Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 1. července 2007 v 15:16® tom2
-
nazdárek, chlapi neví někdo jak je to přes léto na soukr. revíru Ostrov nad Oslavou?myslím, jestli je tam klídek nebo jestli ti někdo kouká celej den přes rameno…případně poradte kam se dá vyrazit na soukromej revír na Jižní Moravě. Chci vyrazit na týden na dovču a zkusit štěstí jak na kapry tak i trošku podráždit dravce, ale nechci se nikde mačkat..prostě si chci užít klid v přírodě…myslíte, že je to reálný?
)díky Tom
- Neděle 1. července 2007 v 9:58® Frostty
-
Alivio> nj. p. Guttmanovi asi nendó kšefty tak si dělá malou neplacenou reklamu zde na chytej
- Sobota 30. června 2007 ve 23:30® Shrek
-
Frostty> obyčejná nezaplacená reklama,která by dle mého názoru měla být smazána.
- Sobota 30. června 2007 v 18:19® Frostty
-
co to doprd*ele je…
- Pondělí 25. června 2007 v 11:04@ ???
-
Prosím, můžete mi poradit jak se háže vrhací síť…
- Neděle 24. června 2007 v 11:21® klammer
-
nazdar chlapi,chci zkusit jít na řeku 1.Orlici,nikdy jsem tam nechytal,/pod Interspar/prosim o radu jak to tam funguje a zda je to dobra voda na rybařinu.předem díky.
- Pátek 22. června 2007 ve 14:23@ ???
-
O krmivech SBS
SBS má přes 30 let zkušeností užívání předpisů /přidávání/ vůní, příchutí a adetiv , aby vyprodukovala nástrahy, které dají spotřebitelům /při chytání/ lesk. Společnost získala pověst ,vystavěnou na tom, že poskytuje a stará se o to , aby nabídla kvalitní produkty a nástrahy rybářům, kteří vědí, že nejčastější rozdíl mezi úspěchem a neúspěchem lovu závisí právě na kvalitě použité nástrahy. Vrcholem na žebříčku výrobků této společnosti je právě prodej /prodávající se/ řady M1 M2 a M3 řad, které umožňují chytat stovky /množství/ výstavních kusů ryb po celém světě.
Z výrobny v Kidderminsteru, Worcestershire, může SBS produkovat nástrahy a aromata . objednávky v libovolném množství často rovnou ze skladu a doručí je hned další den. SBS vyrábí rozsáhlé řady založené na mixážích, které obsahují spouštěcí chutě a příchutě , vitamíny, minerály a zvětšováky? Tyto osvědčené a pro ryby lákavé mixy jsou nasáklé přírodními attractory a palatants, aby udrželi ryby hledat potravu a plavat kolem návnady co nejdéle. Jsou dodávány v 1kg balení – v sáčkách a v 5kg / 10kg kýblech. Větší množství objednávky může být samozřejmě snadno zajištěno též. Zpracování objednávky a prodej zákazníkům je rychlý a pohotový, SBS rád říká ano na všechna přání /dotazy / zákazníků.Zázraky se dějí dnenně!
Všechny SBS produkty /na zakázku/ jsou kontrolovány / prošly kontrolou/ a připraveny pro dodání /dodej/ hned po odeslání objednávky?
Celosvětové, evropské objednávky a objednávky z oblastí UK /VB/ jsou naloženy a transportovány HGV dopravou transportní společnosti. Zákazníkům místním a z centrální části UK jsou objednávky dopravovány denně přímo z SBS výrobny v kidderminsteru, Worcestershire. Celkový výsledek , který SBS zamýšlí a chce je mít vždy to, co si zákazníci žádají. Všechny SBS výrobky jsou zkoušeny a testovány nejlepšími vrcholovými rybáři VB v Coarse /základní? Běžné?/ ukázkové a závodní disciplíně ? Tito špičkoví rybáři požadují kvalitu všeho, co používají obzvláště návnad! Na všech stupních výroby SBS jsou produkty kontrolovány, testovány, aby mohly všem rybářům zaručit kvalitu a kvantitu./dostatečné množství/.
DES TAYLOR
- Čtvrtek 21. června 2007 v 18:55® cormaxx
-
tak jsme se s tátou konečně dočkali a udělali si moooc velkou radost
dneska jsme si přivezli 4 Tici Scepter a už máme i namotaný červený sufixy
- Středa 20. června 2007 v 15:03® Silvercarp
-
Prohlédni naši na webu www.silvercarp.net jsou tam fotogalerie, članky a další vec.
- Úterý 19. června 2007 v 17:25® Krokodyldandy
-
Chlapy kde mohu koupit toto krmení-nejlépe přes e-shop.
- Neděle 17. června 2007 ve 21:33@ ???
-
Takova pohoda když ryba nebere
- Neděle 17. června 2007 ve 13:15® sportex
-
Tak co kaprari jak vam kousou?
- Čtvrtek 14. června 2007 ve 22:38® Fish man
-
CYPRINUS> Moc blahopřeju k tak krásným kaprům!!
- Čtvrtek 14. června 2007 ve 14:52® cannabis.sch
-
sasoun> jj občas
- Čtvrtek 14. června 2007 ve 13:03® cormaxx
-
sasoun:jj někdo je
- Čtvrtek 14. června 2007 v 8:34® sasoun
-
Ahoj je tady nekdo?
- Středa 13. června 2007 ve 13:44® CYPRINUS
-
cez vikendik padli nejaké tie kapríky
- Pondělí 11. června 2007 v 6:53® Matt.tes
-
Ahoj lidi byli jste někdo na Oravě ? Nevíte kolik stojí týdení hostenka ?
- Sobota 9. června 2007 v 16:01® zemancz
-
Prosím o radu jaký je teď nej boilí na řeku labe (Pardubicko) a kolik a jak často krmit dík za info
- Úterý 5. června 2007 ve 13:24® Qantum willIam
-
Zadravíčko pánové nemáte někdo zkušenosti s boilie smesí od Václavíka Losos/sardinka? Pořídil jsem si ji spolu s Bioplexem a dipovací emulzí tak by mě zajmalo jestli ji někdo zkoušel a jestli bych měl ještě něco do této smesi přidat.
- Neděle 3. června 2007 v 16:56@ ???
-
Chtěl bych se zeptat jaké ozn parabolické akce u prutu je prokapraře nejlepší? Díky
- Sobota 2. června 2007 ve 14:05® cannabis.sch
-
zdar!byl jste nekdo ted na Slapech?
- Pátek 1. června 2007 ve 20:50® cormaxx
-
já jedu zítra jen na dopoledne,teď mám málo času,ale na příští týden to chci zařídit abych měl rybářskej víkend
(teda když nepůjdem s klukama ze školy slavit vítěství republiky v hokejbale
)
- Pátek 1. června 2007 ve 20:42® Frostty
-
cormaxx> co sem dneska videl tak jsem spokojen..aktivita ryb velmi povzbuzující
- Pátek 1. června 2007 ve 20:37® cormaxx
-
snad se při tom stahali tak akorát,aby měli velkej hlad a málo odpočívali
- Pátek 1. června 2007 ve 20:36® cormaxx
-
u nás je to tak 10 dní…teda alespoň na rybníce kam nejvíc chodim
ale rád bych se mílil
- Pátek 1. června 2007 ve 20:32® Frostty
-
cormaxx> kapři a u nás třít?…blbost…už je dávno potom
- Pátek 1. června 2007 ve 20:28® cormaxx
-
Frostty:jéhehe
já je měl taky,ale jeden sem zlomil
teď ten druhej prodávám a nebo zase jeden hledám,vzal by si je táta
ale jinak jsem byl s nima dost spokojenej
PS: tenhle víkend ještě nepočítej,jestli se u vás začali třít kapři tak před 10–14 dny tak to nebude žádná sláva,spíš počítám až od příštího tydne
- Pátek 1. června 2007 v 18:24® Frostty
-
cormaxx> nějaky mitchelly power crosy..ale uvažuju o nečem ve dvoudilu
ale tohle je pouze v rovinách teorie…
ještě to zkusím o weekendu a jak to nevyjde tak si kupuju včelín
- Pátek 1. června 2007 v 9:32® Qantum willIam
-
Takhle je to vvždycky koupíš nový vybavení a máš pech jako nikdo jinej. I když ja letoas zatim nekoupil nic mimo boilie a pelet a stejně jsem zatim nechytil nic zázračnýho.