Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 24. listopadu 2007 ve 13:12@ ???
-
Kdo mi poradí jak se dostat na rybářský maraton Liptovská Mara apodrobnosti o startovném a celkovích podrobnostech závodu,,,,předem dík…
- Pondělí 19. listopadu 2007 v 18:21® HaD
-
Candátoman> je to pravdivé
- Čtvrtek 15. listopadu 2007 v 11:36® Candátoman
-
Pro fandy Sportexu: na strankach Mavepu mavep.inshop.cz jsem objevil 50% slevy na pruty Sportex. Nevim, jestli je to pravdive, ale puvodni ceny maji skrtle a prezentuji ceny polovicni, tak za provereni u dodavatele to stoji.
- Pondělí 5. listopadu 2007 v 15:59® vonderka
-
Zdravím pánové. Moc bych potřeboval zjistit jestli funguje příposlech od SEMY na pípáky D.A.M ,jestli s tím má někdo zkušenost tak poreferujte.Dík za případné odpovědi.
- Sobota 3. listopadu 2007 v 16:24® Piranha
-
takyrybar> je to nejakej novej server je tam pouze 230 navstev a nic ke kouknuti jeste musi tvurce hooooodne zapracovat
- Pátek 2. listopadu 2007 v 19:43@ ???
-
Koukali jste na www.kapr-magazin.cz Co na to říkáte? Vypadá to docela zajímavě…
- Středa 31. října 2007 v 15:55@ ???
-
Zdravím všechny příznivce kaprařiny. Ctěl bych poprosit všechny ty, co mají nějaké informace o Francouzských státních vodách. Rád bych navštivil nějaké menší, nebo střední jezero. Budu rád za jakoukoli informaci. děkuji
- Úterý 30. října 2007 v 19:45® oturek
-
Seznam letošních výlovů rybníků najdete na www.horydoly.cz/vypsat.php?….
- Neděle 28. října 2007 ve 12:04® kaprnak
-
Letos jsem objevil pro mně novou soukromou vodu u Čáslavic a jsem z ní velmi nadšen.Byl jsem tam letos několikrát a zachytal jsem si parádně.Mají tam nádherné zdravé ryby a tak přikládám několik fotek z červencové výpravy.BYL bych rád kdyby jste mi poslali fotku vašeho ulovku z čáslavic na e-mail.
- Sobota 27. října 2007 v 16:50® Moravák1
-
I když trochu opožděně, přece jen krátké ohlédnutí za srazem Kaprařů na Skaličce.Atmosféra jako vždy perfektní a po krátkém přivítání hurá na ně,ale tentokrát si snáma pohrálo nejen počasí a však i ryby. 19.10. Večer se to nan náma začalo pěkně honit a byla jen otázka času kdy to spadne. 20.10. Ráno to spadlo a to v podobě bílé pokrývky.
I když tomuto srazu dvakát počasí nepřálo zrovna podle našich představ a záběrů přišlo taky po skromnu i tak si myslíme, že se sraz zdařil, tímto zravíme i všechny zůčasněné a Radka.
A ještě pár fotek ze srazu: - Pondělí 15. října 2007 v 19:59® Moravák1
-
Zdravím,pánové.Neskoušel někdo v poslední době Skaličku u Hranic na Moravě. Pokuď jo tak jak to tam de. Dík
- Pondělí 15. října 2007 v 16:16® HT
-
Neměl by jste někdo zájem o FISHHUNTERA 360 pokud jo tak mě pište na email.Info i foto zašlu.
- Neděle 14. října 2007 ve 20:38® bubu
-
ohz.cz né,že bych se plně ztotožňoval s obsahem tohoto článku,ale dá se z něj docela dobře vyčíst,jak by měl prodej správně vypadat.
- Neděle 14. října 2007 ve 20:13® bubu
-
jestli se nepletu tak při prodeji živých ryb je nutné dodržovat určítá pravidla. V předvánočních prodejích to kontroluje,a teď nevím,jestli ČOI ?
- Neděle 14. října 2007 ve 12:07® Frostty
-
frankenstein> no jako sorry, tohle jsou ryby určeny pro konzum takže vypadaj tak jak vypadaj. Pokud to chceš řešit tak se začni zajímat o to jak se vede kuřatům, skotu a prasatům a potom začni řešit ryby, ale vzhledem že o tom víš lautrho*no tak se nedivím tvojí sakrální reakci
(pokud si to nepochopil, chcu tím říct že naprdel dostavaj nejen ryby…)
- Neděle 14. října 2007 v 10:13® HT
-
Nemáte někdo zájem o FISHHUNTERA 360 pokud jo tak se mi ozvěte ne email info zašlu.
- Pátek 12. října 2007 ve 14:58® cormaxx
-
Hami> www.chytej.cz www.chytej.cz
- Pátek 12. října 2007 v 11:48® Hami
-
čauky Vážení, jsem rybář začátečník a potřebuju pár rad. Chtěl bych chytat na boili a rád bych viděl nějaké nákresy či fotografie montáží boilis k háčku, co je potřeba mít za výbavu, jak navázat háček, aby měl dole očko na zarážku, atp… Předem díky!!! Petrův Zdar Můžete i na maila.
- Čtvrtek 11. října 2007 v 15:42® frankenstein
-
tak jsem napsal mail do ZAKU,aby jim udělali v TV nějakou „reklamu“ a zatím se neozvali,zavolam jim. Uvidíme.
- Středa 10. října 2007 v 8:03® Tomina
-
frankenstein> Ahoj mě jse to taky nelíbi měl jsi to té kádě narvat celej personál Tesca ať jsi to zkusijou jaký to je!!! Já nevim s kým to řešit ale možná s ochráncama přírody. Zkus jse tam zeptat a pak napiš jak jsi pochodil.
- Úterý 9. října 2007 v 19:46® frankenstein
-
čau lidi,ted jsem přijel z Tesca v Plzni a ještě jsem nas…j z toho co jsem tam viděl.Cca 40ks kaprů a amurů v jedné malé kádi.Když jsem viděl jak mají rozbité hlavy a šrámy po těle,tak mi bylo do breku a zároven jsem měl 100 chutí dát někomu z personálu přes držku.Prostě na poblití! Chtěl jsem se zeptat jestli někdo nevíte jak tohle masakrování ryb zaživa zastavit??? Díky za každou radu,jsem připraven to jakýmkoli způsobem řešit.
- Pondělí 8. října 2007 v 15:38® Tomina
-
vlaaas> Já ti řeknu proč protože to mají v popisu práce( při zakoupení povolenky musíš dostat rybářský řád tak proto jsi ho dostal
Mě jse to taky nelibi a takových reviru a blbců co to porušují je mnoho,ale my s tim nic nenaděláme to je práce rybářské stráže a jak vidím tak na to serou nebo nestíhaji,ale spíš to druhé letos mám dost docházek k vodě a kontrolovali mě jen jednou.
- Sobota 6. října 2007 v 16:22® vlaaas
-
Byl jsem letos několikrát na revíru Dyje 6 kde je zakázáno navážení i zdolávání ryb z loděk ale lodiček tam jezdí víc jak parníků na přehradě.To stejné platí o zákazu stanovánío zabírání místa maximálně hodinu před a hodinu po .Při zakoupení povolenky dostane každý rybář rybářský řád určený pro tento revírakorát nevím nač když se nic nedodržuje!!!!!!!!!!!!!
- Pátek 5. října 2007 v 10:36® thundarr
-
lidi co si myslite o techto naviacich ? UK CARP BIG BEN 10Pi 5000
- Středa 3. října 2007 v 19:04® Salmo
-
sorry ctel jsem přidat kapříky ze Štok u Jihlavy a přemáčkl jsem se hned to napravím.tak se mi povedl na štokách kapr 81cm jinak jsem za dva dny zdolal 11 ryb od 57 do 81cm to si myslím že je příznivý co se týče ceny 90Kč prut/24h
- Středa 3. října 2007 v 18:57® Salmo
-
Tak se mi podařilo přelstít 62 na 8 cm husky jerka v barvě GBK(Glass Black) je to moje nej mám z ní radost samozdřejmě že byla vrácena jejímu živlu
- Čtvrtek 20. září 2007 ve 21:05® tomegaa
-
Splinter:je zaklad uspechu na dyji5 vzdalenost? vím ze jse nesmí navázet ale s náhozu jsme krmily a uspech ,no za tři dny bych kapra chytil aji bez vnazení.vedle přijel nadsenec poté co sam nanosil tydení vybavení k vode dal na vodu clun smotorem navezl jsi a us po hodine mnel 9kilovy uspech ,navazel tak na 250m
- Čtvrtek 20. září 2007 v 16:35® Splinter.Cell7
-
tomegaa> to zalezi na tobe mno a hlavně jak chces velke misto vnadit my jsme vetsinou měli 12l kybl na cca 6m dlouhé místo a hazeli jsme to do všech stran a obcas hod do toho i kulicky
- Čtvrtek 20. září 2007 v 15:21® Saslav
-
poraďte kde sehnat informace o skladacích člunech ne nafukovák,už mě nebaví něhoho ukecávat ,aby šel na ryby a pomohl naložit loď.