Chytej.cz

Kaprařina

V diskuzi je 10.834 příspěvků, z toho 10834 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 1. června 2007 v 19:28® cormaxx
cormaxx

Frostty:jéhehe:-P já je měl taky,ale jeden sem zlomil:-( teď ten druhej prodávám a nebo zase jeden hledám,vzal by si je táta:-) ale jinak jsem byl s nima dost spokojenej;-) PS: tenhle víkend ještě nepočítej,jestli se u vás začali třít kapři tak před 10–14 dny tak to nebude žádná sláva,spíš počítám až od příštího tydnepivo

Pátek 1. června 2007 v 17:24® Frostty
Frostty

cormaxx> nějaky mitchelly power crosy..ale uvažuju o nečem ve dvoudilu:-) ale tohle je pouze v rovinách teorie…:-> ještě to zkusím o weekendu a jak to nevyjde tak si kupuju včelín :-D

Pátek 1. června 2007 v 8:32® Qantum willIam

Takhle je to vvždycky koupíš nový vybavení a máš pech jako nikdo jinej. I když ja letoas zatim nekoupil nic mimo boilie a pelet a stejně jsem zatim nechytil nic zázračnýho.:-|

Čtvrtek 31. května 2007 ve 21:51® cormaxx
cormaxx

Frostty:Tak já se letos nebudu muset na tohle vymlouvat(ale budu),pač já jsem letos nic jinýho jak to ho*no nechytil:-D Co máš za klacky?

Čtvrtek 31. května 2007 ve 21:07® Frostty
Frostty

cormaxx> asi tak…taky sem namotal na sceptry žlutyho sufixa a lupl to na new hůlky od ty doby chytám ho*no :-D asi se dám na 1. pivníligu pivo

Čtvrtek 31. května 2007 v 18:53@ ???

Zdar už mi přišli ty douphiny a pracují velice dobře i hod je o něco delší ps.nemaju chyby

Čtvrtek 31. května 2007 v 18:45® cormaxx
cormaxx

masin: Máš nějakej odkaz nebo foto:-)

Čtvrtek 31. května 2007 ve 14:25@ ???

a co takhle shimano antaras panove odbornici

Středa 30. května 2007 v 18:36® cormaxx
cormaxx

Qantum willIam: jasně že jde hlavně o funkčnost,proto jsem hledal sceptery a nebo dolphiny;-) .....jinak už mám objednaný sceptery,přístí týden je mámpivo už se na ně těšim jak malej kluk.Pak na ně namotam červený sufixy,dám na new klacky a hrrr na ně:-D :-D a pak ho*no chytnu:-D

Středa 30. května 2007 v 8:54® Qantum willIam

cormaxx> muj kaarád má pruty Mitchel Performance carp 2.75.lb a na nich 2× Cybernetic a na to jak jsou ty pruty tenky je to pohoda. A hlavně nejde až tak na 100% o vzhled ale o funkčnost.:->

Středa 30. května 2007 v 8:43® Kubajs
Kubajs

cormaxx:a jak jsi spokojen s těmi novými proutky co máš??

Středa 30. května 2007 v 7:46® cormaxx
cormaxx

Kubajs:Mno asi by se nějaký sehnaly,ale když už mám ty prachy na dražší tak si ho radši koupit,pač ta kvalita bude (snad) trochu jinde;-) .Ty Tici má spousta lidí a většina je chválí,takže si chvilku počkam(sice mě to nějak netěší) až je Cadox přivezepivo

Středa 30. května 2007 v 5:58® Kubajs
Kubajs

cormaxx:a do 1200 by se slušný kapráky sehnat nedaly???

Úterý 29. května 2007 v 19:52® cormaxx
cormaxx

jo a mám 360/3lbs/3 díly…;-)

Úterý 29. května 2007 v 19:51® cormaxx
cormaxx

Frostty: já měl power crossy,ale nešťastnou náhodou jsem jeden zlomil a reklamaci mi neuznali,ale dali mi 1 Universe za 899 tak jsem ho vzal a protože jsem u sebe neměl tolik peněz tak druhej ( už za 1900) mi přišel dneska:-) …ten jeden jsem vzal v neděli k vodě.Chytal jsem jen s krmelcem,abych na něj chytnul nějakou rybku.Chytnul jsem samý malinký kapříky do 40cm,ale i ti prckové na něm šli krásně cítit.Má parabolickou akci,krásný masivní očka (mě se tohle mooc líbí).Není na dlouhý náhozy ale 100m je podle mě reálné.Až budou nový kolovrátky tak s nim půjdu na louku a změřim jak daleko to bude;-) možná by nikomu mohlo nevyhovovat to že má dole úzkej úchop,ale je to v poho:-P …zdolávání s nima bude lahůdkapivo

Úterý 29. května 2007 v 19:39@ ???

Nazdar chlapi celkem mě vzalo chytání těch větších kapříku na revírech chyt a pust a potřeboval bych trochu poradit z náčiním. Mám 3,5 lbs 3,90 m-special titan carp od esoxu + interceptor od okumy celkem to lita ale chci házet dál.Vím ze na revírech chyt a pust je to zbytečné kvůli povolenému zavážení ale rád si zajdu i na svazovou vodu a tam když člověk chce tu větší rybu tak musí zašvihákovat. Jinač Dolní Benešov – chyt a pust je mrtvý jsou ve tření vrátili jsme se po týdením rybaření bez větších úspěchů – nej. 66cm.Rady s náčiním posílat na masin@hlucin.net díky.

Úterý 29. května 2007 v 19:07® Frostty
Frostty

cormaxx> povídej přeháněj? jaky jsou ty mitchelly?

Úterý 29. května 2007 v 18:56® cormaxx
cormaxx

Qantum willIam: Jo ten ekonomizér by šel,ale teď jsem si koupil nový pruty ( mitchell universe) a to jsou pěkný špejle,takže by to vzhledově nebylo nic moc:-( jeden rybář měl toho cybernetica na surfovejch prutech tak jsem ho prohlížel,ale proti scepterovi je to opravdu macek:-D :-D

Úterý 29. května 2007 ve 14:13® Qantum willIam

cormaxx> to bys nemusel ten naviják neni až zas tek velkej nemá moc vysokou cívku a 875m vlasce ten naviják zaplní a kdyby ne tak pod to můžeš dát nějakou padesátku jako ekonomizér…

Úterý 29. května 2007 ve 13:09® cormaxx
cormaxx

Qantum willIam: Jordán je taky nemá:-(( …mno já si koupil vlasce sufix tritanium 0,28/1750m a na ty Cybernetici bych musel koupit ještě jednu špulku:-D :-D ta jejich kapacita je kurevsky velká:-((

Úterý 29. května 2007 v 11:50® Qantum willIam

Kubajs: mam od tandemu z téhle řady koření/klobása pár záběrů na to bylo ale co ryb týče žádný monstra. Ovšem jinak ty koule vypadaj dost dobře.:->

Úterý 29. května 2007 v 11:46® Qantum willIam

V mostě jsem sceptery neviděl ale v Litvínově u Jordána je snad ještě maj. Pokud ale neseženeš dolphiny nebo sceptery zkusil bych Tica Cybernetic jsou trochu větší ale na kaprařinu budou super.

Úterý 29. května 2007 v 11:46® Qantum willIam

V mostě jsem sceptery neviděl ale v Litvínově u Jordána je snad ještě maj. Pokud ale neseženeš dolphiny nebo sceptery zkusil bych Tica Cybernetic jsou trochu větší ale na kaprařinu budou super.

Neděle 27. května 2007 v 18:26® Kubajs
Kubajs

www.rybarskepotreby-shop.cz nemá zkušenosti někdo s těmito koulemi

Pátek 25. května 2007 v 9:12® ladamaj
ladamaj

Cormaxx>Většinou jsou na objednávku u cadoxu to najdeš na internetu mají tam víběr a v Otovicích je objednaj také čusík.Láďa

Pátek 25. května 2007 v 9:04® cormaxx
cormaxx

ladamaj:Jestli myslíš Otovice u KV tak tam jsem teď volal a už nemaj ani sceptery a ani dolphiny a jako všude mi řekli že příští týden:-) ale děkuju za tip
V Mostě je nemaj,jestli si myslel v Narbonei tak tam maj jen abysse a sporteru:-((

Čtvrtek 24. května 2007 ve 22:42® ladamaj
ladamaj

cormaxx>nevím odkud máš informace já koupil Tiku dolphiny letos SE8000.Jinak v Otovicích je prodávaj pořád a uvás v Mostě taky taknevím zavolej do cadoxu mají je stále v nabítce sou to suprovky čusík někdy u vody.

Čtvrtek 24. května 2007 v 18:13® Frostty
Frostty

cormaxx> no vím toho asi tolik že budou novinky, mám to od člověka co Ticy prodává… jinak jak by sis vysvetlil že sceptry a dolphiny v ČR neseženeš;-)

Středa 23. května 2007 v 18:41® cormaxx
cormaxx

Frostty: ? jak to víš? jako určitě? co o tom všechno víš?…já jen jestli bude alespoň něco podobnýho,protože nejsem zvědavej aby mi začátkem června řekli že už nic takovýho od Tici nebude:-/ to jsem si mohl koupit před měsícem Mitchelli a mohl jsem mít klid a hlavně teď už fajčit s novejma mašinkama:-P …děkuju

Středa 23. května 2007 v 18:19® Frostty
Frostty

cormaxx>to bude asi tím že sceptry a dolphiny už nebudou a budou nahrazeny novejma strojama…