit:-/ proč se tu každou chvíli objeví nějakej debil?nejdřív Ripka pak Stika1994 pak petr.ondrusak a ted todle už ted se bojím co bude následovat příště8-(

Sobota 1. března 2008 ve 23:34® ados

si docela bystrej ale ja mam tech prezdivek jeste hodne asi tak 12

Sobota 1. března 2008 ve 23:25® HaD
HaD

ados> Ty si myslíš, že změnou přezdívky to vyřešíš? Omyl! ados=sifu007.