Chytej.cz

Kaprařina

V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 31. května 2007 ve 22:51® cormaxx
cormaxx

Frostty:Tak já se letos nebudu muset na tohle vymlouvat(ale budu),pač já jsem letos nic jinýho jak to ho*no nechytil:-D Co máš za klacky?

Čtvrtek 31. května 2007 ve 22:07® Frostty
Frostty

cormaxx> asi tak…taky sem namotal na sceptry žlutyho sufixa a lupl to na new hůlky od ty doby chytám ho*no :-D asi se dám na 1. pivníligu pivo

Čtvrtek 31. května 2007 v 19:53@ ???

Zdar už mi přišli ty douphiny a pracují velice dobře i hod je o něco delší ps.nemaju chyby

Čtvrtek 31. května 2007 v 19:45® cormaxx
cormaxx

masin: Máš nějakej odkaz nebo foto:-)

Čtvrtek 31. května 2007 v 15:25@ ???

a co takhle shimano antaras panove odbornici

Středa 30. května 2007 v 19:36® cormaxx
cormaxx

Qantum willIam: jasně že jde hlavně o funkčnost,proto jsem hledal sceptery a nebo dolphiny;-) .....jinak už mám objednaný sceptery,přístí týden je mámpivo už se na ně těšim jak malej kluk.Pak na ně namotam červený sufixy,dám na new klacky a hrrr na ně:-D :-D a pak ho*no chytnu:-D

Středa 30. května 2007 v 9:54® Qantum willIam

cormaxx> muj kaarád má pruty Mitchel Performance carp 2.75.lb a na nich 2× Cybernetic a na to jak jsou ty pruty tenky je to pohoda. A hlavně nejde až tak na 100% o vzhled ale o funkčnost.:->

Středa 30. května 2007 v 9:43® Kubajs
Kubajs

cormaxx:a jak jsi spokojen s těmi novými proutky co máš??

Středa 30. května 2007 v 8:46® cormaxx
cormaxx

Kubajs:Mno asi by se nějaký sehnaly,ale když už mám ty prachy na dražší tak si ho radši koupit,pač ta kvalita bude (snad) trochu jinde;-) .Ty Tici má spousta lidí a většina je chválí,takže si chvilku počkam(sice mě to nějak netěší) až je Cadox přivezepivo

Středa 30. května 2007 v 6:58® Kubajs
Kubajs

cormaxx:a do 1200 by se slušný kapráky sehnat nedaly???

Úterý 29. května 2007 ve 20:52® cormaxx
cormaxx

jo a mám 360/3lbs/3 díly…;-)

Úterý 29. května 2007 ve 20:51® cormaxx
cormaxx

Frostty: já měl power crossy,ale nešťastnou náhodou jsem jeden zlomil a reklamaci mi neuznali,ale dali mi 1 Universe za 899 tak jsem ho vzal a protože jsem u sebe neměl tolik peněz tak druhej ( už za 1900) mi přišel dneska:-) …ten jeden jsem vzal v neděli k vodě.Chytal jsem jen s krmelcem,abych na něj chytnul nějakou rybku.Chytnul jsem samý malinký kapříky do 40cm,ale i ti prckové na něm šli krásně cítit.Má parabolickou akci,krásný masivní očka (mě se tohle mooc líbí).Není na dlouhý náhozy ale 100m je podle mě reálné.Až budou nový kolovrátky tak s nim půjdu na louku a změřim jak daleko to bude;-) možná by nikomu mohlo nevyhovovat to že má dole úzkej úchop,ale je to v poho:-P …zdolávání s nima bude lahůdkapivo

Úterý 29. května 2007 ve 20:39@ ???

Nazdar chlapi celkem mě vzalo chytání těch větších kapříku na revírech chyt a pust a potřeboval bych trochu poradit z náčiním. Mám 3,5 lbs 3,90 m-special titan carp od esoxu + interceptor od okumy celkem to lita ale chci házet dál.Vím ze na revírech chyt a pust je to zbytečné kvůli povolenému zavážení ale rád si zajdu i na svazovou vodu a tam když člověk chce tu větší rybu tak musí zašvihákovat. Jinač Dolní Benešov – chyt a pust je mrtvý jsou ve tření vrátili jsme se po týdením rybaření bez větších úspěchů – nej. 66cm.Rady s náčiním posílat na masin@hlucin.net díky.

Úterý 29. května 2007 ve 20:07® Frostty
Frostty

cormaxx> povídej přeháněj? jaky jsou ty mitchelly?

Úterý 29. května 2007 v 19:56® cormaxx
cormaxx

Qantum willIam: Jo ten ekonomizér by šel,ale teď jsem si koupil nový pruty ( mitchell universe) a to jsou pěkný špejle,takže by to vzhledově nebylo nic moc:-( jeden rybář měl toho cybernetica na surfovejch prutech tak jsem ho prohlížel,ale proti scepterovi je to opravdu macek:-D :-D

Úterý 29. května 2007 v 15:13® Qantum willIam

cormaxx> to bys nemusel ten naviják neni až zas tek velkej nemá moc vysokou cívku a 875m vlasce ten naviják zaplní a kdyby ne tak pod to můžeš dát nějakou padesátku jako ekonomizér…

Úterý 29. května 2007 ve 14:09® cormaxx
cormaxx

Qantum willIam: Jordán je taky nemá:-(( …mno já si koupil vlasce sufix tritanium 0,28/1750m a na ty Cybernetici bych musel koupit ještě jednu špulku:-D :-D ta jejich kapacita je kurevsky velká:-((

Úterý 29. května 2007 ve 12:50® Qantum willIam

Kubajs: mam od tandemu z téhle řady koření/klobása pár záběrů na to bylo ale co ryb týče žádný monstra. Ovšem jinak ty koule vypadaj dost dobře.:->

Úterý 29. května 2007 ve 12:46® Qantum willIam

V mostě jsem sceptery neviděl ale v Litvínově u Jordána je snad ještě maj. Pokud ale neseženeš dolphiny nebo sceptery zkusil bych Tica Cybernetic jsou trochu větší ale na kaprařinu budou super.

Úterý 29. května 2007 ve 12:46® Qantum willIam

V mostě jsem sceptery neviděl ale v Litvínově u Jordána je snad ještě maj. Pokud ale neseženeš dolphiny nebo sceptery zkusil bych Tica Cybernetic jsou trochu větší ale na kaprařinu budou super.

Neděle 27. května 2007 v 19:26® Kubajs
Kubajs

www.rybarskepotreby-shop.cz nemá zkušenosti někdo s těmito koulemi

Pátek 25. května 2007 v 10:12® ladamaj
ladamaj

Cormaxx>Většinou jsou na objednávku u cadoxu to najdeš na internetu mají tam víběr a v Otovicích je objednaj také čusík.Láďa

Pátek 25. května 2007 v 10:04® cormaxx
cormaxx

ladamaj:Jestli myslíš Otovice u KV tak tam jsem teď volal a už nemaj ani sceptery a ani dolphiny a jako všude mi řekli že příští týden:-) ale děkuju za tip
V Mostě je nemaj,jestli si myslel v Narbonei tak tam maj jen abysse a sporteru:-((

Čtvrtek 24. května 2007 ve 23:42® ladamaj
ladamaj

cormaxx>nevím odkud máš informace já koupil Tiku dolphiny letos SE8000.Jinak v Otovicích je prodávaj pořád a uvás v Mostě taky taknevím zavolej do cadoxu mají je stále v nabítce sou to suprovky čusík někdy u vody.

Čtvrtek 24. května 2007 v 19:13® Frostty
Frostty

cormaxx> no vím toho asi tolik že budou novinky, mám to od člověka co Ticy prodává… jinak jak by sis vysvetlil že sceptry a dolphiny v ČR neseženeš;-)

Středa 23. května 2007 v 19:41® cormaxx
cormaxx

Frostty: ? jak to víš? jako určitě? co o tom všechno víš?…já jen jestli bude alespoň něco podobnýho,protože nejsem zvědavej aby mi začátkem června řekli že už nic takovýho od Tici nebude:-/ to jsem si mohl koupit před měsícem Mitchelli a mohl jsem mít klid a hlavně teď už fajčit s novejma mašinkama:-P …děkuju

Středa 23. května 2007 v 19:19® Frostty
Frostty

cormaxx>to bude asi tím že sceptry a dolphiny už nebudou a budou nahrazeny novejma strojama…

Středa 23. května 2007 v 9:09® volffish

Já kupoval loni Sceptery a sem s nima spokojenej a řek bych že sou hezčí než Dolphiny,ale dobrý budou taky.Jinak je má určitě Braunstar.K těm Scepterum jsou ještě 4 náhradní cívky což je supr,můžeš měnit dle daným potřebám.

Úterý 22. května 2007 v 10:38@ ???

CORMAXX: ne recenzi nemyslím myslím obchody a jsou bud v 7 obchodě nebo ve 27

Pondělí 21. května 2007 ve 22:52® Fish man
Fish man

Všem co chcou dolphiny muj kamarád je má na obchodě jaký typ to nevím je to podobné te fotce tak kdyby někdo měl zájem tak mi napište a já to zjistím zdá se mi že cena je kolem 2000kč:-)