Chytej.cz

Kaprařina

V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 7. května 2007 ve 12:42@ ???

cormaxx> Děkuji za odpověď, jediná věc kterou bych ještě potřeboval ujasnit je, jaestli na obyčejnej návazec jde dát kuku nebo boilies „na vlas“ aniž bych musel mít návazec (nevěřim jim kvůli uzlum, který snižujou pevnost vlasce – věc názoru) .Všechny návody který jsem našel byli s návazcem a přetaženym koncem vlasce po uvázání.A i když necham delší konec vlasce po navázání háčku, stačí boilies uvázat na volná konec vlasce na obyčejnej uzel? používám tenhle uzel www.mrk.cz Díky za radu

Neděle 6. května 2007 ve 23:00® cormaxx
cormaxx

www.chytej.cz

Neděle 6. května 2007 ve 22:58® cormaxx
cormaxx

kubrt:Kukuřici můžeš dát přímo na háček nebo ,,na vlas".Pokud je hodně měkká tak na háček (volnou špičkou nic nezkazíš) ale třeba bonduelka je tvrdší tak ji dávám na vlas nebo to navlíknu na ramínko háčku, ale potom nechám část obloučku a špičku háčku uplně volnou;-) boilies jedině na vlas mimo háček:-)

Neděle 6. května 2007 ve 21:31@ ???

Zdravím všechny a obracím se na Vás s dotazem. Po několika letech jsem se vrátil k rybaření a ze současných metod kaprařiny mi jde hlava kolem. Rád bych chytal na kukuřici, ale nevím jestli má háček být schovaný tak jak tomu bylo dříve nebo má z kuku koukat, nebo se dá kukuřice i na normální háček přivázat mimo – tahle metoda mě opravdu zajímá.Zrovna tak bych rád zkusil boilies, jestli je možno chytat na ně bez speciálních úvazů a návazců.Díky za odpověď.

Neděle 6. května 2007 v 19:16® cormaxx
cormaxx

barn:Mno ani mi nemluv.Na mojem oblíbenym rybníku je to zatim slabota.Na kuličky jen kapři kolem 50cm,jen kolegove vedle chytli za tento týden kapry 8,11,13 kg ale já mám nějak smůlu.Loni jsem touhle dobou chytil už dva pěkný 75 a78cm:-((

Sobota 5. května 2007 ve 20:38® barn
barn

tak jak vám jdou?Už jste si někdo zlepšil osobku?

Středa 2. května 2007 ve 22:26® cormaxx
cormaxx

kopi:tobě se kroutí ty sufixy tritanium?zavá­žíš,brodíš nebo s nima jen hážeš?…já že si je chce táta koupit;-) …dík

Středa 2. května 2007 v 19:08® Krab

Cejn> leošu zdarec:-) jo to sem viděl…tobě to šlo hlavně na kiwi…:D

Středa 2. května 2007 v 18:09® Kosmik

Nevíte někdo jak to vypadá na Vranovsky přehradě, jaký je stav vody a co ryby?:-)

Středa 2. května 2007 v 17:54® Cejn

zdar nevite kde je poblíž nejaké dobré místo na Moravě poblíž napajedel a jake navnady použít např=kukuřice boilie.

Středa 2. května 2007 v 17:49® Cejn

ja tam chytám na ryba+dip francouzká klobása co jsem si vyrobil sám a funguje my to suprově ale tohle neni o

foto/diskuze/kaprarina/2007/th-img12111.jpg
Úterý 1. května 2007 v 19:50® Krab

zdarec..v létě se ůčastním závodů Carp Devil Baits v Jestřabicích..a chcu se zeptat jaký druh boilí zvolit..jestli něco od smradu(oliheň, kraba..) Nebo něco sladkýho(vanilku, jahodu)…jestli s tím máte nekdo nejaké zkušenosti tak predem dík za odpověd :-D

Úterý 1. května 2007 v 17:33® dvorak

barn>Taky zkousim halibuta a taky nic moc. Na prehrade stale ledova voda,ale kaprici kolem 40 cm jdou od unora stale slusne. A o tech pres 50cm zatim nevim…

Úterý 1. května 2007 ve 14:21@ ???

Zdravým,mohu se zeptat jaký je váš názor na tento stojan??? nebo popřípadě jaký byste mi doporučili (max. cena do 3000 Kč) děkuji

foto/diskuze/kaprarina/2007/th-img12095.jpg
Úterý 1. května 2007 ve 13:19® barn
barn

dvorak> zkoušel jsem jen halibuta a žádný větší ůspěchy nebyly.:-(( Co u vás na přehradě jde to?

Úterý 1. května 2007 ve 12:31® dvorak

Zdarec,pouzivate radi jako nastrahu pelety? A jak se Vam osvedcuji?

Čtvrtek 26. dubna 2007 v 11:29® Šuli

Pike:Jestli je kvalitou na stejný úrovni jako pruty od této firmy tak to asi moc držák nebude.

Středa 25. dubna 2007 ve 13:53® pike-007
pike-007

máte nekdo skusenosti s navijákem kingfisher F40L

foto/diskuze/kaprarina/2007/th-img11993.jpg
Úterý 24. dubna 2007 v 9:59® tomy
tomy

pike-Zaleží jestli chceš vyvážet nebo nahazovat od toho se pak odvíjí faktory délka šokové šňůry a vlastnosti šokové šňury.Šokové šňůry které jse osvědčili mi a mým známým quicksilver od krystonu popřípadně enduro od JT která je podobná quicksilvru,he­mingway od Adleru atd…Také v mnoha případech používám silon o průměru 35 do 50.

Pondělí 23. dubna 2007 v 17:49® Fish man
Fish man

pike-007> Délka se používá asi 2délky prutu to by mnělo stačit, já osobně používám pokaždé jinak to záleží na vodě na které chytám!!:-) Nosnost by mněla stačit 20kg záleží jak daleko chceš házet čím dál tím tvrdší šnůra!!:-) A na značce moc nezáleží já používám od sufixe a od kristonu!! Jsou celkem drahé ale účinné!!:-)

Pondělí 23. dubna 2007 v 11:39® pike-007
pike-007

poradte mi, chci si koupit sokovku, ale nevim jak dlouhou a s jakou nosností. a jakou pouzíváte vy

Pondělí 23. dubna 2007 v 7:54@ ???

vonderka> Jo letos už se chytalo-zatím bída.

Čtvrtek 19. dubna 2007 ve 23:49® vonderka
vonderka

čauky,nechytal někdo letos na Staňkovským rybníku?

Čtvrtek 19. dubna 2007 v 17:54® Petas
Petas

ULTIMATE Triangle Pod – Tak to ste mě moc nepotěšily a já byl už rozhodnutej8-( . Tak mi nezbývá NIC jiného než si vybrat jinou značku. Tak mě napadá – dejte tip na stojan do cca 3000,–:-'. Na koule chytám jen občas, většinou na krmelec. Prosím!!!!!!!!!!!!

Čtvrtek 19. dubna 2007 ve 13:52® volffish

Dr.Šuli-Žel bohu je to tak

Čtvrtek 19. dubna 2007 ve 13:09® Šuli

Jednoduše jsme byli zase hovnochyti a Máňa nám to natřela:-)) )

Čtvrtek 19. dubna 2007 v 7:28® volffish

Pospi-Předloni sme začli jezdit na Berounku pod Zvíkovec a chytali sme tlouště kolem 50ti a kapry do 13ti kilo.Problém je v tom,že nás tam odsut v loni vyhnali podělaný ochranáři.Musim vymyslet jak se tam dostat-krásnej úsek s krásnejma rybama.

Středa 18. dubna 2007 ve 22:05@ ???

teda, cejn 60 už je pěkna lopata :-) tak tam nahážu kukuřici s peletama, trochu proti proudu a pak na jeden prut kuku a na druhej peletu nebo boilies,ok? Dnes jsem byl v kyjích na rybníku a na kuku píííp a lehká jízda,než jsem stačil doběhnout tak se naviják dotočil a já sekl do prázdna:-(( Nemám letos nějak štěstí,pár kapříků kolem padesáti,třeba to teď o víkendu na tý Berounce zlomim :-) Díky za radu pánové, ať se vám daří!!!

Středa 18. dubna 2007 v 18:12® izzi
izzi

@ Pospi – já bych zkusil pelety, třeba Halibuty, nebo jestli ti možu poradit, tak Starbaits Donuts pr. je asi 18mm, já dávám do PVA punčochy pár těch Donutů. Přisypu Betainovkama a Konopnýma, ale kupuju jen ty co se tak do 15–30min. rozpadnou. Ty Donuty se rozpadají asi do 3hodin, ale je to závislé na teplotě vody proudu, atd. Tak ať jím to nandáš;-)

Středa 18. dubna 2007 v 17:01® volffish

Já byl tenhle víkend na Labi a vnadil sem trochou kukuřice,hali­butkama a koulema(masov­kama).Jedinej kdo vytách rybu byla přítelkyně a to 60tku cejna na řetízek kukuřice.Myslim že partiklem a peletama nic nezkazíš.