Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 31. května 2007 ve 22:51® cormaxx
-
Frostty:Tak já se letos nebudu muset na tohle vymlouvat(ale budu),pač já jsem letos nic jinýho jak to ho*no nechytil
Co máš za klacky?
- Čtvrtek 31. května 2007 ve 22:07® Frostty
-
cormaxx> asi tak…taky sem namotal na sceptry žlutyho sufixa a lupl to na new hůlky od ty doby chytám ho*no
asi se dám na 1. pivníligu
- Čtvrtek 31. května 2007 v 19:53@ ???
-
Zdar už mi přišli ty douphiny a pracují velice dobře i hod je o něco delší ps.nemaju chyby
- Čtvrtek 31. května 2007 v 19:45® cormaxx
-
masin: Máš nějakej odkaz nebo foto
- Čtvrtek 31. května 2007 v 15:25@ ???
-
a co takhle shimano antaras panove odbornici
- Středa 30. května 2007 v 19:36® cormaxx
-
Qantum willIam: jasně že jde hlavně o funkčnost,proto jsem hledal sceptery a nebo dolphiny
.....jinak už mám objednaný sceptery,přístí týden je mám
už se na ně těšim jak malej kluk.Pak na ně namotam červený sufixy,dám na new klacky a hrrr na ně
a pak ho*no chytnu
- Středa 30. května 2007 v 9:54® Qantum willIam
-
cormaxx> muj kaarád má pruty Mitchel Performance carp 2.75.lb a na nich 2× Cybernetic a na to jak jsou ty pruty tenky je to pohoda. A hlavně nejde až tak na 100% o vzhled ale o funkčnost.
- Středa 30. května 2007 v 9:43® Kubajs
-
cormaxx:a jak jsi spokojen s těmi novými proutky co máš??
- Středa 30. května 2007 v 8:46® cormaxx
-
Kubajs:Mno asi by se nějaký sehnaly,ale když už mám ty prachy na dražší tak si ho radši koupit,pač ta kvalita bude (snad) trochu jinde
.Ty Tici má spousta lidí a většina je chválí,takže si chvilku počkam(sice mě to nějak netěší) až je Cadox přiveze
- Středa 30. května 2007 v 6:58® Kubajs
-
cormaxx:a do 1200 by se slušný kapráky sehnat nedaly???
- Úterý 29. května 2007 ve 20:52® cormaxx
-
jo a mám 360/3lbs/3 díly…
- Úterý 29. května 2007 ve 20:51® cormaxx
-
Frostty: já měl power crossy,ale nešťastnou náhodou jsem jeden zlomil a reklamaci mi neuznali,ale dali mi 1 Universe za 899 tak jsem ho vzal a protože jsem u sebe neměl tolik peněz tak druhej ( už za 1900) mi přišel dneska
…ten jeden jsem vzal v neděli k vodě.Chytal jsem jen s krmelcem,abych na něj chytnul nějakou rybku.Chytnul jsem samý malinký kapříky do 40cm,ale i ti prckové na něm šli krásně cítit.Má parabolickou akci,krásný masivní očka (mě se tohle mooc líbí).Není na dlouhý náhozy ale 100m je podle mě reálné.Až budou nový kolovrátky tak s nim půjdu na louku a změřim jak daleko to bude
možná by nikomu mohlo nevyhovovat to že má dole úzkej úchop,ale je to v poho
…zdolávání s nima bude lahůdka
- Úterý 29. května 2007 ve 20:39@ ???
-
Nazdar chlapi celkem mě vzalo chytání těch větších kapříku na revírech chyt a pust a potřeboval bych trochu poradit z náčiním. Mám 3,5 lbs 3,90 m-special titan carp od esoxu + interceptor od okumy celkem to lita ale chci házet dál.Vím ze na revírech chyt a pust je to zbytečné kvůli povolenému zavážení ale rád si zajdu i na svazovou vodu a tam když člověk chce tu větší rybu tak musí zašvihákovat. Jinač Dolní Benešov – chyt a pust je mrtvý jsou ve tření vrátili jsme se po týdením rybaření bez větších úspěchů – nej. 66cm.Rady s náčiním posílat na masin@hlucin.net díky.
- Úterý 29. května 2007 ve 20:07® Frostty
-
cormaxx> povídej přeháněj? jaky jsou ty mitchelly?
- Úterý 29. května 2007 v 19:56® cormaxx
-
Qantum willIam: Jo ten ekonomizér by šel,ale teď jsem si koupil nový pruty ( mitchell universe) a to jsou pěkný špejle,takže by to vzhledově nebylo nic moc
jeden rybář měl toho cybernetica na surfovejch prutech tak jsem ho prohlížel,ale proti scepterovi je to opravdu macek
- Úterý 29. května 2007 v 15:13® Qantum willIam
-
cormaxx> to bys nemusel ten naviják neni až zas tek velkej nemá moc vysokou cívku a 875m vlasce ten naviják zaplní a kdyby ne tak pod to můžeš dát nějakou padesátku jako ekonomizér…
- Úterý 29. května 2007 ve 14:09® cormaxx
-
Qantum willIam: Jordán je taky nemá
…mno já si koupil vlasce sufix tritanium 0,28/1750m a na ty Cybernetici bych musel koupit ještě jednu špulku
ta jejich kapacita je kurevsky velká
- Úterý 29. května 2007 ve 12:50® Qantum willIam
-
Kubajs: mam od tandemu z téhle řady koření/klobása pár záběrů na to bylo ale co ryb týče žádný monstra. Ovšem jinak ty koule vypadaj dost dobře.
- Úterý 29. května 2007 ve 12:46® Qantum willIam
-
V mostě jsem sceptery neviděl ale v Litvínově u Jordána je snad ještě maj. Pokud ale neseženeš dolphiny nebo sceptery zkusil bych Tica Cybernetic jsou trochu větší ale na kaprařinu budou super.
- Úterý 29. května 2007 ve 12:46® Qantum willIam
-
V mostě jsem sceptery neviděl ale v Litvínově u Jordána je snad ještě maj. Pokud ale neseženeš dolphiny nebo sceptery zkusil bych Tica Cybernetic jsou trochu větší ale na kaprařinu budou super.
- Neděle 27. května 2007 v 19:26® Kubajs
-
www.rybarskepotreby-shop.cz nemá zkušenosti někdo s těmito koulemi
- Pátek 25. května 2007 v 10:12® ladamaj
-
Cormaxx>Většinou jsou na objednávku u cadoxu to najdeš na internetu mají tam víběr a v Otovicích je objednaj také čusík.Láďa
- Pátek 25. května 2007 v 10:04® cormaxx
-
ladamaj:Jestli myslíš Otovice u KV tak tam jsem teď volal a už nemaj ani sceptery a ani dolphiny a jako všude mi řekli že příští týden
ale děkuju za tip
V Mostě je nemaj,jestli si myslel v Narbonei tak tam maj jen abysse a sporteru - Čtvrtek 24. května 2007 ve 23:42® ladamaj
-
cormaxx>nevím odkud máš informace já koupil Tiku dolphiny letos SE8000.Jinak v Otovicích je prodávaj pořád a uvás v Mostě taky taknevím zavolej do cadoxu mají je stále v nabítce sou to suprovky čusík někdy u vody.
- Čtvrtek 24. května 2007 v 19:13® Frostty
-
cormaxx> no vím toho asi tolik že budou novinky, mám to od člověka co Ticy prodává… jinak jak by sis vysvetlil že sceptry a dolphiny v ČR neseženeš
- Středa 23. května 2007 v 19:41® cormaxx
-
Frostty: ? jak to víš? jako určitě? co o tom všechno víš?…já jen jestli bude alespoň něco podobnýho,protože nejsem zvědavej aby mi začátkem června řekli že už nic takovýho od Tici nebude:-/ to jsem si mohl koupit před měsícem Mitchelli a mohl jsem mít klid a hlavně teď už fajčit s novejma mašinkama
…děkuju
- Středa 23. května 2007 v 19:19® Frostty
-
cormaxx>to bude asi tím že sceptry a dolphiny už nebudou a budou nahrazeny novejma strojama…
- Středa 23. května 2007 v 9:09® volffish
-
Já kupoval loni Sceptery a sem s nima spokojenej a řek bych že sou hezčí než Dolphiny,ale dobrý budou taky.Jinak je má určitě Braunstar.K těm Scepterum jsou ještě 4 náhradní cívky což je supr,můžeš měnit dle daným potřebám.
- Úterý 22. května 2007 v 10:38@ ???
-
CORMAXX: ne recenzi nemyslím myslím obchody a jsou bud v 7 obchodě nebo ve 27
- Pondělí 21. května 2007 ve 22:52® Fish man
-
Všem co chcou dolphiny muj kamarád je má na obchodě jaký typ to nevím je to podobné te fotce tak kdyby někdo měl zájem tak mi napište a já to zjistím zdá se mi že cena je kolem 2000kč