Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 25. března 2008 v 15:07® cormaxx
-
bubu: já o tom vim už dlouho,ale ještě se mi zámeček nepoprděl,takže jsem ho měnit nemusel
Můžeš sem pak pls hodit foto až to bude ve swingru.Dík
- Úterý 25. března 2008 v 8:41® bubu
-
cormaxx> dík,to je vono.Bezproblémové odpadání swingeru.
- Pondělí 24. března 2008 ve 23:00® cormaxx
-
bubu: kokas.hyperlinx.cz =>Ostatní výrobky.Nevim jestli to je ono co myslíš
- Pondělí 24. března 2008 ve 22:55® Ludvik PMfishteam
-
Veľkonočná výprava za kaprami.
Koná sa už tradične každý rok počas týchto sviatkov. Namiesto voňaviek kupujeme dipy, šibáky z vŕby .....
- Pondělí 24. března 2008 ve 22:13® bubu
-
pánové,mám na vás velkou prosbu. Synovi se rozbyl zámek na swingeru (Ten je jakousi napodobeninou foxe) Dá se vyměnit,už jsem mu ho i loni na dovolené v Třebíči koupil,ale zase ho ztratil,jelito. Nemohu jej nikde v E-shopu koupit. Je to taková plastová klícka a v ní jsou proti sobě kovové kuličky. Jejich přítlačná síla k sobě se dá regulovat šroubkem. Nevíte,kde se tento druh zámku dá sehnat. Předem dík. Můžete osobkou.
- Sobota 15. března 2008 v 9:43@ ???
-
macek
- Pátek 14. března 2008 ve 22:19® kaprnak
-
Promin mario211 ale tu fotku s tim nejde poslat ma moc velkej format a jinak doufam ze ti moje rady budou aspon k necemu dobre.Byl bych rad kdyz by si uspel jestli by si nebyl tak hodny a neposlal mi treba fotku s popisem sveho ulovku.
- Pátek 14. března 2008 ve 22:15® kaprnak
-
mario211:V letnich mesicich krmim takto nejprve ze vseho se,ale rozhodnu jestli chci mit zabery neustale ,ale od mensich ryb a nebo jen zridka o to ,ale zase od trofejnich kousku.Predpokladam ze budu krmit na ty vetsi ryby prvne kdyz si zvolim misto si rozhazim jen nekolik malo kulicek boilies a pockam co se bude dit behem dne kdyz zaber neprijde opatrne bych zvysil davku a prisipal bych trochu halibut pelet pro zatraktivneni mista ,ale pokud se zaber dostavi dam tak si priblizne pul kbeliku boilies a k tomu par hrsti pelet to by melo na udrzeni ryb stacit.Hlavni je drzet se intenzity zaberu a podle toho si rozvrhnout mnozstvi a taky urcite casove useky z celeho dne kdy nakrmit.Nebo zkusit krmit si dve mista najednou a daleko od sebe jedno intenzivne boiliesem a partiklem a jedno jenom ciste boilim a rozhodnout se ktere misto je pro vas prinosnejsi a tomu prizpusobit styl krmeni na vsech udicich.Na prilozenem obrazku je deni davka krmeni na hejlove.
- Čtvrtek 13. března 2008 v 8:41® Kobr
-
náhodou jsem sem zabrousil a měl tu čest přečíst si příspěvky pana SIFU, nejvíc mě rozesmála jeho změna přezdívky
(zřejmě zapomněl na IP adresu). Každopádně mám takový pocit že na Turýnském rybníku (mám to co by kovářův Honzík třikrát kamenem dohodil) jsem potkal dva takový
mladý kšiltofkáře, co u vody dělali docela bordel. Možná že je to jeden z nich, když se neumí chovat ani u virtuální vody
- Úterý 11. března 2008 ve 13:31® mario211
-
Chcel by som Vas poprosit, ci by ste mi neporadili ohladom krmenia v letných mesiacoch, ak chcem chytat kapre na boilies. Kolko mam dat partiklu, kolko boilies, kolko peliet k danej bojke na zaciatok lovu a potom kolko po chytení prvej ryby. Jedna sa velku vodnú nádrž. Za rady vopred dakujem.
- Úterý 4. března 2008 v 15:16® PitrsonX
-
anonim> od 15let a na jednu udici!
- Neděle 2. března 2008 v 19:05® tomchamik
-
pekoda> jj,poslal jsem ti skype kontakt
- Neděle 2. března 2008 v 19:04® pekoda
-
tomchamik>tak snad jsem to všechno zadal správně večer se ozvu na email cau
- Neděle 2. března 2008 v 18:56® tomchamik
-
pekoda> jinak mail,www i skype mám tomchamik,mail na seznamu
- Neděle 2. března 2008 v 18:47® tomchamik
-
pekoda> klikni si na to R v kroužku předjménem(nevim jak se to jmenuje)
- Neděle 2. března 2008 v 18:42® pekoda
-
tomchamik> omlouvam se ! o jakou kartu jde ,rád ji doplnim . pokud chceš napiš mi na email tvuj tel. !tvuj nevimjak mam najít
- Neděle 2. března 2008 v 18:26® tomchamik
-
pekoda> písni něco víc,třeba do mailu(taky si malinko doplň kartu,ať víme s kým máme tu čest) Já chytám kolem Prahy,šlo by se domluvit
- Neděle 2. března 2008 v 18:00® pekoda
-
čau pánové dneska jsem se poprvé dostal na tuhle stránku a přečet si co sem leze za blba tak mě to zase odradilo od rybařiny doufám že jsou tu i normální lidi, chtěl jsem požádat o pomoc, loni jsem byl náhodou poprvé na rybách a docela mně to vzalo nakoupil jsem si základní výbavu pořídil lístek a povolenku ale potřeboval bych ochotného rybáře z prahy který by poradil jak začít a nevadil by mu u vody vedle sebe jeden amatér. Nejsem úplný tele ale všechno chce svoje.
- Neděle 2. března 2008 v 15:58profil byl smazán
-
Přece se tu nebudete(me) hádat kvůli jednomu spratkovi,ne?
- Neděle 2. března 2008 v 15:52® cercer
-
Hora:Přečti si pořádně,kdo koho vlastně provokoval!!
Tohle může napsat jen ten,kdo má obráceně monitor!
Vždyť napadl každýho,kdo ho trochu usměrnil…
- Neděle 2. března 2008 v 15:02® bigsiki
-
Ahoj lidi. Máte někdo zkušenosti s revírem Derító v Maďarsku? Chtěl bych tam jet s kámošema na jaře na na výpravu na kapříky a možná tam zkusit i fousáče. Díky za ifo
- Neděle 2. března 2008 ve 14:19® stanley 4
-
hora-to promiň ale normální člověk si předce nenechá nadávat od malého parchanta a nesklopí před ním uši!!!
- Neděle 2. března 2008 ve 14:12® Hora
-
Myslím si,že kdyby jste ho pořád neprovokovali,dal by po čase pokoj sám.Nemá to cenu takové kluky pořád provokovat.
- Neděle 2. března 2008 ve 12:53® HaD
-
už má zákaz vstupu
- Neděle 2. března 2008 ve 12:49® cormaxx
-
Renda:…Potkat ho u vody,tak sklopí uši a ani necekne
- Neděle 2. března 2008 ve 12:00® Renda
-
jsem tady novej,ale to co jsem si přečetl to je síla.tak namistrovanýho borečka jak je ten sifu007 jsem dlouho nepotkal.potkat ho u vody .............
- Neděle 2. března 2008 v 11:06® Klon
-
Tohle neovlivníš…Není jak zakázat registraci takovým to spratkům…Až po sleze by je HaD mohl bloknout a možná by mohl i přímo bloknout IP,aby se nemohli zaregistrovat znovu…Já bych založil spíš nějáká pravidla která musíš přečíst při registraci…Jakmile je porušíš,tak BAN…
- Neděle 2. března 2008 v 10:52® Kubajs
-
ados:ach jo takhle se nechová muj 5-ti leej brátránek kterej má víc rozumu jak ty 4all:může mi někdo vysvětlit:-/ proč se tu každou chvíli objeví nějakej debil?nejdřív Ripka pak Stika1994 pak petr.ondrusak a ted todle už ted se bojím co bude následovat příště
- Sobota 1. března 2008 ve 23:34® ados
-
si docela bystrej ale ja mam tech prezdivek jeste hodne asi tak 12
- Sobota 1. března 2008 ve 23:25® HaD
-
ados> Ty si myslíš, že změnou přezdívky to vyřešíš? Omyl! ados=sifu007.